Er bully pinner bra for hunder?

Du har fått deg en god hund, Hvis bare han ville slutte å tygge ting som han ikke burde. Notorisk aggressive chewers trenger noe for å distrahere dem, eller de vil finne underholdning med skoene dine, møbler eller til og med veggene dine. Hvis du har lurt på er bully pinner bra for hunder, Jeg har svaret!

Er bully pinner bra for hunderNoen hunder kan være ekstremt ødeleggende, spesielt hvis noen gang blir uovervåket. Rawhide-behandler kan holde hunden din opptatt, men de er også kjent for å være ekstremt farlige.

Så, hva gir du en non-stop chewer? Noen sunne alternativ er gulrøtter, Kong leker, nylaboner, naturlig skur antlers eller mobbe pinner.

Hva er mobbe pinner? Er bully pinner bra for hunder? Er det bedre alternativer for kraft chewers? Jeg gir deg alle disse svarene og forklarer alt annet du trenger å vite om dette populære hunden tygge alternativet.

MER: Topp 7 Beste Dog Bully Sticks og Chews

Er bully pinner bra for hunder?

Er bully pinner bra for hunder

Mobbe pinner - hva er de?

Du har kanskje aldri hørt om mobbepinner, eller du kan allerede kjøpe dem regelmessig for hunden din. For de av dere som ikke er i kjennskap, er mobbepinner laget av de mannlige bovinens råtrede private deler. Med andre ord, bully pinner heter så fordi de er tørket bull penis pinner.

Det kan være sjokkerende. Mens du bør innse at disse er helt naturlige godbiter, anses de også et biprodukt fra avfallet av kjøttprosesseringsanlegg.

Disse mobben pinner tørkes rå og kuttes i 6 og 12 "lengder, eller kan stå uklart opp til 48" lang. Behandlingsanlegget kan også forme mobben til fjærformene (krøllete bully pinner) eller kan ta tre mobbe pinner og flette dem sammen.

Det er en rekke Bedrifter som lager mobbing, Men den eneste ingrediensen på etiketten skal være Bull Penis eller Bull Pizzle. Siden de er 100% biff, er hunden din sikker på å elske dem.

Er bully pinner bra for hunder?

Bully pinner høres ut som et flott alternativ for aggressive chewers, spesielt siden de er helt naturlige og laget av 100% biff. Å gi disse til hunden din, bør være et sunt å behandle alternativ, eller er det?

Er bully pinner bra for hunderDet avhenger av at eieren tar ansvar for hunden deres. Mobbe pinner kan være et sunt å behandle alternativ.

Bully pinner kan gi et sikrere alternativ til rawhide chews og inneholder ikke noen tilsetningsstoffer, kjemikalier, konserveringsmidler eller fargestoffer. De er også en stor kilde til protein og inneholder taurin, som er en aminosyre som beveger viktige næringsstoffer til og fra celler.

Er bully sticks trygt?

For å svare på spørsmålet, stikker du bra for hundene, "du må vite om de er trygge. Ifølge American Kennel Club er Bully Sticks ikke bare en trygg godbit for hunden din, men de tilbyr også en rekke andre helsemessige fordeler.

Disse godbitene er lett fordøyelige, i motsetning til rawhide, som kan være vanskelig på hundens mage. Bully pinner bryter ned lett og ikke splinter som mange andre godbiter som er på markedet, slik at du ikke trenger å bekymre deg for ødelagte stykker som forårsaker interne skader.

Å være en trygg enkelt ingrediensbehandling, gjør Bully Treats bare laget av høy protein biff muskel.

Biff er en god kilde til aminosyrer som bidrar til å opprettholde hundens muskler, hud og jakke. Siden mobbe pinner er fri for noen kunstige ingredienser eller kjemikalier, er de et godt valg hvis hunden din har noen bestemt allergi mot visse andre matvarer.

Informasjonen om sikkerheten til bullypinner er også motstridende i den mobbepinner er pakket med betydelige mengder kalorier, og det er også risikoen for forurensning av potensielt skadelige bakterier. Emballasjen på Bully Sticks gir sjelden informasjon om hva de er laget av å si det faktum at pinnene faktisk er ukokt, tørket, rå, striper av kjøtt.

Beslektet vurdering: Bully Bundle Dog Chews

Håndtering av mobbe pinner

De fleste kjæledyrseiere som gir hundene sine mobberprodukter eller mobbepinner, vet ikke at de er laget av Bull Penis. Produsenter kommer ikke rett ut og sier hva det er på emballasjen, så når du bare undersøkes 44% av forbrukerne visste at mobbe pinner ble laget av ku penis. Du ville være mer overrasket over å vite at bare 66% av veterinærene visste om mobbe pinner.

Emballasjen inneholder også aldri informasjon for forbrukeren på håndtering av uncooked, tørket, rå kjøtt. Når mobbepinner blir testet for bakterier, tester viser som de kan inneholde Clostridium difficile, Methicillin-resistent Staphlococcus aureus (MRSA), og E. coli.

Eiere som håndterer godbitene, bør vaske hendene umiddelbart etter å ha rørt dem, som de ville hvis de hadde håndtert rå kjøtt. Forskning har vist at det har vært tidligere utbrudd av sykdom som har vært knyttet til bakterier forårsaket av forurensning fra PET-produkter.

Kaloriinnhold

Bully pinner er en flott magert chew behandler for hunden din, laget av 100% rent høyt proteinbiff. Biff muskel er en god kilde til aminosyrer og taurin, som hunden din trenger å vokse, være lykkelig og sunn.

Men med fedme i kjæledyr et reelt problem, tar du kaloriinnhold av godbiter, inkludert tygger i betraktning av det samlede dietten, er viktig. Du bør være sikker på å faktor i hundens godbiter og bordmat, som en del av hundens generelle kaloriinnhold for dagen, ikke bare hva du legger i matskålen.

Mobbe pinner, mens du er en betydelig kilde til protein, kan inneholde opptil 22 kalorier per tomme. Samlet betyr dette at gjennomsnittlig 6-tommers mobbingstokk kan inneholde opptil 9% av krevde daglige kalorier For den gjennomsnittlige 50 pund hunden.

Hvis du har en mindre hund, kan det være en enda større prosentandel og en betydelig kilde til kalorier som som eier, kan du ikke engang tenke på. Som en generell del av en næringsrik kalori plan, kan mobbe pinner være et flott tillegg til hundens diett.

LIGNENDE: Topp 10 beste hunden tygger for hunder som er tøffe chewers

Er bully pinner bra for hunder

Bedre enn rawhide?

Bully pinner er mye bedre for hunden din enn rawhide behandler. Bully pinner ikke splinter eller kommer fra hverandre i ødelagte stykker som kan lodge i hundens hals eller forårsake alvorlige interne skader.

Bully pinner tørkes naturlig og er 100% biff bare strukket og trukket i form. Rawhides, på den annen side, er laget av det indre laget av kuhuder. Noen ganger kan det til og med være hesteskjulet.

Når du ser på disse tygge, finner du en rekke former, smaker og farger. Det er fordi det som går i behandling av rawhide er en Chemical-Laden Manufacturing prosess hovedsakelig for tørking og bevaring av skjulene.

Er bully pinner bra for hunderEtterpå er skjulene ofte bleket med hydrogenperoksid, blekemiddel og andre kjemikalier; så er de "farget" for å appellere til forbrukeren med flere kjemikalier, kunstige farger og konserveringsmidler som natriumbenzonat.

Disse harde tygge eksponerer også hunden din for å risikere som å få rawhide fast i spiserøret, noe som kan være en ekstremt farlig situasjon. Rawhides kan også skade tennene og forårsake andre problemer. Mobbe pinner, synes ikke å ha de typer iboende farer, og ha en ekte næringsverdi også.

Gå lett og hold rent

Er bully pinner bra for hunder? Når det gjelder bully pinner, må de fleste eiere i utgangspunktet komme over Yucks "Yuck". Når du skjønner hvor mye hunden din elsker bully pinner, og du kan forstå næringsverdien bak dem - du kan komme over omtrent alt.

Det er også en lettelse å vite at hunden din er trygt mens du tygger vekk på sin nye favoritt leketøy. Å være utdannet om hva en mobbepinne er laget av, kaloriinnholdet, og dets næringsverdi vil tillate deg som eier å gjøre gode valg for hunden din når det gjelder hvor mye og når.

Når du spør & # 8216, er bully pinner bra for hunder, `du må også lure på om de er trygge for deg å være røre. Du må huske at du håndterer rå kjøtt når du berører mobben, og sørg for å vaske hendene hver gang. Går lett på godbitene og holder ren vil gjøre både deg og kjæledyret ditt lykkelig.

Les neste: Topp 6 Best Dog Treat Hooves For Chewing

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Er bully pinner bra for hunder?