5 Tips for å forlate en hund hjemme alene

forlater en hund hjemme alene

En er det ensomste nummeret - et faktum at noen pooch kan fortelle deg!

forlater en hund hjemme alene

Din hund vil gjerne bruke 24/7 med deg, men sannheten er at mange av oss må bruke store deler av dagen som arbeider i et kontor eller kjører ærendinger ut og om. Mens noen mennesker skatter alene tid, forakter hunder det. Det er imidlertid noen enkle ting du kan gjøre når du forlater hunden din hjemme alene som kan gjøre livet litt lettere:

1. Få dem hyggelige og slitne

Før du forlater hunden din hjemme alene hele dagen, få dem hyggelige og slitne ved å ta dem for en lang tur eller kjøre (kanskje til og med en canicross eventyr).

Huske, En sliten hund er en lykkelig hund. Du vet den lykkelige følelsen du kommer fra endorfiner etter trening? Hunden din får det også!

2. Lei en hunden walker

Hvis du ikke kan komme hjem i løpet av dagen i det hele tatt for å ta hunden din for en rask ettermiddag.

3. Få en annen hund

Fordi hunder er sosiale dyr, noen ganger med en 2nd hunden kan gå langt mot hindrer separasjonsangst.

Hvordan forlate hunden din hjemme alene

Dette vil imidlertid ikke alltid være en løsning - alles situasjon er forskjellig. Du må vurdere rasen, kjønn, trening og temperament av 2nd hund, og til og med å ta alt det i betraktning, kan det fortsatt ikke komme sammen med din opprinnelige hund. Deretter har du en stor dårlig krise på hendene dine.- x2!

4. Bruk leker for å hindre Bordem

Mye negativ hundadferd som skjer når du forlater hunden din hjemme alene for dagen stammer fra det faktum at hunden din er bare ren.

Det samme gjelder barn - det er tiden når du ikke holder dem opptatt av at de mest sannsynlig vil forårsake problemer.

forlater-hund-hjemme-alene

Dog Toys er en fin måte å holde hunden din lykkelig mens han var alene. De beste hundene leker vil utfordre hunden din og holde ham eller henne okkupert hele dagen. Leker med mat inne i dem er spesielt anbefalt. Hvis hunden din blir kjedelig med nye leker raskt, bør du vurdere å bli med i en Månedlig abonnementsboks service som Barkbox.

Du vil kanskje også vurdere å gi hunden din tygge godbiter som vil ta dem en betydelig tid for å komme gjennom - som rå skjul godbiter eller mobbe pinner. Hunder bør også alltid ha tilgang til vann hele dagen. Hvis du ikke er rundt for å forandre hundens vann, bør du vurdere en Automatisk hunden Waterer å holde vannet flyter og frisk.

5. Vurder hva slags hund for å få når du vil bli borte hele dagen

Ikke alle livsstilene gir seg til å eie en hund. Det er viktig å huske på hvordan livet ditt må endres når du har en hund. Du må gå rett hjem etter jobb, lage planer for hunden din når du går på ferie eller til og med opphold et annet sted over natten. Det er en stor livsstilsendring med massevis av ekstra ansvar.

Når det er sagt, hvis du vet at du vil tilbringe store biter av dagen borte fra hjemmet, vær oppmerksom på når du velger en hund.

Vurder å se på lavere energiaser som er kjent for rolige oppførsel. Hvis du har en valp, men ikke sikker på sin rase, bør du vurdere en Dog Breed Identifikator Kit. Å vite at din nye hunds rase kan hjelpe deg med å finne løsninger for rase-spesifikke atferdsproblemer.

Det er også smart å Vurder å vedta en eldre hund. Eldre hunder har massevis av kjærlighet til å gi, men har ikke en tendens til å være som energiske valper, så de har vanligvis ikke noe imot å ta det enkelt og avslappende når det er hjemme alene. Pluss de er allerede stueren! En eldre hund kan definitivt være veien å gå hvis du tilbringer hele dagen på jobben.

Hva er den lengste tiden jeg kan forlate hunden min alene?

Mest enige om at 8 timer er det meste du noen gang vil forlate en hund alene for, tar i tankene fysisk ubehag og følelsesmessig. For valper må den tiden være mye kortere som blærekontrollen ikke er som utviklet. Dette kan gjelde for senior hjørnetenner med blæreproblemer også.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 5 Tips for å forlate en hund hjemme alene