Hvordan lage en hund lykkelig i 8 enkle trinn

Jeg føler meg skyldig når jeg må forlate hundene mine hjemme alene når jeg er på jobb. Jeg vet at mange kjæledyr foreldre føler det samme. Din viktigste jobb som hund eier er å lære å lage en hund glad, og disse 8 enkle tipsene er sikker på å opphisse din fido. De vil også ha det gøy for deg, også.

For å gjøre hunden din lykkelig, må du fokusere på dyrets mentale og fysiske helse. Hunder er intelligente, sosiale skapninger. Tenk på hvilke typer ting som gjør deg glad: fysisk kontakt, hengivenhet, morsomme aktiviteter og psykisk stimulerende spill.

Det samme kan sies for hunden din. Vi vet alle at kjærlighet og oppmerksomhet er sikre på måter å gjøre våre kjæledyr på smil. Men å lære å gjøre en hund lykkelig er mer enn bare fysisk kjærlighet. Nedenfor er mine 8 beste tips som vil gjøre din valp glad og bidra til å styrke båndet mellom dere to.

Flere måter: 40 tips om hvordan du gjør hunden din lykkelig

Hvordan lage en hund lykkelig

Hvordan lage en hund lykkelig1. Spille spill

Spill er en surefire måte å gjøre hunden din lykkelig. Tradisjonelle spill, som tug-of-war og henting, er morsomme for de fleste hunder. Hvis poochen din ikke virker i disse typer spill, kan du prøve noe litt mer spennende eller unikt, kanskje til og med en brettspill.

Hunder elsker å bryte med deg - det er en favoritt form for spill for de fleste av dem. Så lenge hunden din forstår hvordan du skal spille forsiktig, ha en bryting kamp en gang iblant. Og ikke glem å la din fido vinne noen ganger!

Visste du at hunder liker å danse? Det er en Enkelt faktum i livet. Og ja, deres "dans" er ikke noe mer enn å hoppe og løpe rundt deg mens du hører på musikk og danser deg selv, men det er et morsomt spill likevel.

Gjemsel er et av mine favorittspill å leke med min pakke. Hunder elsker å søke og jage ting, og det kan inkludere deg. Skjul og søk er et flott spill for hunder og hundeeiere, spesielt i et hjem med mange gjemmesteder. Undervisning din hund å skjule riktig kan være utfordrende, men det kan gjøres.

2. Utendørs opplevelser

Det høres ut som en no-brainer. Alle vet at hunder må tas ut en tur. Hvilke mange hundeeiere savner imidlertid at det går en tur er en av de aller beste aktivitetene for valper av alle raser, størrelser og aldre.

Vandring handler ikke bare om å få hunden din ute for badet. Gjør det mer spennende - slå det inn i et eventyr! Gå i nye områder, gi hunden din rikelig med tid til å snuse og utforske, og prøv å gå på turer med noen av dine pups doggy venner. Du kan til og med slå disse turene inn i en hundetreningsmulighet.

Andre utendørs opplevelser som svømming, fotturer, padlebord og kajakkpadling kan også være mye moro for hunder. Det er mentalt og fysisk stimulerende for hunder for å utforske nye steder. Din valp vil elske utendørs opplevelser, og det er en fin måte å brenne av overdreven energi.

3. Cuddles

Å gå utenfor og være aktiv, er ikke det eneste hundene elsker. Fysisk kontakt er en stor del av å holde poochen din lykkelig. Hvis du er sliten etter en lang dag, ikke føler at du må ta hunden din på en 3 kilometer fottur. Snuggling på sofaen vil være bra!

Cudddle Time er en av de enkleste måtene å gjøre en hund lykkelig. Dusjing ham med ros og hengivenhet vil sette et smil på noen pups ansikt. Uansett hvor opptatt eller sliten du er, er det viktig å sette til side tid hver dag for å gi hunden din noen fysisk kjærlighet.

hunder spiller sammen

4. Spill datoer

Riktig sosialisering er ekstremt viktig for hunder. Mens det ville være mye moro i kort tid, hvordan vil du bare samhandle med hunder for resten av livet ditt? Etter en stund vil du kreve en annen menneskers følgesvenn. Det samme kan sies for hunder.

Yppen din tilbringer mesteparten av sin tid med mennesker, og det er greit. Men det er viktig for ham å tilbringe tid med andre hunder også. Når du lærer å gjøre en hund glad, tenk på å sette opp Spill datoer med andre hunder eller ta ukentlige besøk til hundeparken for å sosialisere kjæledyret ditt med andre hunder.

5. Roter leker

Nye leker er også et flott verktøy å bruke for å gjøre en hund lykkelig. Hvis hunden din har en gammel, tygget leketøy som er hans favoritt, er det greit. Behold det. Men gir dem en ny leketøy hver gang en stund er det de fleste hunder faktisk foretrekker.

Og hvis hunden din er som bortskjemt som min, roter hans leker regelmessig. Sett ut nye leker 2 eller 3 ganger per uke. Når du legger ut nye leker, plukk opp noen av de andre lekene og legg dem bort for en stund.

Roterende leker holder hunden din mentalt stimulert og interessert i lekene som han har tilgjengelig. I utgangspunktet er det en fin måte å hindre at hunden din blir kjedelig med sitt leketøyvalg.

6. Interaktive leker

Interaktive leker, puslespill leker og behandler dispensering leker er en annen enkel måte å gjøre puppen din lykkelig. De holder ham underholdt og tilbyr mer mental stimulering enn tradisjonelle tygge leker.

Jeg har gjennomgått mange forskjellige interaktive leker. Du kan sjekke ut disse produktanmeldelser for å se hvilken type leketøy kan være best for din hundekammerat:

Dog Agility Training

7. Opplæring

Trening er en fin måte å binde med hunden din. Du kan ikke tro det ville være morsomt for kjæledyret ditt, men det er egentlig! Hunder elsker strukturen av trening, og det er en psykisk stimulerende aktivitet for dem.

Hvis hunden din allerede er opplært i lydighet, er det greit. Du kan jobbe med andre typer trening som vil være morsomt og underholdende for dere begge. Agility trening, nesearbeid og trening din hund å gjøre Interessante triks er alle morsomme måter å gjøre hunden din lykkelig.

8. Massasje

Akkurat som mennesker, blir en hunds kropp sliten etter en lang dag. Hunden din vil nyte å få en rask massasje (når gjort riktig) like mye som du ville, fordi det slapper av deres muskler og gir en behagelig følelse.

Det er mange helsefordeler av hundemassasje. Massasje kjæledyret ditt i minst 10 minutter per dag kan hjelpe:

  • Senk hundens blodtrykk
  • øke sirkulasjonen
  • hjelpemiddel i fordøyelsen
  • styrke hans immunsystem
  • Reduser hundens stress og angst
  • rehabilitere slitne muskler og redusere smerte og hevelse

Du kjenner hunden din bedre enn noen. Du kjenner hans liker og misliker, og du vet hva som gjør ham lykkelig. Prøv disse tipsene hvis du leter etter noe nytt, men husk også din venns gamle favoritter. Det er ikke vanskelig å lage en hund glad, og det er en av de mest givende tingene du noensinne vil gjøre.

Les neste: 4 måter Dog Eierskap gjør folk lykkelige (basert på forskning)

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Hvordan lage en hund lykkelig i 8 enkle trinn