Måter å holde fuglen din lykkelig

Visste du at det har vært vitenskapelig bevist at noen papegøyearter har den følelsesmessige kompleksiteten til et 5-årig barn? Å holde slike intelligente skapninger lykkelige og komfortable i kjæledyrssituasjoner kan virke som en heltidsjobb, men hvis du vet det grunnleggende om fuglens behov, kan det være enkelt å sørge for at kjæledyret ditt forblir sunt og innhold. Les videre for å oppdage noen av hemmelighetene for å sikre at fuglen din aldri må håndtere kjedsomhet, depresjon eller deres uønskede bivirkninger.

01 av 05

Gi din fugl rikelig med trening.

I naturen får fuglene all øvelsen som de trenger ved å fly, foraging for mat, og holde seg trygge fra rovdyr. I fangenskap kan det være utfordrende å gi tilstrekkelig trening med mindre du gjør en samordnet innsats for å gjøre det. Tilbyr fuglen din noen kreative trening utsalgssteder vil ikke bare holde din fjærede venn i god fysisk tilstand, det vil bidra til å sørge for at de holder seg psykisk stimulert, lykkelig og innhold i deres hjem med deg.

  • 02 av 05

    Mate fuglen din et variert kosthold.

    I årevis har fugleksperter økt fordelene med fôringspapegøyer Fersk mat som frukt og grønnsaker i tillegg til kommersielt produsert frø og pelletblandinger. Ikke bare er disse matvarene som er viktige for å sikre riktig ernæring og vitamininntak, selve handlingen om å introdusere nye matvarer til fuglen din, vil forårsake spenning og mental stimulering i din fjærede venn. I sin tur finner du at du har et mye lykkeligere og sunnere kjæledyr, og en som ønsker velkommen en rekke sunne, fugle-trygge matvarer i sine middagskåler.

  • 03 av 05

    Ta deg tid til å sosialisere med fuglen din.

    Tar tid å sosialisere og knytte bånd med noe kjæledyr er viktig, men med ikke-domesticated dyr som eksotiske fugler, er det viktig. Tenk på det - hvorfor holde et dyr som du ikke har en godt forhold med? Fordi fugler må tømmes på individuell basis, er det veldig vanskelig å holde dem lykkelige hvis du forsømmer å bruke en riktig mengde tid med dem. Pass på å sette til side minst 3 - 4 timer per dag for å håndtere og leke med fuglen din for å produsere et lykkelig og godt justert kjæledyr.

  • 04 av 05

    Lær fuglen din hvordan du skal gjøre noen morsomme triks.

    Det tar ikke en profesjonell å lære en fugl å gjøre triks - faktisk har fugler en tendens til å lære raskere og mer effektivt fra folk som de er sterkt bundet til. Lærer fuglen din for å utføre noen få Morsomme fugl triks kan gjøre underverk for forholdet ditt med kjæledyret ditt og fuglens generelle nivå av lykke. Plus, det er en blast for å kunne vise seg hvor smart kjæledyret ditt er til venner og familie! Bare husk å ikke forvente for mye av fuglen din, og å holde treningsøktene korte, morsomme og konsekvente. Med litt øvelse blir du overrasket over hva fuglen din vil kunne oppnå!

    Fortsett til 5 av 5 nedenfor.
  • 05 av 05

    Velg passende bur og leker for fuglen din.

    Opptatt arbeidsplaner og familieforpliktelser gjør det ofte vanskelig for fugleiere å tilbringe hver time hver dag med sine kjæledyr, og det er forståelig. Det er imidlertid viktig å gjøre alt du kan for å sikre at fuglen din er underholdt i løpet av de tider du ikke kan spille med din fjærede venn. Velge interessant og passende fugl leker og Cage-tilbehør er en viktig del av å holde fuglen din lykkelig på en daglig basis. Husk at fugler er mye som småbarn, men i at de raskt blir kjedelig med de samme gamle lekene. Prøv å bygge opp en samling av en rekke elementer som du kan rotere inn og ut av fuglens bur for å holde dem "friske" og interessante for kjæledyret ditt.

  • Se nå: 9 enkle måter å elske kjæledyret ditt

    Del det i det sosiale nettverket:

    Løp
    » » Måter å holde fuglen din lykkelig