Kule triks kan du lære kjæledyrfuglen din

Alle Fuglelskere Ønsker verden å vite hvor smart og spesielle sine fjærede venner er, og en fin måte å vise frem fuglens talenter er å lære fuglen dine noen kule triks som vil imponere alle som ser dem. Det kan virke vanskelig å trene kjæledyrfuglen din først, men hvis du starter med de morsomme og enkle triksene som er skissert nedenfor, vil du bli overrasket over hvor enkelt det kan være å lære fuglen din Søte triks som vil glede publikum i alle aldre. Bare husk den tiden, praksis og tålmodighet er nøklene til fuglens suksess!

01 av 05

De "Step-up" -kommandoen er den mest verdifulle og grunnleggende kommandoen som du kan lære kjæledyret ditt og er noe som alle kjæledyrfugler burde vite. Mange fuglericks er bygget på en Parrots kunnskap om kommandoen "Step-up", så det er viktig å starte et treningsregime ved å lære fuglen din dette trikset først. Ikke bare vil det hjelpe deg med å lære fuglen din mer imponerende manøvrer, men å lære fuglen din til å øke kan også komme til nytte under veterinærbesøk, Cage Cleaning tid, og mange andre aspekter av fugl eierskap. Hvis du ikke allerede har gjort det, må du gå til side for å begynne å jobbe med denne viktige kommandoen så snart som mulig.

  • 02 av 05

    Når fuglen din har mestret kommandoen "Step-up", kan du fortsette å lære ham eller henne en veldig søt og morsom trick-hvordan å bølge hei! Undervisning av fuglen din for å bølge Hei er en av de raskeste og enkleste triksene du kan lære kjæledyret ditt, og er en bedårende oppførsel for enhver fugl å mestre. Bare husk at du sørger for at fuglen din vet hvordan du skal gå opp, er en forutsetning for dette trikset, og sørg for å ha nok av Velsmakende godbiter i nærheten slik at du kan belønne din fjærede venn for hans eller hennes triks trening suksess!

  • 03 av 05

    En av de eldste og mest elskede triksene som for papegøyer å utføre er deres evne til å lære å snakke menneskelige ord. Det er mange forskjellige metoder og teknikker som er populære for å lære en papegøye å snakke, men en god generell regel er at tålmodighet og repetisjon synes å være de mest effektive måtene å samle papegøyer i å snakke. En ting å huske på er det Ikke alle papegøyearter ha evnen til å etterligne ord, og av de som gjør, noen ganger kan individuelle fugler fortsatt ikke hente på den. Gå inn i å trene fuglen din med en positiv og håpløs holdning, og med nok praksis, ditt kjæledyr kan en dag overraske deg med et omfattende ordforråd. Kanskje de vil til og med snakke i telefonen eller fremgang til å synge.

  • 04 av 05

    Noen mennesker vil fortelle deg at det er umulig å "potty tog" en fugl, og i den mest bokstavelige følelsen av begrepet er det vanligvis. Du kan imidlertid trene fuglen din til pålitelig bruk på badet på kommando på et sted du betegner, og det er faktisk mye lettere å gjøre enn det kan virke. Når du er komfortabel med å holde treningsøkter med kjæledyret ditt, kan du prøve noen av disse fuglepotty-treningsmetodene med din fjærede venn.

    Fortsett til 5 av 5 nedenfor.
  • 05 av 05

    Clicker Training er en av de mest godkjente treningsmetodene som brukes på Dyr av alle arter, Typer, former og størrelser. Det benytter positiv forsterkning, som er bevist å forbedre kunnskapsretensjonen mellom treningsøkter og bygger på konseptene av klassisk kondisjonering. Den virkelig morsomme delen om clicker trening en fugl er at du i hovedsak kan bygge din egen fugl triks fra grunnen av, og bruk deretter clicker condition til å lære fuglen din for å utføre noen kommandoer som fantasien din kan komme opp med. Gi det en prøve med papegøyen din og se hvilke typer morsomme og fantastiske triks som fuglen din kan utføre!

  • Se nå: 9 enkle måter å elske kjæledyret ditt

    Del det i det sosiale nettverket:

    Løp
    » » Kule triks kan du lære kjæledyrfuglen din