Hvordan trene fuglen din for å være mer vennlig

Hånd petting en stor fugl

En vanlig klage fra eiere av kjæledyrfugler er at deres fugler bare er Ikke vennlig nok for deres smak. Når dette er tilfelle, er det oftest et problem på eierens del i stedet for fuglens. Heldigvis er det nok som kan gjøres for å hjelpe deg og fuglen din se øye til øye. Bruk disse tipsene for å finne noen enkle måter at du kan overbevise fuglen din for å være litt mer sosialt mot deg (og resten av familien din). Med tålmodighet og praksis vil du sannsynligvis begynne å se en reell forandring i måten den fjærede vennen din velger å samhandle med deg. Tipsene krever ikke mye tid, men de krever konsistens fra både deg og noe annet menneske.

01 av 06

Dette virker som ikke er relatert til oppgaven med å hjelpe din anti-sosiale fugl blitt mer vennlige, men underliggende helseproblemer kan ha en reell innvirkning på fuglens personlighet. De fleste mennesker er ikke på sin beste oppførsel når de ikke føler seg bra, og fugler kan være på samme måte. Å ta fuglen din for en kontroll med din aviær veterinær kan sikre at det ikke er noen medisinske problemer som står i veien for å bygge et bedre forhold til din fjærede venn. Når fuglen din har en ren helse, kan du begynne å jobbe for å gjøre det mer vennlig.

  • 02 av 06

    Ta deg tid til å lære kjæledyret ditt et fuglrick, selv en enkel, kan gjøre mye for å få deg til å se bedre ut i fuglens øyne. Treningsøkter tar tid, og tilbringer mer tid med fuglen din er avgjørende for bindingsprosessen. Pluss, handlingen med å jobbe på noe og til slutt å oppnå det sammen, kan gå langt i å forbedre forholdet ditt med en fugl. Start med et enkelt triks som å vifte Hei, og når du har oppnådd den oppgaven, flytt deg til mer kompliserte triks.

  • 03 av 06

    Håndter fuglen din hver dag

    Birdiere må ta seg tid til å håndtere sine fugler hver dag. Håndtering av fuglen krever personlig, en-mot-engang tilbys med kjæledyret ditt, og styrker dere begge til å samhandle med hverandre mer intimt. Hvis en fugl ikke oppfører seg, er det vanligvis å legge til mer håndteringstid i fuglens tidsplan alt som trengs for å snu ting rundt.

  • 04 av 06

    Veien til mange skapningernes hjerter er gjennom magen og fuglene er ikke noe unntak. Hvis du har problemer med å samhandle med kjæledyrfuglen din, kan du prøve en god gammeldags bestikkelse og sette opp et måltid av Friske frukter og grønnsaker å dele med fuglen din. Deling av mat er normal og naturlig oppførsel blant fugler i en flokk. Et måltid sammen er sannsynlig å hjelpe fuglen din å begynne å se deg som et familiemedlem. Bare husk å holde seg borte fra noen matvarer som kan være giftig for din fjærede venn.

    Fortsett til 5 av 6 nedenfor.
  • 05 av 06

    Fugler som kjeder seg og understimulert, vil sannsynligvis bli despondent og i noen tilfeller urettferdig. En kjedelig og deprimert fugl kommer ikke til å være begeistret over å tilbringe tid med andre. Hvis du har problemer med fuglens oppførsel, må du sørge for at den har tilgang til rikelig med trygge og morsomme fugle leker. Når du har lager fuglens forsyning med leker, roter dem ut av buret ofte, slik at kjæledyret ditt ikke sliter med å leke med de samme gamle tingene. Du kan bli overrasket over å se hvor raskt nye leker kan slå en fugls humør rundt.

  • 06 av 06

    Forvent ikke et øyeblikkelig resultat. Øyeblikkelig suksess vil ikke skje, men med konsekvent atferd fra mennesker, en ren helse og hardt arbeid, kan du sannsynligvis forvente at fuglen din blir mer vennlig, sosial, lykkelig, og stimulert. Også, når fuglen din har vist forbedring, må du fortsette endringene dine for å holde fuglen dinvirkende vennlige og sosiale.

  • Del det i det sosiale nettverket:

    Løp
    » » Hvordan trene fuglen din for å være mer vennlig