Anmeldelse: starmark bob-a-lot interactive dog toy

Matmotiverte hunder kan tilbringe timer Spiller med Behandle Dispensing Toys. De Starmark Bob-A-Lot hund leketøy kan fylles med godbiter eller kibble for å gi fido med langvarig underholdning. Du kan justere vanskelighetsnivået for å tillate enklere tilgang til maten i begynnelsen og gjøre det mer utfordrende når hunden din får tak i det.

Du kan også bruke de fleste behandler dispensing leker som en langsom feeder. Du kan plassere hundens kibble inne, noe som betyr at han må jobbe for sine måltider. Dette bidrar til å bremse raske spisere og gi mental stimulering for kjæledyret ditt.

Starmark Bob-A-Lot Dog ToyDisse typer hund leker er spesielt gunstige for valper og hyperaktive hunder. Ganske ofte er en hund med overdreven energi- eller atferdsutfordringer bare kjedelig fra mangel på mental stimulering. En kjedelig hund vil prøve å okkupere og underholde seg selv, som vanligvis fører til uakseptabel oppførsel, som å tygge.

Å gi psykisk stimulerende hundeleker og tilstrekkelig trening kan være alt du trenger å gjøre for å roe en hyper pooch eller dempe oppførsel problemer. De Starmark Bob-A-Lot Dog Toy kan gi mange timer med hundevennlig moro for valper som er mat motiverte. Det er egnet for alle raser og størrelser, og vil være ideell for multi-hundehjem.

Starmark Bob-A-Lot Interactive Dog Toy Review

Starmark Bob-A-LotStarmark Bob-A-Lot Dog Toy kommer i to størrelser. Jeg viser den lille størrelsen i denne anmeldelsen. Den mindre størrelsen holder omtrent 1 kopp mat og den større størrelsen holder opptil 3 kopper mat.

Den mindre StarMark Bob-A-Lot er ca 6.4 & # 8243; høy og har en åpning. Den større størrelsen er ca 8.9 & # 8243; høy og har to åpninger for godbiter eller kibble å falle ut.

Dette er en av de få interaktive hundene leker på markedet som er stort nok til å passe et helt måltid for en stor rase.

Starmark Bob-A-LotDesignet er enkelt, og det fungerer bra for små og store hunder. Den vektede bunnen wobbles frem og tilbake som hunden din skyver leketøyet rundt med nesen hans og / eller poter. Som det bobs rundt, faller kibble eller behandler av og til fra hullet på siden.

Som jeg demonstrerer i min video gjennomgang ovenfor, har hullet et glidende, justerbart deksel som lar deg gjøre det mer eller mindre utfordrende. Jo mindre størrelsen på åpningen, jo vanskeligere vil det være for hunden din å få en kibble til å falle ut.

Jeg liker anti-slip gummi bunnen som er omtalt på StarMark Bob-A-Lot Toy. Det gjør at hunden din kan skyve den frem og tilbake uten leketøyet ruller over hele rommet. Jeg har prøvd andre Lignende produkter som ruller fra den ene siden av rommet til den andre. Mens dette gir mer fysisk trening, ender leketøyet å bli sittende fast under møbler eller andre steder der hundene mine ikke kan komme til det.

Starmark Bob-A-LotDen ene ulempen med denne hunden leketøy er at det er vanskelig å rengjøre. Mange lignende produkter kommer fra hverandre i midten for å gjøre vasken enklere. Starmark-Bob-A-Lot har en skrue topp, som du kan se i min videoanmeldelse ovenfor. Når du rengjør det, senker jeg leketøyet i varmt såpevann og sverg det rundt for å rengjøre innsiden.

Du kan kjøpe den mindre StarMark Bob-A-Lot på Amazon for $ 10 akkurat nå, og den større størrelsen selger for tiden for $ 16.99. Denne prisen er sammenlignbar med andre lignende interaktive, behandler dispensering av hundeleker. Det er en god verdi for prisen, etter min mening.

Les neste: 20 mest effektive måter å mentalt stimulere hunden din

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Anmeldelse: starmark bob-a-lot interactive dog toy