Interaktiv puslespill leker for hunder som en hjerneøvelse

Hunder trenger ly og et komfortabelt, kjent sted å sove. De trenger god, næringsrik hundemat. De trenger menneskelig følgesvenn. Hunden krever også mye kjæledyr forsyninger og investeringer av både tid og penger. Din hjørnetenner trenger kjæledyrmat, hundekasser, hundesenger og selvfølgelig hundeleker. Siden hunder ikke kan handle for seg selv, er det opp til oss, som hundeeiere, for å gjøre klokt kjøp for dem og velge interaktiv Puslespill leker for hunder som trenger litt hjerneøvelse.

Hva tror du at hunden din ville si om du kunne spørre ham hvilken type hund leketøy han vil? Han ville nok fortelle deg at han ville ha noe morsomt som ville toppe sin interesse og holde ham underholdt mens du var borte, rett? De fleste hundeleker er flotte for å hente eller tugging, men når du ikke er rundt, er de ikke så mye moro for din Fido å leke med på egen hånd.

Ikke alle av oss tenker veldig mye om de spesifikke behovene til vår spesielle hund når det gjelder å kjøpe leker. Vi kjøper søte leker eller leker som vi tenker på å passe til hundens personlighet og stil.

Noen hunder har mer energi enn andre, og noen hunder er mer kloge enn andre. Et sted i baksiden av vårt sinn, vi vet vår hunden trenger trening. Vi starter den daglige spaserturen i morgen & # 8230; Og så er vi ute av å tenke på noe annet, og i morgen kommer aldri.

Hunder trenger mental og fysisk trening, og interaktivt puslespill leker for hunder er den perfekte måten å utøve kjæledyrets sinn og hans kropp. Disse typer hunder leker oppfordrer din følgesvenn til å stå opp og bli aktiv, samtidig som han utfordrer ham til å finne ut puslespillet for å tjene sin belønning. Disse typer leker er langt mer underholdende for kjæledyret ditt enn en enkel plysj eller tygge leketøy.

Rangert: Topp 50 beste interaktive hund leker for mental stimulering

Interaktiv puslespill leker for hunder som en hjerneøvelse

Interaktiv puslespill leker for hunder

Selv om fysisk trening er viktig, er det ikke alt som våre hunder trenger. Mental stimulering er også viktig. En kjedelig hund kan forårsake mye skade.

Studier har vist at en kort stund å spille med noe som gjør at en hund tenker og bruker evner han allerede har på en ny måte, vil dekke ham så mye som den turen du aldri kommer til å ta.

Grunnleggende om interaktive puslespill leker

Interaktiv puslespill leker for hunder ble opprettet for å underholde og lære problemløsende ferdigheter til hjørnetenner. De fyller gapet forårsaket av mangel på mental stimulering, og i våre travle liv kan de gi oss et lite pusteom.

Hvis noen ganger vi ikke klarer å ta tid til å leke med våre hunder, tilbyr disse lekene en måte å gi våre kjæledyrs overvåket spilletid mens vi forlater oss gratis for å gjøre noe annet i nærheten.

Interaktiv puslespill leker oppfyller mange av de instinktuelle behovene hundene har. Selv om vi gir maten, har de fortsatt behov for fôr og å jakte og drepe sitt byttedyr.

Et leketøy som gjør at støy gir hunden din en sjanse til å finne byttedyr gjennom lyd, og en som beveger seg, gjør det mulig for hunden din å late som han er på jakten. Noe han kan plukke opp og riste oppfyller behovet for å drepe byttedyr, og noe han kan pote på, og bat rundt hjelper til med å oppfylle hans behov for å leke med sitt byttedyr.

Hunder må også utøve sine kognitive ferdigheter, og dette er hvor interaktivt puslespill leker skinner. Ikke bare er de noe nytt og morsomt å leke med - enten med deg eller alene - de hjelper til med å utvikle hundens minne og problemløsende ferdigheter.

For hunden som er veldig smart eller lett kjedelig, De fleste av puslespillet leker kan justeres for vanskeligheter. Dette curiserer vanligvis kjedsomhetsproblemet og sparer deg pengene du ville ha brukt på nye leker for å interessere hunden din.

I SLEKT: Holdbare hundeleker som vil overgå valpens kjever

Typer og funksjoner av interaktive puslespill leker

Interaktiv puslespill leker for hunder krever at dyret løser et puslespill for å vinne en slags belønning, vanligvis en Hunden behandler. De er en flott mulighet til å leke med hunden din mens de øker hans mentale og kognitive ferdigheter.

I noen tilfeller kan leketøyet forlates med hunden din for å underholde ham mens du er borte (men ikke se ham leke med leketøyet først for å sikre at han ikke kan skade seg selv hvis det ikke er overvåket - se Sikkerhetstiltak under).

Avhengig av hvordan hunden din foretrekker å spille og hvordan han lærer det beste, kan du finne et leketøy for å passe til hver hund. Hvis leker ikke interesserer hunden din, men han liker godbiter, kan du motivere ham ved å gi ham et puslespilllek som disponerer en godbit når han løser puslespillet.

Interaktiv puslespill leker for hunder

Nina ottosson puslespill leker er sannsynligvis den mest kjente. De er laget av lyse, fargerike plast eller fra tre, som vil stå opp til aggressiv lek i lang tid.

Disse lekene krever at hunden skal finne ut hvordan man kommer til godbit - lysbildepaneler, nese åpne dører eller pote på leketøyet - og har flere rom for å skjule godbiter.

Vanskelighetsnivåer er tildelt hver leketøy, slik at du kan være sikker på at du kjøper den aktuelle for hunden din.

Det er andre interaktive puslespill leker for hunder som må battes rundt til behandlingen går ut gjennom et hull. Kong leker er et godt eksempel på denne typen. De kan fylles med forskjellige typer godbiter og til og med frosset med behandelsblandingen inne, noe som gir hunden din en helt dags forsyning av belønninger.

Disse lekene er nesten alltid designet med den tunge chewer i tankene, men vær sikker på å sjekke. Fordi det er en godbit inne, vil hunden din bli fristet til å tygge eller tåre på leketøyet, kanskje bryte av en del av den. Du vil ikke at hunden din skal kvele på noe mens du prøver å komme til behandlingen.

For hunden som foretrekker fylte dyr, er det leker som krever at han finner og trekker små fylte leker ut av en større en. For eksempel så jeg en fylt "trestoff" med hull som å skjule mindre "ekorn."Behandler kan legges til mange av dem for å gjøre det enda mer Morsomt for hunden din.

Leker der selve spillet er belønningen er en annen type interaktiv leketøy. Det er slepebukser montert på tetherball poles for mer aktive hunder. Jeg så også en boble maskin som frigjør bacon-duftende bobler. For å komme til boblene, vil en hund løpe, hoppe og prøve å bite på dem. Det er morsomt å se på og en god måte å sikre at hunden din får øvelsen han trenger.

Som en ekstra fordel kan interaktive leker som belønner med en godbit brukes til å senke en hund som ulvene ned i maten. Med sin daglige hundemat godtgjørelse inne i leketøyet, godbitene dispensed er faktisk hans mat, tvinger ham til å spise sakte og lære nye ferdigheter på samme tid.

I SLEKT: Hvordan velge de riktige hundene leker etter alder

Sikkerhets forholdsregler med hundeleker

Interaktiv puslespill leker for hunder

Noen interaktive puslespill leker er trygge å forlate med hunden din mens han er alene, men jeg ville ikke forlate en hund uten tilsyn mens jeg spilte med en ny leketøy av noe leketøy til du er fornøyd med at det er trygt.

Vær oppmerksom på at noen leker er bestemt ikke trygge for uovervåket lek. Pass på å gjøre noen undersøkelser og les emballasjen grundig ved siden av å velge et leketøy som hunden din vil bruke mens de ikke er overvåket.

Når jeg kjøper en ny leketøy for hunden min, ser jeg først etter de som jeg vil vurdere trygg for et barn mindre enn tre år gammel. Leketøyet burde ikke ha noen deler som kan løsne og bli svelget, ingenting vanskelig som kan bryte, ikke noe skarpt, og ikke mindre enn hundens munn. Hundens vaner varierer, så sørg for at du har hundens vaner i tankene, i tillegg til hundene generelt, før du gir ham leketøyet du nettopp har kjøpt.

Les neste: Søndagens tilbakekalling - Vedta en hund som passer til din livsstil

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Interaktiv puslespill leker for hunder som en hjerneøvelse