Gjennomgang: våre kjæledyr sushi puslespill hund leketøy

Utfordrende hunden din både mentalt og fysisk er viktig for hans generelle helse og velvære. Fysiske utfordringer gjør at hunden din brenner energi og holder seg fysisk egnet. Mentale utfordringer hjelper ham å lære og holde hjernen skarp. Puslespill leker, som Våre kjæledyr sushi puslespill Hund leketøy, er en enkel måte å få din pooch opp av sofaen og få hjernen hans.

Alle hundeeiere vet hvordan de skal møte sine hunders grunnleggende behov. Mat og vann, sikkerhet, ly - vi tar vare på alle disse behovene på daglig basis. Men visste du det mental stimulering er også nødvendig hver dag for at hunden din skal leve en sunn livsstil?

En kjedelig hund kan bli deprimert, stresset eller engstelig. De kan også utvikle seg stygg atferd, som å tygge eller hylle, for å underholde seg selv. Hvis du ikke gir nok mental stimulering til kjæledyret ditt, kan det føre til alvorlige problemer for dere begge.

Studier har vist som leker med et leketøy som gjør en hund tenker og bruker evner han allerede har på en ny måte, vil dekke ham så mye som en tur rundt blokken! Hva ville hunden din si om han snakket om hans ideelle leketøy? Han ville nok fortelle deg at han ville ha noe morsomt som ville toppe sin interesse og holde ham underholdt mens du var borte, som et puslespill leketøy!

Våre kjæledyr sushi puslespill hund leketøy

Våre kjæledyr sushi hund puslespill leketøyDette leketøy gir hunden din en sjanse til å spille skjul og søk med noen godbiter eller kibble. Det er små hull under hvert sushi stykke. Brikkene glir frem og tilbake for å avsløre en godbit om gangen.

Din hund må bruke hans poter og nese for å flytte brikkene rundt og hente hver matbit. Leketøyet kunne også være brukes til katter. Det gir mental stimulering som vil holde kjæledyret ditt underholdt når du ikke har tid til å leke med ham.
Som du kan se i min video gjennomgang ovenfor, elsker min Labrador dette puslespillet leketøyet. Hun er ekstremt mat motivert, så hun kan få alle godbitene på under 5 minutter. Mine mindre hunder bruker 10-15 minutter roter rundt og prøver å finne alle godbitene.
Du kan til og med bruke våre kjæledyr sushi leketøy som en sakte feeder for en liten eller medium rase. Det vil ikke holde mye mer enn 1/2 kopp mat om gangen, så det ville ikke være en god langsom feeder for større hunder.

Du kan enkelt rengjøre leketøyet med såpe og varmt vann, som er et must for meg. Puslespillet får alt slobbery og krummet kommer i hver liten kopp. Du kan ikke sette den i oppvaskmaskinen, men det er veldig enkelt å vaske for hånden.

Våre kjæledyr sushi puslespill hund leketøy selger for $ 14.95 på Amazon. Det er rimelig på ethvert budsjett. Jeg tror dette puslespillet hunden leketøy er en god verdi for prisen. Det ville også gjøre en flott gaveide for enhver valp på din handleliste.

Les neste: 20 + måter å mentalt stimulere hunden din

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Gjennomgang: våre kjæledyr sushi puslespill hund leketøy