13 Hunderaser som kommer sammen med katter

Topp beste hunder for katter

Hvis du er som meg, elsker du alle pels babyer. Dessverre, ikke alle dyrene elsker hverandre like. Mange hunderaser vil komme sammen med katter fint hvis de er sosialisert med dem som en valp, men noen er iboende dårlige naboer. Hvis du allerede har en katt og ser for å adoptere en hund, er den nedenstående oppført de beste hundene for katter som lever fredelig sammen med felines.

Ironisk nok er noen av de verste hundene for katter de som er nærmere katters oppførsel i naturen - raser med sterk byttedyr. Noen hunder ble oppdrettet og hevet som jakthunder i århundrer, og det er i deres genetikk å jage etter små dyr. Generelt, ved å vedta en av disse hundene å leve med en katt, er ikke en god ide.

Noen av disse pistolene Hunderaser med en sterk byttestasjon er:

  • Foxhound
  • Whippet
  • Afghansk hund
  • Schnauzer
  • Australian Cattle Dog
  • Bullmastiff

Det er ikke å si at hver jakthund raser, eller de med sterk prey-stasjon, vil aldri komme sammen med katter. Det er mulig å trene og sosialisere nesten hvilken som helst hunde å bo sammen med en feline, men det kan være betydelig vanskeligere med pistolhunderaser, eller hyperaktive hunder, eller genetisk mer aggressive hunder med sterk byttestasjon. De beste hundene for katter er vanligvis lett å gå og avslappet, mer vennlig eller i det minste, lat.

I SLEKT: Hvordan adoptere en hund hvis du allerede har en katt

 13 beste hunder for katter

Labrador Retriever og en katt

1. Labrador Retriever

Enkel en av de beste naboene for en katt er en Labrador Retriever. En ideell familie kjæledyr, laboratorier er milde, søte-natured hunder. De gjør det bra med familier, barn og fremmede. Den avslappede naturen til Labrador Retrievers gjør dem til en favoritt blant nettsteder for husholdninger som også har katter. Disse hundene er intelligente og enkle å trene. Labrador Retrievers er større, aktive hunder. De trenger hyppige turer, eller en hage å spille i.

Beagle og en katt

2. Beagle

Selv om beagle er en jakthund, er de et unntak på grunn av deres vennlige demeanor og historie om å komme sammen med andre dyr. Vår redaktør Samantha har en beagle (og et laboratorium!) leve sammen med katter i fullstendig fred. De elsker å leke, og ønsker å få venner med noe dyr som vil leke med dem. Jeg vokste opp med Beagles meg selv, og de plaget aldri nabolaget katter. De var også vennlige med barn. Disse hundene krever lite til ingen børsting og grooming, og gjør en perfekt følgesvenn.

Cavalier King Charles Spaniel og en kattunge

3. Cavalier King Charles Spaniel

Kongen Charles er en favoritt av dronningen av England og katteiere. De er milde hunder som er kjærlige og kjærlige. Denne rasen er mild med barn og katter, så de gjør en god familiehund i en diversifisert familieinnstilling. Disse små hundene elsker generelt folk og andre dyr. Imidlertid gjør Cavalier King Charles Spaniel ikke bra hvis det er alene i lange perioder.

Maltesisk med en katt

4. Maltesisk

Dette er en annen rase som er lekfull og hengiven. Maltese vil bare ha en venn! De er en mindre hund, så de vil ikke være så skremmende for å feline venner. Maltesisk er også Flott med barn. De er en nysgjerrig ras, og vil elske å lære om de andre kjæledyrene i huset. De er en ideell hund for familier på jakt etter en hundefag.

Bichon friser sammen med katt

5. Bichon Frise

I likhet med maltesisk, er dette en annen glad, vennlig rase. Bichon Frise er mild mannered og gjør det bra med katter og barn. De kan være sjenert, så det kan ta dem en liten stund å varme opp til katter som de ikke ble reist med. Dette er en av de beste hundene for folk som lider av allergi som shedding er minimal. Bichon er ikke uten feil, skjønt. De kan være vanskelig å huske, og de krever litt grooming for å holde kappen ren og tangle gratis.

Lignende artikkel: 30 raser som er gode hus hunder

Pomeranians er de beste hundene for katter

6. Pomeranian

Selv om denne rasen vanligvis ikke er bra med barn, har de en tendens til å være en av de beste hundene for katter. De er lyse og nysgjerrige, vanligvis foretrekker å være sjefen. Pomeranianen er leken og vennlig mot katter. De har en tendens til å bli redd når rundt fremmede. Det er best å sosialisere Pomeranians med mange forskjellige mennesker og dyr når de er unge.

Shih Tzu har en dato med en katt

7. Shih tzu

Som Pomerian, Shih Tzus elsker å være sjefen. Faktisk kan de være rett og slett arrogant. De er lat hunder det foretrekker å sitte stille i noens fang. Mens ikke bra med barn, er de bare fine med katter. Shih tzus kan ikke leke med dem, men de vil tolerere dem. Disse hundene er vanskelige å huske, så du vil kanskje hoppe over denne rasen hvis du ikke har tålmodigheten.

Boxer snuggling med katt

8. Bokser

Boxers gjør gode familiehunder. De er gode med barn og en av de beste hundene for katter. Disse vennlige og kjærlige hundene har mye energi og liker å leke med sine to- og firbente familiemedlemmer. Avlet som vakthunder, de gjør Utmerket Se hunder også. Noen liker å jage katter, så du vil kanskje få boksen din som en valp for å heve med en katt, eller få en som allerede har blitt sosialisert med katter.

Australske gjeter venner med en katt

9. Australian Shepherd

Dette er en annen rase som jeg har personlig erfaring med. De er kjærlige, vennlige hunder. Bra med barn, fremmede, katter og andre hunder. Jeg foster dyr, og jeg har aldri hatt et problem med en av mine australske hyrder og fremmer. Disse hundene spiller med katter og hunder som. Jeg har også aldri hatt et problem med datterens venner og hundene. De er en veldig mild rase som passer godt til nesten hvilken som helst familie.

I SLEKT: 25 mest rimelige lavpris hunderaser

Japansk hake sitter med katt

10. Japansk hake

Den japanske haken er ikke så hyper som noen andre leketøy raser. De er fredelige og koselige. De er gode med barn og en av de beste hundene for katter. Disse hundene er smidige klatrere, med atferd som ligner på katter. De kan være litt skumle, så de kan ikke være en lekekamerat for din feline venn, men katten din vil være trygg. Disse hundene trenger menneskelig følgesvenn mesteparten av dagen. De gjør det ikke bra med mye alene, noe som betyr at den japanske haken ikke er en egnet rase for en eier som er ute av huset mesteparten av dagen.

Spaniels er noen av de beste hundene for katter11. Cocker Spaniel

Disse vakre hundene er mild mannered og vennlig. De er lekne hunder som er gode med katter og barn. Dessverre har inbreeding produsert mange gjennomsnittlige, aggressive hunder. Hvis du velger denne rasen, må du sørge for at du får en fra en anerkjent oppdretter. På grunn av inbreeding, regnes disse hundene som en av de risikofylte raser når det gjelder helse. Deres strøk krever mye innsats, så bare få en cocker spaniel hvis du er villig til å sette på en stund.

Yorkshire Terrier spiller med katt

12. Yorkshire Terrier

Dette er en rase jeg har fostret før. De er flotte med katter. Jeg hadde ikke noe problem å bringe en voksen Yorkie til et hjem fylt med katter. Hun elsket faktisk dem. Den forrige eieren sa at hun ikke hadde blitt sosialisert med katter. Denne rasen er kanskje ikke egnet for en husholdning med barn. Yorkies trenger ikke mye trening og er Flott for leiligheten.

Pekingese venner med en katt

1. 3. Pekingese

De Pekingese er en annen rase som er flott for leiligheten. De er små og rolige. De krever liten øvelse. Disse små hundene er generelt gode med katter, og andre hunder. De kan være hardhodet, så de krever en eier som har faste treningsferdigheter. De har langt hår som må børstes regelmessig og trimmet. Hvis budsjettet ditt ikke tillater en god mengde groomingskostnader, kan dette ikke være rasen for deg.

Det viktige å huske er at nesten enhver hund kan være god med katter, hvis du får dem unge nok. Hvis en hund er hevet med en katt, vil de sjelden slå på dem når de er eldre. Den ideelle situasjonen er å få en kattunge og en valp, og heve dem sammen.

Les neste: 10 verste hunderaser for første gang eiere

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 13 Hunderaser som kommer sammen med katter