Beagle rase profil

Beagles er de 5th Mest populære hunden i Amerika, Ifølge American Kennel Club. Denne morsomme kjærlige hunden vil underholde deg med sin antics dag i og dag ute. Men vær forsiktig med at de kan ta av hvis de finner noe som fanger deres flotte sniffer. En beagle vil følge en sti til han fanger hva det er han leter etter. I dette Beagle rase profil Du lærer hva som trengs for å ta vare på en disse hundene.

Beagle rase informasjonSå lenge du er aktiv i ditt daglige liv og i stand til å inkludere hunden din, vil Beagle være en god følgesvenn for deg. Uansett om du er singel, med en ung familie, pensjonert (men i stand til å ta hunden din for lange turer eller ha et område for ham å trene), bor i byen eller i forstedene, vil Beagle nyte å være av din side.

Denne rasen er liten og kompakt, men hardt. Som gjør dem til en god følgesvenn for voksne eller barn. Det er vanskelig å motstå sine mørkebrune øyne og søte funksjoner, men denne beagle raseprofilen vil vise deg at det er mye mer til disse hundene enn deres søte ansikter.

Selv om Beagles har mange gode kvaliteter, er de medlem av Hound-familien. Dette betyr at de også kan finne sin rettferdige andel av problemer og er bundet til å teste tålmodigheten fra tid til annen. Du må være sikker på at du har god tid til å trene deg Beagle, og det kan ta litt kreativ trening for å lære ham tauene. Etter å ha lest denne beagle rase profilen, lærer du at når han er trent, vil denne hunden være et flott tillegg til ethvert hjem.

Beagle rase profil

Beagle rase profil

Hovedegenskaper av Beagles

Beagles er små i størrelse, men medium i energi. De kan gå, gå, gå, men vil også nyte curling opp med deg om natten etter en morsom dag med frolicking. De kan være headstrong og stædige, men denne beagle rase profilen vil vise deg at når de vet at reglene i huset beagles kan være gode kjæledyr.

Hvis du leter etter en hund som knapt gjør en støy, se andre steder. Hvis du vil ha en hund som vil gi deg beskjed hvis noen er i nærheten av huset ditt eller den andre siden av veien, vil Beagle definitivt varsle deg. De har en veldig piercing bark og en hule som de gir av. Det kalles baying.

Størrelse på beagles

Hver god beagle rase profil vil diskutere størrelse. Disse hundene er kjent som små hunder siden de måler fra 13-16 tommer høyt på skulderen. De fleste vil veie mellom 26-33 pounds. Som alle raser, er den kvinnelige hunden vanligvis mindre enn mennene.

Levetid på beagles

Beagles kommer til å være en langvarig venn. De vil leve for å være ca 12-15 år gammel. Husk at måten du behandler kjæledyret ditt, og hvor godt de blir matet og utøvd, vil legge til år eller ta bort år i deres liv. Jo mindre belastning som de har på sine kropper og ledd, jo lykkeligere og sunnere vil de være.

Riktig ernæring og forebyggende veterinærpleie vil både legge år til kjæledyrets liv. Før du adopterer en ny pels-noensinne Du må være sikker på at du helt forstår kostnaden. Du kan ikke bare mate hunden din de billigste ting du finner på matbutikkhyllen, og han kommer til å trenge vanlig veterinærpleie for å bli lykkelig og sunn.

Fysiske egenskaper av Beagles

Beagles er mest skilt av deres varemerkede tri-farge markeringer. Og hvis du er i tvil, kan du også fortelle av deres små avrundede skaller, deres kvadratiske av nese og brede nesebor. Når du ser på sine store brune, pleier øynene, ikke gå seg vill, kan de suge deg inn. De har brede, lange hengende ører som går ned, vanligvis forbi deres snute.

Beagle rase informasjonBeagles er muskuløse og har kompakte kropper som er designet for å jage og jakte, eller til frolic og play. Deres haler er vanligvis en uskarphet som de står rett opp og er piskaktig. De er stadig wagging og ivrige etter å behage.

Det er 11 standardfarger som kan finnes på Beagle, men de er vanligvis alltid tri-farget. Den vanligste kombinasjonen er hvit, svart og brunfarget. Deres strøk er korthåret og Hvis børstet regelmessig vil være slank og glatt. De har vanligvis hvite føtter og spissene på deres haler ser ut som en penselbørste ble dyppet i hvit maling.

Levende ordninger for beagles

Når du har lest i denne beagle raseprofilen, er disse hundene gode følgesvenner, men de kan ikke bli elsket av dine naboer hvis du bor i stramme kvartaler. De krever mange øvelser og konstant mental stimulering. Hvis de kjeder seg, kan de begynne å morre seg med baying og bjeffer. Beagles trives i en inngjerdet hage hvor de er i stand til å fange en duft og vandre. Hvis du bor i byen, sørg for å holde beagle godt utøvd og i snor hele tiden mens du er ute.

Hunters vil finne Beagles å være gode følgesvenner når de er ute, de vil bidra til å skylle ut byttet og jage dem ned. Bare vær sikker på at hunden din er godt trent til å komme tilbake før du går ut på deres første jakttur eller bruk lange ledere som lar dem få en start. På denne måten kommer de ikke ut av ditt syn.

Beslektet artikkel: Labrador Retriever raseprofil

Uansett hva ditt stadium av livet er, så lenge du er hjemme ofte og i stand til å gi mye tid og tålmodighet til beagle, vil de være et flott tillegg til familien din. Og siden Beagles er så gode med barn, vil de også være gode for små familier. Så lenge du er i stand til å gi dem tilstrekkelig trening, vil de være gode kjæledyr for deg.

Sosialisering av beagles

Beagles, generelt, er lettvint, vennlig og nysgjerrig. Selv om de bjeffer når noen kommer opp til huset, er det fordi de er glade for å se dem, ikke ute av aggresjon. Beagles ble avlet som pakningsdyr, og som sådan gjør det bra i en pakke. Men de er best blandet med andre beagles eller mennesker.

Beagles trenger følgesvenn. De må være rundt andre hunder eller mennesker.

Beagles er barkers, de vil bjeffe på noe som beveger seg i nærheten - barna spiller i parken som de kan se, noen nærmer seg huset deres, eller noen ganger bare bladene blåser i vinden. De er naturlig nysgjerrige skapninger, så de liker å trekke oppmerksomheten på sine funn, og de føler at de gjør en god jobb som beskytter og sørger for at du vet at ting beveger seg rundt på deres territorium.

Hvis de er igjen alene for lenge, blir de destruktive på jakt etter sine egne underholdningsmidler. Hvis du planlegger å ha dem rundt andre hunder, sørg for at de har blitt sosialisert som en valp og fortsett å sosialisere dem når de vokser. Dette vil gjøre reiser og interaksjon med andre hunder og mennesker andre natur til beagle.

Beagle rase profil

Mest kjente beagle fakta

Beagles ble brukt til jakten. De ble oppdrettet spesielt for deres luktesans, deres evne til å plukke opp en sti og følge den til de finner sitt byttedyr. Deres utholdenhet er slik at de ikke vil gi opp til du gjør dem eller de lykkes i jakten deres.

Deres naturlige byttedyr var kaniner og harer av alle størrelser. Men de ville ikke si nei til en god revjakt heller. Tross alt var det vanligvis flere beagles på jakten da var det byttedyr. Etter å ha lest denne beagle rase profilen, ser du at disse hundene elsker å bruke nesen til å undersøke verden rundt dem, og noen ganger kan de ikke kontrollere impulsen.

Beagles er slaver til nesen deres. Hvis igjen uten tilsyn og de tar en whiff av en interessant lukt, vil de følge den. Grenser er ikke en bekymring for dem - å finne kilden til lukten er. Hvis du vil holde beagle i gården din, sørg for at han enten er inngjerdet, så han ikke kan komme seg ut eller holde ham på en ledelse. Også, Når du går med ham, sørg for at han alltid er i snor.

Beagles ble avlet for å være medlem av en pakke. De ble trent til å jobbe sammen for å ta ned større byttedyr, eller i det minste å hjørne det. Selv i dag er de komfortable med andre beagles eller skaper sin egen pakke, inkludert deres mennesker.

Beagle historie

Det er uklart hvem som akkurat som forfedre av beagle er, eller til og med hvilken eksakt rase av hunden det ble grunnlagt fra. Beagle ble avlet fra Hound Stock i England, men de var opprinnelig uncivil og mer som ville hunder enn følgesvenner. Disse beagles laget for gode jegere, men ikke alltid det beste for følgesvenn. I denne beagle rase profilen vil vi forklare hvordan beagles ble avlet inn i de elskelige familiens hunder de er i dag.

Det antas at en belastning av disse hundene ble brukt i Hellas tilbake i 5th århundre, og også det i 11th århundre en rase kjent som Talbot Hound (trodde å være en gammel forfedre av beagle) ble brakt til England under kampanjene i William The Conqueror. Talbothunden ble avlet med forskjellige raser for å gi det de mest ønskelige egenskapene til jegeren som er i våre beagles i dag.

Rasen har siden tatt av seg for å være den 5th Mest populære rase i Amerika til dags dato.

I 1860 ble den da Beagle avlet med noen selv herdet engelsk rase lager, slik at en ny belastning av rasen skal utvikle seg. Dermed gjør en jevnere temperert og ledsagende hund. I 1887 var det bare 18 pakker med beagles som skal dokumenteres i England, selv om disse beagle-elskere var fast bestemt på å holde rasen i live.

To forskjellige organisasjoner, BeagleKlubb og Association ofMasters of Harriers og Beagles jobbet hardt for å få dette nummeret opp. En ting som er viktig for å merke seg i denne beagle raseprofilen, er når disse hundene ble introdusert i U.S. I 1870-tallet var General Richard Rowett fra Illinois den første amerikanen for å bringe Beagles tilbake med ham fra England. Han etablerte sin egen avl lager som da ble standarden for den amerikanske beagle.

I 1885 ble beagles anerkjent av American Kennel Club. I 1888, National Beagle Club ble grunnlagt. Agility og lydighet er svært ønskelige egenskaper i en beagle, så den nasjonale Beagle Club ville holde konkurranser og show for denne nøyaktige grunnen.

Selvfølgelig ville ingen Beagle raseprofil være komplett uten å diskutere verkene til beagles i moderne tider. De er kjent for å ha mange ønskelige jobber som en hund. Siden deres luktesans er så stor, foretrekker mange rettshåndhevelse offiserer og søke- og redningsfagfolk å bruke beagles for søk og redning, samt snuse ut ulovlig smugling.

Mange jegere bruker fortsatt beagles på sine ekspedisjoner også, siden de er så gode sporingshunder. Det tar mange, mange timer med trening for å få en beagle til poenget med å være en arbeidshund. Hvis du leter etter et kjæledyr i stedet for en arbeidstaker, trenger du ikke å sette inn så mange timer for å holde beagle pålitelig.

Beagle rase profil

Beagle personlighet og temperament

Beagles er velkjente for deres ivrige, mild, snill og vennlig personlighet. De er vanligvis avslappet og liker å slappe av til de fanger en duft som fanger sin oppmerksomhet. Så går de på punkt og er klare til jakten.

De er entusiastiske nok til at de vil ignorere alt annet for å fortsette på luktenes sti. Dette er den viktigste grunnen til at når du er ute med Beagle, må du holde ham leashed, eller du kan jage etter ham for mye lengre tid enn du vil være. Det handler om det nye eventyret for en beagle.

Beagles generelle helse og vanlige plager

Beagles, i en helhet, er en veldig sunn rase. Det er ikke mange problemer som er vanlige for dem, men som alle genetikk, er det noen som vil dukke opp.

Har du noen gang sett på en hundhund og sett øynene ser ut som de er stadig blodige? Vel, dette er kjent som Kirsebær øye Og det er veldig vanlig i Hound Dog-raser, inkludert Beagle. Det er også vanlig når de blir eldre at de vil utvikle katarakt. Ha veterinæren din over hunden din ofte for eventuelle tegn og måter å forhindre øyesykdom.

Siden Beagles har lange hengende ører, er det også vanlig for dem å få øreinfeksjoner. Disse kan noen ganger (avhengig av hunden) være lett å unngå. Sjekk innsiden av ørene ofte og Vask med en varm klut for å fjerne voksbygging. Du kan bruke en bomullspinne for å fjerne oppbygget voks i det indre øre, men husk å holde seg borte fra ørekanalen for å unngå skade.

I SLEKT: Hjemmelaget hundørrenser: beste ideer fra hele Internett

Å holde ørene rengjøring vil bidra til å holde øreinfeksjonene ned. Hvis du har problemer med ekstrem voksoppbygging, snakk med veterinæren din om ørerengjøringsmidler som du kan få for hunden din. Hvis du tar noe fra denne beagle raseprofilen, husk viktigheten av å ta riktig vare på din furrige venn. Du kan også prøve Natural Dog Grooming-produkter hvis du er bekymret for kjemikalier og toksiner.

Hip dysplasi er vanlig med mange av våre firbente venner. En viktig ting å merke seg i denne beagle raseprofilen er at du trenger å holde øye med hvor ofte og fra hvor høy hunden din hopper. Andre problemer som kan påvirke en hundeslag, inkluderer hypothyroidisme, epilepsi og dvergisme. Ha valpen eller ny hunden sjekket over av en veterinær når du tar ham hjem for å lete etter helsemessige forhold.

Beagle rase profil

Slik groom en beagle

Beagles har en kort og slank frakk, og denne beagle raseprofilen vil forklare hvordan man skal groom dem riktig. De skurer, og de kan faktisk kaste ganske mye. For å holde mengden tumbleweeds i huset ditt, vær sikker på å børste hunden din ofte - om to ganger i uken. Under sesongendringen, vil du kanskje gjøre det litt oftere. Bruk en hundhanske eller et shedding-verktøy å trene det løse håret i underlaget.

Ører

Å holde beaglesørene rene og tørre er nøkkelen til å holde ham ut av smerte fra øreinfeksjoner. Bruk en fuktig klut med varmt vann for å tørke innsiden av ørene, og du kan bruke en bomullspinne for å gå nær innsiden av øret for å fjerne klumper av voks. Sørg for å holde seg borte fra ørekanalen for å unngå å forårsake problemer.

Negler

Beagle rase profilJo mer din beagle løper og graver i neglene, jo mer vil de naturlig slites ned. Hvis hans normale øvelse går for en leashed gange eller bare trotting rundt gården, vil hans negler ikke ha på seg nok til å holde dem korte. Sørg for å trimme eller slippe neglene ned med jevne mellomrom.

Negler som er for lange, kan forårsake smerte for hunden din. De er utsatt for å bryte, sprekke og kan bli fanget og dratt av hvis de er for lange, og forårsaker en uventet tur til veterinæren. Å gjøre noe forebyggende omsorg vil holde hunden din lykkelig og sunn i det lange løp.

Tenner

Oral Care er veldig viktig for å hjelpe hunden din til å holde alle tennene hans. Du kan pusse tennene med jevne mellomrom og Bruk også Teething Products som greenies, dent-a-bein eller bare naturlige produkter som gevirer og kubein. Jobber bort den ekstra plaketten og smuss som sitter fast på hundens tenner, vil bidra til å holde ham sunn.

Beagle rase profil

Hvordan trene og trene en beagle

Beagles kan være sta og vanskelig å trene, men med tålmodighet bør du kunne komme til dem. Bruk sin sterke luktsans for å inkludere sporingsøvelser i treningen. Bruke godbiter og lukter er en fin måte å få beagle trente i smidighet. En ting du bør ta bort etter å ha lest denne beagle raseprofilen er at disse hundene er svært intelligente, noe som gjør dem i stand til å bli trent til å gjøre nesten alt hvis du er villig til å sette i innsatsen.

Ha et leketøy som du legger til en lukt på, gå rundt og gni den mot forskjellige ting som bergarter, busker eller noe annet du kan finne. Så skjul leketøyet og la beagle snuse det ut. Å gjøre dette i en inngjerdet hage er å foretrekke, slik at du kan la hunden gå og la ham utforske for å finne stien på egen hånd. Gi mye oppmuntring og en belønning når han har funnet leketøyet. Å bruke kjøtt er også en fin måte å gjøre dette, spesielt hvis du leter etter en hund som hjelper deg med å jakte.

I SLEKT: Agility Training for Dogs: Ultimate Beginners Guide

Hvis du skal ta din beagle ut på jakt, sørg for at du lærer ham hvordan du jakter og jager uten å spise byttet eller fangsten din, kan ikke være brukbar for deg. En beagle raseprofil ville ikke være komplett uten dette viktige råd: Pass på å lære hvem Alpha / Master er.

Dette vil gå langt for å lære ham hvem han trenger for å respektere og høre på. Det vil også hjelpe ham med å høre mens inne i huset. Konsistens er nøkkelen til å trene hunden din. Sørge for at Alle i husstanden jobber for å trene kjæledyret ditt, I det minste i husstandsreglene.

Trening

Beagles er medium energi hunder. De er ikke den mest hyper rasen, men de trenger å få det pent opp energi ut. Å gå for lange turer hver dag vil bidra til å holde hunden din lykkelig. Å ha en inngjerdet hage hvor han kan romp rundt på sin egen fritid, ville det også være bra. En viktig ting å ta bort fra denne beagle raseprofilen er at denne rasen trenger regelmessig trening, eller de blir en håndfull veldig raskt.

Du vil beholde Beagle leashed eller i en inngjerdet hage til enhver tid, eller han kan finne en duft og følge den. Hvis det skulle skje han ville være borte før du selv la merke til. Ikke la sin lille størrelse lure deg, disse hundene er raske!

Jo mer utøvet beagle er, jo lykkeligere vil han være og jo mer innhold han vil være å slappe av i huset. Hvis han er under stimulert, er det en god sjanse for at han til slutt vil finne sine egne måter å underholde seg, noe som kan føre til at du har mye hodepine. Å ha hunden din godt trent og utøvd, vil gå langt til å ha en lykkelig husholdning

Beagle rase profil

Hva å mate Beagles

Sunn ernæring er veldig viktig å holde beagle lean, trim og sunn. En av de viktigste tingene å påpeke i denne beagle raseprofilen er at disse hundene elsker mat! Når beagles over spise, kan de bli overvektige, noe som forårsaker mye belastning på leddene og organene. Dette vil øke sjansene for å ha hip dysplasi og hypothyroidisme.

Hold beagle til bare hundemat (jo høyere karakteren jo bedre) og hold tabellroppene bort. De fleste hundematprodusenter har bestemte typer produkter for forskjellige raser eller i det minste for en liten hund mot stor hund. Du må kjøpe beagle en høy kvalitet mat for små hunder. Du vil også Se opp for mengden fyllstoffer som er i maten. Gå for kjøtt over korn når du velger hundematen din.

Beagles vil jakte på noe som lukter bra uansett hvor det er, det være seg i søppel, oppvaskmaskin, teller, bord eller på gulvet. Hvis de kan lukte det og nå det, vil de prøve å spise den. Pass på at du holder øye med hva din beagle spiser og hvor mye.

Dette gjelder også for godbiter. Det er lettest å trene Beagles av duften av godbiter, men det er best å holde disse begrensede og å bruke mer oppmuntring når tiden utvikler seg. Noen hundebehandler er svært høye i kalorier, så du vil være sikker på å kjøpe sunne treningsformer som har mindre enn 5 kalorier hver. Og selvfølgelig, hold antall godbiter til et minimum.

Beste hundemat for Beagles

Å plukke den beste maten for Beagles er viktig hvis du vil optimalisere helsen og imøtekomme denne spesifikke rasenes behov. Fokuserer ikke bare på god kvalitet hundemat med sunne ingredienser, men også på hva den spesifikke hunden krever når det gjelder energi og protein, bør være hovedfokus for hver eier med en beagle.

Her er raske plukker for den beste hundematen for Beagles:

  1. Smak av den ville tørre hundematen, Pacific Stream Canine Formula
  2. Royal Canin Breed Helse Nutrition Beagle Adult Dry Dog Food
  3. Acana Wild Prairie Dry Dog Food (New Formula)
  4. Dr. Harvey`s Oracle Freeze-tørket rå komplett kosthold for hunder
  5. Orijen voksen hundemat

Du finner mer informasjon på generell Beste hundemerker i denne anmeldelsen.

Hvordan blir beagles med barn?

Siden beagles er så lett å gå og avslappet tilbake, de er flotte med barn. Som tidligere nevnt i denne beagle raseprofilen, vil de kunne ta alt spillet som barna har å tilby og nyte å gå på eventyr med barna som de blir eldre. Beagles er små i statur, så du trenger ikke å bekymre deg for at de banker barna over hele tiden.

Se opp for måltidstider og snack ganger. Barna går salgsautomater til hunder, og hvis du holder beagle på et strengt kosthold, vil det være vanskelig å gjøre hvis han sniker barnas måltider og snacks.

Pass på at spillet mellom små barn og hunder alltid overvåkes For å holde alle trygge. Underviser dine barn Slik spiller du med hunder er veldig viktig. Du må være like flittig om å lære barna dine på riktig måte å handle rundt hunder som du handler om å lære hunden din hvordan du skal handle rundt barn.

Beagle rase profil

Hvor å adoptere en beagle?

Det er tre forskjellige måter å skaffe deg din nye beagle. Selvfølgelig må det diskuteres i en beagle raseprofil. Odds er, hvis du leser dette, gjør du sannsynligvis forskning på rasen fordi du er interessert i å vedta. Du kan gå gjennom en oppdretter, en adopsjonslys eller gjennom en beagle klubb for å finne din nye furry venn.

Oppdretter

Selv om en gang beagles var sjeldne, er dette ikke lenger tilfelle. Å være 5th Mest vanlig hund i Amerika, de er nå ganske enkle å finne. Siden bare så mange valper kan bli født samtidig, kan du fortsatt ende opp på ventelisten for en ny valp fra en anerkjent oppdretter. Senere i denne beagle rase profilen, vil du også lære om å redde pre-elskede beagles fra husly.

Leter du etter en anerkjent oppdretter bør være av din høyeste bekymring når du ser for å kjøpe din nye valp. Se etter noen som er interessert i deg og din familie og hvordan du bor. Du vil ha en oppdretter som er interessert i vennens velferd og hvor de skal bli plassert.

Anerkjente oppdrettere vil også sørge for at de voksne er godt tatt vare på, at valpene er godt sosialiserte og at kullene er i et rent, trygt område.

Din oppdretter skal være åpen og ærlig om de forskjellige sykdommene som er genetiske i Beagles, og de burde ha flere forskjellige tester gjort på valpene før du får dem. PUPS bør også registreres med Ortopedisk grunnlag for dyr (OFA); Testene som er gjort for denne registreringen, inkluderer hip dysplasi, albue dysplasi og hypothyroidisme.

Valpene skal ha øynene testet gjennom Canine Eye Registry Foundation. Du kan kontrollere at disse testene er gjort og Hva deres resultater er på OFAs nettsted. Husk at alle resultatene er tilgjengelige på OFA-nettsiden, ikke bare de bestått testene. Du må sørge for å sjekke hva poengsummen er før du vedtar din nye valp.

Adopsjonslys

Dessverre, av mange forskjellige grunner, Beagles kan ikke alltid holde seg i deres hjem. Dette betyr ikke at de er dårlige hunder eller at det er et problem med hunden. Noen kunne ha kommet inn i lyet på grunn av en pause i hjemmet eller forbipasserende en kjære. Mange av disse hundene er flotte og trenger bare et nytt for alltid hjemme. La oss innse det, du kan hoppe over valpen scenen ved å gjøre dette.

Det er mange flotte nettsteder som du kan gå til i håp om å finne din nye følgesvenn, og selvfølgelig bør du prøve å finne ut så mye informasjon som mulig om disse hundene. Ved å vedta en voksen beagle, vil du også kunne se om det er noen problemer med de eldre hundene. Hip dysplasi og andre genetiske standarder vil være mer fremtredende i en eldre beagles.

Noen nettsteder for å sjekke ut inkluderer:

Klubber

Beagle Club er et flott sted å samle informasjon om hvor du skal finne og skaffe deg din nye beagle. De vil også hjelpe deg med eventuelle spørsmål du måtte ha med din nye hund eller om eventuelle oppdrettere. Beagle Club er en utmerket ressurs for å finne anerkjente oppdrettere eller hunder som har behov for en kjærlig familie.

Hva skal du se etter?

Beagle Breed ProfileNår du skaffer den nye valpen, vil du først og fremst være fri for valpemøller. Det er en ting som denne beagle raseprofilen trenger for å gjøre veldig tydelig. Steder som bare er i det for pengene og egentlig ikke bryr seg om hundens velvære eller hvor de skal plasseres, er ikke et ansvarlig alternativ. Andre tegn på valpemøller er hvordan hundene er plassert og hvor mange kuller er på farten til enhver tid.

Andre Sikkert tegn på forseelse er når det ikke er noen papirer tilgjengelig for din nye hund (med mindre du får en lysthund under visse situasjoner). Alle nye valper skal ha sine skudd og bli testet av veterinærer og fagfolk før de kan bli gitt ut. Valper bør aldri bli tatt bort fra sine mødre før de når 8 år. De trenger denne gangen for å lære riktig sosialisering ferdigheter og også ha tid til alle sine kontroller.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Beagle rase profil