Beste hunden for barn: trygge og morsomme raser

Å velge en hund er lett hvis du er singel og ikke har noen barn i ditt hjem. Du kan velge en rase som du tror er søt eller passer til størrelsesbehovet du leter etter. Men når du legger til barn og en familie i blandingen, gjør det litt vanskeligere. Så hva er den beste hunden for barn som er trygge og morsomt for barna dine å leke med?

Det er helt avgjørende å velge ditt fremtidige kjæledyr basert på temperament og personlighet når du vet at de ofte vil være rundt barn.

Sikkerhet må være topp prioritet når barn er involvert i hunder, og selv om du aldri bør forlate et barn alene med en ny pooch, er det mange raser som gjør fantastiske familie kjæledyr og beste hund for barn, inkludert disse 5 som er oppført nedenfor.

Beste hunden for barn: trygge og morsomme raser

Beste hunden for barn - Bulldog

Bulldogs

Overrasket? Selv om Bulldogs ikke vil vinne noen priser for deres energinivå, er de veldig robuste hunder som kan holde seg godt rundt rougher barn. De er ekstremt fulle og vennlige dyr som vil komme godt sammen med andre kjæledyr.

Også på grunn av deres størrelse og lave energinivå, kan Bulldog være en av de beste hundene for barn fordi de ikke krever mye plass, slik at de ville være lykkelige som bor i et stort hus eller en mindre leilighet. Ikke la deres myke temperament lure deg; De er også gode vakthunder og vil være raske til å advare din familie eller barn av uønskede besøkende eller fare.

Les mer om Bulldogs.


Beste hunden for barn - Boxer

Boksere

Boksere er spesielt kjent for deres kjærlighet til barn og hengivenhet mot sine familier, så det er definitivt en av de beste hundene for barn. De er kraftig atletisk hundeavl som ble født for å beskytte de menneskene de elsker.

Boksere krever menneskelig kjærlighet og krever mye oppmerksomhet, og derfor kan de være beste hunden for barn. De kan være svært høye spennende, og uten den tilstrekkelige oppmerksomheten som de fortjener, kan de utvikle atferdsproblemer. En ting å merke seg om boksere er at de er utsatt for mange alvorlige helseproblemer, så du bør undersøke oppdretteren grundig.

Les mer om boksere.


Beste hunden for barn - Newfoundland

Newfoundland

Disse milde gigantene har blitt kalt "Nature`s Nannies" på grunn av deres kjærlighet til barn. Mens de er litt høyere vedlikehold på grunn av Dog shedding problem og drooling, de vil mer enn gjøre opp for det med kjærlighet og hengivenhet. Newfies, som de er kjent, vil vokse til godt over 100 pund, så de er best egnet for familier med mye åpent plass til å trene og spille, og er definitivt en av de beste hundene for barnalternativer.

Newfoundlands er svært sosiale dyr som gjør det bra med nye mennesker, så vel som andre kjæledyr. I tillegg til å være omsorgsfull og hengiven, er Newfoundland også en av de mest intelligente hundene raser der ute, noe som gjør dem veldig enkle å trene. Så Pet shedding thing til side, og hvis du kan håndtere størrelsen, ville denne rasen gjøre et utmerket tillegg til enhver familie.

Les mer om Newfoundlands.


Beste hunden for barn - Beagle

Beagles

Floppy ører og store brune øyne er to stifter av en bedårende beste hund for barn. Match det med et ønske om spenning og en kjærlig personlighet, og du har en beagle - en av de beste familiehundene som noen gang gikk på jorden.

Beagles er milde og søte med barn, men er innfødt jegere, så de kan ikke gjøre så godt med mindre kjæledyr. Du ville virkelig trenge å kasse trene dem vi vil. De har en kjærlighet til mat og en ivrig nese for å snuse det, så uten riktig trening kan disse hundene bli små problemer.

Les mer om Beagles.


Beste hunden for barn - Mutts

Mutts

Hvis du leter etter en hund som vil gjøre et utmerket tillegg til familien din, men du vil ikke bryte banken som betaler for en renraset, kan en mutt være det perfekte valget som en beste hund for barn. Du kan lagre en hund fra en dårlig situasjon og spare penger på samme tid, som er den beste måten å gå når som helst!

Hvilket bedre eksempel på å sette for barna dine enn omsorg og medfølelse de vil se når du adopterer en Preloved Shelter Dog? Sørg for at du informerer arbeiderne på lyet om familien din og din livsstil. De jobber med disse hundene hver dag og vil gjerne hjelpe deg med å velge en hund som passer inn pent med dine behov.

Les mer om Mutts.

Trenger mer mening på beste hunderaser? Sjekk ut Top Dog Tips arkiv For flere artikler om passende raser for barn og hvordan å ta vare på dem!

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Beste hunden for barn: trygge og morsomme raser