10 Beste hunderaser for barn

Beste hunderaser for barn

I hendene på en ansvarlig eier kan enhver hundeslag være egnet for barn, så lenge de får omsorg, oppmerksomhet og opplæring de trenger. Det er imidlertid vanskelig å argumentere for at noen hund raser er mye lettere å introdusere i et hjem med barn enn andre.

Den rette hunden rasen for en familie kan ikke være den rette hunden rase for en annen. Når du velger noe kjæledyr, bør du alltid faktorere om hjemmemiljøet ditt skal være egnet for dem, ikke bare den andre veien rundt. Dette starter med å lære hva du bør være ute etter i en hunder rase for barn.

Hva skal du være på utkikk etter i en hunderavl for barn?

Ingen to hunderaser er de samme. Noen hunder er mye mer energiske enn andre, visse raser er utsatt for problemer senere i livet, og ikke alle hundene vil gjerne dele sitt hjem med andre dyr. Det er tre store faktorer som du bør se på før du setter seg på noen hunderaser;

  • Størrelsen på hunden
  • Hundens temperament
  • Mengden energi hunden har

Før du vedtar noen hund, uansett rasen, er det viktig å tilbringe tid med hunden først. Bare ved å møte og samhandle med hunden, vil du kunne bedømme om det har riktig temperament og energinivå for familien din.

Mens det er utallige fantastiske hunderaser som gjør enestående familie kjæledyr, her er våre topp 10 plukker for hunderaser som er flotte med barn:

Irsk setter

Irsk setter
Irske settere er en vakker hund rase, kjent for sin vennlige natur og mischievous side. Opprinnelig en arbeidshund rase, primært utnyttet som gundogs, de har vunnet over hjertene til mange og blir svært populære familie kjæledyr. Hunden rasen er fantastisk med barn, med en utrolig energisk og lekfull natur som gjør dem til et toppvalg for høyt energiske husholdninger.

Rikelig med trening er nødvendig for å holde irske settere underholdt, og også mye selskap, som de ikke liker å være alene. Mens de kan være veldig dristige og ganske boisterous, er de mer enn glade for å ønske andre mennesker velkommen til hjemmet, og blir raske venner med noen de møtes.

Bull terrier

Bull Terrier Fog

Når du tenker på de øverste hundens raser for barn, ville Bull Terrier ikke være den første rasen for å komme til de fleste menneskers sinn. Men denne høyt energiske og kjærlige hunden raser gjør for en strålende familie kjæledyr. En fantastisk følgesvenn for både barn og voksne, har Bull Terrier vanligvis ikke noe imot litt grov og tommel, som er flott for familier med barn som bare blir vant til å ha en firbenet venn rundt.

Bull Terriers er kjent for deres intellekt, disse Hunder er enkle å trene og ikke veldig utsatt for å bjeffe eller hylle. De elsker å trene og med deres energiske natur, er de best egnet til familier som bor en aktiv livsstil, og hvem kan tilby god plass til å spille.

Golden retriever

Golden retriever

I motsetning til Bull Terrier, den Golden retriever er kanskje den mest kjente av hunderaser for barn. En utrolig Lojal hund, En golden retriever er en følgesvenn for livet, elsker selskapet av andre og danner nære obligasjoner med sin familie. Rasen er veldig vennlig, med en pasient natur som er flott for yngre barn.

Som navnet på rasen antyder, elsker Golden Retriever spilletid, og spesielt hentingsspill. De svært intelligent hund utmerker seg på sporing og sniffing, nyter spill av henting og de fleste former for trening. Rasen er generelt kjent for å være veldig lydig, lett å trene og utrolig leken. Golden Retriever er et allsidig utmerket valg for yngre og eldre barn.

Newfoundland

Newfoundland

Hvis du leter etter en større hunderavl, så en Newfoundland er en av de mest populære raser for barn. De er mest kjente for deres vennlige, tålmodige og hyggelige naturen, og mens de kan være på den større siden av hunderaser, er de en av de mildeste rase raser rundt. Deres beskyttende og hengiven natur gjør dem fantastiske for yngre barn.

Newfoundlands foretrekker å være sammen med familien enn fra hverandre, så det er absolutt en rase for de som er villige til å tilbringe mye tid med hunden sin. De er energiske, men veldig oppgave-orienterte, så det er lett å trene og trene en Newfoundland. Deres store størrelse betyr at rikelig med plass er nødvendig skjønt, og deres tykke og lange frakk betyr at du må holde tritt med de økte groomingskravene som et Newfoundland kommer med.

Dalmatian

Dalmatian hundDalmatians kan være fantastiske familie kjæledyr og er ofte godt mottatt av barn takket være sin hovedrolle i den populære barnas film, 101 Dalmatians. Den mellomstore hunden er utrolig vennlig og ekstremt energisk, så mye trening vil være nødvendig for å holde en dalmatisk underholdt.

Den mykere og mer kjærlige siden av dalmatiske betyr også at du vil ha rikelig med selskap på kveldene, som de fleste Dalmatians foretrekker selskap. Lett å trene, intelligente og hengiven mot familien sin, en dalmatisk er et utmerket utvalg av hunderavl for aktive familier med barn.

Labrador Retriever

Akkurat som sin gyldne motpart, Labrador Retriever er en av de mest tilpasningsbare hundene til familielivet, og et utrolig populært valg for husholdninger med barn. Labrador Retrievers er veldig godmodig, vennlig og tålmodig. De elsker å være hengiven og velkommen oppmerksomheten til andre hunder og besøkende lett.

Ofte brukt som arbeid Service hunder, de er svært intelligente og veldig hardt arbeidende, noe som gjør dem til en av de enkleste hundene til å trene. For unge og lekne barn, er de en fantastisk hunderas å velge, men trenger mye plass til å løpe rundt og bruke all den overflødige energien.

Beagle

Beagle hund

Som en Mindre hundeslag, Beagles er et godt utvalg av hunderavl for yngre og eldre barn, så vel som voksne. De er morsomme, lekne, elsker å utforske, et perfekt valg for aktive og nysgjerrige barn som trenger en følgesvenn som lett kan holde tritt med dem. Beagles har et godt temperament og kan lett tilpasse seg de fleste situasjoner.

Du vil ha lite problem med innbydende besøkende med en beagle, de elsker oppmerksomhet fra nye mennesker og hunder, og er kjent for deres ro. Hvis du vurderer å vedta en beagle, må du legge til side god tid til trening, som mens hunden rasen er intelligent, er de ikke det enkleste å trene og ha en veldig høy prey-stasjon.

Relatert innlegg: Hundemat for beagles

Collie

Collie Dog

Collies er en av de mildeste og mest følsomme raser av hunden, svært kjærlig og veldig lett å elske. Opprinnelig brukt som en hund for herding, beholder de fortsatt mye av dette instinktet, som sannsynligvis vil vise seg ganske tidlig på. De er fantastiske med yngre barn, og ganske beskyttende for familien sin. Rasen er stort sett forutsigbar og er normalt veldig opptatt i de fleste situasjoner.

De liker å være lekende til tider, og er ganske enkle å trene, til tross for å være sta på anledningen. Rasen trenger regelmessig trening, men kravene er ikke så intensive som mange andre raser. Tiden som er lagret med trening, er mer enn gjort for i grooming, men da det lange kappen av en collie trenger regelmessig børsting.

Relatert innlegg: Hundemat til Border Collies

Gammel engelsk Sheepdog

Gammel engelsk Sheepdog

En annen fantastisk rase for barn med rikelig med grooming kreves, den gamle engelske Sheepdog er en elskelig stor hund med en veldig kjærlig natur. Den gamle engelske Sheepdog er vennlig og energisk, elsker ingenting mer enn å spille. De får normalt godt med andre hunder og besøkende, men er mye mer hengiven mot familien sin.

Hvis barna dine har rikelig med energi, vil den lekne naturen til den gamle engelske Sheepdog være velutstyrt. Rasen er intelligent, men ikke det enkleste å trene. De er ikke generelt kjent for å bjeffe, og hvis de utøves regelmessig, trenger du ikke store ekspansjoner av gårdsplass, til tross for deres størrelse.

Blandede raser

Blandet rasehund

Blandede raser, eller mutts, gjør for like fantastisk av en familie kjæledyr som pureasred hunder. De kan være like kjærlig, kjærlig og mild, kombinere mange av de beste atferdene og temperamentene av rasehunder sammen. Medium til stor blandet-rase hunder, Spesielt gjør du for fantastiske kjæledyr, men akkurat som med noen hunderaser, må du sørge for at du møter og samhandler med hunden og dømmer temperamentet for deg selv.

Når du velger en hunderavl for familien din, må du alltid merke seg kroppsspråk av hunden, og gi den sjansen til å komme til deg. Mens du kanskje har en satt rase i tankene, eller en visjon om den ideelle hunden, ikke teller noe til du møter hunden i person.

I mange tilfeller er den mest uventede hunden, eller blandet rase, hunden som forbinder med deg og din familie mest. På slutten av dagen, velger en hund om å danne en forbindelse. Du vet aldri, du kan sette ut for å adoptere en beagle, og ende opp med en Newfoundland!

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 10 Beste hunderaser for barn