De 10 vennligste hundene raser

10 vennligste hunderaser

Å kjøpe en hund er mer enn å plukke ut en søt valp. Ville være eiere bør undersøke hvilken type hund de kjøper for å sikre at deres hund er en god passform for deres familie eller husholdning. En stor del av om en hund vil fungere for et hjem, er en ned til sin rase som rammer tre viktige egenskaper i en hundestørrelse, energinivå og temperament.

Her ser vi på de 10 beste hundene som er allment tenkt å ha de vennligste temperamentene som gjør dem til en god passform når det gjelder personlighet fremste familier.

Imidlertid må de andre to egenskapene også tenkes på i dybden også. Størrelsen på en hund er viktig som størrelsen direkte korrelerer med mengden mat og plass en hund krever. Hvis hunden er stor, vil de trenge et ganske stort oppholdsrom, slik at de som bor i små urbane leiligheter og leiligheter, bør kanskje se på en annen rase. Kostnaden også i en stor hund er mye større enn en liten som de trenger så mye mer mat, så tenk på om inntektene dine samsvarer med at større behov før du tar stupet.

Til slutt er energinivået nøkkelen til å se på. Hvis du virkelig ikke kan ta en hund for en lang spasertur hver dag, bør en hundeslag kjent for sine høye energinivåer ikke kjøpes. Det er noen raser som er kjent for å trenge bare en kort spasertur hver annen dag som kan passe de med travle livsstil, eller kanskje de som har mindre mobilitet, men ønsker å kjøpe en hund for selskapet.

Når det gjelder temperament, er følgende hunder blant de vennligste du noensinne vil ha lykken til å møte. Nyt om du ender med å kjøpe en av de søte valpene!

Labrador

Denne universelt adored hunden er godt elsket i boliger rundt om i verden for sin tålmodighet og hengivenhet til familiene det lever med. De er søte som valper og blir til et viktig familiemedlem i fart. Labradors har en tendens til å være veldig lys så hent opp trening lett slik at de kan bli lært noen viktige ferdigheter raskt. De er lekne, men pålitelige så perfekte for familier med barn som sannsynligvis vil trekke en labs ører og hale ca 20 ganger om dagen. De er store eaters, men det er imidlertid kjent at de ikke er fulle, så det er tilbøyelige til å sette på seg som kan forårsake ødeleggelse med deres ledd og mener at de sannsynligvis vil utvikle seg leddgikt. Dette kan lett unngås, men gjennom vanlige turer som de elsker - spesielt hvis en tur inkluderer vann for å svømme i noen mulighet. Labs er ikke den Største hunder der ute, men de vil trenge en god bit av rommet, så et hus med en hage er ideell for dem. Når det er sagt, er de så rolig at de vil være lykkelige hvor deres elskede eier er.

Relatert innlegg: Beste hundemat for laboratorier

Vennlig Labrador

Retriever

Ligner på et laboratorium, men bare mye mye hår, Retrievers gjøre gode familie kjæledyr på grunn av deres hyggelige og vennlige natur. De er håpløst lojale hunder og viet til sine eiere. Så som laboratorier, de er lykkeligste hvor noen medlem av familien deres er. Dette betyr at de ikke vil pesterere eiere for spilletid eller turer - skjønt, som alle hunder og definitivt alle retrievere, de elsker å utforske det store utendørs, spesielt hvis det innebærer svømming og spill av henting. De trenger regelmessig trening for å hjelpe dem å holde vekten under kontroll og også opprettholde sin generelle kondisjon, men de er ellers en lav vedlikeholdshund hvis du ikke har noe imot dem som malt overalt. Men med sine store brune øyne, vil de være et mye elsket medlem av enhver familie.

Relatert innlegg: Beste hundemat for Golden Retrievers

Vennlig retriever

Vizsla

Vizslas, både korthåret og langhåret, er ikke spesielt kjente husdyr. Opprinnelig oppdrettet for jakt og hente, gjør de faktisk for hengivne hunder til sine eiere. De er fulle av energi og er ofte fortsatt feilaktig for valper godt inn i sitt sjette eller syvende år, så husholdninger uten barn eller i det minste eldre kan være bedre egnet til denne elskende boisterous rasen. Det er ikke å si at de ikke er troverdige med babyer eller småbarn, bare at de er sprudlende i deres kjærlighet til hvert medlem av familien! De er faktisk veldig beskyttende mens sosialt, så blir ofte sett å prøve å få venner med andre hunder på sine turer. Noen kan grønne på hyperaktivitetspunktet, men de er selve definisjonen av elskede rogues som vil gjøre et fantastisk tillegg til ethvert hjem.

Vennlig Vizsla

Tysk Shorthaired Pointer

Mens, uten tvil, er poengene kanskje ikke den beste rasen til å kjøpe som en morsom hund, de er ekstremt kjærlige og kjærlige kjæledyr når de går inn i et kjærlig hjem. De trenger en god del trening på grunn av å være en jakthund. De er derfor intelligente og er viet til sin herre. De kan vokse til å bli en stor hund, så når de kombineres med deres aktivitetsnivåkrav, er de best egnet til et hjem med plass til å utforske og tid til å gå hver dag - med en stor del av det å være tid brukt av ledelsen som undersøker hver gang syn og lukt. Går i nærheten av vann er alltid en stor hit på grunn av deres båndfødder som har gjort dem fantastiske svømmere. De elsker å spille spill med sine eiere og elsker ingenting mer enn et spill med henting eller Frisbee. De er så dedikert til deres herre at de kan lide litt fra separasjonsangst Så denne følsomme sjelen er sannsynligvis bedre å leve i et hjem der det er noen rundt det meste av dagen.

Relatert innlegg: Beste Frisbee for hunder

Vennlig tysk shorthaired pointer

Boston Terrier

Disse små hundene er et bunt av personlighet. De er morsomme følgesvenner å ha rundt i hjemmet, og deres særegne bug-eyed utseende og spisse ører gjør dem til en stor hit med alle de møtes. De krever ikke masser av turgåing og vil være ganske fornøyd med en kort spasertur rundt blokken hvis det er alt som er håndterbart for sin eier den dagen. Deres squashed ansikt betyr at de kan være utsatt for å puste problemer, men det ser ikke ut til å påvirke deres energinivåer rundt hjemmet der de er sosiale skapninger som ønsker å være en del av enhver familie. Deres knep og solid ramme, kombinert med deres slag, vennlig natur, betyr at de er en hund som passer for tid med en familie med små barn som naturlig vil leke med ham eller henne. De vil elske alle som kaster en ball eller Frisbee for dem i et klassisk spill av henting.

Relatert innlegg: Beste hundemat for Boston Terriers

Vennlig Boston Terrier

Bichon Frise

Rasen, Bichon Frise, gjorde et navn for seg selv tilbake i middelalderen da de ble brukt sammen med retten jests som de kunne stå på bakbenene i lang tid mens underholdende kongelige og adel. I disse dager finner du dem i boliger hvor en liten hund er best. På deres største er en Bichon Frise aldri mye større enn en runde hund. Mens alle hunder, trenger de regelmessige turer og trening, de trenger ikke å bli tatt ut daglig - selv om de ville elske om de var. De er gode Hunder for familier med barn Som de er naturlig vennlige hunder, så vel som å ha et frakk som er flott for de med allergi. De malt ikke som hjelper følsomme neser så vel som med det generelle husarbeidet! De er milde sjeler med en fantastisk, lekfull personlighet.

Vennlig Bichon Frise

Newfoundland

Før noen kjøper en Newfoundland, de trenger å vite en ting: de er store. Annet enn en irsk wolfhound vil det ikke være mange større hunder der ute, så deres størrelse er virkelig en vurdering som hver ville være eier bør ta hensyn til. De er ideelt egnet til enhver størrelse familie i alle aldre, så lenge de kommer med store åpne områder som de kan gå over med sin store swishy hale. De er flotte svømmere så vil elske å bli tatt hvor som helst som er i nærheten av vann. De har et meget vennlig temperament og blir ofte funnet å lene sine enorme hodet opp mot et elsket familiemedlem for å være så nær dem som mulig. Til tross for deres shaggy strøk, bør de ikke stå utenfor for å leve som de er mye bedre innendørs. Den eneste ulempen med Newfoundlands, hvis du har råd til og sørger for deres størrelse, er hvor mye de kaster. Vanlig børsting vil bidra til å holde dette under kontroll.

Vennlig Newfoundland

Collie

Det er flere forskjellige typer en collie, men i hovedsak er Collie som en hel rase godmodige hunder som er perfekte for familier med barn eller bare vil være eiere som ønsker noe hengiven selskap. Den mest kjente typen Collie er Border Collie som er typen hund som Lassie var. Et stort frakk er vanlig på tvers av alle typer rasen, så vanlig grooming er nødvendig med denne doggy også. Eiere finner Collies for å være lett å trene som de er intelligente og raske, som er hvorfor sammen med deres herding mentalitet er de så ofte valgt som Sheepdogs på gårder.

Du vil kanskje også like: Hundemat til Border Collies

Vennlig Collie

Beagle

Beagles er en av de mest ser hundene der ute, og de er utrolig vennlige også, så de er gode for familier med barn. Men som en veldig atletisk jakthund, trenger de mange øvelser, slik at de kanskje er best igjen for de som har mye tid og energi på hendene for å ta dem ut på lange daglige turer - om ikke mer. På denne måten er de den perfekte hunden for familier som har litt eldre barn som alle kan spille en rolle i går tur med hunden slik at både beagle og barna får mye trening. De er Smart hunder også med et rolig temperament, så de passer rett inn i enhver familie på jakt etter et kjæledyr. De er imidlertid en annen hund som naturlig malts mye, til tross for tett kutt av kappen deres. Komme rundt dette ved vanlig grooming både hjemme og utført profesjonelt.

Relatert innlegg: Hundemat for beagles

vennlig beagle

Labradoodle

Labradoodles har vokst i popularitet de siste årene av god grunn. Denne blandingen av raser mellom Labrador og Poodle har tatt den beste biten fra begge typer hund og laget et familie kjæledyr som lett passer inn i de fleste hjem. De er fysisk ganske store og ganske aktive, så et hjem med stor plass, så vel som eiere med litt tid for å hjelpe Labradoodle-utvekslingen noe av sin energi er best - men de er slike kjærlige dyr som selv et hjem med en liten hage bør være nok. Etter å ha blandet et laboratorium med en puddel, har pelsen blitt hypoallergen, og denne rasen er ikke malt, så det er perfekt for husholdninger med medlemmer som har mange dyrs allergier. De er smarte, sosialt, rolige og flotte med barn. Denne bunten av fluff ville gjøre et fantastisk tillegg til enhver familie.

Alle disse hundene gjør fantastiske husdyr eller følgesvenner. En endelig omtale bør imidlertid gjøres om mongrels eller mutts som så ofte kan være fantastiske kjøper også som, som i tilfelle av en Labradoodle, de blander de beste trekkene til raser for å resultere i en hund som ikke bare er lett å trene og usedvanlig vennlig, men har også en bedre grunnlov som mongrels statistisk overlødt purebreds på grunn av for mye inbreeding i stamtavler.

Vennlig Labradoodle

Med dette i tankene, hvis en familie eller husholdning har tid eller tilbøyelighet, er redningshundene fra pund eller dyrehytte flotte steder å se etter en kjæledyrhund. De trenger alle hjem og redning valper har en tendens til å være en av de mest hengivne hundene du noensinne vil møte når de har fått kjærligheten og oppmerksomheten de har hittil vært uten.

Uansett gjør hunder alltid for et morsomt hjem.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » De 10 vennligste hundene raser