15 Hunder som ikke bjeffer eller skures - perfekt for leilighetslivet!

15 hunder som ikke barker eller kaster - perfekt for leiligheten!

Små mellomrom betyr ikke at du ikke kan fylle hullet i huset ditt og hjertet med en ny furry venn. Mens visse hunderaser ikke ville være egnet for leiligheten, som en Great Dane eller A sibirsk husky, Andre raser vil gjerne leve i en leilighet med deg! Vi har satt sammen en liste over hva Hunder er perfekte for leilighetslivet.

Også, vi har gått i detalj om hva som gjør disse raser perfekt for leiligheten din! Vi har selv gått i detalj om hvordan noen blir vurdert Hypoallergeniske hunder. Hvis du eller noen du vet, ser du på å dele leiligheten sin med en furry venn, fortsett å lese for å finne ut mer.

Så, hva gjør en hund perfekt for leiligheten? Er det bare deres størrelse eller mengden støy de gjør? Det er flere forskjellige faktorer som går inn i å gjøre en hund perfekt til å dele et lite boareal med. Så vi har gått i detalj om dem alle.

1. Greyhound

Den kjente Greyhound er overraskende den første hunden på denne listen. Til tross for å være en av de raskeste hundene, de Tilpass godt til små oppholdsrom. Du må sørge for at du tar ekstra tid ut av dagen for å ta din firbenede venn på en lang spasertur for å bruke litt av deres energi. Dette er slik at de ikke blir for rambunctious i hjemmet.

Etter et langt spill med å hente eller løpe rundt i parken, vil din Greyhound være klar til å komme hjem og hvile med deg etter en lang dags spill.

2. Fransk bulldog

En annen hund som er Perfekt for små mellomrom og store hjerter er Fransk bulldog. Denne rasen har utviklet et stort rykte som en sofa potet for en slik liten hund. Når det gjelder trening, bør en lang ettermiddagstur eller et spill med henting være nok for denne lille hunden.

Franske Bulldogs er vennlige og lojale. Som de er en annen kort snudt hund, bør du holde øye med pusten for å sikre at de er sunne. Det er mange raser som er brachycephalic, og alle av dem bør holdes med samme kunnskap om at deres korte nese vil føre til at de puster problemer.

3. Pug

Denne kjærlige og kjente hunden rase tar neste sted på vår liste for Perfekte hunder for leiligheten. De Pug er en ekte homebody. De elsker å tilbringe tid på sofaen med deg mer enn noe annet. Mens de er flotte sofa poteter, deres mangel på energi og kjører til å løpe rundt som noen andre raser gjør dem utsatt for fedme.

Pugs er også brachycephalic som betyr at deres korte snute gjør dem tilbøyelige til å puste problemer i hele livet. Pass på at hunden din er registrert med en god veterinær, og hvis du har noen bekymringer for at de blir tatt for en kontroll.

Pugs er homebodies
Pugs er homebodies.

4. Cavalier King Charles Spaniel

En annen hund som er Flott for leiligheten er den Cavalier King Charles Spaniel. Denne elegante utseendet er liten og perfekt for ditt lille hjem. Denne leketøy-størrelse hunden raser mer enn mange av hundene på vår liste. Men med vedlikehold i grooming og støvsuging rundt huset, kan deres shedding minimeres.

Klokka på ca 13-18 pounds, Kongen Charles Spaniel kan gjøre seg hjemme i en hvilken som helst størrelse leilighet. Denne hunden rasen er også brachycephalic, noe som betyr at de kan være utsatt for å puste problemer som er noe du bør holde øye med.

5. Bichon Frise

Neste rase er den Bichon Frise. Denne hunden er lav shedding som gjør det til en av rasen som anses å være hypoallergen. De lærer raskt som gjør dem enkle å trene og en god følgesvenn. Denne lille teddybjørn ser rasen er en god familiehund, og de elsker nesten alle.

De er også en liten hunderavl som gjør dem perfekt for små oppholdsrom. De vokser bare til å være rundt 15 pund, noe som betyr at de vil ta opp mer plass i hjertet enn på sofaen.

6. Shih tzu

Opprinnelig oppdrettet for å bo i palasser med royalty, Shih tzu kan tro at det tar opp hele huset, men det er lite nok til ethvert hjem. Disse kjærlige små hundene er Flott for familier av alle størrelser og gjør det bra med andre hunder og barn.

Shih Tzu er også gode naboer som de er en relativt stille hundavl. De er mer opptatt av å være med deg enn hvor de bor så små leiligheter er flotte for denne rasen. De er også lavere energi hunder, så en eller to korte turer om dagen er nok til å holde dem sunne og lykkelige.

shih tzu `klasse =
Shih Tzu er rolige naboer.

7. Bulldog

Selv om deres muskuløse ansikter og rammer kan få dem til å se litt skremmende, dette storhjertet baby er den perfekte partneren for deg eller din familie i ditt lille hjem. En rask tur er nok til å bruke disse furrige venners energi for dagen og gjøre dem klar til å snuggle på sofaen.

På grunn av deres korte snute og pusteproblemer, fungerer boliger på steder med et varmere klima ikke bra for dem. Sørg alltid for å gjøre forskning på hvilken type klima din hund gjør godt inn før du kjøper eller vedtar dem.

8. Chihuahua

Mens størrelsen ikke er alt når det gjelder å velge hvilken hund å bo i din lille leilighet, er en mindre hund lettere å dele en liten plass med. Den neste hunden på vår liste er en annen liten hundedrader som trenger ikke mye trening eller plass for å være lykkelig.

Hvis du bor på den andre historien (eller høyere) av leiligheten din eller har naboer som foretrekker det å være stille, Chihuahua Kan ikke være et godt valg for deg. Denne hunden er liten, men høyt. De elsker å snakke og bjeffe mye for å fortelle deg nøyaktig hvordan de føler seg.

9. Boston Terrier

Hvis du er i markedet for en hund med en betydelig kortere frakk, så er Boston Terrier kan være den beste hunden for deg. Dette liten og elskelig rase er flott for familier og de med en leilighet. Med kallenavnet `American Gentleman` er denne hunden det perfekte eksempelet på en god følgesvenn.

De er livlige og flotte å leve med. De elsker å tilbringe tid med deg og tilbringe tid ute på turer eller spille hente. Uansett hva det er, hvor det er, eller hva du gjør, er Boston Terrier bare glad for å tilbringe tid med deg.

10. Havanese

Havanese er en annen hunderavl som er liten og klar til å leve i noen form for hjemmet. Mens leken er de også lav energi nok til å bo i en liten leilighet. Bare en kort spasertur eller to eller et spill med henting er nok til å bruke sin energi for dagen.

De trenger ikke nesten like mye mosjon som andre hunderaser, men elsker å spille et spill med deg eller familien. De er også en relativt stille hund rase, så de er en stor nabo. Men ut av hundene på denne listen, er Havanese et av de høyeste vedlikeholdene når det gjelder grooming.

11. Basenji

Denne mellomstore hunden rasen er en annen hund som gjør det bra med leiligheten. De veier inn på ca 24 pounds når de er fullt vokst og er lave shedders. På grunn av dette er de enkle å groome og rydde opp etterpå! De også aren`t veldig vokal som gjør dem gode naboer!

De Basenji har et høyere treningsbehov enn de fleste hunder på denne listen, men hvis du er en aktiv person, så ville de være en perfekt følgesvenn for deg! De gjør ikke bra med fremmede, men med sosialisering og en langsom introduksjon, vil de elske noen.

12. Italiensk Greyhound

Et mindre alternativ til den andre Greyhound På denne listen har denne 10 pund hunden alle egenskapene til dets større Greyhound fetter mens du er et mindre alternativ. Dette gjør dem perfekt for greyhound elskere som bor i et mindre hjem. Den italienske greyhound elsker å koselig opp med deg på sofaen men er fortsatt nede for et flott spill av henting.

Ikke misforstå denne hundens liten størrelse for mangel på energi. Den italienske Greyhound må fortsatt tas utendørs for en tur eller spille for å kunne bruke sin energi og holde seg frisk.

1. 3. Lhasa apso

For leilighet lever, er Lhasa Apso et flott alternativ. Denne rasen står på like under en fot høy og veier ca 13 pund. De er Naturligvis hengiven og elsker å reise. Lhasa Apso elsker å tilbringe tid med deg, uansett hva det er du gjør.

Denne rasen har en lang jakke og kaster en gjennomsnittlig mengde. Dette kan minimeres ved å ha hunden din klippet regelmessig. Hvis du velger å ikke ha hundens hårklippet, bør du sørge for å pusse hunden din daglig for å unngå pelsmattet.

14. Beagle

Beagles er den perfekte størrelsen for leiligheter og trenger lite eller ingen grooming. De er familiehunder og elsker å være rundt deres folk. Beagles er familiehunder og har moderate energinivåer, slik at de ikke trenger mye trening, men en god tur eller spill av krigsskar er flott for dem.

Hvis du er ute etter en rolig hund, så er Beagle kanskje ikke det beste valget for deg. De har en tendens til å være vokal så med mindre du er klar til å sette i mye trening, de ikke gjør en rolig nabo.

beagles for leiligheter
Beagles er flotte for leiligheten!

15. Maltesisk

De Maltesisk er relativt lav energi hund og så de ikke trenger så mye utendørs tid som andre raser. De nyter en tur om dagen eller litt tid utendørs, men lange turer er ikke nødvendige. De går godt sammen med andre hunder som gjør dem gode for å vokse familier.

Maltesisk vokser til å være ca 4-6 pounds som gjør dem perfekte for å leve i et lite hjem. De trenger ikke mye plass og vil elske å krølle opp på sofaen med deg og tilbringe tid rett ved siden av deg.

Hvilken rase av hund bjeffer minst?

Det er flere raser av hunder som vi har omtalt på denne listen som er stille og ikke bark ofte. Disse inkluderer; de Bulldog, The Cavalier King Charles Spaniel, Greyhounds og Pugs! Alle disse furrige vennene har en tendens til å være mindre vokal enn andre hunderaser som Bark opp en storm på alle timer på natten.

Ut av denne listen, den ene Vi anser å være den roligste eller barken minst er Pug. Denne lille rasen var opprinnelig en følgesvenn for kinesiske keiserne! De gjør det ideelle hushunden i moderne tid på grunn av deres kjærlige oppførsel og stille natur!

Hvilken hund er best for leiligheten?

Vi oppførte flere hunder som vi tror er flotte for folk som bor i små boliger eller leiligheter. Hvilken hund er best kommer ned til det du leter etter i en furry venn. Hvis du er ute etter noen mer aktive, kan Pug og King Charles Spaniel ikke være den beste rasen for deg.

Dette blir sagt, alle hunder på denne listen er flott for leilighetslivet så lenge de har kravene de trenger. Hvis du ikke har mye tid på dagen for å ta hunden din ut for turer og ting, kan du kanskje unngå å bringe en greyhound i familien din.

Hvilken rase av hunden kan stå alene i løpet av dagen?

Mens flere av hundene på vår liste ville være ok å forlate alene i visse perioder, ville den beste hunden for dette være Beagle. Beagle er greit med å tilbringe flere timer alene og gjenoppta de kosene du forlot dem så snart du kommer tilbake.

Visse raser av hunder er mer utsatt for separasjonsangst enn andre, så hvis du eller din familie er borte fra hjemmet i flere timer i løpet av dagen, bør du unngå disse raser.

Hvilken hund av hunden er stille og rolig?

Det er mange hunderaser som anses som stille og rolige. På vår liste har vi flere raser som har en mykere oppførsel og er allround roligere. Ut av hundene vi har på vår liste, tror vi Cavalier King Charles Spaniel og Greyhound ta kaken.

Disse kjære hunderasene er perfekte for familier og leilighetsboere. De har milde demeanors og foretrekker å tilbringe tid med deg til noe annet. Greyhounds har til og med blitt liknet med katter takket være deres uavhengige og rolige natur.

Hva er den beste lave vedlikeholdshunden?

De Chihuahua tar kronen for den mest lave vedlikeholdshunden på vår liste. Denne rolige og små valpen er et flott tillegg til enhver familie eller boareal. De elsker å tilbringe tid med deg og vil forbli lojale mot en feil.

De har forskjellige kapptyper og en er kort hår. Et kort hår Chihuahua betyr at de ikke produserer så mye skur og er enkle å rydde opp etterpå. Selv om du har et langt hår Chihuahua, er de så små at grooming er en bris og er lett å administrere.

Så der har du det, våre toppvalg for hunder som ikke bjeffer eller skures! Hvilken rase er din favoritt?

">
Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 15 Hunder som ikke bjeffer eller skures - perfekt for leilighetslivet!