15 Utendørs hunderaser som kan leve ute

15 utendørs hunderaser som kan leve ute

Hvis du vurderer det utendørs hunderaser som kan leve ute, Pass på at området du bor i er egnet for din nye valp. Du bør ta hensyn til ditt områdets klima og hundens kjole.

Utendørs hunderaser er ikke bare bedre for utendørsarbeid og oppgaver, men de vil også elske å gå på eventyr med deg. Disse inkluderer fotturer og camping så vel som mange andre. Disse valpene er flotte hvis du liker å tilbringe mesteparten av tiden i den store villmarken eller i hagen din!

Alle raser av hunder har blitt tilpasset for ulike oppgaver, deres forskjeller spenner fra frakklengde til kroppsstyrke. Dette er en liste over de beste hunderrasene for å leve ute.

1. Labrador Retriever

Labrador Retrievers er middels til store hunder som er best kjent for deres svømming evner! Labradors ble avlet for å hjelpe sine eiere med fiske og jakt, noe som gjør dem til en stor rase for utendørsaktiviteter. Din hund må være konstant mentalt og fysisk stimulert for å kunne bruke opp sine Høye energinivåer. Når valper, kan denne rasen være stygg, høy-spiritus og livlig. Labradors kan komme i flere forskjellige frakkfarger som strekker seg fra en sjokoladebrun til en gylden gul.

Disse lojale pooches er bare bare gode for utendørs arbeid og tid, men de er ekstremt trofaste og lekre. Fullvokst, varierer denne rasen fra 55-80 pounds i vekt og 56-61 cm tommer høy, med de mennene som vanligvis er større. Sørg for å holde øye med Labradors helse som de er en rase som er utsatt for hip dysplasi.

2. Australian Shepherd

De Australian Shepherd er nummer to på vår liste for beste utvendige hunder for utendørsaktiviteter. Disse hundene var Opprinnelig oppdrettet for herding storfe og regnes som noen av de smarteste i verden. De har høye energinivåer, så vel som å være rask og smidig. Disse hundene er lykkeligste når de jobber eller gjør aktiviteter utenfor! De er gode familiehunder så lenge deres energi blir satt i aktiviteter og oppgaver. Australske hyrder vokser til å være mellom 35 og 70 pounds og 18-23 tommer.

Disse hundene, når det er godt trent, er flotte på følgende kommandoer og kan også være veldig bra med barn. Australske hyrder krever mye trening og mental stimulering for å være lykkelig og sunn. Disse hundene kan best holdes fornøyd med gjentatte timers lange daglige turer, lange henting, og andre utendørs hundersport. Denne hunden er sikker på å være din beste venn hvis du holder dem aktive og underholdt med utendørsaktiviteter.

3. Tysk Shepherd

Schæferhunder er en annen hund som ble oppdrettet til besetning og beskytte husdyr. På grunn av dette er deres energinivå for utendørsaktiviteter gjennom taket. Denne rasen er allsidig og hardt arbeidende, de er uovertruffen i deres tapperhet og lojalitet. Disse hundene har høy toleranse for kaldere vær på grunn av deres tykke strøk, men tilpasser seg nesten alle klima. Tyske hyrder vokser til å være 75-95 pounds og 22-26 inches høye. For disse hundene, Daglig trening er et must, deres energinivåer kan ikke stå uten tilsyn.

På grunn av deres avlsbakgrunn har denne rasen et rykte om å være fantastisk politi og militære trente hunder. Tyske hyrder er også beryktet for å være Full-time shedders, så vær klar til å rydde opp pels og pensel mye. Hold øye med din tyske shepherd hvis du har dem ute i ekstrem varme i lang tid. Deres tykke frakk, selv om det kan tilpasses varmere vær, gjør dem mer utsatt for overoppheting.

4. sibirsk husky

Neste på listen er sibirsk husky. Disse hundene har en veldig høy toleranse for kaldere værklima. Selv om de kan leve i varmere klima, ble disse hundene oppdrettet for de harde kalde vintrene i Vest-Asia. Det er best for sibiriske huskier hvis de holdes i kaldere temperaturer. Den sibiriske husky er kjent for sine ansiktsmarked og piercing blå eller flerfargede øyne. Denne rasen har et høyt energinivå både fysisk og mentalt, på grunn av dette vil de trenge mye stimulering. Huskies også Nyt mye av sosialisering med mennesker og andre hunder også.

Huskies er en mellomstor hund som vokser til å være ca 35-60 pounds og 20-23 inches høye på skulderen. Disse hundene ble avlet for å løpe som gjør dem perfekte utendørs følgesvenner for fotturer, camping og andre høye energiaktiviteter.

Siberian Husky Cold Toleranse
En sibirisk husky har en høy toleranse for kaldt vær.

5. Bernese Mountain Dogs

Bernese Mountain Dogs Kom hele veien fra gårdene i Sveits hvor de ble oppdrettet for å være vakthund. De ble også avlet til flokken storfe og trekke vogner. Bernese Mountain hunder har et mer moderat energinivå i forhold til noen andre storfe herding raser på vår liste. Bernese-fjellhunden er elskelig og ville være Flott for en familie som elsker utendørs. Overvåk hundens temperatur på varme dager skjønt, da deres tykke frakk kan føre til at de overopphetes raskt.

Bernese-fjellhunden kan fortsatt være en vanskelig å håndtere på grunn av deres størrelse og nivå av lekenhet. Denne rasen vokser opp til 70-110 pund og 23-28 tommer i høyden.

6. American Foxhound

Veier 40-65 pounds og stående høyt på 21-25 inches høye er nummer seks på vår liste, den American Foxhound. Denne rasen elsker alt å gjøre med utendørs, Enten det arbeider eller spiller, er ute hvor den amerikanske foxhounden er lykkeligste. Deres kjærlighet til løpende og høy utholdenhet gjør dem til en god joggingspartner for alle i nesten alle klima. Denne mellomstore rasen er godt egnet for både kulde og varme temperaturer. Som enhver annen hund, må du sørge for å overvåke din foxhounds temperatur når du er ute i lengre tid for å unngå overoppheting og ubehag for din lekende valp.

Mens amerikanske foxhounds kan være en stor familie venn, er de en veldig vokal hunde, så de kan ikke være egnet for alle slags husholdninger. Disse hundene må også trenes godt og mens unge for å sikre at de hører på deg når du er opp adventuring med puppen din.

7. Vizsla

Vizslas er neste på listen og de er en av de mest energiske hundene raser i verden. Å være en så høy energi hund, er Vizsla en flott familie følgesvenn for en aktiv og utendørs familie. Vizsla gjør ikke veldig bra i kalde temperaturer på grunn av sin tynne frakk, så det er best bevart i et varmere klima. Denne mellomstore rasen når fullt dyrket veier 45-65 pounds og vokser 21-24 tommer høy. Vizslas elsker utendørs og liker å utforske alle typer skoger og felt med eieren av deres side.

Vizslas gjør det bra med minst 60 minutter med utendørs tid om dagen. Opplæring og sosialisering av denne rasen er et must. Vizsla kan bli en vanskelig hund å håndtere hvis ikke godt trent til deg og dine kommandoer. Pass på at, som enhver annen hundeslag, for å overvåke valpens helse som vizslas kan være utsatt for hip dysplasi og andre helsemessige forhold.

Utendørs hunderaser
Vizslas er høye energi utendørs hunder.

8. Alaskan Malamute

De Alaskan Malamute er en stor-størrelse hund rase som er en flott utendørs følgesvenn. Disse milde gigantene ble opprinnelig avlet for sledehåndtak og styrke. Alaskan Malamuter trenger konstant arbeid og stimulering, disse hundene er ikke godt egnet for leilighetslivet som de trenger mye plass. Denne rasen er Høy energi og trenger mye utendørs tid og trening. Alaskan malamutes vokser til å være 75-100 pounds og 23-25 ​​inches høye.

Selv om Alaskan Malamutes nyter utendørs, vær forsiktig med ditt områdees klima som de ikke passer for områder med varme temperaturer på grunn av deres tykke strøk. Denne rasen kaster mer enn de fleste, så vær klar til å pusse malamute ofte og mye, så vel som å rydde opp pels som de har skur. Alaskan Malamuter ble avlet for å trekke tunge vekter på opptil 1100 pund, i motsetning til husky som ble bygget for å trekke lengre avstander i stedet for høyere vekter.

9. Rottweiler

Rottweilers vokse til å være 85-130 pounds og 22-27 inches høye. Denne rasen er best bevart i et hus med en stor hage eller en familie som går utenfor ofte, av denne grunn, de tilpasser seg ikke veldig bra til leiligheten som bor. Pass på at du tar din valp ut med deg når du er adventuring av skogene og feltene. Noen rottweilers selv liker å svømme!

Rottweiler er en annen stor rase som ble avlet for å kjøre storfe og trekke vogner. Denne rasen er ikke en for nybegynnerhundens eier som de kan være intense og krever mye opplæring. Disse hundene nyter mye utenfor og mosjon for å matche deres energinivåer. Rottweilers kan være egnet for gjennomsnittlige nivåer av både varme og kalde klima, men sørg for å overvåke hundens temperatur når værspikene eller plummet dramatisk.

10. Rhodesian Ridgeback

De Rhodesian Ridgeback ble oppdrettet for å være en boligbeskytter og jaktkammerat. I moderne dager er de mer sannsynlig å være din cuddle bug etter en god løp. Denne rasen er Høy energi og en god partner for løping og alle kardio-baserte aktiviteter. På grunn av å bli oppdrettet i Afrika, er de godt tilpasset varmere klima, men kan bli kaldt i lavere temperaturer på grunn av deres korte pels og magert kroppsbygning. Denne rasen ville gjøre en god følgesvenn til en aktiv familie, men er bedre egnet til hus i stedet for leiligheter. De har svært høye treningsbehov og som eier, bør du være sikker på å trene din Ridgeback mens de er unge.

Rhodesian Ridgebacks vokser til å være 70-85 pounds og 24-27 inches høye på skuldrene. Denne hunden ville være bra for en familie med eldre barn, men kan være for høy energi og rambunctious for småbarn.

11. Australian Cattle Dog

De Australian Cattle Dog har en middels lengde frakk og er en god utvendig hund rase for områder med a varmere klima. Denne rasen er lett å trene og veldig intelligent, som er en del av grunnen til at den trenger konstant mental og fysisk stimulering. Kvegen hunden vokser til å være 30-50 pounds og 17-20 inches høy, så det er i mindre skala i forhold til noen av de andre hundene på denne listen. Denne rasen ble opprinnelig brukt til flokken storfe så De elsker å være involvert i alle slags familieopplevelser, spesielt de som involverer løpende. Disse hundene elsker å ha en jobb å gjøre, så hvis du bor på jordbruksland, ville de være den perfekte følgesvenn for deg.

Den australske storfehunden har det ikke bra med en familie som trenger å holde hunden inne i eller som bor i et lite hus som de har så mye energi, de trenger mye utenfor tid til å løpe og strekke seg. En god lang sesjon av hente det er sikker på at du ikke bare bruker noen av hundens energi, men for å binde de to av dere også.

12. Skjegg collie

De Skjegg collie ble avlet i Skottland for å være en herdinghund. De er mer tilpasset leiligheten enn noen andre hunder på vår liste, men foretrekker et hus med mye plass og en aktiv eier! De skur mye så vær klar til å plukke opp etter dem og fortsett med deres grooming. Bearded Collies er ekstremt lekfullt og er like klar som du skal gå ut og leke!

Denne hunden er høy energi, lekfull, utgående og full av kjærlighet! Bearded Collies krever minimum seksti minutter utenfor en dag for å holde tritt og bruke opp noen av deres høye energinivåer.

1. 3. Collie

Ikke å være forvirret med Border collie, En collie er en atletisk hund som vokser til å være ca 50-70 pounds og 22-26 inches høye. Collies er veldig intelligente hunder og er kjent for deres lojalitet og høye nivåer av kjærlighet! Denne mellomstore rasen er greit for leiligheten, men trenger regelmessig oppmerksomhet og trening, ellers kan de bli irritabel og vanskelig å trene og holde kontroll over. Disse hundene gjør det bedre i kaldt vær enn de gjør i varmt vær, men kan være egnet for begge klimaene, som alltid, sørg for å overvåke din hundens helse og temperaturen uansett klimaet du bor i.

Også kjent som den grove collien, er disse hundene utrolig smidig og rask Som de ble oppdrettet for herding dyr. Fly-ball og disk er bare to av de mange av de mentale og fysiske stimuleringsspillene du kan spille med Collie.

14. Belgisk Sheepdog

Som navnet antyder, den Belgisk Sheepdog ble avlet i Belgia for sauer herding. Dette gjør dem til en høy energi, smidig rase. Denne rasen anses å være en av de beste utendørs hunder raser i verden. De er en stor størrelse hundeslag som vokser til å være 60-75 pounds og 22-26 inches høye. Den belgiske Sheepdog gjør det bra i både varme og kalde klima og er gode for alle typer aktive husholdninger. De er veldig lojale og intelligente, noe som betyr at du må fortsette å trene din valp og sørge for at de blir aktive, slik at de ikke blir ødeleggende.

Disse hundene må holdes i en godt inngjerdet hage som de har en veldig høy prey-stasjon, slik at de er sikre på å jage noe fra ekorn til syklister likt. De kan også prøve å grave under gjerde Så vær sikker på å forhindre dette. Hvis du fortsetter med disse høye energipuppene, vil du ha en av de mest lojale og lekne partnerne du kan ønske deg.

Belgisk Sheepdog Bred i Belgia
Belgiske sheepdogs ble oppdrettet for sauer herding.

15. Irsk wolfhound

Kjent som en av de største raser i verden, Irsk wolfhound er også en flott utendørs hund. Disse hundene ble opprinnelig avlet til jakt Stort byttedyr som hjort og anses som en av de beste utendørs hunderaser i verden. Denne hunden gjør det ikke bra med leiligheten som levde på grunn av sin størrelse som de vokser opp til 115-180 pounds og 32-35 inches høye på skulderen. Disse hundene gjør det beste med en stor bakgård og rom å kjøre. De er best egnet for en aktiv familie og er også veldig bra med barn.

Den irske Wolfhound er en modig, men ikke aggressiv rase, så selv om størrelsen deres kan skremme noen inntrengere, er de ikke nummer én vakthund. De har tykk grov pels som beskytter dem mot elementene og tillater dem å gjøre det bra i både varme og kalde klima. Denne kjære rasen er sikker på å være en god hund for å modige felt og skoger med.

Sørg for å sjekke at hunden din er sunn og passform før du tar dem ut for opplevelser. Overvåk alltid hundens temperatur- og energinivåer når du er ute for å unngå overoppheting eller valpen din er for kaldt. Din nye venn vil være på vei til å være din nummer én eventyrpartner på kort tid!

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 15 Utendørs hunderaser som kan leve ute