35 Verste vakt hunderaser

De 35 verste vakthundene raser

Hvis du er ute etter en hund for å beskytte Ditt hjem eller skremme bort inntrengere, du kan ikke bare få noen rase. Ofte tror folk at enhver stor rase vil gjøre når det gjelder å finne den perfekte vakthunden. Faktum er at det er noen store raser som ikke har et skremmende bein i kroppen, mens noen små og mellomstore hunder vil gjøre den ideelle vakthunden.

Å finne den rette vakthunden er ikke bare om størrelse eller utseende. Du trenger en hund som er våken og vil bjeffe på lyden av inntrengere. Du trenger også en rase som ikke er altfor vennlig. Det siste du vil ha, er for din store, skummel vakthund for å bli en hale wagging, slikker, lykkelig-go-heldig kjærlighet maskinen minuttet noen går gjennom inngangsdøren din.

Noen hjørnetenner som er skremmende i utseende, vil bare redusere en inntrenger ved å tigge om kjærlighet. Men ikke bekymre deg, jeg har dekket deg! Fortsett å lese for å finne ut de verste raser for vakthunder.

MOTSATTE: 14 beste vakthunder og raser som er gode vakthunder

35 verste vakt hunderaser

Verste raser for vakthunder

Store raser verste for å vokte

Ikke tro det bare fordi du har en stor hund som du er klar for sikkerhet. Noen raser er bare for vennlige og lekne å kaste sin vekt rundt på en aggressiv måte. Sikkert, rasen i denne delen kommer som en overraskelse for de fleste!

1. Great Dane (Harlequin, Blue, etc.)

Bildet ovenfor, den store danskeren er absolutt en skremmende hund i utseende. Men denne rasen er kjærlig og lojal. Disse pooches vil komme sammen med noe. Aktiv og lekfull, de passer rett inn med den aktive familien som alltid er på farten.

Store dansker er kjent for å være tålmodige og hyggelige. Bare husk, jo større hunden, desto mer planlegging som må gå på reise. Også, alt er dyrere når du har en av disse fur-babyene å sørge for.

Great Pyreneene som verste raser for vakthunder2. Great Pyrenees

Disse vakre hundene er like sterke og faste som fjellene de er oppkalt etter. Disse hundene er bare nydelige, med en hvit, myk jakke og sjelfulle brune øyne. Mild og kjærlig, dette er en stor rase som er Flott med barn. De store Pyreneene gjør det bra i varme og kalde klima, og foretrekker kulde. Disse energiske valpene trenger en aktiv familie som vil få det til å føle seg nyttig ved å lære det noen triks.

Irsk wolfhound som verste raser for vakthunder3. Irsk wolfhound

Kjent som "Greyhounds of Ireland", disse hundene er sterke og raske. Meget vennlig, irske ulvhunder kommer sammen med alt og alle. Mens noen kanskje ikke vil risikere et møte med disse store poochene, er de faktisk kjærlige til selv fremmede. På toppen av den glødende beskrivelsen, er disse hjørnetenene intelligente og enkle å trene også.

Leonberger som de verste raser for vakthunder4. Leonberger

En rasen skapt fra flere andre raser, inkludert Saint Bernard, denne store hunden er ikke veldig kjent. Hengiven og leken, denne hunden er flott for barn. Disse aktive fur-babyene liker å være en del av familien og vil gjøre det du gjør. Leonbergers er nysgjerrige, og gir mye underholdning til sine eiere. Mens de ble opprettet for å være et arbeidsdyr, er de mer sosiale opplevelser enn Cart Pullers.

Newfoundland som verste raser for vakthunder5. Newfoundland

Kraftig og muskuløs, disse kjæledyrene gjør noen aktivitet ser uanstrengt ut. "Newfie" kan trimmet om sommeren for å hjelpe den med å bære varmen. Pasient og snill, disse furry familiemedlemmene foretrekker faktisk selskap med barn. EN Stor familiehund, Disse kjærlige dyrene er veldig sosiale og vennlige. Lett å trene, disse valpene vil ikke noe mer enn å behage deres menneskelige.

Saint Bernard som verste raser for vakthunder6. Saint Bernard

Disse valpene ble laget av Monks of Saint Bernard for å redde strandede reisende, så de har en utadvendt personlighet for å matche opp til oppgaven. En hengiven rase, Saint Bernard er flott for boliger med barn og andre kjæledyr. Hellige er en tad lat, og de trenger ikke mye trening. Selv fortsatt, de trenger spilletid og rom for å strekke ut et par ganger om dagen.

Anbefalt: Hvordan å trene en leilighetsvakt hund

Medium raser verste for vakt

Medium raser verste for vakt

Kompakt, mellomstore raser er veldig populære - ikke for store, og ikke for små. Mange eiere føler at de får det beste fra begge verdener, men i vakt, kan det ikke være sant. Mens disse rasene kan være store nok til å skremme bort inntrengere, er deres personligheter vennlige og imøtekommende.

7. Australian Shepherd

Som de fleste raser, er dette en fra arbeidshundklassen. I nyere tid har deres vennlige, lekende disposisjon gjort dem populære følgesvenn. Som de fleste hyrder, er de intelligente og tar for å trene lett.

Som du kan se fra bildet ovenfor, har Aussies en vakker jakke. Hvis du tenker på å bringe hjem en av disse furrige familiemedlemmene, må det være kjent at de kaster ganske mye. Også på grunn av deres dobbeltjakke, kan de ikke klippes kort.

Basset hund

8. Basset hund

Rolig og lav nøkkel, Basset Hound elsker å bare ligge rundt og ta det enkelt. Disse dovne hundene er flotte for første gangs eiere, og de som er latelige trenere. Ekstremt vennlig, du trenger aldri å bekymre deg for aggressivitet i denne poochen. Bare vær sikker på at du overvåker snacks og måltider. Disse babyene kan virkelig pakke på pundene som gjør dem utsatt for felles problemer.

Bernese Mountain Dog9. Bernese Mountain Dog

Denne sveitsiske rasen er tøff. De er veldig intelligente, noe som gjør dem enkle å trene. Disse godmodige hundene er rolige og vil ikke spøkle lett. Hardy og sunn, Bernese er et godt valg for utendørs eventyreren. Denne hunden er vennlig og utgående. Denne fjellhunden er avlet for kaldere klaser og bør ikke leve i varme klima.

Bokser10. Bokser

Mens muskuløs og skremmende i utseende, er dette faktisk en meget vennlig rase. Boksere gjør det bra med barn, firma og fremmede. Disse lykkelige valpene er enda gode med andre hunder; Men de Kan ikke like katter og andre "byttedyr" dyr. Aktiv og energisk, sørg for at du er opp til denne hundens treningsbehov. Som med andre raser som elsker "byttedyr", trenger du et solid gjerde og snor.

Collie som verste raser for vakthunder11. Collie

Også kjent som Shetland Sheepdog, er disse valpene følsomme for sine eiers behov og veldig intelligent. Av disse grunnene er de enkle å trene og forbli rolige i mange situasjoner. Disse hengivne pooches er milde og kjærlige til alle de møtes. Collies er jakthunder som fortsatt elsker å bjeffe og hylle. De trenger trening for å dempe dette ønske.

Engelsk Bulldog som verste raser for vakthunder

12. Engelsk bulldog

Disse stout, store hunder vil ikke ha noe mer enn å være din neste lapdog. Vennlig og elskelig, Engelsk Bulldogs Gjør det bra med barn og andre dyr. De er ikke veldig klamrende, så de gjør det bedre med alene tid enn noen andre raser. Ikke veldig aktiv, disse pooches trenger ikke mye trening. Mens disse hundene ikke gjør det bra i utendørs, som gjør dem gode for leiligheten.

Engelsk Foxhound som verste raser for vakthunder1. 3. Engelsk Foxhound

Hvis du vil ha en hund som elsker å spille, og er flott med andre hunder og barn, så er dette rasen for deg. Den engelske foxhound elsker nye erfaringer som tilfredsstiller hans mentale og sosiale behov. Som mange hunder, vil denne hunden jage en duft i hjertet. Pass på at du holder hunden din på en solid bånd eller i en kennel når du reiser, og har en høy, solid gjerde.

Golden Retriever som verste raser for vakthunder14. Golden retriever

En av de mest populære raser i Amerika, disse kjærlige hundene er lojale og enkle å trene. Sosial og vennlig, de er en venn til alle de møtes. Energiske pooches, de er best egnet for den aktive, utendørsfamilien. De elsker spesielt vann og slamhull. Mens disse hundene elsker å hjelpe til med å jakte og andre utendørsaktiviteter, kan de ikke hjelpe til med å beskytte ditt hjem.

Irsk setter15. Irsk setter

Søt natured og utgående, vil du bli presset hardt for å finne en vennligere hund enn den irske setteren - med mindre du er et furry dyr. Dette furrige familiemedlemmet beholder fortsatt en høy "byttedyr" -kjøring og vil gi jakten til noe som kjører. Du trenger et godt gjerde hvis du eier en av disse valpene. Et annet pluss i sitt hjørne, er at de er intelligente og Lett å trene.

Labrador Retrievers som verste raser for vakthunder16. Labrador Retrievers

Labs er en av de vennligste hunderasene du noensinne vil møte. De er også svært intelligente og elsker å behage. Av denne grunn er de enkle å trene. Ikke bare gjør det Labradors Lær det grunnleggende, men de kan også bli lært å hente ting, sammen med flere andre nyttige triks. Mens laboratoriet har kort hår, kaster de mer enn noen andre raser.

Standard puddel som verste raser for vakthunder17. Standard puddel

Denne rasen er vennlig med andre kjæledyr, fremmede og barn. Utretningen til pudelen gjør dem veldig tilpasningsdyktige og enkle å trene. Disse sunne hundene er også sunne for deg. De kaster veldig lite og anses å være hypoallergenisk. Bare vær sikker på at du er opp til oppgaven med å groome det selv, eller bringe det til en groomer.

Verste raser for vakthunder18. Vizsla

Vizslas er aktive, familiehunder. Denne jaktavlen kan holde tritt med de familiefotturene og turene til stranden. Disse hjørnetenatene er svært vennlige med folk, andre hunder og andre dyreyper. En ren rase, denne hunden vil aldri lukte som en hund. Som mange aktive raser, trenger de noe for å holde dem opptatt hvis de er igjen alene - som en puslespillbehandling.

Verste raser for vakthunder19. Whippet

Disse hundene er raske og smidige. En vennlig og sosial rase, whippets er flott å møte nye mennesker. Disse valpene er en mindre rase som fortsatt kan holde tritt med en aktiv familie på farten. Mens disse hundene trenger mye trening, betraktes de som en "barbarless hund". Det kan bare være den perfekte avgangen for deg. Med kort, elegant hår, er de også enkle å holde rene.

Verste raser for vakthunder

Små raser verste for å vokte

Jeg vet at de fleste ville aldri vurdere en liten hund som en vakthund, men vi har ikke begrepet "ankel bitter" uten grunn. Det er noen små raser som kan gjøre gode vakthunder, spesielt for boliger med begrenset plass og liten utendørs tilgang. Dessverre passer disse rasene ikke inn i den kategorien.

20. Affenpinscher

På bildet ovenfor er denne rasen mer tolerant for temperaturendringer enn andre mindre hunder. De er sunne hunder. Deres smidighet og lydighet gjør dem gode for aktiv reise som fotturer eller camping. Affenpinscher er også en "barkløs" hund, så ikke stole på dem for å skremme eventuelle inntrengere. Deres lavt skur, korthåret jakke er også hypoallergenisk. Disse små hundene er uavhengige og trenger en erfaren trener.

Verste raser for vakthunder21. Beagle

Beagle er en lekfull rase som elsker å oppdage og trene. Disse små hundene pakker fortsatt en slag. Bred å være jakthunder, beagles er oppe for nesten alt. Disse korte hårhundene er enkle å holde rene også. Mens de vil bjeffe og hule, vil de ikke gjøre noe annet for å avskrekke en kriminell. Faktisk vil disse støyende valpene trenge trening for å dempe deres ønske om å lage støy.

Verste raser for vakthunder22. Boston Terrier

Denne rasen er amerikansk laget. Boston Terriers er søte og elskelige. De gjør det bra med barn, fremmede, naboer, andre hunder og katter. De trenger virkelig bare en venn. Som med mange terrier, er disse "tuxedo" hundene energiske. De trenger rikelig med trening og ting å gjøre for å være lykkelig og sunn. Hvis du forlater disse fur-babyene alene, sørg for at de har et interessant leketøy å leke med.

Verste raser for vakthunder23. Brussel Griffon

Clever og glad, Brussels Griffon gjør en flott reiseselskap. De er ivrige etter å behage og trene lett. Deres vennlighet med andre kjæledyr, barn og fremmede vil bli verdsatt når du tar dem på utflukter. Disse fur-babyene elsker å være sentrum for oppmerksomhet og vil gjerne følge deg hvor som helst du går. Mens deres klokhet er søt, kan de være ødeleggende når de er kjedelig.

Verste raser for vakthunder24. Cavalier King Charles Spaniel

Disse små valpene elsker bare folk. Faktisk blir de deprimerte hvis de er alene for lenge. Sensitiv og intelligent, denne rasen er flott for første gang hundeeiere. De har også litt lavere energinivå enn mange andre små raser. Disse flotte hjørnetenner er også ganske enkle å groom. Deres lange hår trenger ikke mer enn en sporadisk kaming for å redusere shedding.

Verste raser for vakthunder25. Coton de Tulear

En glad, sunn rase, Denne hunden hagler fra den kongelige familien av Madagaskar. Disse pels-babyene er vennlige, sjarmerende og glade, akkurat som noen gode rundehund bør være. Deres navn kommer fra kappen deres som er så myk som bomull. Hunder i denne rasen kaster også ikke, men de trenger litt grooming som deres hvite hår kan bli farget.

Glen av Imaal Terrier

26. Glen av Imaal Terrier

Disse milde hundene er vennlige og glade. En flott kombinasjon som betyr at de vanligvis ikke vil skade noen. Glen er nysgjerrig og intelligent gjør ham lett å trene. Sterk og energisk, disse små hundene kan holde tritt med en aktiv eier. Mens de elsker mennesker, kan disse fur-babyene ikke like andre dyr. De trenger sosialiseringstrening når ung for å forberede dem til andre kjæledyr.

Italiensk Greyhound

27. Italiensk Greyhound

Hvis du er en løper, vandrere eller sight-seer, er denne rasen for deg. De er smidig og atletisk. Stille og høflig, denne valpen er flott for å reise. Rasen trenger også svært lite vedlikehold og grooming. Italiensk greyhounds er en annen vennlig, lavt skur rase. Disse fur-babyene blir veldig knyttet til sine eiere og liker ikke å være alene.

Verste raser for vakthunder28. Miniatyr Schnauzer

Alle som eier en av disse hundene, kan fortelle deg at de er mye moro. Personlighet florerer i disse vennlige hundene. Ikke bare er de vennlige og glade, men de er lydige og intelligente. Disse valpene tolererer også alene tid ekstremt godt. De er uavhengige og selvunderholdende. Mens de trenger regelmessig grooming, kaster de seg veldig lite.

Verste raser for vakthunder29. Papillon

Dette livlige dyret er nedstammet fra en av Eldste leketøy raser i verden. Syv hundre års avl har gjort det til en lykkelig lapdog - ikke vakthund. Som med alle små hunder, må denne pelsbyen være tungt overvåket. Et fall kan alvorlig skade sin skjøre kropp. Disse pooches liker ikke å være alene. De trenger nesten konstant menneskelig følgesvenn for å være sunn og glad.

Verste raser for vakthunder30. Pembroke Welsh Corgi

Mens det er sant at den vennlige walisiske Corgi aldri ville være en vakthund, er det våken og kan gjøre en anstendig vakthund. Disse robuste vesener vil i alle slags vær, i alle slags boligtyper, og i alle slags levende situasjoner. Mens de er vennlige med folk, kan de ikke like andre dyr i huset. Med en høy skur mengde, er det best å ha harde gulv hvis du har en av disse pooches.

Verste raser for vakthunder

31. Pug

Pug er en ondskapsfull rase som gir timer med underholdning til sine følgesvenner. Dessverre er disse kjærlige hundene utsatt for mange helseproblemer. Deres ansiktsstruktur kan forårsake pusteproblemer og overoppvarming, og de er utsatt for leddgikt. Pass på at foreldrene til Pug som du vurderer for ditt hjem, er sunne.

Verste raser for vakthunder32. Skotsk terrier

En rase av mange navn, en skotsk terrier er også kjent som en "Scottie" og en Aberdeen Terrier. Akkurat som sin tegneserie motpart på "damen og trampen", er disse pint-size pels-babyene modige og selvsikker. De har veldig mye den livlige naturen av høylandet. Så mens de er vennlige og intelligente, er de vanskelig å trene. Disse valpene føler seg for å gjøre ting på er alltid på riktig måte.

I SLEKT: 17 små hunderaser som er gode med barn

Verste raser for vakthunder

33. Shih tzu

De fleste små hunder har omdømmet for å være hyper og høyt, men ingenting kan være lenger fra sannheten for Shih Tzu. Disse små hundene er rolige, og de har lite lyst til å bjeffe. Mens de er lapdogs, er de hengiven og vennlig til nye mennesker og dyr. Denne rasen ble avlet for å være en runde hund og de utmerker seg på det. Disse valpene er ikke bygget for for mye trening og temperaturendringer.

Verste raser for vakthunder34. Skye Terrier

Disse små sutene er en annen rase som har lavere energibeløp og treningsbehov. Disse modige hundene er vennlige og gode tempererte. Disse hundene er sterke, men vennlige med fremmede gjør dem gode for å gå til nye steder. Skye Terriers gjør også ekstremt godt i temperatur ekstremer. En stædig og selvvillig hund, disse pooches trenger en sterk, erfaren trener.

Verste raser for vakthunder35. Toy Poodle

Disse små hundene har størrelsen og smarts for å gjøre dem til en veldig ettertraktet liten valp. Denne rasen er vennlig med andre kjæledyr, fremmede og barn. Utretningen til pudelen gjør dem veldig tilpasningsdyktige og enkle å trene. Toy Poodles kaster også veldig lite, noe som vil være en velsignelse for allergikere. Selv om håret ikke holdes kort, vil pelsballen kreve omfattende grooming.

Les neste: 35 vakreste hunderaser i verden

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 35 Verste vakt hunderaser