Engelsk bulldog breed profil

Den 4th mest populære hunden rase I USA er det Bulldog, også kjent som Engelsk bulldog. Bulldogs er kjent for deres medium statur og tydelig muskelfremstrekk. Du vil aldri feile en bulldog for enhver annen rase. Dette Bulldog raseprofil vil fortelle deg alt om hva du kan forvente hvis du adopterer en av disse morsomme og sjarmerende hundene.

Bulldog raseprofilBulldogs har blitt portrettert i mange show og filmer som den gjennomsnittlige sjefen. Dette skyldes vanligvis deres grouchy utseende, underbit som alltid viser tenner og dype øyne. Men det som ikke er typisk portrettert er deres elskelige og mykehjerte natur.

Med deres avslappede og lett går temperament, vil denne kjære hunden være i fanget ditt. Så hardt som de prøver, kan du ikke faktisk ha dem der siden Bulldogs også kan være ganske tungt. De er en veldig muskuløs rase, så Deres vekt er villedende i forhold til deres små statur.

Hvis din ideelle dag består av å gå for en kort spasertur rundt i nabolaget og deretter slappe av hjemme for resten av natten, så ville Bulldog være en utmerket følgesvenn for deg. Etter å ha lest denne bulldog raseprofilen, kan du bestemme deg selv. Disse hundene kan ha et kort vindu for en utbrudd av energi, men i gjennomsnitt kan du slappe av på sofaen i et fint kul hjem.

Engelsk Bulldog Breed Profil

Bulldog raseprofil

Hovedegenskaper til engelske Bulldogs

Bulldogs er en stor rase for nesten hvilken som helst livsstil, Med mindre du vil ha en hund som vil holde tritt med deg på fotturer og sykkelturer. Enten du bor i et stort hjem eller en liten leilighet, vil Bulldog gjøre seg hjemme. Han trenger ikke mye gårdsplass heller, så bulldogs er stor rase for folk som bor i byen.

De er en vennlig rase og er kjent for å nyte barn. De har også en tendens til å komme sammen med andre dyr veldig bra. En bulldog ville gjøre et ideelt familie kjæledyr eller en utmerket følgesvenn for en enkelt person. Bulldogs er fulle av personlighet, og de elsker å være rundt folk.

Størrelse på Bulldogs

Bulldogs er mellomstore hunder. I gjennomsnitt vil de variere fra 12-16 tommer høyt på skulderen. De er vanligvis omtrent så lenge de er høye. Selv om de er på den kortere siden, er de tunge! De fleste bulldogs vil veie mellom 40-50 lbs. Som de fleste raser, kvinner er vanligvis mindre enn deres mannlige kolleger.

Levetid av bulldogs

Mange ting kan påvirke hvor lenge din følgesvenn vil bli hos deg. Hvor godt han har trent, hva og hvor mye han spiser, og selv genetikk vil alle påvirke hans levetid. De fleste bulldogs vil leve i en alder av 8-10 år. Å holde hunden din i optimal form kan legge til et par år i sitt liv, og Å la ham bli overvektige kan ta år av det. Jo mindre belastning som hunden din har på kroppen, den lykkeligere og sunnere vil han være.

Fysiske egenskaper av bulldogs

Du vil aldri lure på om den hunden du bare klappet var en bulldog eller ikke. Det er ingen annen rase som ser ut som dem - de er veldig unike! I denne bulldog rase profilen, forklarer vi deres særegne utseende.

Starter fra hodet, de har små, tynne ører som bretter seg over og sitter på baksiden av hodet. Dype rynker og folder starter fra pannen og går ned helt til jugger. En bulldogs øyne er bredt sett på toppen av sin korte nese.

Bulldog raseprofilDe har en bred svart nese og deres overleppe henger ned lavt. Deres nedre kjeve er undershot som gir dem en sterk underbit. De nedre kjever var designet for å låse på deres fiende og ikke la gå.

Beslektet artikkel: Brachycephalic rase - hva er forskjellen?

Rasenes store og brede hoder sitter på toppen av en bredskridende kropp. Deres skuldre er brede sett og taper ned litt som kroppen nærmer seg midjen. En bulldogs ben er korte og robuste for å holde opp sin store vekt, og siden beina er så bredt sett, gjør at de har en waddle for deres gang. Dette gjør dem sakte og ikke bra på å løpe.

Bulldogs har korte haler som kan krølle på den nedre delen av deres rump. Som resten av kroppen deres er deres haler dekket på en kort, glatt, glatt jakke. De fleste bulldogs kommer i en kombinasjon av 10 forskjellige farger, inkludert brindle, hvit, rød og fawn. Noen av deres markeringer inkluderer svarte masker, hvite markeringer eller piebald markeringer.

Levende arrangementer for Bulldogs

Bulldogs krever ikke store gårder, noe som gjør dem gode for byboere. De barker seg ikke ofte, noe som gjør dem gode hvis du bor i en leilighet eller leilighet. Hvis du har en aktiv livsstil, vil denne bulldog raseprofilen raskt lære deg at en bulldog kan ha det vanskelig å holde seg sammen med deg. Hvis du er singel, ha en ung familie eller er pensjonert, kan Bulldogs være et godt valg, så lenge du bruker mye tid hjemme hos dem.

Selv om de vanligvis kan være hjemme på egenhånd, vil lette sove på sofaen, bulldogs vil ha følgesvenn og å være nær deres folk. De elsker fysisk kontakt og vil nyte snuggling på sofaen eller ligge i fanget ditt.

Selv om de har et ansikt som bare en bulldog elsker vil elske, vil deres personligheter komme til alle. Bare husk, ikke døm en bok av omslaget. I denne bulldog raseprofilen lærer du nøyaktig hvorfor så mange kjæledyr foreldre elsker sine bulldogs!

Sosialisering av bulldogs

Hvis du leter etter en vakthund, fortsett å se. Bulldogs er kjent for å skremme bort folk med deres utseende, Men etter et øyeblikk vil folk innse at disse hundene faktisk er ganske aggressive og bare ser etter litt oppmerksomhet. Bulldogs som helhet er rolige, vennlige og lojale.

Så lenge bulldogen din har blitt sosialisert fra en valp, og du har holdt ham sosial, vil de være veldig mottakelige for å ha andre hunder rundt og til og med små barn. Din bulldog vil alltid være ved din side, og denne rasen er flott for å bli hjemme foreldre eller pensjonister som tilbringer mye tid på huset.

Bulldog raseprofil

Best-kjente bulldog fakta

Buldogs er ikke barkers per si, men de kan gjøre mange lyder. Mange av disse lydene kommer mens de sover. Siden de har en kort snute, er Bulldogs kjent for å ha pusteproblemer, noe som vil få dem til å snore, snort og wheeze.

Det ville ikke være en bulldog raseprofil uten å diskutere alle de lyder som du vil høre fra disse hundene. Lyder kommer ikke bare fra frontenden; Du finner at Bulldogs er ganske flatulente generelt. Uansett hva du spiser dem, kan gassen være overdreven til tider. Med lavere klasse mat og "søppel" mat, Du finner at de slipper enda oftere.

Et annet morsomt faktum, Bulldogs har blitt brukt som en maskot for mange forskjellige organisasjoner inkludert universiteter, skoler og til og med de amerikanske marinestene. De er flotte symboler for deres gjennomsnittlige utseende og stædig personlighet.

Selv om Bulldogs nå er kjent for deres passive natur, er de modige og lojale. Disse hundene vil beskytte sin familie uansett hva. Men hvis ingen er truet, vil de holde seg på en verdig måte mens de ser på passivt.

Bulldogs er vedvarende. Hvis de vil ha noe de vil holde på det til de får det. Hvis det er noe de ikke er tillatt, sørg for å holde det høyt slik at bulldog ikke kan få det.

Bulldogs er også kjent for deres bullheadedness eller stædighet. Når de får noe fast i hodet, vil de jobbe utrettelig for å gjøre det. Dette er den viktigste grunnen til at du sannsynligvis vil finne kjæledyret ditt i noen få morsomme stillinger i løpet av årene.

Når de ikke er sta, blir Bulldogs vanligvis lat. De er lett å gå og bare elsker å slappe av rundt huset. Lett å trene og veldig hengiven, det er ikke rart at denne rasen er en favoritt med kjæledyrforeldre rundt om i verden. Etter at du er ferdig med å lese denne bulldog-raseprofilen, kan du bestemme om du er klar til å invitere en av disse kjærlige hundene til ditt hjem.

Bulldogs er også kjente chewers, som vi diskuterer mer litt senere i denne bulldog raseprofilen. Sørg for det har mange slitesterke leker og tau tilgjengelig for dem å tygge på. Mens trening, sørg for å lære dem hva som er akseptabelt å tygge på og hva som ikke er, som skoene dine.

En annen ting som bør nevnes i denne bulldog-raseprofilen, er at denne rasen er avlet for å være en følgesvennhund. Ha en ny bulldog av motsatt kjønn vil gi dem hvert følgesvenn for når du ikke er hjemme. De vil bli mye lykkeligere å ha den vennen i nærheten.

Bulldog historie

Nå, hva ville en bulldog rase profil være uten en historie av rasen? Dessverre har Bulldogs en veldig blodig historie. Deres forfedre har bare en liten likhet i deres bygging til bulldogene som vi nå har som følgesvenner og elsker sterkt. Fra 15-17th århundre, bulldogs ble brukt i den blodige sporten av bullbaiting. Dette er hvor de fikk navnet sitt.

Bullbaiting var en tilskuere sport hvor en oks, som var klar for slakting, ville gå opp mot noen bulldogs. Det var hundens jobb å gå og angripe oksen, bite, rippe og rive huden til den ble bledet. Det ble trodd, da, at blødningen av oksen gjorde kjøttet mer ømt da det ble slaktet.

Bulldog raseprofilBulldogs ville også være pitted mot andre aggressive dyr, som bjørner, i disse sportslige arenaene bare for den rene underholdningen av den. Dette var tilbake i glede av gladiatorene da romanen brukte kamper til døden som en kilde til underholdning. Noen av de mindre aggressive bulldogene hadde fortsatt jobber, som hovedsakelig brukes som storfe herders. Holde storfeet i besetningen og bidra til å flytte dem rundt.

I 1835 ble bullbaiting forbudt på grunn av sin grusomhet. Mange trodde at siden det ikke lenger var en grunn til bulldogs som de ville bli utryddet. Heldigvis for oss i dag, det er ikke tilfelle. Mange elskere av bulldog ønsket ikke å miste denne rasen, men siden de var aggressive var de ikke gode som en følgesvenn. Så, over mange forskjellige generasjoner, ble de aggressive tendensene oppdrettet ut av bulldogen. Dette gjorde rasen mer elskelig og mer som den enkle, avslappede Bulldog som vi kjenner i dag.

I 1859 ble de første bulldogene angitt i konformasjonshow i England. I 1860 ble det første showet for å tillate Bulldogs å komme inn i Birmingham, England. I 1861, for første gang noensinne, en bulldog ved navnet på kong dick Vunnet på Birmingham Show. En etterkommer av hans, som gikk med barneseng, skulle beskrives som "nær perfeksjon."

I 1864, r.S. Rockstro dannet den første noensinne Bulldog Breed Club, som bare hadde 30 medlemmer i sine ranger. Mottoet deres var "Hold raskt."Samuel Wickens, som var medlem av klubben, skrev den første noensinne Bulldog Ras-standarden som var kjent for verden under Penname" Philo-Kuon."Dessverre varte denne gruppen bare 3 år før den ble oppløst.

Beslektet lesing: Fransk Bulldogs Breed Profil

I 1875 startet en annen Bulldog Breed Club, de tilpasset mye av rasen standarden som ble skrevet av Philo-Kuon. Denne klubben er fortsatt rundt i dag. I 1880 ble den første bulldogen brakt til USA og vist om New York.

I 1886 tillot American Kennel Club (AKC) Bulldogs å registrere for første gang. Bob The Bulldog var deres aller første medlem for hans rase. I 1890, Bulldog Club of America ble grunnlagt av Kendall av Lowell, Massachusetts. De ble senere en av de første rasen klubbene for å bli med i AKC.

I 1894 valgte Bulldog Club of America å bytte fra den britiske rasen standarden til den nye amerikanske rasen standard for å bedre reflektere "American-Ble Bulldogs."Britene var ikke fornøyd med alle endringene som ble gjort. Det tok nesten 2 år for britene og amerikanerne å bli enige om en revidert versjon av Bulldog-standarden, som ble offisielt akseptert i 1896. Dette er fortsatt den nåværende Bulldog-standarden som du kan finne og bruke i dag.

Berømte Mascots

Selvfølgelig må vår bulldog rase profil nevne noen av de berømte Bulldog-ansikter som vi har sett gjennom årene. Disse bulldogene har blitt vedtatt for å være maskoter for store organisasjoner. Noen av disse mascots inkluderer:

  • Kjekk Dan - den opprinnelige maskot for yale, alle deres følgende mascots har også vært bulldogs og har også vært kjent som kjekk Dan
  • UGA - Mascot for University of Georgia; Alle påfølgende maskoter har også blitt kalt UGA
  • Chesty - opprinnelig vedtatt av U.S. Marine corps i første verdenskrig; Siden da har Bulldogs alltid vært maskot for USMC - alle påfølgende Bulldogs har blitt kalt Chesty etter originalen

Bulldog raseprofil

Bulldogs generelle helse og vanlige plager

Bulldogs er en solid og sunn rase. Det er ikke mange vanlige helseproblemer som du vil komme over med disse hundene, og de som er oppført, blir vanligvis lett behandlet.

Bulldogs kan ha Kirsebær øye, Dette er når en liten klump kan utvikle seg under 3RD øyelokk og kommer ut i øyets hjørne. Dette gjør at det ser ut som en kirsebær som kommer ut. Hvis dette blir stort nok til å plage hunden, kan den fjernes kirurgisk.

Bulldogs er også kjent for å ha Tørrøye. Hvis det er en grunn til bekymring for deg eller din bulldog, må du sjekke med veterinæren din for hvilke øyedråper du kan bruke til å smøre øynene hans. I denne Bulldog raseprofilen lærer du at øyeforhold som dette er vanlige hos hunder med bulende øyne.

Entropion kan også være et problem til din bulldog. Dette er Når øyevippene gni mot øyet som kan føre til at de blir irritert. Hvis dette problemet plager din bulldog, som det oftest vil, kan du få dem kirurgisk endret eller fjernet.

En bulldog`s ører krever minimal vedlikehold på grunn av å være åpen for luften, mest fuktighet og voks vil kunne tørke og falle bort naturlig. Vi vil diskutere riktig øre grooming senere i denne bulldog raseprofilen. En gang imellom, sørg for å sjekke og rengjøre ørene med varmt vann og et mykt håndkle. Du kan bruke en bomullspinne på hvilken som helst voksoppbygging, bare vær borte fra øregangen selv - dette kan forårsake flere problemer enn du prøver å forhindre.

Hunder med korte muzzles, som Bulldog er kjent som brachycephalic rase. Disse hundene har vanligvis en langstrakt myk pall, noe som kan føre til at de har problemer med å puste og gjøre det veldig vanskelig for dem å håndtere ekstrem varme. Å holde din bulldog kul og rolig vil gå langt for å hjelpe pusten.

Hvis hunden din har ekstreme problemer med å puste, kan du sjekke med veterinæren din for mulige kirurgiske rettelser.

Bulldogs er også utsatt for hudinfeksjoner, som vi snakker om mer detaljert senere i denne bulldog raseprofilen. Med mengden rynker og folder som de har, er det viktig at du skiller ut og glatter ut brettene og Rengjør dem med varmt vann og såpe. Sørg for å tørke dem også for å hindre at huden blir irritert.

På svært varme eller fuktige dager, eller når du går ut for å spille, sørg for å holde folene rene og uten irriterende. Små partikler kan forårsake slitasje, som kan bli smittet. Hvis du ikke regelmessig sjekker, kan de gå glipp av før hunden din blir syk.

På grunn av deres statur og mengden slitasje som de kan sette på leddene, kan Bulldogs ha problemer med hofter og knær. Ofte kan de ha hip eller kne dysplasi. Din veterinær skal kunne se dette under dine vanlige besøk. Det er vanligvis tegn på disse problemene når bulldogs er valper, så sørg for at oppdretteren velger tester for disse forholdene.

Bulldog raseprofil

Slik groom en bulldog

Bulldogs har en kort glatt frakk, men de skjuler fortsatt. For å holde dem på å kaste ned, må du sørge for å pusse dem en eller to ganger i uken. Å bruke en myk karri børste eller shedding verktøy bør være tilstrekkelig for dem. Husk at i løpet av sesongens forandring vil hunden din kaste oftere. For å holde håret av gulvet, møbler og klær børste dem 2-3 ganger i uken Under disse peak shedding ganger.

I denne Bulldog raseprofilen har vi allerede diskutert problemene som kan dukke opp hvis du ikke rengjør en bulldogs rynker og bretter. Du må bruke en fuktig klut med varmt vann og myk såpe for å rengjøre alle foldene og rynkene. Dette bør gjøres minst ukentlig. Hvis du finner ut at det har vært svært fuktig eller at bulldogen din ble skitten, sørg for å rengjøre den med en gang. Dette vil holde smuss og rusk ut av deres folder og holde det fra å kutte huden og forårsake infeksjoner.

Ører

En bulldog`s ører er veldig enkle å ta vare på. Kontroller dem regelmessig for å se om det er noen voksoppbygging inne, og i så fall, Tørk den bort med en varm klut. Hvis du finner ut at det er mye overflødig oppbygging, kan du bruke en bomullspinne, men aldri gå inn i ørekanalen. Dette kan forårsake alvorlige problemer til hundens hørsel, og bør bare gjøres av veterinærer eller profesjonelle groomers.

Negler

Bulldog raseprofilDin bulldog vil ikke være i stand til å kle seg ned neglene sine, fordi de ikke er aktive nok til å gjøre dette. Du må sørge for å klippe eller slippe neglene regelmessig. Du bør ikke høre neglene, klikk, klikk, klikk som hunden din går gjennom huset.

I SLEKT: Anmeldelse - Andis Premium Dog Nail Clippers

Hvis negler blir for lange, kan dette føre til at de knekker eller bryter. Enda verre er å ha dem bli fanget på noe og rive av. Dette vil bety en tur til veterinæren for å få masker i det minste. Med litt lett forebyggende omsorg, kan du holde din bulldog sunne og lykkelige.

Tenner

Oral Care er veldig viktig for å hjelpe hunden din til å holde alle tennene hans. Du kan børste tennene regelmessig og bruk også noen av de dental chews som er tilgjengelige på markedet eller bare naturlige produkter som antlers og kubein. Jobber bort den ekstra pesten og smuss som sitter fast på tennene hans, vil bidra til å holde hunden din sunn.

Siden Bulldogs har en kort snute, er dette enda viktigere å gjøre. Deres kjever er sterke nok til at de vil kunne rive gjennom alt du gir dem, og de liker vanligvis å tygge. Hvis hunden din ikke er motivert til å tygge tradisjonelle hundeleker, kan du kjøpe ham en velsmakende tanntygge, kan hjelpe.

Fedme

Fedme er et svært vanlig problem i mange raser, og som du lærer i denne bulldog rase profilen, settes det ganske ofte i bulldogs. Den gode nyheten er, det er et enkelt problem å holde i sjakk. Sørge for at hunden din har en tilstrekkelig mengde trening og ikke en overdreven mengde mater nøkkelen til å sørge for at han forblir på en sunn vekt.

Hvis din bulldog er for tung for rammen, selv om de er en tung hund å begynne med, kan det raskt føre til felles problemer. Dette gjør det enda vanskeligere for dem å gå og komme seg rundt. Deres ben er korte til å begynne med, så de trenger å kunne bære sin bulk.

Føde

Å levere valper er ekstremt vanskelig på den kvinnelige bulldogen. På grunn av formen på hoftene, er det veldig vanskelig og kan være livstruende for både mor og valper. Oftere enn ikke, og veterinæren din vil nok anbefale det Hvis din kvinnelige bulldog skyldes å ha et søppel, har hun en keisersnitt for å holde alle trygge og sunne.

Bulldog raseprofil

Hvordan trene Bulldogs

Bulldogs må starte opplæringen fra en veldig tidlig alder. De kan bli veldig sta og sitter fast på deres veier hvis du lar dem gå for lenge før du lærer reglene i ditt hjem. Du må sørge for at de vet hvem alfa i familien er, og rask. Dette vil gjøre resten av treningen enklere, men da denne bulldog raseprofilen vil forklare, er du sikker på å fortsatt finne streker av deres stædighet skinner gjennom.

Sørg for å være tålmodig og avslappet når du arbeider med bulldogen din. Energien du legger inn i treningen, vil passere over til kjæledyret ditt. Hvis du er stresset, blir han stresset og ikke i stand til å svare på riktig måte. En rolig og autoritativ kommando vil komme seg til ham mye raskere.

Trening

Bulldogs ønsker ikke å bli utøvd regelmessig. De kan ha utbrudd av energi i korte perioder, men da vil de gå legge seg i skyggen for en lur. Selv om de ikke ønsker å trene, er det veldig viktig å sørge for at de får det. Dette vil bidra til å holde dem slanke og sunne. Å holde hunden din i å bli overvektige, bør være en topp prioritet for å holde ham sunn i årene som kommer.

Sørg for å holde hunden din i et klimakontrollert hjem under ekstrem varme. De har for mange problemer med pusten for å kunne stå varmen.

Bulldogs krever ikke en overdreven mengde trening, skjønt. De kan jage en ball for et par kast, men som tidligere nevnt i denne bulldog raseprofilen, er det vanskelig for disse hundene å løpe, så de er mer sannsynlig å bare bryte med leketøy.

Du kan ta din bulldog ut for turer i de kjøligere delene av dagen eller bare spasere gjennom gården med ham om morgenen eller kvelden.

I SLEKT: Hvordan motivere en overvektig hund

En av en bulldogs favorittøvelser går for korte turer. Å gå for et par 15 minutters turer om dagen er tilstrekkelig til å holde dem, sunne så lenge de har et riktig kosthold.

Din bulldog kan elske vannet, men på grunn av deres struktur, er de ikke naturlige svømmere. De er mer sannsynlig å synke enn de skal svømme. Hvis du er interessert i å ha hunden din, bli med deg i vannsportene dine, sørg for å få ham sin egen redningsvest. Dette vil bidra til å holde ham trygg, så hele familien kan ha det gøy.

Bulldog raseprofil

Hva å mate Bulldogs

Sunn ernæring er veldig viktig å holde din bulldog lean, trim og sunn. Når bulldogs over spise kan de bli obesem som forårsaker mye belastning på leddene og organene. Vi har diskutert farene ved overvektig tidligere i denne bulldog raseprofilen, men det er veldig viktig at du tar denne saken seriøst. Fedme vil øke hundens sjanser for å ha hip eller kne dysplasi og mange andre helseproblemer. Det vil ta tid av sin levetid.

Hold bulldogen din til bare hundemat (jo høyere karakteren jo bedre) og hold tabellroppene bort. De fleste hundematprodusenter har bestemte typer produkter for de forskjellige raser, eller i det minste for en liten hund mot en stor hund. Få mat til små til middels hunder. Du vil også Se opp for mengden fyllstoffer som er i maten. Gå for kjøtt over korn når du velger hundens mat.

Din Bulldog skal få 1-1 ½ kopper mat om dagen, og du vil dele dette i 2 måltider. Ikke la dem frittgående - Bulldogs vil overeat hvis gitt sjansen.

Beste hundemat for Bulldogs

Hva slags bulldog raseprofil ville dette være hvis vi ikke diskuterte den beste maten til rasen? Velge den beste maten til Bulldogs er viktig, da det vil imøtekomme kjæledyrets spesifikke behov. En rask samtale med veterinæren din vil lære deg om riktig ernæring for en bulldog, og hvilken diett kan være best for kjæledyret ditt. Husk at alle bulldogs vil ha forskjellige ernæringsmessige behov, avhengig av vekten, alderen og eventuelle helsemessige forhold de måtte ha.

Her er raske plukker for den beste hundematen for Bulldogs, men sørg for å snakke med veterinæren din før du velger en for hunden din:

  • Royal Canin Breed Helse Nutrition Bulldog Adult Tørr Dog Food
  • Zignature Grain Free Trout Dry Dog Food
  • Wellness Core Natural Grain Free Dry Dog Food
  • Purina Pro Plan Nyt tørr hundemat
  • Canidae Life Stages Dry Dog Food For Puppies, Adults & Seniors

Du finner mer informasjon på generell Beste hundemerker i denne anmeldelsen.

Hvordan er bulldogs med barn?

Bulldogs kommer sammen kjent med barn. Deres stoiske tålmodighet og lett å gå naturen betyr at de vil kunne slappe av rundt barnet. De er også store nok og robuste nok til at de vil kunne ta hva barna parabolen ut til dem.

Pass på at spillet mellom små barn og hunder alltid overvåkes for å holde alle trygge. Undervise dine barn Slik tilnærming og lek med alle hunder er også veldig viktig. Barn og hunder har en veldig farlig ting til felles - de er begge svært uforutsigbare. De bør aldri stå alene sammen.

Bulldog raseprofil

Hvor å adoptere en bulldogs og bulldog valper?

Det er tre forskjellige måter å skaffe deg din nye Bulldog. Du kan gå gjennom en oppdretter, en adopsjonslys eller gjennom de ulike rasepesifikke klubbene. Du har sikkert lest denne bulldog raseprofilen fordi du er interessert i rasen. Hvis du tror at en bulldog kan være riktig for familien din, vær sikker på å adoptere ansvarlig.

Oppdretter

Selv om det på et tidspunkt var det antatt at bulldogen ville gå utdødt, er dette heldigvis ikke tilfelle. På grunn av kjærligheten som eierne har for denne rasen, har Bulldogs vokst til å være 4th Mest populære rasen i Amerika. Med problemene med å føde at vi diskuterte tidligere i denne bulldog raseprofilen, er disse hundene ekstremt dyre og begrenset i antall valper som er tilgjengelige. Du kan ende opp med en venteliste som venter på din nye valp.

Leter du etter en anerkjent oppdretter bør være av din høyeste bekymring når du ser for å kjøpe din nye valp.

Se etter noen som er interessert i deg, din familie og hvordan du bor. Du vil ha en oppdretter som er interessert i vennens velferd og hvor de skal bli plassert. Anerkjente oppdrettere vil også sørge for at de voksne er godt tatt vare på, at valpene er godt sosialiserte og at kullene er i et rent, trygt område.

I SLEKT: Hvor å kjøpe en hund: Ansvarlig adopsjon

Din oppdretter skal være åpen og ærlig om de forskjellige sykdommene som er genetiske i bulldogs, og de bør ha flere forskjellige tester gjort på valpene før du får dem. Disse bør registreres med Ortopedisk grunnlag for dyr (OFA). Testene inkluderer hip dysplasi og albue dysplasi.

Bulldog raseprofilValpen din bør også ha sitt øyne testet gjennom Canine Eye Registry Foundation. Du kan kontrollere at disse testene er gjort og Hva deres resultater er på OFAs nettsted. Husk at alle resultatene er tilgjengelige på OFA-nettsiden, ikke bare de forbipasserende testene, så sørg for å sjekke hva poengsummen er før du vedtar din nye valp.

Du kan også finne anerkjente bulldog oppdrettere som er registrert hos American Kennel Club.

Adopsjonslys

Dessverre, av mange forskjellige grunner, kan Bulldogs ikke alltid holde seg i deres hjem. Dette betyr ikke at de er dårlige hunder eller at det er et problem med hunden. Som du har lært i denne bulldog rase profilen, er denne rasen kjærlig og hengiven. Noen kunne ha kommet inn i lyet på grunn av en pause i hjemmet eller forbipasserende en kjære.

Mange av disse hundene er flotte og trenger bare et nytt for alltid hjemme. Og la oss innse det, du kan hoppe over valpen scenen ved å gjøre dette.

Det er mange flotte nettsteder som du kan gå til og finne din nye følgesvenn, og selvfølgelig bør du prøve å finne ut så mye informasjon som du kan om disse hundene. Ved å vedta et eldre kjæledyr vil du også kunne fortelle lettere hvis hunden har noen helseproblemer. Hip dysplasi og andre genetiske standarder vil være mer fremtredende i en eldre hund.

Klubber

De Bulldog Club of America er et flott sted å samle informasjon om hvor du skal finne og skaffe deg din nye Bulldog. De vil også hjelpe deg med eventuelle spørsmål som du kanskje har om din nye hund eller på noen av oppdretterne de er knyttet til. Denne klubben er en utmerket ressurs for å finne anerkjente oppdrettere eller hunder som har behov for hjelp.

Hva skal du se etter?

Når du skaffer den nye valpen, vil du først og fremst være fri for valpemøller. Steder som bare er i det for pengene og egentlig ikke bryr seg om hundens velvære eller hvor de skal plasseres er ikke ansvarlige steder å finne en valp. Andre tegn på valpemøller er hvordan hundene er plassert og hvor mange kuller er på anlegget til enhver tid.

Den engelske bulldog raseprofilenEt annet sikkert tegn på forseelse som må nevnes i denne bulldog raseprofilen er når det ikke er noen papirer tilgjengelig for din nye hund (med mindre du får en lysthund under visse situasjoner). Alle Nye valper bør ha sine skudd og bli testet av veterinærer og fagfolk før de kan plasseres for adopsjon.

Valper bør aldri bli tatt bort fra sine mødre før de når 8 år. De trenger denne gangen for å lære riktig sosialisering ferdigheter og også ha tid til alle deres kontroller og riktig veterinærpleie. Sørg for å besøke veterinæren din innen dager for å få din nye hund. De vil kunne gå over dem og sjekke helsen deres.

Forhåpentligvis har denne bulldog raseprofilen forklart alt du trenger å vite for å avgjøre om en bulldog er riktig for familien din. Så lenge du har god tid til å bruke med ham, og din livsstil ikke er for aktiv, bør en bulldog være en god passform. Pass på at du er i stand til å bruke pengene på riktig mat, forsyninger og veterinærpleie som din bulldog trenger.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Engelsk bulldog breed profil