Ulike bulldog raser å vurdere

Engelsk bulldog

Når du hører begrepet, "Bulldog", kan du automatisk tenke på den ikoniske engelske Bulldog som ofte er omtalt i filmer, fjernsyn og reklame. De er kjent over hele verden for deres frowning, nesten gretten uttrykk og deres brede, squat og muskulære kroppsbygning.

Tips

Det er flere ekstremt sjeldne og sunnere Bulldogs raser som er mer atletiske og mindre intenst avlet enn deres populære engelske bulldog-slektninger. Disse bulldog raser, som den australske bulldogen og den kontinentale bulldogen i Sveits, har fysiske egenskaper som passer inn i det slags klima, terreng eller arbeidsmiljø de bor i. De fleste av disse sjeldnere raser er foreløpig ikke anerkjent av amerikanske hunderregisterorganisasjoner som American Kennel Club eller United Kennel Club.

Alle Bulldog-raser har Pit Bull og Mastiff Origins. Selv om de i utgangspunktet ble avlet for deres kamp og vaktproblemer, kan Bulldogs gjøre en flott kompanent familie kjæledyr. Ta en titt på ni bulldog-typer som kan interessere deg.

10 søte bilder av den elskelige og beskyttende bulldog
01 av 09

Den engelske Bulldog er den eldste og mest gjenkjennelige av alle Bulldog-typene. De er A Populært valg som en familie kjæledyr, kjent for å være kjærlig, elskverdig og beroligende. Som et resultat av deres popularitet har de en tendens til å bli overbrød og kan lide av flere helseproblemer enn andre bulldograser. Som en Brachycephalic (flat-faced) rase, De er spesielt utsatt for respiratoriske, øyeproblemer, og en tendens til å overopphetes (de gjør det ikke bra i varmere klima). Overvåke sin vekt tett som de også er utsatt for fedme. Ta ekstra forsiktighet til Finn en ansvarlig oppdretter som utfører strenge helsetester.

Raseoversikt

Høyde: 14 til 15 tommer

Vekt: 40 til 50 pounds

Fysiske egenskaper: Middels størrelse hund som har en tykk-sett kropp med rett, kort, fint teksturert, glatt kappfarget rød, hvit, fawn, eller fallow (blekbrun) - kortmodig hode er massiv og firkantet brede skuldre og bryst med tykke, robuste lemmer

  • 02 av 09

    Frenchie, som ble utviklet fra den engelske Bulldog, har økt i popularitet de siste årene. Leken og kjærlig, de har ofte underholdende og utgående personligheter. De er ikke uten deres problemer, og som sin engelske bulldog relativ, er det en annen Brachycephalic (flat-faced) rase som kan lide av pustevansker og kan lett overopphetes. Som med den engelske Bulldog, vær fastidious med å velge en god oppdretter.

    Raseoversikt

    Høyde: 11 til 13 tommer

    Vekt: 19 til 28 pounds

    Fysiske egenskaper: Robuste, kompakt hunder med et stort hode, kort snute og bat-lignende ører

  • 03 av 09

    Den amerikanske bulldogen utviklet seg etter at den engelske motparten ble eksportert til statene. Anerkjent av United Kennel Club i 1999, de er større, vanligvis mye sunnere, og mer agile. De har et veldig kjærlig temperament, fungerer som overdimensjonerte lapdogs, og gjør gode familie kjæledyr. De er lojale og beskyttende for familien sin. Deres størrelse og styrke betyr at tidlig og pågående opplæring og sosialisering er viktig. De passer også til et aktivt hjem på grunn av deres energinivå.

    Raseoversikt

    Høyde: 20 til 28 tommer

    Vekt: 60 til 120 pounds

    Fysiske egenskaper: Stabil, Stemmy og Muskulært Bygg-Large, Box-lignende Hodet med kraftige kjefter som kan beskjæres, litt stikket eller dråp

  • 04 av 09

    Olde English Bulldogge

    Mens den umiddelbart kommer ned fra den engelske Bulldog, ble denne amerikanske rasen utviklet for å produsere en mer sunn og atletisk hund. Det ble offisielt anerkjent av United Kennel Club i 2014. De er større, mindre flat-faced og mer smidig og energisk enn den engelske variasjonen. Mens de kan vise seg å være sterke vilje og en formidabel vakthund, De er vanligvis milde og kjærlige mot familien sin.

    Raseoversikt

    Høyde: 16 til 19 tommer

    Vekt: 50 til 80 pounds

    Fysiske egenskaper: Muskuløs, mellomstor hund med stor styrke - stort hode med støys, bred nakke, firkantet muzzle, undershotbit og brede nesebor

    Fortsett til 5 av 9 nedenfor.
  • 05 av 09

    Australian Bulldog

    Den australske bulldogen er veldig lik i utseende og temperament til den tradisjonelle engelske Bulldog. De ble først utviklet i løpet av 1990-tallet for å produsere en sunnere, mer varmtolerant, følgesvennhund. Det er intelligent, lojalt og godt med barn. Denne rasen vil nyte å leke med en ball og liker å rompe i vannet. En god vakthund, men ikke en vakthund, dens bullish utseende kan tjene som en avskrekkende.

    Raseoversikt

    Høyde: 17 til 20 tommer

    Vekt: 50 til 78 pounds

    Fysiske egenskaper: Mellomstor, muskuløs, tykkbenet, bred brystområde - kort og jevn belegg - hodet er sterkt og firkantet i utseende-folder av rynke over nesen med bredt sett, litt undersøkt munn

  • 06 av 09

    Buldogue Campeiro

    Buldogue Campeiro er også kjent som den brasilianske Bulldog. Descended fra den nå utdøde "gamle engelske bulldog" fra Europa, er det en tydelig forskjellig rase enn den nylig amerikanske-konstruerte "Olde English Bulldogge."Denne hunden har en lang historie med å jobbe i landlige gårdsmiljøer. Disse hundene er tålmodige, lojale, beskyttende og fulle av utholdenhet. De er ikke den kjærlige, følgesvenn-typen hunden som mange andre bulldogs er.

    Raseoversikt

    Høyde: 19 til 23 tommer

    Vekt: 77 til 99 pounds

    Fysiske egenskaper: Mellomstore, muskuløs, kvadratisk, kort og jevn frakk, vanligvis med fawn, brun og brindlefarging med hvitt markeringsbrett med en kort snute, små anheng ører høyt på hodet så langt fra hverandre som fysisk mulig, kort, kroket hale

  • 07 av 09

    Ca de Bou

    "Ca de Bou", som oversetter til "Bulldog", er også kjent som Mallorquin Bulldog eller Mallorca Mastiff, siden den kommer fra den spanske øya Mallorca. Som navnene antyder, arvet det sitt utseende fra begge raser. Det ble anerkjent av United Kennel Club i 2006. Avlet for deres arbeidsmuligheter, de er ikke generelt egnet for nybegynnere hundeeiere. De kan være uavhengige og territoriale.

    Raseoversikt

    Høyde: 20 til 23 tommer

    Vekt: 66 til 84 pounds

    Fysiske egenskaper: Mellomstor, muskuløs, rektangulær bygg med en dyp, bred brystskort og grov frakk, vanligvis med brindle, fawn og svart fargestrenghodet med liten underbithud er tykk og noe løs med en mindre fold i halsen

  • 08 av 09

    Continental Bulldog

    Opprinnelse i Sveits, den kontinentale bulldogen eller "Conti" ble utviklet for å være en sunnere, mer atletisk motstykke til den engelske Bulldog. Denne rasen var resultatet av å skaffe den gamle engelske bulldogge, den amerikanske designet rasen. Det har blitt anerkjent som en rase i Tyskland og Sveits siden 2005, selv om det ikke er offisielt anerkjent i U.S.

    Raseoversikt

    Høyde: 15 til 21 tommer

    Vekt: 48 til 66 pounds

    Fysiske egenskaper: Mellomstort, kort og glatt belagt, kvadratbygget, litt kuppet hode med litt rynke (ikke så massiv størrelse som den engelske bulldogen) - liten underbit (ikke så uttalt som engelsk bulldog) - mørk nese-velbuehals

    Fortsett til 9 av 9 nedenfor.
  • 09 av 09

    Valley Bulldog

    Valley Bulldog er en sjelden Bulldog-variasjon som ble utviklet i Annapolis Valley of Novia Scotia, Canada. Denne rasen er en hybrid av engelske bulldogs med boksere - de deler egenskapene til begge raser. De pleier å være vennlige, atletiske, og noen ganger enda litt goofy (utvilsomt arvet fra deres bokser side). Disse hybridene ble utviklet som arbeidshunder for å fange husdyr og beskytte landlig eiendom som ranches og gårder. Boxer-Bulldog Mixes forblir for å være effektive vakthunder i dag, arve bokserens våkenhet og mistanke om fremmede.

    Raseoversikt

    Høyde: 14 til 18 tommer

    Vekt: 40 til 80 pounds

    Fysiske egenskaper: Umiskjennelige ansiktsegenskaper av en engelsk bulldog med et bredt, avrundet hode og snute som er kort til middels lengde - har vanligvis en bulldogs underbit-høydevis, ser ut som enten en høyere versjon av en engelsk bulldog eller en kortere bokser-tykk nakke, bred bryst og muskuløs bygg med tykke føtter - myk, glatt, kort jakke er hvit med brindle, brunbrun, fawn, rød eller svart

  • Raser å unngå

    Hvis du er en første gangs hund eier, de fleste bulldog raser og hunder nært knyttet til bulldogs som Bullmastiffs og Pit Bulls anbefales ikke. Disse raser krever vanligvis en streng mengde trening, sosialisering og tålmodighet fra deres adopterte familier.

    Bulldog raser eller deres nære relasjoner er heller ikke godt egnet for løpere eller som følgesvenner i vannet. Deres flattere (brachycephalic) ansikter gjør dem mer følsomme for varme, trening og stress. De fleste bulldogs kan ikke svømme på grunn av to faktorer: ansiktsanatomi og deres store, muskuløse kropp og kortere ben.

    Del det i det sosiale nettverket:

    Løp
    » » Ulike bulldog raser å vurdere