Er den amerikanske mobben en pitbull?

Er den amerikanske mobben en pitbull?

Vi kan ikke huske antall ganger noen spurte oss & # 8216;Er den American Bully en Pitbull?`Det er ikke overraskende at samfunnet på store ønsker å vite mer om American Bully. Det er på vei til å bli en av de mest populære hundens raser de siste årene. Snakker om hundeaser, visste du at American Kennel Club fungerer som et styrende organ for å bestemme hundens raser i USA? På dette punktet, lurer du sikkert på hva som har å gjøre med det amerikanske bully pitbull dilemma?

Tillat oss å forklare. Først av alt, forvirringen om om en amerikansk mobbing er en pitbull er delvis relatert til rasenes navn. På grunn av dette har folk også en tendens til å bli forvirret om de fysiske egenskapene til bullies og hva de egentlig skal se ut. Men det er ikke nødvendig å bekymre seg fordi vi er i ferd med å bryte den ned for deg og gi deg all den kunnskapen du søker. Så, uten videre ado, la oss komme i gang.

Så, er den amerikanske mobben en pitbull?

American Bully er ikke en pitbull, Til tross for å ha likheter i sitt navn og genetikk. Vilkårene pitbull, refererer faktisk til en type hund, inkludert 4 raser, men kan også brukes som en forkortelse for den amerikanske Pitbull Terrier-rasen.

De fire hovedrasene under Pitbull-type Paraply inkluderer:

  1. American Pitbull Terrier
  2. Staffordshire Bull Terrier
  3. American Bully
  4. American Staffordshire Terrier
forskjellige raser av pitbull hunder
Infographic: Oversikt over de forskjellige raser av pitbull hunder.

Så, selv om den amerikanske mobben er en type pitbull, er det ikke den faktiske American Pit Bull Terrier. Men før vi dekker noe annet, er det tid for en kort historie leksjon. Ordet & # 8216; Pit Bulls kommer fra 1800-tallet når de britiske øyene deltok i et Gory-spill som heter Bull Baiting. Lang historie kort, sporten involverte en hjelpeløs tull bundet til en jernspill og en haug med sint hunder. Hva som skyldes dette arrangementet var et gladiator-type skuespill, ment for offentlig underholdning; ikke akkurat ting av drømmer.

Poenget bak historien er at hundene i utgangspunktet ble brukt i sporten Engelsk Bulldogs, som ble senere oppdrettet med terrier. Det er hvor begrepet pit bull kommer fra. Det står for en "-type" -type ", som er et kryss mellom en bulldog og en terrier. Som doggy slektsforskning var ikke akkurat en vitenskap tilbake på dagen, inkluderer pit-bull-gruppen av hunder mange raser. Rasen i pitbull-kategorien inkluderer - Staffordshire Terrier, Staffordshire Bull Terrier, den amerikanske Pitbull Terrier, og den amerikanske bully.

Hvorfor folk forvirrer amerikanske mobber for å være pitbulls er enkelt. Den amerikanske mobben er en blanding av amerikanske Staffordshire Terriers og American Pitbull Terrier, begge er pitbull raser. Dette betyr at selv om den amerikanske mobben ikke er en pitbull, deler den fortsatt lignende gener. Men gjør ingen feil, den amerikanske mobben er ikke en pitbull, til tross for visse likheter.

American Bully vs Pitbull: En sammenligning

Vi kan alle være enige om at situasjonen ved hånden kan være ganske forvirrende. Likevel vil vår American Bully vs Pitbull sammenligning hjelpe deg med å fortelle de to fra hverandre lett.

forskjeller mellom Amstaff, Pitbull og Bully
American Bully er bullier, mindre terrier enn AM-staben og AgBT.

Bygge

En av de enkleste måtene å fortelle en amerikansk mobbing bortsett fra en pitbull er å sammenligne sine bygg. Selv om forskjellige pitbull raser kan ha drastisk forskjellige utseende, vil vi prøve å lage en generalisert sammenligning her.

Pitbull raser har vanligvis et bredt bryst, og deres samlede bygg er muskuløs og bred. Deres ribber fortsetter til baksiden, noe som gir dem et langstrakt og attraktivt utseende. Også, en pitbulls kropp har en tendens til å hælde seg mot ryggen, og dens forkasse er på nivå med skuldrene. En voksen pitbull kan veie opptil 70 pund og måle 20 inches på skuldrene.

På den andre siden, Amerikanske mobber er mye bulkerende i utseende. Bullies har en dyp bryst med veldefinerte ribber. Deres fore kister strekker seg ikke utover skulderpunktene, og ryggen deres virker ganske brede. Men varemerket for en amerikansk mobbing er det store blokkerte hodet og korte ben. Voksne mobber kan veie opptil 120 pounds og måle 17 til 20 tommer på The Towers.

Opprinnelse

Vi har allerede rørt på dette emnet litt i begynnelsen, men denne gangen vil vi fokusere utelukkende på hva som skiller de to raser.

Vi vet det Pitbulls stammer fra de engelske øyene, i løpet av 1800-tallet, Ved avl av den gamle engelske Bulldog og engelsk terrier. Oppdrettene som er involvert i sporet av Bull-Baiting, prøvde å produsere en rase som hadde kraften til en bulldog, og tålmodigheten til en terrier - den perfekte fighter.

Nå, American Bully ble opprettet tiår senere. I dette tilfellet var oppdretterne på jakt etter å skape en hundefaglig i motsetning til andre. Amerikanske mobber var opprinnelig en crossbreed mellom den amerikanske Pitbull Terrier og den amerikanske Staffordshire Terrier.

Temperament

La oss nå snakke om hvordan pitbull raser og den amerikanske mobbe varierer i temperament. Pitbulls kan gjøre gode familie følgesvenner, til tross for den negative oppmerksomheten de mottar. Men det er en fangst. Pitbulls kan ha en type instinktiv aggresjon på grunn av deres slektsforskning, dette er målrettet mot dyr.

derimot, Denne aggresjonen kan reduseres ganske enkelt med forsiktig opplæring og dyp binding. Ofte vil folk kjøpe pitbulls på grunn av deres sterke bygg og antatt omdømme. Dessverre har mange eiere ingen anelse om hvordan man skal håndtere pitbulls. Med litt god trening, er de veldig lojale og intelligente hunder.

På den andre siden, Amerikanske mobber er milde av naturen. De kan sikkert se truende til tider på grunn av deres bygg, men de er veldig lyse og vennlige hunder. Bullies er også gode familiehunder og er utrolig tålmodig med barn og fremmede. Poenget er at hunder har unike egenskaper. Men det er eieren som bestemmer hvordan man skal heve hunden og hvordan det oppfører seg.

Bruk

Pitbulls har en flott historie - noen som vi allerede har uthevet. Innvandrere fra de britiske øyene brakte sine pitbulls med dem til Amerika. Og i løpet av disse tidene ble Pitbulls Frontier hunder.

Pitbulls var vant til besetning og vakt husdyr. For ikke å nevne, handlet de selv som & # 8216; nannies` for barn når familiene gikk videre til gården. De er intelligente, pålitelige og beskyttende mot sine familier. Pitbulls kan gjøre veldig gode vakthunder og familie følgesvenner og er virkelig spektakulære hunder.

På den andre siden, Amerikanske mobber har en mild disposisjon til tross for deres utseende. De Lag gode familiehunder på grunn av deres intense lojalitet. Bullies har en utgående og morsom personlighet og er også veldig tolerante. Den beste delen er at amerikanske bully valper er ekstremt bedårende. Men dette stopper ikke dem fra å være gode vakthunder som voksne. Deres hardbygging er nok til å stoppe de fleste overtredere fra å komme inn i dine lokaler. Pluss de er enkle å ta vare på og ta vare på.

American Bully vs Pitbull - FAQs

Før du går, ikke glem å se på våre svar på noen få populære spørsmål om den amerikanske mobben.

Er den amerikanske mobbingen betraktet som en aggressiv rase?

Mange tror at de amerikanske bully og pitbulls er alle aggressive, men disse hundene kan være søte familiehunder. Noen mennesker anklager den amerikanske mobben om å være en farlig og ond hund. Dette er for det meste på grunn av deres forbindelse til Pitbulls og deres massive bygninger. De fleste hundeksperter er enige om at den amerikanske mobben er en crossbreed av pitbullet. Men dette betyr ikke at den amerikanske mobben er en aggressiv rase. Det vil overraske deg å lære at Pitbulls aren`t brutale hunder heller.

For mange år siden brukte oppdrettere pitbulls i hundekampene. Men det hadde mer å gjøre med arrangørene av kampene som tjente penger i stedet for Pitbulls natur. Hunder må være intenst trent til å bli aggressive krigere. Ja, pitbulls har en naturlig tålmodighet, men de er også kjent for å ta vare på barn. Imidlertid ignorerer pressen ofte i stor grad dette faktum.

Nå heldigvis kjemper mange oppdrettere (og eiere) mot denne urettferdige behandlingen av den amerikanske mobben. Bortsett fra dette, mange Kennelklubber er også kampanje mot rasen spesifikk lovgivning (BSL).

Amerikanske mobber er ikke aggressive
Amerikanske mobber er søte og flotte for familier!

Hvem er bedre mellom pitbullet og den amerikanske mobben?

Alt avhenger av hva du leter etter. Pitbulls gjør gode arbeidshunder mens den amerikanske mobben er en utmerket familiehund.

Amerikanske mobber er bulkier og har mer styrke, men pitbullet har en historie med gameness. Oppdrettere tilbake på dagen ville hone inn på bestemmelsen av pitbullet og selektivt avle dem å utvikle egenskaper av iver.

Poenget er, det er ikke et spørsmål om hvilken hund som ville vinne eller som er bedre. Både American Bully og Pitbulls er eksepsjonelle hunder. De fortjener kjærlighet og hengivenhet.

Er den amerikanske mobben og den amerikanske bulldogen det samme?

Den amerikanske mobben og amerikansk bulldog er forskjellige raser. Imidlertid synes de å være nært beslektet som eksperter mener at noen bulldog raser også ble brukt i etableringen av den amerikanske mobben. Med det sagt, begge er forskjellige raser som den amerikanske kennelklubben gjenkjenner med sine separate rase standarder.

Hvilke hunderaser kalles pitbulls?

Ordet Pit Bull ble først brukt på Crossbreed of English Bulldogs og English Terriers. Nå refererer begrepet pitbull til ett av følgende; The American Bully, Staffordshire Bull Terrier, den amerikanske Pitbull Terrier, og den amerikanske Staffordshire Terrier. Den berømte amerikanske Pit Bull Terrier kalles ofte bare en pitbull også. Vi vet at det er litt forvirrende. Bare husk, begrepet pitbull refererer ikke nødvendigvis til en & # 8220; rase & # 8221;, heller en & # 8220; type & # 8221; av hunder.

Til slutt er den amerikanske mobben en type pitbull, men er ikke rasen pitbull. Det kan alle være ganske forvirrende, men forhåpentligvis har vi bidratt til å klargjøre ting og svare på spørsmål du hadde.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Er den amerikanske mobben en pitbull?