American bully xl - standard, diett, blodlinjer, avl & faq

American Bully XL - Standard, Regime, Bloodlines, Avl og FAQ

An American Bully XL er en rekke hybrid, eller designer, hund rase American Bully, Også kjent som American Bully Pit, Bullypitbull og Bullypit. Denne rasen har bare vært rundt i et par tiår.

Faktisk ble det først oppdrettet i løpet av 1980-tallet og 90-tallet. Hensikten var å skape en god følgesvenn / familiehund. American Bully ble opprettet av avl av en amerikansk Pitbull Terrier og American Staffordshire Terrier. Det resulterende kullet ble så videre oppdrettet selektivt for å ankomme på det vi kaller den amerikanske bully i dag. Det ble først anerkjent som en rase av American Bully Kennel Club (AKBC) og senere av United Kennel Club (UKC).

Denne artikkelen er den ultimate guiden på American Bully XL. I denne artikkelen vil jeg fortelle deg om historien til XL Bully Pit, dens diettkrav, oppførsel og temperament. I tillegg vil vi også diskutere deres avl og betydningen av deres blodlinje.

Hva er en amerikansk mobbing xl?

American Bully har blitt kategorisert i fire varianter av ABKC. Det eneste kriteriet for kategorisering er høyden på hunden. Faktorer som vekt ikke teller.

De mange varianter av den amerikanske mobben er splittet som følger:

  • Standard: En mellomstor hund med en tett kroppsstruktur. Standard størrelse American Bullys er 17 til 20 tommer høye på visningen
  • Lomme: Hunder som er 14 til 17 inches høye på visningen.
  • XL: En større variant av standard amerikansk mobbing.
  • Klassisk: I samme størrelse som standardvarianten, men med en lysere ramme.

Det er også uoffisielle typer som er enten kortere enn de som er anerkjent av ABKC, eller større. Micro eller XXL varianter faller under denne kategorien.

Fysiske egenskaper

En voksen mannlig amerikansk mobbing XLs størrelse må måle 20 til 23 tommer (51 til 57cm) ved tålerne, mens kvinner 19 til 22 tommer (48 til 54 cm).

Det er viktig å merke seg at varianter av amerikanske mobber alle tilhører den samme overordnede rasen. Og når det gjelder XL Bullies, har de samme kroppstype og bygger som Standard American Bully.

American Bully XL må ha følgende nøkkelattributter som er homologe for denne rasen:

  • Blocky / Heavy Heads - Hodet er vanligvis av middels lengde, men er mye bredere.
  • Korte muzzles - De er betydelig kortere enn skallen, men aren er brachycephalic (presset inn). Muzzles er også veldig brede og er kvadrert eller avrundet på slutten.
  • Tyngre bein, tett muskelstruktur - Kroppene deres er betydelig tyngre enn andre raser av lignende størrelse. Deres vekt består hovedsakelig av ren muskel. Faktisk er denne rasen mer muskuløs enn de fleste andre raser.
  • Tett og konsistent kropp - korte ben og små høyder med mye lengre kropper er viktige egenskaper av denne rasen.
  • Rynket ansikt - Bullies har merkbart rynket hud. Som deres størrelse øker, blir deres rynker også mer fremtredende. Derfor har XL Bullies relativt mer rynket hud
  • Øynene satt dypt - små til mellomstore ovale formede øyne som er satt dypt i skallen.
  • Nærmontering Saksbitt og lepper - Denne rasen har tettsittende saksbitt og lepper, men de er ikke det du kaller & # 8220; Tight & # 8221;.

Oppdrettere fokuserer på to ting primært når du oppdretter XL American Bullies. Den første er autentisitet. Bullies må være i samsvar med rasenstandardene. Det andre aspektet av denne rasen er deres helse og temperament. Siden formålet med denne rasen er å være en stabil og vennlig familiehund, er god oppførsel viktig.

De forskjellige typer amerikanske mobber
De forskjellige varianter av amerikanske mobber.

Hva er en amerikansk mobbing xxl?

Akkurat som XL, er XXL en annen stor amerikansk mobbing. Det er større enn XL-variasjonen, og derfor gjenkjenner ABKC ikke det. & # 8220; uoffisielle varianter & # 8221; er kategorien XXL faller under.

American Bully XXL er den største blant alle smaker av denne rasen, og måler på 23 tommer eller høyere på visningen. Bortsett fra sin størrelse, har XXL Bully mye samme anatomi og vennlig temperament vi elsker mobber for.

Men det kan være små variasjoner i fysiske egenskaper. Mens XXL-størrelsen og andre varianter er alle lignende raser, er en autentisk XXL Bully Dog vanskeligere å produsere. Oppdrettere må være ekstra forsiktige med de minste detaljene og funksjonene til hundene de avler. En del av grunnen er at XXL-varianter har DNA av andre raser som Bullmastiffs, og det gjør dem til et mindre autentisk utvalg av den amerikanske mobben. Derfor vinner XXL-størrelse hundene sjelden noen priser i åpne hunder viser i forhold til standard- eller lommesorter.

Diett av en amerikansk mobbing xl

Hvis du er privilegert nok til å eie en amerikansk mobb, må du forstå det diettkrav. Et godt balansert kosthold øker mobbens sjanser for et langt og sunt liv.

Tidlig i livet, trenger amerikanske bully valper en diett rik på protein og fettinnhold. Dette er avgjørende for deres voksende kropp, og sunn muskel- og benvekst. Men mens et sunt kosthold er viktig, Genetikk spiller en langt større rolle i å bestemme størrelsen og bygningen av hunden. For XL-størrelse Bullies, er deres store størrelse hovedsakelig på grunn av den genetiske sminke av sine forfedre, og ikke deres diett. Videre, En amerikansk mobbing XL kan veie hvor som helst mellom 80 til 150 pounds.

Kaloriene dine hundbehov kan variere betydelig. Derfor, det er best du følger en velbalansert diettplan skapt av en veterinær bare for bully. Kaloriebreakuten blir mer komplisert når du spiser valpen din Hjemmelaget / Rå mat. På den annen side trenger du bare å lese etikettene for å bestemme kaloribeskyttelsen hvis du bruker pakket hundemat.

Alle amerikanske mobber krever samme næringsbalanse i kostholdet. Men siden XL er en så stor hund, trenger den større mengder for å oppfylle sin ernæringsmessige krav.

Rå hundemat

Mens det ikke er bra for oss mennesker, har dyr ikke noe problem med Etter en rå diettplan. Egnede rå matvarer til hunden din inkluderer:

  • Yoghurt
  • Grønnsaker
  • Organer
  • Fersk frukt
  • Kjøtt
  • Egg

Faktisk er rå mat fra organiske og naturlige kilder ditt beste alternativ. Fordi Rå mat har det høyeste ernæringsinnholdet ut av alle dietter du kan velge mellom.

Makronæringsstoffer i hundemat til Pitbulls
Makronæringsgraden vi anbefaler for pitbulls og aktive arbeidshunder: 50% av proteiner, 30% av fett og 20% ​​av karbohydrater.

Rå mat har mange andre helsefordeler Over-pakket mat også. Det reduserer sjansene for sykdommer, styrker immunforsvaret, forbedrer reproduktive evner og maksimerer levetiden til mobben din. I tillegg sikrer rå mat også sunn tannkjøtt og tannvekst og nakke og skulder muskelvekst I voksende amerikanske mobber.

Men det er en fangst! En diett basert på Rå mat kommer med sine egne problemer. I motsetning til pakket kjæledyrmat, Rå mat inneholder risikoen for bakterier og sykdommer som e-coli og salmonella. Bortsett fra det, er det vanskelig å formulere et godt balansert rå diett. Derfor er det ideelt at du besøker en veterinær for å formulere riktig diett, eller i det minste få råd fra en venn som har mer erfaring med rå amerikansk mobbing.

Premium hundemat

American Bully XL hunder trenger et næringsrikt kosthold for å sikre den sunne veksten i deres muskuløse kropper. Premium Dog Foods lover en høy kvalitet kjøttbasert diett for hunder. Mens de kanskje ikke er like næringsrike som rå eller hjemmelaget diett, er de godt balansert og oppfyller alle hundens kostholdskrav.

Pakket hundemat spenner fra billige merker til veldig dyre. Mens dyre merker er generelt bedre, det er ikke alltid tilfelle. Du må alltid undersøke grundig før du velger et merke for å sikre at du får pengene dine verdt.

Noen av de beste kvalitetsprogrammerene er som følger:

  • Orien
  • Acana
  • Smak av naturen

Orien og Acana er kostbare merkevarer, mens Smak av naturen er det beste rimelige premium merkevaren. Noen merker annonserer & # 8220; formulert for mobber & # 8221; hundemat. Dette er bare en markedsføringstaktikk. Din American Bully XL vil bedre dra nytte av velkjente Premium Dog Foods som bare er høyt i proteiner.

Hjemmelaget hundemat

Den primære fordelen med hjemmelaget hundemat er det forberedt under tilsynet ditt. Derfor vet du nøyaktig hva som er matet til din XL Bully.

Når det gjelder hjemmelagde måltider, kan du justere bestanddelene, og endre ingrediensene for å forbedre mobbens diett. Du kan gjøre dette ved å mate det mer magert kjøtt. Alternativt kan du øke fettprosent hvis du vil at hunden din skal være stor.

Supper og kjøttbuljong, grønnsaker, paier, rå bein og kjøttfulle stews er bare noen få eksempler på et hjemmelaget diett. Du kan også velge forskjellige kjøtt, for eksempel kylling, kalkun, biff, etc. eller en kombinasjon av dem når du formulerer en diettplan. Hjemmelaget måltider er fortsatt bedre enn premium hundemat, som de inneholder nei:

  • biprodukter,
  • fyllstoffer,
  • kunstige ingredienser, eller
  • konserveringsmidler.

Men disse måltidene har sine egne utfordringer. Den største ulempen med hjemmelagde måltider er hvor mye tid de forbruker for å forberede seg. Svært få hundeeiere har nok tid til å forberede flere måltider hver dag.

for det andre, Bestemme den riktige næringsbalansen kan være en utfordring med hjemmelagde måltider, spesielt hvis hundens eiere er uerfaren i hjemmelagde måltider. Derfor anbefales det at du formulerer en diettplan med hjelp av en profesjonell, og holder seg til det med konsistens. Unnlatelse av å gi den riktige næringsbalansen kan føre til alvorlige konsekvenser for Ameican Bully XLS.

Biotilgjengelighet av hundemat
Næringsstoffer som proteiner, fett, karbohydrater og vitaminer blir fordøyd av hunder, men ikke alle hver vil bli brukt. Råfôring og Premium Dog Foods har bedre biotilgjengelighet enn billig mat.

Gjør American Bully XLs kosttilskudd?

Vitamin og mineral kosttilskudd brukes til å møte visse kroppslige krav i hunder som Forbedring av kognitive ferdigheter, syn, hjernens utvikling, beinstyrke, hud og frakk vedlikehold, etc. I likhet med andre raser, trenger amerikanske mobber en riktig dose av disse mikronæringsstoffer.

Men det betyr ikke at alle mobbe-eiere skal legge til kosttilskudd til deres XL American Bully`s Diet. Vurdere behovet, så vel som å undersøke den riktige typen kosttilskudd er avgjørende. Et overskudd av disse vitaminene og mineralene kan være skadelig for mobbens helse. på samme måte, Bruk av kosttilskudd som inneholder steroider for muskelvekst kan ha langsiktige bivirkninger, som for eksempel:

  • Svekket immunsystem
  • Forverrede allergiske reaksjoner
  • Vektøkning
  • Diabetes
  • Koaguleringsforstyrrelse
  • Alopecia (hårtap)

Din hund vil dra nytte av kosttilskudd, så lenge de oppfyller mangler i hundens diett. Typisk er kosttilskudd nødvendig når amerikanske mobber er matet rå eller hjemmelaget dietter.

Det er fordi, i motsetning til merkede hundemat, er disse diettene ernæringsmessig ubalansert. Tilsatt mineraler og vitaminer balanserer manglene i disse diettene. I tillegg kan det hende du trenger dem hvis mobben din ikke spiser riktig. Hvis dietten er utilstrekkelig, eller det ikke bruker nok kjøtt av en eller annen grunn, kan multivitaminer gjøre underverk.

Videre er kosttilskudd enda viktigere hvis bullypit lider av medisinske forhold som krever spesifikke kosttilskudd, som slitasjegikt og dermatose. De er svært viktige for XL-varianter som de blir gamle, på grunn av deres store størrelse og overdreven stress på leddene.

Fordeler med vitaminer og næringsstoffer

  • Vitaminer - Vitaminer har ulike fordeler. Vitamin E styrker kjæledyrets immunsystem, mens vitamin A er viktig for vedlikehold av sunn hud og en skinnende jakke.
  • Mineraler - Mineraler er nødvendig, spesielt i valper, for sunn utvikling. Din mobbings diett må inneholde kalium, natrium, fosfor, magnesium og klorid for å forhindre mineralmangel.
  • Protein - Proteiner er viktige ikke bare for muskelvekst, men også for en sunn frakk.
  • Glukosamin og kondroitin - Et godt supplement som forhindrer hofte og fellesproblemer som din XL Bully blir gammel.
  • Omega 3 fettsyrer - Omega 3 er et prøvet og testet tillegg for ulike kjæledyr. Det hjelper med:
  • Betennelse,
  • Leddgikt smerte,
  • Hjerte og nyre helse
  • Trenbarhet
  • Forbedre mobbingstemningen
  • Omega 6 fettsyrer - Omega 6 fettsyrer er viktige kosttilskudd som er tilstede i nesten alle premium hundemat. De har følgende fordeler:
  • Bekjempe infeksjoner
  • Vedlikehold av sunn hud og en skinnende jakke

Det er viktig å understreke farene ved en vitamin / mineral overdose. Hvis de er gitt i overskudd, vil de forårsake symptomer som diaré eller kan føre til mer dødelige konsekvenser for deg bully.

Hvor mye trening trenger American Bully XLS?

Trening er et absolutt must for American Bully XLS. Ikke bare trenger denne rasen et positivt uttak for sin energi, men det trenger også trening for å holde seg frisk. Massevis av trening holder hunden din lykkelig, og har følgende fordeler:

  • Holder destruktiv oppførsel i sjakk ved å gi et positivt energikontakt
  • Holder din amerikanske mobbing og aktiv.
  • Reduserer fordøyelsesproblemer og forstoppelse.
  • Oppfordrer myk eller skumle hunder til å bli mer aktiv.
  • Masse fysisk aktivitet gjør mobben din sliten, noe som hjelper dem å sove bedre om natten.
  • Det hjelper med vektkontroll og holder bully pit fra å bli overvektig.

Det er sant, Amerikanske mobber er mye mer aktiv enn oss, og det kan få kjedelig for noen eiere. Mange tror at nok gårdsplass bør være tilstrekkelig for amerikanske mobber og deres muskuløse kropper.

Sannheten er at en mobbing vil trolig bare vente utendørs til du kaller det inne i stedet for å løpe rundt gården, spesielt hvis du har en liten bakgård. For amerikanske mobber er det viktig at de har noen til å samhandle med.

Pitbull Weight Pulling
Bully raser slike en pit bull terrier og amerikanske bullies utmerker seg på vekt å trekke!

Beste øvelser for American Bully XLS

Fjærpolen - dette & # 8220; leketøy & # 8221; Holder hunden din opptatt og gir mye fysisk aktivitet mens du ikke krever noen aktivitet fra din side. Vårpolene trener virkelig hundens muskler og holder dem opptatt i flere timer.

Flørt-polet - Enda en annen aktivitet som hengder hunden din. Flirtpolen krever at du svinger den rundt mens hunden din prøvde å fange leketøyet på slutten. Både vårpolen og flørtpolen er aktiviteter du kan utføre i bakgården, selv om du ikke har mye plass.

Vekt trekking - Hundens vektdraging er en internasjonalt anerkjent sport som har hatt hundesamfunnet delt i svært lang tid. Det innebærer en spesialutdannet hund som er festet til en stor vogn med hjul, ved hjelp av en eksklusiv sele. Vognen er lastet med vekt, enten murstein eller mørtel / betong og hunden forventes å trekke vognen med sin kroppsvekt, energi og styrke.

I tillegg til disse bør du fokusere på andre spill som krever at mobben din kjører rundt og virkelig strekke ut disse musklene. Disse inkluderer fangst, skjul og søk, og jager bobler. Hvis hunden din liker å samhandle med andre hunder, er det enda bedre hvis hunden din har en følgesvenn å leke med. Du kan organisere lekegrupper med nabolaghunder og la hunden din åpne opp til sosiale interaksjoner, og få nye venner.

Sist men ikke minst, kan vi ikke glemme Hunden går. Det er helt viktig at du klokker i minst en halv time hver dag. Det er en viktig del av en sunn livsstil, spesielt for store XL-størrelse bullies.

Betydningen av amerikanske mobbeblodlinjer

Å forstå forfedrene eller stamtavlen til en hund er viktig, spesielt når det gjelder hybridhunder som den amerikanske mobben. Genetikk og fysiske egenskaper av en littler er avhengig av foreldrene, så vel som hele linjen. Faktisk er det omfattende litteratur om hundegenetikk.

De fleste mobbe oppdrettere som er i det bare for pengene kjøpe to dyre hunder, rase dem, og ring det resulterende kullet en blodlinje. De kunne ikke vært mer feil!

Hva betyr blodlinjer i amerikanske bully xls?

Mest berømte mobbing blodlinjer
De mest berømte mobben blodlinjene

Renown oppdrettere som Razor`s Edge begynn med svært spesifikke egenskaper i tankene. Men å si at blodlinjen tar sikte på å produsere en stor hund som en XL Bully er veldig vag. Med mindre du målretter mot svært spesifikke aspekter, for eksempel bein tetthet, muskelvolum, nese og hodestørrelse, eller høyde, forlater du rom for ufullkommenheter.

En oppdretter som har gjort utilstrekkelig kunnskap om dette emnet, vil ikke kunne definere hva de trenger og deres kennel vil være sårbare for deformiteter og medisinske problemer som vil ta generasjoner for å bli kvitt. EN ekte blodlinje er stort blod kombinert med spesifikke egenskaper, definert fra Get-Go, eksklusive til kennelen din.

Hvorfor er det viktig å bruke forskjellige blodlinjer?

Når du starter, trenger du grunn hunder for å begynne å avl. Hvis du tar sikte på en mer autentisk eller tradisjonell stil, bør du ta en titt på Razors Edge Dogs eller Remyline blodlinje. Tvert imot, hvis du tar sikte på å skape en mer ekstreme utseende blodlinje, bør du se på Gottline, Kurupt Line, samt flere nåværende kenneler avl barbermaskiner kant.

Når det gjelder amerikanske mobber, har de ganske liste over gjenkjennelige blodlinjer. Her er bare noen få av dem:

  • AblePaws
  • Blåking
  • G-Line
  • Jern mann
  • Monster G
  • Vakthund

Dette er bare noen få blant dusinvis av andre blodlinjer. Men hva er årsaken til alle disse blodlinjene? Faktisk tar kenneler seg for forskjellige funksjoner som de ønsker i en rase. Og etter intensiv forskning begynner de å avle forskjellige blodlinjer av amerikanske mobber, til de kommer til de ønskede resultatene. Denne prosessen kan enkelt ta opptil tjue år. Men sluttresultatet er vel verdt det.

Betydningen av å snakke med erfarne bully oppdrettere

I dagens æra har alt blitt omgjort til en vare. Det samme er tilfellet med amerikanske bully oppdrettere. Det er oppdrettere som er i denne virksomheten for kortsiktig gevinst og sikte på Selg dyre valper uten å ha grundig kunnskap om deres blodlinjer. Deres strategi er aggressiv markedsføring, og dessverre faller mange mennesker for dette.

Tvert imot bruker erfarne oppdrettere år å undersøke genetikken til en bestemt rase. De har fått verdifull kunnskap, og vet hva som fungerer og hva som ikke gjør det. Men enda viktigere, deres hunder har utmerket helse, og minimal sjanser til genetiske ufullkommenheter. Dessuten er deres blodlinje mye mer autentisk, da de har en omfattende kommando om bullyens blodlinjer.

Jeg synes det er viktig at vi nevner et par kjente amerikanske bully xl blodlinjer av anerkjente oppdrettere:

  1. Kurupt Blood Panic av Kurupt Blood
  2. Hammer Bammer av Razors Kant

Begge disse oppdretterne er pionerer i American Bully XLS. Siden XL-variasjonen er noe av en sjeldenhet, er det ikke mange oppdrettere som har laget et navn på deres XL-blodlinjer.

Avl av American Bully XL

Når Avl American Bully XLS, Det er viktig å vite svar på spørsmål som hvilken stud du skal velge, hvor mye å investere, prisen på mobiltelefoner i markedet, osv.

La oss diskutere!

Velge en American Bully XL Stud Dog

stud service kontrakt
En studstjenesteavtale sikrer at begge parter som går inn i avtalen, opprettholder sin enden av røverkjøpet mens du beskytter helsen og velferden til studen, dammen og avkomene.

Som paradoksalt som dette kan høres, Du trenger ikke å kjøpe en stud når du starter oppdrettsvirksomheten din. Det er riktig! Faktisk er det en god ide å bare kjøpe bare kvinnen når du starter og klasse opp. De fleste amerikanske bully oppdrettere tilbyr stud service. Vi anbefaler på det sterkeste at nye oppdrettere velger denne tjenesten, i stedet for å kjøpe sin egen stud.

Det er gode grunner til dette, selvfølgelig:

  • Den amerikanske Bully XL Stud Puppy du kjøper kan ikke vise seg å være det du forventet.
  • Boligpinner kan være veldig dyrt.

På den annen side har valg for en studstjeneste klare fordeler:

  • Å bruke en kjent stud vil hjelpe med å selge det resulterende kullet; til ønsket pris.
  • Du kan bruke linjeavl med studen du fikk deg kvinnelig fra.

Linebreeding i American Bully XLS

Oppdrettere ønsker å konsekvent produsere valper med lignende funksjoner hvis deres kennel produserer gode hunder. Linebreeding er prosessen med å avlne nært beslektede hunder for å få konsistente funksjoner i det resulterende kullet.

Nå, la oss diskutere prosessen med linjeavl:

  1. Finn en oppdretter som har to ønskelige amerikanske bully xl søsken studs
  2. Kjøp en kvinnelig valp fra studens littler samt frossen sæd av studens bror. (Kjøp nok strøer til 3 oppdrett.)
  3. Når valpen din er gammel nok til avl, kan du begynne line-avl med de frosne stråene du kjøpte.

Husk, mens linjeavlen produserer et konsekvent søppel, Avl Direkte familiemedlemmer er en stor nei. Derfor er det bedre å avle kvinnen til sin fars bror. Dette vil ikke bare produsere konsekvent kull, men redusere sjansene for recessive gener i hundene dine. Senere, når du har dine egne voksne mannlige hunder, kan du bruke den som din egen stud.

linebreeding hos hunder
Linebreeding hos hunder forklart av Jay Laurence frodig.

American Bully XL Pris

I gjennomsnitt vil en American Bully XL koste hvor som helst mellom $ 2500 til $ 5000. Men det er ingen tvil om at Det er betydelige prisfluktuasjoner og variasjoner i denne rasen. Så, la oss snakke om prisene de går for.

Generelt sett er American Bully XL`s ganske dyre. Til sammenligning koster de mer enn standard varianter, siden de er mindre vanlige. Videre, den stamtavle Også bidrar til en XL Bully`s kostnad - en mester blodlinje kan trippel (hvis ikke mer) gjennomsnittlig rase salgspris.

Men når du begynner å komme i Quality Bloodlines, og & # 8220; Bullier & # 8221; hunder, prisene stiger opp. Nå, avhengig av strukturen, prestasjonene, blodlinjens kvalitet og stamtavle, kan du enkelt bruke opptil $ 10.000 på en anstendig amerikansk mobbing xl.

Mange tyroppdrettere bruker aggressiv og svært fristende markedsføringstaktikk online med virale kampanjer, tiltalende videoer og så videre. Ikke bli lurt av det - Fokus på helse, genetikk, omdømme, blodlinjer og kvalitet på valpene.

Hvem er amerikanske mobbing xls egnet for?

American Bully XLS` temperament er vanligvis veldig vennlig og de gjør Utmerkede følgesvenn hunder. Faktisk ble de avlet for å være familiehunder Med visse aggressive fysiske egenskaper. Dessuten er en amerikansk mobbing XLs temperament slik at det er vennlig mot fremmede, barn, så vel som gamle mennesker.

American Bully er en rase avledet fra American Pit Bull Terrier. Mens Pitbulls ble oppdrettet historisk for å kjempe hunder, det er det ikke så med amerikanske mobber.

Derfor tiltrekker amerikanske mobber vanligvis unge mennesker som leter etter en hund med slående fysiske egenskaper og et vennlig temperament.

American Bully Breaving
Sjekk ut vår American Bully Guide For eiere og oppdrettere.

American Bully XL FAQs

Vi har allerede diskutert alt som er viktig for å komme i gang med denne rasen. Nå, la oss diskutere noen vanlige spørsmål knyttet til denne rasen.

Er amerikanske mobbing xls farlig?

Nei, tvert imot. American Bully XLS er vennlige hunder, og vil aldri vise aggresjon med mindre deres familier er truet. De angriper ikke barn eller andre hunder ut av det blå. Videre, i motsetning til American Pit Bull Terriers, er den amerikanske mobben ikke forbudt i Storbritannia eller noe annet land.

Gitt at en amerikansk mobbing XL er riktig opplært og sosialisert, vil det mest sannsynlig være utgående, nysgjerrig, vennlig og usannsynlig å vise noen form for aggresjon.

Hva er en amerikansk mobbing XLs vekt?

En amerikansk mobbende vekt kan variere mellom 80-120 lbs. Vekten kan variere på grunn av variasjoner i hodestørrelse, beinstruktur, bredde (ekstreme varianter har en tendens til å ha en mye bredere holdning), så vel som høyde. Videre bruker typen diett en amerikansk mobbing XL og dens muskelmasse påvirker vekten.

Er American Bully XLS AKC anerkjente raser?

Nei, American Bully XL er ikke anerkjent av American Kennel Club (AKC). Dette skyldes grunnen til at den amerikanske mobbe er en ny rase. Men den amerikanske mobben XL er anerkjent av American Bully Kennel Club (ABKC) og United Kennel Club (UKC).

Den amerikanske mobbingen XL ble anerkjent av ABKC tilbake i 2004 da ABKC ble dannet. ABKC var det første formelle amerikanske mobbingsregisteret. UKC anerkjente offisielt denne rasen mye senere, den 15. juli 2013.

American Bully XL vs XXL

American Bully XL og XXL er teknisk det samme sorten. Generelt står XL Bully på 20 til 23 tommer ved visningen. Bullies høyere enn den omsorg kategorisert som XXL eller Gigantiske mobber. Men ser på det fra et annet perspektiv, disse to forskjellene er bare markedsføringsforskjeller. La meg forklare. Noen oppdrettere retter seg mot kunder som ser etter autentisk amerikansk mobbing XLs som er anerkjent av ABKC og kan delta i hundeshow.

På den annen side vil noen mennesker bare ha en eksotisk hund som skiller seg ut. Oppdrettere må selge sine hunder for høyeste budgiver, og de tar disse subtile forskjellene for å markedsføre sine hunder som XL- eller XXL-varianter.

American Bully XL vs Pitbulls

Navnet Pitbull er vag og indikerer at en rase har gått ned fra Bulldogs og terrier. Det finnes ulike blandede eller purebred pitbulls med funksjoner som ligner på Bulldogs eller Bull Terrier Type-funksjoner. Amerikanske mobber er forskjellig fra pitbulls, selv om.

Formelt anerkjente bully-type raser inkluderer:

  • den amerikanske Staffordshire Terrier,
  • den amerikanske pit bull terrier, og
  • The Staffordshire Bull Terrier.

American Bully XL er en type amerikansk mobbing; en stadig mer populær blanding av blanding. American Bully var et resultat av avl Pitbull Terriers og American Staffordshire Terriers (Amstaff).

De fleste pitbulls måler mellom 17 & # 8243; til 21 & # 8243; og veie 30 til 60 pounds. American Bully XL, som navnet antyder, er større med menn som står på 20 & # 8243; til 23 & # 8243; Tall på visning og kvinner på 19 & # 8243; til 22 & # 8243;. American Bullies XLS kan vekt 80 til 150 pounds.

Pitbulls var historisk oppdrettet som kamphunder, og er veldig intelligente, smidige og lydige hunder. Amerikanske mobber er identifisert av deres muskulære kroppsbygning og aggressiv holdning. Men de har en mild natur og gjør gode familiehunder.

forskjeller mellom Amstaff, Pitbull og Bully
American Bully er bullier, mindre terrier enn AM-staben og AgBT.

American Bully XLS er utvilsomt slående hunder, ideelt for folk som elsker en buffed canine. Men disse musklene og sterke leddene arent bare for show; The & # 8220; Dela Cruz White Dragon 5150 & # 8221; mobbe har trukket en whopping 11,806 pounds. Hva mer, disse hundene virkelig gjør bare til begrepet & # 8220; mannens beste venn & # 8221; På grunn av deres vennlige natur.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » American bully xl - standard, diett, blodlinjer, avl & faq