Gjennomgang: bully stick chews for hunder fra raw paws pet food

Bully pinner går av mange navn. De blir ofte referert til som biffpinner, pizzle pinner og styrepinner. De er laget av Pizzle eller penis av en oks. Avhengig av produsenten, er de forberedt annerledes.

Vanligvis rengjøres pizzle naturlig og hang å tørke. Så er muskelen langsomt stekt for å låse i biffens naturlige smak. Denne prosessen bruker ikke noen skadelige kjemikalier til å farge eller smake bullypinner, som er en av de mange grunnene til at de er et tryggere alternativ til Rawhide Chewss.

Ikke bare er de helt naturlige, de er også lett fordøyelige. I motsetning til Rawhide Chews som kan blokkere kjæledyrets tarmspor, blir mobberpinner lett fordøyelig. Som med de fleste hundene tygger, bidrar de også til å holde puppens tenner rent ved å skrape av plakk og tartaroppbygging.

Bully pinner er også høy i protein, som de er laget med 100% biffpizzle. Bare vær sikker på at mobben stikker du leter etter, er laget med et sunt biff fra en anerkjent produsent. Rå poter kjæledyr mat stoler seg på å lage sunne produkter, så jeg var spent på våre hunder å prøve sine jumbo 6-tommers mobbede pinner.

Flere videoanmeldelser: Beste Dog Supplies Anmeldelser

Bully Stick Chews for hunder fra Raw Paws Pet Food Review

Raw Paws Pet Food Bully Sticks Review

Jeg har prøvd andre mobbepinner med hundene mine, og de har alltid vært gode - bortsett fra lukten. Vanligvis kan du lukte dem så snart du rive pakken åpen. Disse er lavt luktbuller. De er ikke helt luktfrie, men de er ikke nesten som kvalme som noen av de andre merkene vi har prøvd.

Som du vil se i min video anmeldelse, ble jeg sendt jumbo bull sticks fra Rå poter kjæledyr mat gratis. Disse områdene 3 ganger så tykke som tradisjonelle mobbe pinner du gir til hunder å tygge, noe som betyr at de vil holde hunden din opptatt i en lengre periode.

Det tar vanligvis vår Chocolate Labrador litt mindre enn 10 minutter å spise en vanlig mobbing, men det tok henne mer enn 20 å komme gjennom disse jumbo bully pinner fra rå pote.

Vårt laboratorium er en sterk chewer, så hun kan komme gjennom chews på kort tid. Vår lille Beagle Mix og vår bokser er begge tregere chewers. Vår bokser vil ikke fullføre en av disse mobbene i en tygge, og beagleen vår vil jobbe på en i mer enn en time før den er borte.

Jeg var glad for å lære at disse bullypinner kommer fra gressmatet, USDA inspisert biff som er hormon og antibiotika gratis. Som nevnt, er de en enkelt ingrediens hundbehandling, så du trenger ikke å bekymre deg for eventuelle tilsetningsstoffer eller konserveringsmidler som forstyrrer fidos mage.

Anbefalt: Topp 10 beste hunden tygger for hunder

Raw Paws Pet Food Bully Sticks Review

Dessverre, det sunnere produktet, desto dyrere er det vanligvis. Mens du kan hente en billig pakke med Rawhide Chews for rundt $ 10 som vil ha dobbelt antall tygger, kan du ikke få disse sunne bullypinner til en billig pris.

Du kan kjøpe en 10-talls pose med disse chews på Amazon for $ 26.99. Det er nesten $ 3 hver! Mens jeg vet det er dyrt for en pose med hunden tygger, må du også huske at du får et toppkvalitetsprodukt som vil være trygt og sunt for kjæledyret ditt. Tradisjonelt bully pinner er mye dyrere enn rawhide chews, det er ikke et problem som er unikt for dette merket.

Det kan være en smartere ide å investere litt mer i sine tygger nå for å spare penger på en kostbar kirurgi forårsaket av et stykke rawhide innlevert i din pups fordøyelsesspor.

Disse bullypinner er flotte for små og mellomstore raser eller store hunder som ikke er sterke chewers. Til Mer aggressive chewers, Raw Paw Pet Food tilbyr også 12-tommers pinner. Jeg ville absolutt velge den større størrelsen for vår Labrador Retriever neste gang. $ 3 er mye å betale for en tygge som bare varer henne 20 minutter. Jeg tror de er mye for små raser og hunder som er sakte chewers.

Sammendrag av The Raw Paw Pet Food Bully Stick Review

Fordeler:

  • Raw Paw Pet Food Bully Sticks ReviewEnkelt ingrediens chews
  • Lav lukt
  • Et sunt alternativ til Rawhide tygger som de er lett fordøyelige og inneholder ingen konserveringsmidler eller tilsetningsstoffer
  • Hentet fra gressmatet, USDA inspisert biff
  • Laget i USA

ULEMPER:

  • Bully pinner er dyrere enn andre typer hund chews

Nå er det din tur til å vurdere Raw Paw Pet Food Bully Sticks

Har du kjøpt disse chews for kjæledyret ditt? Likte han dem? Hvor lenge tok det ham å spise en? Din mening kan hjelpe andre hundeeiere til å gjøre en utdannet beslutning om produktene de kjøper for sine furrige familiemedlemmer. Gi oss beskjed om din mening om disse mobbepinner i kommentarene nedenfor eller la en video gjennomgang på vår Facebook-side.


Formidling: Vi kan tjene tilknyttede provisjoner uten kostnad for deg fra linkene på denne siden. Dette påvirket ikke vår vurdering av produkter. Les mer her og finn full avsløring her.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Gjennomgang: bully stick chews for hunder fra raw paws pet food