Topp 5 best dog behandle animal ears

Holde hunden vår fysisk og mentalt stimulert er veldig viktig. Når hunder blir kjedelig, kan de vise ødeleggende oppførsel. Det er også viktig å fremme hundens naturlige instinkter, som å tygge. De Beste hunden behandler dyre ører kan løse begge disse problemene samtidig.

Den beste hunden behandler dyre ørerHunden godbiter og hund chews kommer fra ulike dyrs kroppsdeler blir stadig mer populære, og hvorfor ikke?

Hunden behandler som dyre ører er en god kilde til protein, og de er naturlige - to veldig gode grunner til å velge dem over syntetiske hunden tygger, kunstige og behandlede hundeservice, eller noe med mer risiko som hund rawhide chews.

I denne artikkelen vil vi diskutere fordelene med å gi hunden behandle dyre ører til kjæledyret ditt, hvorfor de er bedre enn rawhide chews, og vi vil gjennomgå og ta en titt på noen av de mest populære og fem beste hunden behandler dyret Ører hunden tygger oppført nedenfor:

Hunden behandler dyre ører Pris Kvalitet Vurdering
Beste Bully Sticks Prime Tick-Cut Cow Ear Chews $$ B 4.4/5
123 behandler grisører for hunder $$ EN 4.5/5
Brutus & Barnaby 100% Naturlig Hele Pig Ear Treat $$ EN+ 4.8/5
100% Natural Jumbo Pig Ears, FDA & USDA-sertifisert $$ B 4.6/5
Hill Country Pets Pigs Ears Ristet Natural Treats $$ B+ 4.7/5

* Klikk på den beste hunden Behandle Animal Ears Brand for mer informasjon og priser, eller bla nedover for anmeldelser.

Hvorfor velge dyreører som godbiter for hunder over andre alternativer?

Naturlig dyr øre behandler for hunderNoen kjæledyrseiere gir hunden sin rawhide tygger for å holde dem stimulert og tillate dem å ha noe hensiktsmessig å tygge på. Mens rawhide chews er svært velsmakende og tilbyr dental fordeler til våre hunder, er det også bekymring for at de er farlig.

Mange veterinærer og eksperter i feltet FORSIKTIG PET-eiere fra å gi Rawhide Chews for sine hunder, og anbefaler hunden Behandle dyreører, noen dyreben eller bare mobbe pinner for hunder i stedet. Vets anbefaler ofte eiere at hunder kan svelge store stykker rawhide som kunne kvele dem eller forårsake a blokkering i fordøyelseskanalen.

Rawhide Chews er ikke så dårlige, så det er greit å mate dem til hunden din når du gjør det riktig og bruker de sikreste rawhidene du finner. Du må også være sikker på at du alltid har nøye observere hunden din mens han tygger rawhide. ASPCA anbefaler:

& # 8220; forbruk av komprimerte tannlege eller holdbare tygger bør være sakte og bevisst. Foresatte bør ikke tillate raskt forbruk av slike produktformer. Uegnet raskt forbruk kan føre til intestinal obstruksjon og intestinal perforering som krever umiddelbar livreddende veterinærintervensjon.& # 8221; - Aspca posisjonserklæring om hunden tygger og godbiter

Den beste hunden behandler dyre ører er lettere å tygge enn rawhide chewss. Hunden din vil rive av mindre stykker av dyrene, og han vil kunne tygge disse hundene behandler i mindre stykker. Dermed reduserer risikoen for kjæledyret ditt på behandlingen, og sikrer at behandlingen vil passere helt gjennom hundens fordøyelseskanal.

Vi har gjort forskningen, og disse nedenfor er noen av de beste hundene til å behandle dyreører som nå er tilgjengelige for kjæledyrseiere. Hunder elsker dem og kjæledyrseiere sier at de er trygge og rimelig. Enten du velger å kjøpe en av disse produktene eller en annen tygge for hunden din, må du sørge for at selskapet er anerkjent, og de bruker trygge og sunne ingredienser.

Hva er de beste hunden behandler dyre ører?
Topp 5 av de mest sikre og rimelige hunden chews

1best Bully Sticks Prime Tick-Cut Cow Ear Dog Chews

Best Bully Sticks Prime Tykk-Cut Cow Ear Dog ChewsDisse storfeøret tygger fra Beste mobbe pinner er vårt beste valg når det gjelder topp 5 beste hunden behandler dyre ører. Dette merket er USDA / FDA-godkjent, og innholdet kommer fra gressmatet storfe.

Ingen kunstige tilsetningsstoffer, fyllstoffer, konserveringsmidler eller kjemikalier ble brukt eller tilsatt i produksjonen av denne hundens behandler.

  • Animal Ears for Dogs Anmeldelser: Les anmeldelser av andre kjæledyrseiere

Disse chews er ikke bare næringsrik og yummy; De er også trygge og sunne. For kjæledyr eiere, sourcing av hundeprodukter, spesielt mat, tar primær vurdering. De føler seg tryggere på beste mobbingspinner Prime tykke-kuttet ku ørehund tygger fordi de er hentet fra Sør-Amerika og kommer med USDA-godkjenning. Denne sunne maten er høy i protein, lavt i fett og har ingen av de skadelige kjemikaliene som finnes i noen av de andre beste hundene.

Beste hunden behandler dyre ørerDisse er lettere å fordøye enn rawhide og tydelig en enkelt ingrediens snack. En pakke inneholder 12 kuens ører, ingenting mer ingenting mindre. Et stykke tar en veldig lang tid å bli helt tygget opp, noe som er bra for hundens tannhelse. Hunder er fornøyd med alt som chomping og deres eiere kan ikke være lykkeligere. De sier at det er definitivt verdt pengene.

Fordeler:
  • USDA og FDA godkjent
  • Disse beste hunden behandler dyre ører kommer fra gressmatet storfe
  • Ingen kunstige tilsetningsstoffer, fyllstoffer, konserveringsmidler eller kjemikalier
ULEMPER:
  • Noen anmeldere klaget over at det er et stort antall ødelagte stykker på bunnen av posen
  • Som med lignende produkter, sier noen eiere at disse chews gjorde deres hund syk

Beste hunden behandler dyre ørerMest nyttige anmeldelse (Les hele Amazon Review + Photo): & # 8220; Jeg har kjøpt bully pinner for mine 2 små hunder fra dette selskapet i svært lang tid. Jeg har vært veldig fornøyd og stoler på dette selskapet helt, vet at produktet er bra for hundene mine. Jeg bestemte meg å prøve & # 8230; & # 8221;

2123 behandler grisører for hunder

123 behandler grisører for hunder123 godbiter grisører for hunder er hentet fra Brasil, Canada, Colombia og USA. Denne behandlingen er 100% naturlig og enkeltbestandig. Det betyr at de er et fullt fordøyelig matprodukt.

Grisørene er enten bestrålt eller bakt og forberedt uten konserveringsmidler eller fargestoffer. De er USDA-godkjente. Hver pakke inneholder 12, 30, 50 eller 100 teller av høy kvalitet, full størrelse hele gris ører - ikke kuttet eller splittet.

  • Animal Ears for Dogs Anmeldelser: Les anmeldelser av andre kjæledyrseiere

Sammenligne denne spesielle typen av grisører til andre merker, sier kjæledyrseiere at de finner det av mye høyere kvalitet. De sier at ørene er mye større, mer konsistente i tykkelse, og er ikke-fettete. Hunder elsker å tygge sin godbit på deres favorittsted, og ørene forlater ikke et rot, flekk eller oljeaktig spor på teppet eller møblene. I motsetning til andre chews prøvd, om grisens øre eller andre dyrs øre, fant kjæledyrseiere lukten av 123 behandler grisører for hunder mer akseptabelt.

Beste hunden behandler dyre ørerDette er noen av de beste hundene behandler dyre ører som de ikke forårsaker mage opprørt, gjør jobben sin med å holde hundens tenner og tannkjøtt sunn og hundens pust frisk, og er en god kilde til protein og aminosyrer. Kjøpt av bulk, disse godbitene er faktisk veldig økonomiske og lagre veldig bra.

Fordeler:
  • Hentet fra griser i Canada, Brasil, Columbia og USA
  • 100% naturlig, enkeltbestandig behandler
  • Forberedt uten konserveringsmidler eller kunstig farging
  • USDA godkjent
ULEMPER:
  • Noen anmeldere sier at produktet de mottok ikke er fulle ører som de som er avbildet i produktbeskrivelsen
  • Som med de fleste av de andre beste hunden behandler dyre ører på markedet, er det vurderinger som hevder at disse godbitene forstyrrer noen hundes mage

Beste hunden behandler dyre ørerMest nyttige anmeldelse (Les hele Amazon Review + Photos): & # 8220; Jeg har kjøpt griserør i årevis. Jeg har lært at det aldri er klokt å kjøpe hundens godbiter (griserører eller spiselige godbiter) som er merket i Kina. Disse produktene fører alltid til hodepine & # 8230; & # 8221;

3Brutus & Barnaby 100% Naturlig Hele Pig Ear Dog Treat

Brutus & Barnaby 100% Naturlig Hele Pig Ear Hund TreatBrutus & Barnaby produserer og distribuerer og distribuerer og distribuerer dette produktet, så det er garantert å være av den beste kvaliteten. Hvis du ikke har kjøpt dette til hunden din før, kan han godt være savnet på en av de beste hundene, behandler dyreørene, det er.

Dette er USDA-godkjent og hund-godkjent, også, dømme av de store vurderingene det har fått. Hver pose inneholder 100% naturlige hele grisører i pakker på 12 eller 25.

  • Animal Ears for Dogs Anmeldelser: Les anmeldelser av andre kjæledyrseiere

Det er ingen ekstra kjemikalier eller fargestoffer til grisene. De kommer selvsagt med brusk som gjør tygge litt mer utfordrende. Siden de er fargestofffrie, flekker ørene ikke tepper, noe som er en veldig god ting. Det er liten fettbelegg på Brutus & Barnaby 100% Natural Whole Pig Ear Dog Treats, men eiere sier deres spennende pooches ikke tankene i det hele tatt. De gjør noe å tørke av den ekstra oljen, men bare så det vil ikke gjøre et rot på gulv og tepper.

Beste hunden behandler dyre ørerBortsett fra den lille tingen om å tørke av fett, er det nesten ingen rolle egentlig, dette er en av de beste hundene til å behandle dyre ører - de varer en god stund, er enormt nytes av hjørnetenner, har ingen motbydelig lukt, og er trygge og sunne for hunder. De koster litt mer enn lignende produkter, men alle gode ting har en pris, og dette er ikke noe unntak.

Fordeler:
  • USDA godkjent
  • 100% Natural Hele Pig Ears
  • Ingen tilsatt kjemikalier eller fargestoffer
ULEMPER:
  • Litt fettete, som forlater flekker på møbler, tepper og sengetøy
  • Noen kjøpere hevder at disse dyreørene ga hunden sin diaré

Beste hunden behandler dyre ørerMest nyttige anmeldelse (Les hele Amazon Review + Photos): Min hund er mitt andre barn - jeg kan enkelt bruke $ 100 i en tur til boutique-lokal dyrebutikk, og jeg leter alltid etter gode godbiter og gode leker. Det er ingenting som min 100lb. Gul Lab Max vil ikke & # 8230; & # 8221;

4downtown Pet Supply 100% Natural Jumbo Pig Ears

Downtown Pet Supply 100% Natural Jumbo Pig EarsDowntown Pet Supply Jumbo Pig Ears er USDA og FDA-sertifisert. De er 100% naturlige grisører. De ble produsert uten tilsetningsstoffer, konserveringsmidler eller antibiotika. Ørene gikk gjennom ovnbaking og røyking for en smakfull godbit som har en lengre holdbarhet.

Med forseglet friskhet kommer de pakket i 10, 20, 35, 75 og 105 tellepakker. Dette brede spekteret av valg gir deg mulighet til å bulk-kjøpe til en billigere pris eller å kjøpe den mindre pakken for en tryout.

  • Animal Ears for Dogs Anmeldelser: Les anmeldelser av andre kjæledyrseiere

Eiere sier at deres hunder blir galne over disse grisene. Størrelsen på tygge åpenbart varierte, men de fleste kjæledyrseiere var imponert over hvor stort og tungt hvert øre var. Noen få, sa imidlertid at de var omtrent like store som den vanlige størrelsen solgt av andre merker. Downtown Pet Supply 100% Natural Jumbo Pigører er åpenbart velsmakende og har holdt valper i tyggestadiet veldig opptatt. De har faktisk reddet mange møbelben og sko i prosessen.

Beste hunden behandler dyre ørerEn annen vanlig observasjon av hundeeiere var hvor friske ørene var da de kom og hvor friske de holdt opplagret etter en stund. Noen kjøpere ønsket at disse ører var større, eller billigere, eller varte lenger, men disse klagerne kan bli funnet om noen av de beste hundene behandler dyre ører på markedet.

Fordeler:
  • 100% naturlige grisører
  • USDA og FDA-sertifisert
  • Ingen tilsetningsstoffer, konserveringsmidler eller antibiotika
  • Tilgjengelig i bulkforsendelser til en billigere pris
ULEMPER:
  • Et par anmeldere sier at hunden deres ikke ville spise disse ørene, men det er veldig uvanlig
  • Flere kjøpere oppgitt disse grisene var for tykke for sine små rasehunder

Beste hunden behandler dyre ørerMest nyttige anmeldelse (Les hele Amazon Review): & # 8220; Jeg har kjøpt gris ører for min gamle hunden hund i mange år. Jeg handler her og der for & # 8220; største og tyngste ører & # 8221; Og jeg må si at grisørene jeg kjøpte fra butikken din, er & # 8230; & # 8221;

5hill land kjæledyr griser ører stekt naturlig hund chew behandler

Hill Country Husdyr Pigs Ears Ristet Natural Dog Chew TreatsFor kjæledyr eiere, har det alltid vært et dogged søk etter USA-laget kjæledyr matvarer og USA-hentet ingredienser. De finner ofte noen av disse kravene i ett produkt, men sjelden begge.

Hill Country Pets har avsluttet søket, da de nå produserer gris øre chews gjort her i USA og laget av usa-reist hogs.

En pakke inneholder 24 stykker av 100% naturlige hele grisører, sakte stekt for langvarig friskhet, og at naturlig røykfylt svinekjøtt smaker som hunder elsker.

  • Animal Ears for Dogs Anmeldelser: Les anmeldelser av andre kjæledyrseiere

Disse grisene er hundens ultimate favoritt, ifølge sine eiere. Som sådan, hill country kjæledyr griser ører stekt naturlig hund chew godbiter gjør godt som godbiter for å styrke god oppførsel og som tygger for å holde hundene munns sunn og frisk luktende. Siden de er naturlige og kommer fra et pålitelig selskap, føler hundeeiere lykkeligere at maten de gir sine kjæledyr, er virkelig gunstig.

Beste hunden behandler dyre ørerSelv om både crunchy og chewy, ikke disse ørene smuldre i stykker. Det er viktig å unngå kvelningsfarer, og selvfølgelig, å gjøre unna med rot og sløsing. Selv da er overvåket fôring avgjørende som med andre typer av de beste hundene. Noen kjøpere sa at størrelsene på grisene varierer fra pakke til pakke. Selskapet tilskriver dette til deres produkt som er 100% naturlig, og dermed denne naturlige variasjonen.

Fordeler:
  • Laget i USA fra USA-hevede hogs
  • 100% Natural Hele Pig Ears
  • USDA og FDA godkjent
ULEMPER:
  • Kjøpere sier at størrelsen på grisene varierer fra pakke til pakke, men selskapet sier dette skyldes at de bruker 100% naturlige ører, som skaper den naturlige variasjonen i størrelse

Beste hunden behandler dyre ørerMest nyttige anmeldelse (Les hele Amazon Review): & # 8220; Jeg vil be om at du ikke skal kjøpe disse, men det ville være for egoistisk grunn, så jeg kunne få dem alle for mine babyer. De elsker dem, noen av grisene er for harde, noen er for sprø og gjør en stor & # 8230; & # 8221;


Formidling: Vi kan tjene tilknyttede provisjoner uten kostnad for deg fra linkene på denne siden. Dette påvirket ikke vår vurdering av produkter. Les mer her og finn full avsløring her.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Topp 5 best dog behandle animal ears