Topp 7 best dog rawhide treats

Rawhide Dog Chews er en av de mest populære behandler for hunder. De holder dem opptatt i lang tid, og våre hunder synes å elske dem. De Beste hund rawhide behandler har vist seg å hjelpe skrape plaque og tartar oppbygging av tennene og imøtekomme en hunds naturlige ønske om å tygge.

Topp Best Dog Rawhide TreatsVanligvis er hundens rawhide-behandler laget av det indre laget av en ku. De kan også komme fra hesteskjul, men du kan finne denne informasjonen på emballasjen. Skjulene rengjøres, kuttes og formet til hundebehandler. Noen ganger blir de også behandlet med kunstige smaksstoffer for å gjøre dem mer fristende til hunder.

Hver hund har et naturlig instinkt å tygge - litt mer enn andre. Det er hunder som tilbringer timer å tygge hver dag, og noen bruker selv å tygge som en håndteringsmekanisme til håndtere stress og angst.

I motsetning til mange hundeleker eller de fleste andre hunderbehandler, kan de beste hunden rawhide-behandlene tilby timer på timer med tygging for en lav pris.

Vi har funnet syv av de mest populære hundene rawhide chews og vurdert dem i detalj. Her er en rask titt på Rawhide Dog behandler som vi vil dekke senere i denne artikkelen:

Hund rawhide behandler Pris Kvalitet Vurdering
Dingo Rawhide Mini Bones $ B- 4.7/5
Green Cow Rawhide Dog Bones, Natural Chips $$ C+ 4.4/5
Dingo Twist Sticks Rawhide Treats $ B- 4.6/5
Petsafe Opptatt Buddy Refill Ring Dog Treats $ C 4.3/5
Sunn skjule god`n`fun trippel smak kabobs $ EN 4.6/5
Graveeeze Beefhide Bones $ EN+ 4.3/5
Cadet Retriever Rolls Rawhide $$ B 4.3/5

* Klikk på de beste hunden Rawhide-behandlene for mer informasjon og priser, eller bla nedover under for flere detaljer.

Farene ved rawhide behandler for hunder

Mens hunden rawhide behandler kan være bra for å holde kjæledyrets kjever sterke, rengjøre tenner og freshening hundens pust, har de også sine ulemper. Et sikrere alternativ til rawhide-behandler for hunder ville være hund bully stick chews.

Her er hva Vets på WebMD sier om Rawhide Dog Chews:

& # 8220; Gitt mengden rawhide konsumert av hunder hvert år, er risikoen relativt små. Likevel kan risikoer være seriøse, så ikke ignorere dem. Veier risikoen og fordelene med å gi rawhides basert på hundens tyggebehov og atferd.& # 8221; - Amy blomster, DVM (kilde)

Når du handler for de beste hundens rawhide-behandler, må du være sikker på at du bare kjøper de laget med 100% biff eller hest skjul. Hund rawhide tygger som har blitt behandlet med kunstige smaker eller farger kan inneholde Spor mengder kjemikalier. Over tid kan disse kjemikaliene forårsake alvorlige helseproblemer for kjæledyret ditt.

Spiselig hund chews, som rawhide godbiter, kan også forårsake intestinale blokkeringer hos hunder. Studier har vist Den hundens mage vil vanligvis bryte ned rawhide chews (hvis svelging); Det tar imidlertid mye lengre tid å bryte dem ned, og det utgjør en liten helserisiko.

Vær også oppmerksom på at rawhide-behandler kan være en kvelningsfare. Hvis hunden din svelger et stort stykke rawhide, kan det bli sittende fast i spiserøret eller en annen del av fordøyelseskanalen. Dette kan resultere i en kostbar tur til nødsituasjonen.

Bunnlinjen er at selv om du kjøper de beste rawhide hundene, må du alltid være sikker på Overvåke hunden din når han tygger på en rawhide-behandler. Du vil være der hvis han begynner å kvele, og du kan ta behandlingen bort når han begynner å bite av store stykker.

Hva er de beste hunden rawhide behandler?
7 beste valg for hunder som liker å tygge mye

Hva er den beste hunden rawhide behandler?

1dingo rawhide mini bein

Dingo Rawhide Mini BonesRawhide-behandler er muligens de beste tygge hvis du vil ha en som vil holde hunden din okkupert for en lengre varighet. De er tøffe og flavorful - akkurat hva hjørnetenner må synke sine tenner inn i.

Disse Dingo Mini bein er laget av det fineste rawhide og ekte kjøtt. Hunder vil ha sunnere tenner med vanlig tygge, har lagt protein i kostholdet, og ha det gøy å gjøre det. Som alle andre hundene tygger, er disse ment for tilsynsforbruk.

  • Dog Rawhide Treats Anmeldelser: Les anmeldelser av andre kjæledyr eiere

Glade pooches kan ikke få nok av disse 2-1 / 2-tommers mini chew bein. Dingo rawhide mini bein er tøffe og velsmakende, og har en deilig kjøttfull overraskelse i midten som holder hundene chomping til de kommer til sin premie. Størrelsen er bare rett for små til mellomstore raser.

Kjæledyr eiere som har lenge ønsket litt stille tid med deres hyperaktive pels babyer endelig funnet noe som ville holde sine kjæledyr fornøyd og stille. Alt de trenger å gjøre er å kaste en av disse beste hundene rawhide behandler til kjæledyret, og det ville holde freden i en god halvtime eller så. Dette, pluss alle fordelene med sunnere tenner og tannkjøtt, sterkere kjever og mye roligere oppførsel i sine hunder, har holdt kjøpere som kommer tilbake til disse Dingo Chews.

Fordeler ULEMPER
  • Laget av rawhide og ekte kjøtt
  • 2.5 & ​​# 8243; lang, som er den perfekte størrelsen for små raser
  • Det kjøttfulle senteret holder kjæledyret ditt interessert til tyggen er borte
  • En kvelningsfare for middels og store hunder
  • Mange anmeldere ble lagt ut av det faktum at disse tygge er laget i Kina, og det er ikke annonsert i beskrivelsen på nettet
  • Noen kjøpere bemerket at hunden deres ble syk etter å ha spist disse godbitene

Beste hund rawhide behandlerMest nyttige Dog Owners Review (Les hele Amazon Review): & # 8220;Vi har to shih tzu`s og disse Dingo`s er bingo !!! De elsker absolutt dem og navnet og # 8220; Dingo & # 8221; er en stift i deres ordforråd. Stor størrelse bein for små / mellomstore hunder. Jeg har lest noen & # 8230; & # 8221;

2green ku rawhide hund bein, naturlige chips

Green Cow Rawhide Dog Bones, Natural ChipsDisse rawhide hunden bein fra Grønn ku Kom i en pute-størrelse 5-lb bag på en god pris, og hundeeiere kan bare ikke motstå en god avtale når de ser en.

Disse er faktisk mer av sjetonger enn bein, som er overveiende flatt og kuttet ut i varierende lengder og tykkelse. Rawhides er hentet fra frittgående, gressmatede kyr i sørlige Brasil, med førsteklasses kvalitet, med ingen stinkende lukt som er funnet med andre hundesykdommer.

  • Dog Rawhide Treats Anmeldelser: Les anmeldelser av andre kjæledyr eiere

Hunder som ble skiftet til Green Cow Rawhide Dog Ben, Natural Chips fra andre merker hadde sjelden problemer med å overgå. Faktisk tok de lett til maten, hadde ingen mageforstyrrelser, og var alltid glade for deres neste behandling. Hunder kommer til å nyte sine chips, holde tennene rene og sterke, og overvinne angst eller kjedsomhet - hva annet kan et kjæledyr foreldre be om?

Beste hund rawhide behandlerMens det var den lave prisen som i utgangspunktet fikk oppmerksomheten til kjøpere, sier de nå at kvaliteten på dette merket er lik eller enda bedre enn deres tidligere pricier merker. De forskjellige størrelsene og tykkelsen på sjetongene i hver pose er ideell for familier med flere hunder. Med hver pose går en lang vei - en måned eller mer for tre eller fire hunder - disse beste rawhide-behandlene er virkelig uslåelig.

Fordeler ULEMPER
  • Tilgjengelig i en 5-pund pose
  • Hentet fra frittgående, gressmatet kyr i sørlige Brasil
  • Rimeligere enn mange lignende beste hunden rawhide behandler pakket i samme mengde
  • En anmelder sa at disse rawhides sendte hunden til sykehuset og i slutten koster det $ 175 i veterinæren / veterinærene og nr. 8221;
  • Det er mange vurderinger som sier at kvaliteten på disse rawhide chips har fortsatt å avta de siste årene

Beste hund rawhide behandlerMest nyttige Dog Owners Review (Les hele Amazon Review): "Jeg vil innrømme at jeg var bekymret for å kjøpe disse etter å ha lest anmeldelsen fra personen hvis Pup ble syk etter å ha spist fire av disse, men jeg bestemte meg for å ta risikoen og nøye overvåke & # 8230;"

3dingo Twist Sticks Rawhide Treats

Dingo Twist Sticks Rawhide TreatsDette er det samme Dingo Rawhide godhet vi har nevnt ovenfor, men denne gangen med en vri, bokstavelig talt. I stedet for det benformede rawhide, kommer denne behandlingen i en vriddestokk av premium rawhide strips med en ekte kylling jerky stripe i midten.

Den innsatte kyllingstrimmelen gjør graven mer målrettet og fordi stripene var vridd, det tar hundene lenger å tygge.

  • Dog Rawhide Treats Anmeldelser: Les anmeldelser av andre kjæledyr eiere

Hver vridd behandler litt over 5 tommer og ¼ til ½ tommer i diameter, så det er den ideelle størrelsen for små og mellomstore hunder. Hundeeiere som har prøvd forskjellige merker, sier at kyllingen i Dingo Twist Sticks Rawhide-behandlene er betydelig større og mer fristende til hundene deres enn de de har prøvd.

Beste hund rawhide behandlerSiden Dingo Twist ikke er formet på samme måte, er ben-stilen dingo tygge, det er ingen bundet ender. Hundeeiere finner dette til å være et bedre valg, fordi det ikke utgjør noen mulighet for å kveles på den avrundede enden når resten av behandlingen har blitt konsumert. Også hundene har en tendens til å spise alt og ikke gi noe rot, noe som gjør for glade kjæledyrseiere, også.

Fordeler ULEMPER
  • Tilbyr en ekte kylling jerky stripe i sentrum for å lokke hunden din
  • Mer enn 5 tommer lang og 1 / 4-1 / 2 tommer tykk
  • Kjæledyrseiere som disse beste hunden rawhide behandler mer enn det benformede sorten fordi det ikke er noen bundet til å kvele på
  • Bare egnet for små raser
  • Mange anmeldere ble lagt ut av det faktum at disse tygge er laget i Kina, og det er ikke annonsert i beskrivelsen på nettet

Beste hund rawhide behandlerMest nyttige Dog Owners Review (Les hele Amazon Review): "Hunden elsket smaken, men siden de ble gjort i Kina, blir hun ikke mer mer. Annet enn grådighet for fortjeneste, hvorfor gjør Dingo disse i Kina? Hvis de tilbys & # 8230; "

4Petsafe Busy Buddy Refill Ring Dog Treats for Select Busy Buddy Dog Toys

Petsafe Opptatt Buddy Refill Ring Dog Treats for Select Busy Buddy Dog ToysDisse runde rawhide behandler fra Petsafe ble designet for å bli brukt som påfyllingsringer for opptatt kompis hunden tygge leker - nemlig bouncy bein, børsteben og jack. Det er tre størrelser tilgjengelig fra små til store for å matche leketøystørrelsene.

For å sikre at tygge fører til en positiv og produktiv trening, må hunden få de aktuelle tygge leker og beste hunden rawhide behandler - som det travle kompissystemet.

  • Dog Rawhide Treats Anmeldelser: Les anmeldelser av andre kjæledyr eiere

Hunder elsker bare å fitte med sine travle kompis leker og spesielt med premie rawhide som fulgte med leketøyet da de først fikk det. Hundeeiere observerte at deres kjæledyr har mindre interesse for sine leker uten rawhide-innsatsene. De ville ikke gå glipp av deres stille tid for noe, som de kommer til å nyte mens deres pooches fredelig utforske sine leker fylt med Petsafe Busy Buddy Refills Ring Dog Treats for Select Busy Buddy Dog Toys.

Beste hund rawhide behandlerDisse beste rawhide hundenes godbiter er en fin måte for hunder å tilbringe sin energi. Deres jawbones og tenner er mye sunnere og deres pustende ferskere. Du vil være på utkikk etter disse påfyllene så snart hunden din er ferdig med ringene som gikk med lekene. Bare sørg for at du får den riktige størrelsen.

Fordeler ULEMPER
  • Tilgjengelig i 3 størrelser fra små til store
  • Laget med helt naturlige ingredienser
  • Tilgjengelig i en rekke smaker for å gi hundemulighetene dine og appellere til hver testpreferanse
  • Spesielt laget for å bli plassert i opptatt Buddy Dog Chews, noe som betyr at de kan være en kvelende fare på egenhånd
  • Mange anmeldere ble lagt ut av det faktum at disse tygge er laget i Kina, og det er ikke annonsert i beskrivelsen på nettet

Beste hund rawhide behandlerMest nyttige Dog Owners Review (Les hele Amazon Review + Photo): "Jeg har tre hunder rundt 10 pund. De vendte alle i utgangspunktet hodet til disse. De tygget til slutt på dem, men en av hundene mine puked den kvelden. Jeg prøvde en uke senere & # 8230; "

5Healthy hide good`n`fun trippel smak kabobs

Sunn skjul godSunt skjul beste rawhide hunden behandler fra Good`n`fun er laget av rawhide, svinekjøtt, kylling kjøtt, and kjøtt og lever. Rawhide-stripene ble vridd for å danne en pinne som holder tre kjøttfulle koteletter.

Hunder vanligvis gnave på koteletter først med gusto, og så sover på Rawhide Stick for en mer avslappet tygge tid. To pakker er tilgjengelige i 4 oz. og 12 oz. varianter.

  • Dog Rawhide Treats Anmeldelser: Les anmeldelser av andre kjæledyr eiere

Eiere av kresne hunder var lettet for å endelig finne et tyggeprodukt som fanget deres poochs interesse. Ingen hund kan synes å motstå de tre skewered kjøttfulle skiver i hver rawhide pinne bestående av kylling bryst kjøtt, duck kjøtt og hjertelig lever. Noen få hunder går bak Rawhide-pinnen etter å ha relishing den sprø, kjøttfulle godbitene, men de fleste andre hunder liker å gnave på sunn skjule god "n" morsom trippel smak kabobs.

Beste hund rawhide behandlerDenne typen tyggebehandling er vennligere til tennene, spesielt for valper og eldre hunder. Rawhide-pinnen er fast nok til å gi tilstrekkelig periodontal trening og mental stimulering, men likevel mild nok til moderate chewers. Ikke alle hundene er i stand til å håndtere veldig tøft rawhide, så dette merket er et godt alternativ for dem.

Fordeler ULEMPER
  • Laget av rawhide, svinekjøtt, kylling kjøtt, duck kjøtt og lever
  • Unikt formede godbiter gir langvarig tyggetid
  • Tilgjengelig i 4-ounce og 12-ounce pakker
  • Noen anmeldere var bekymret for at de små kjøttbitene festet til disse beste hunden Rawhide Chews kan utgjøre en farlig kvelningsfare
  • Noen få kjøpere er ikke fornøyd med prisen på disse godbitene, sier at du ikke får nok tygger for kostnaden

Beste hund rawhide behandlerMest nyttige Dog Owners Review (Les hele Amazon Review): "Imy Dog elsker absolutt disse godbitene. Han er ekstremt kresen (for en redning!), og jeg har en "kirkegård" av godbiter som jeg gjettet han kanskje like - men absolutt ikke! Så langt er disse ene & # 8230; "

6digesteee Beefhhide Bones

Graveeeze Beefhide BonesLaget av biff av høy kvalitet, disse rawhide bein fra Digest-Eeze ble behandlet med en 100% naturlig prosess for å forbedre fordøyelsen. Det er ikke en hemmelighet at rawhides er vanskelig å fordøye og kan til og med forårsake kvelning i hunder.

Imidlertid er rawhides også en av de beste chews det er for hunder. Digest-Eeze løste dette dilemmaet ved å komme opp med disse beste hunden rawhide behandler som fordøyer 60% raskere enn andre merker.

  • Dog Rawhide Treats Anmeldelser: Les anmeldelser av andre kjæledyr eiere

Noen hunder kan bare ikke ta rawhenger uten de medfølgende gastrointestinale opprørene, og de er også fratatt fordelene som tilbys av rawhides. Det er flere ikke-rawhide alternativer der ute, men mange kjæledyrseiere er glade for at de nå har et ekte rawhide for sine følsomme hunder. Digesteseee Beefhhide Bones har svært høy akseptabel blant hunder og har sjelden forårsaket noen fordøyelsessykdommer.

Beste hund rawhide behandlerKjøpere har sagt at disse beste hunden rawhide behandler er veldig godt priset, ikke lukte dårlig, og en tygge varer en veldig lang tid. Noen har selv rapportert at deres hunder brukte rundt en time å tygge over et stykke - det handler om en times stille tid for eieren! Det er definitivt en bonus til kjæledyrets omsorgspersoner, men den faktiske fordelen er på tilsvarende omtrent en times tyggegummi og tenner massasje for hunden. Den hvite fargen ikke forårsaker flekker og hjemmeeiere finner dette som et annet pluss.

Fordeler ULEMPER
  • Behandlet med en 100% naturlig prosess for å forbedre fordøyelsen
  • Fordøye 60% raskere enn andre merker
  • Hvit krage forårsaker ikke flekker hvis hunder tygger på senger eller møbler
  • En av de rimeligste hundene rawhide behandler på markedet
  • Noen kjæledyr eiere som kjøpte disse rawhide godbitene sier at deres hund led diaré etter å ha inntatt dem
  • En anmelder hevdet å finne en stift i en av de godbitene før de matet det til hunden deres, noe som ville være et resultat av dårlig kvalitetskontroll fra selskapet

Beste hund rawhide behandlerMest nyttige Dog Owners Review (Les hele Amazon Review): "Min flotte dane har tilsynelatende mageproblemer. Hun elsker å tygge på rawhide, men hun ville bli syk og gjøre sin virksomhet, som var slurvet, som du kan forestille deg. Men med & # 8230; "

7Cadet Retriever Rolls Rawhide

Cadet Retriever Rolls RawhideVi har sett Rawhides i form av bein, chips, kabob-stil og vridd strips. Her er en annen fra Kadett - rullet råhud på mer enn 10 tommer lang. Med denne lengden er disse beste hundene rawhide-behandlene ideelle for mellomstore til store hunder.

Noen ressursrike kjæledyrseiere kutter et stykke i halvparten for å la sine mindre hunder nyte den samme rawhide-godheten nytes av deres større hunder. Dette er også en annen måte å spare på godbit ved å dele en rollup i to dager.

  • Dog Rawhide Treats Anmeldelser: Les anmeldelser av andre kjæledyr eiere

Hundeeiere og veterinærer CADET Retriever Rolls Rawhide som en langt overlegen slags rawhide tygge, spesielt for å opprettholde hundens pearly hvite. Senior hunder som lenge har brukt denne tyggen, viser mye sunnere tenner og tannkjøtt enn deres samtidige som ikke har fått samme tygge.

Beste hund rawhide behandlerCadet rawhide chews er tilgjengelig i to pakker som ikke er billig billig. Hundeeiere er imidlertid enige om at dette er stor verdi for pengene. Det har spart dem fra store dental regninger, og deres hunder har vært svært fornøyd med sin godbit. Det er ingen fyllstoffer, ingen fancy figurer, og de smelter ikke eller flager av. Dette er et kontinuerlig ark rullet som en sigar for en tøff tygge som virkelig varer lenge - bare hvordan en god rawhide tygge skal.

Fordeler ULEMPER
  • Mer enn 10 tommer lang for utvidet tygge tid
  • Laget av 100% naturlig biff rawhide fra frittgående storfe
  • Som med noen av de beste hundene Rawhide-behandler, var kjøpere imponert over måten disse tygger støttet i dentalhelsen til kjæledyret deres
  • Spesielt designet for bare medium til store raser
  • I løpet av de siste årene sier kjøpere kvaliteten på disse beste hunden Rawhide-behandlene har gått nedoverbakke drastisk
  • Tallrike kjøpere sier (og har gitt bilder) av små biter av rawhide fylt inn i midten av disse tygge, noe som kunne utgjøre en farlig kvelningsfare

Beste hund rawhide behandlerMest nyttige Dog Owners Review (Les hele Amazon Review): "Ikke sikker på hva som er galt med denne batchen av bein, jeg bestilte bare. De var veldig lette og hadde ingen substans. Føltes som plast ut av posen. Jeg har gitt disse beinene til hundene mine for den siste & # 8230; "


Formidling: Vi kan tjene tilknyttede provisjoner uten kostnad for deg fra linkene på denne siden. Dette påvirket ikke vår vurdering av produkter. Les mer her og finn full avsløring her.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Topp 7 best dog rawhide treats