Er rawhide hund behandler trygt for hunder?

Hunder elsker å tygge på ting, det er ikke en hemmelighet. Det er mange leker og behandler der ute for å tilby hunden din en tilfredsstillende tyggeopplevelse. En av de mer populære alternativene er Rawhide Dog Treats. Disse rawhide behandler, men er imidlertid ikke alltid trygge, og du bør være oppmerksom på risikoen før du gir hunden din en rawhide ben.

Rawhide behandler, eller rawhide bein, er populære hunden godbiter gjort spesielt for å tygge. De er veldig holdbare og de kan gi en tyggeunderholdning til din pooch for dager. Selvfølgelig går noen hunder gjennom dem mye raskere.

Rawhide bein er laget av skjul eller hud av et dyr, vanligvis ute av ku eller gris. Skjulen er først skrapet rent av muskelvev og fett. Håret er også fjernet. Skjulen blir deretter kuttet og i noen tilfeller er det også smaksatt. Da, i stedet for å bli tilberedt, tørkes skjulet ut og formet i bein, eller en annen form.

Er rawhide hund behandler trygt for hunder?

Er rawhide hund behandler trygt for hunder

Rawhide Dog Treats kommer i forskjellige former, størrelser og smaker. De mest populære smaker er biff og kylling, og hunden din vil sikkert nyte smaken. Han vil også nyte tyggeopplevelsen også.

I tillegg til dette er rawhide bein faktisk bra for hundens tenner. Selv om det egentlig ikke vil holde tennene rent, kan en rawhide tygge sikkert hjelpe. Som i utgangspunktet noe annet som hunden din tygger på, jobber Rawhide Dog behandler for å skrape plaketten og tartaren av kjæledyrets tenner. Og siden hunden din kan tygge rawhide behandler i flere timer, er det uten tvil en god ting for hans tannhelse.

Tygge et rawhide ben kan også holde hunden din mentalt stimulert og fornøyd. Det kan hjelpe hunden din lindre angst og få ham til å føle innhold og fredelig. Tross alt, hunder elsker å tygge ting, som vi allerede nevnte. Det vil også holde hunden din ute av trøbbel siden han vil være opptatt med å tygge behandlingen. Åpenbart, han kan ikke tygge på en rawhide bein og skoene dine på samme tid.

Rawhide-godbiter er også ganske billig, og det er derfor de er det første valget av mange mennesker. Så det er noen gode sider til Rawhide-behandler, men det er også noen potensielle farer og sikkerhetsproblemer også.

I SLEKT: Topp 7 Best Dog Rawhide Treats

Er rawhide hund behandler trygt for hunder

Farer ved rawhide behandler

Rawhide bein bærer visse risikoer, og du bør vite om dem, slik at du kan sørge for at hunden din er trygg. Så, her er noen av de vanligste farene ved rawhide bein.

1. Fordøyelsesproblemer

Først av alt er det noen hunder som er for følsomme for rawhide, eller muligens enda allergisk mot den. De kan også være allergiske eller følsomme for noen andre stoffer som brukes i produksjonen av rawhide-behandlene.

Som kan føre til forskjellige fordøyelsesproblemer, som oppkast eller diaré. Hvis du oppdager noen av disse symptomene etter at hunden din har tygget på rawhide-behandlene, ta ham til veterinæren for å se om råhide var årsaken.

2. Kvel og blokkeringsfarer

Choking er trolig den største risikoen forbundet med rawhide-behandler for hunder. Choking skjer vanligvis når en hund tygger enden av et bein. Choking Fare er imidlertid ikke det eneste som kan skje hvis hunden din ikke er forsiktig når du tygger.

For eksempel kan hunden din også ende opp med en tarmblokkering hvis han svelger en stor del av Rawhide-behandlingen. Den store delen kan bli lagt inn i fordøyelsessystemet og forårsake en delvis eller til og med full blokkering. Noen tilfeller av delvis blokkering kan behandles ganske lett siden veterinæren din kan løsne stykket gjennom hundens hals.

Er rawhide hund behandler trygt for hunderMen hvis blokkeringen er full, kan det føre til noen alvorlige problemer. Hvis det blir ubehandlet, kan en tarmblokkering til og med resultere i døden. Hvis full blokkering skjer, er en ting sikkert - en billig godbit vil bli en ekstremt dyr kirurgi, ikke å snakke om traumer og stress som følger med det.

Noen av symptomene for å lete etter om du tror at hunden din svelget et større stykke av et råhundt bein, inkluderer diaré, feber, sløvhet, tap av appetitt og være i ubehag, som vanligvis manifesterer seg med nektet å legge seg ned eller å bli pettet, spesielt i mageområdet.

3. Forurensning

Det er andre sikkerhetsproblemer som følger med rawhide-behandler. Først av alt, er det spørsmålet om hvordan disse rawhide-beinene er laget og forberedt på. For eksempel, i USA, vaskes de med vaskemidler og steriliseres med hydrogenperoksid. De skylles deretter, grundig og kjøles for å holde seg frisk. Rawhides forberedt i USA er trygge å bruke, men ikke alle rawhide-godbiter er laget i USA.

Noen andre land har egentlig ikke så strenge prosedyrer, og siden mat- og narkotikadministrasjonen ikke regulerer prosessen med å produsere rawhenger i andre land, spesielt Kina, er det å finne informasjon om hvordan kinesiske rawhide-behandler er forberedt på, er igjen til forbrukerne.

En annen fare er den som kommer med noen annen mat - salmonella eller e. coli forurensning. Ethvert produkt som kommer fra dyrkilder, bærer denne risikoen, og rawhide chews er ikke annerledes. Mindre og yngre hunder er mer utsatt for disse risikoene.

Anbefalt: Topp 7 Beste Dog Bully Sticks og Chews

Er rawhide hund behandler trygt for hunder

Hvordan holde hunden din trygg?

Det er mange ting du kan gjøre for å sikre at hunden din er trygg, hvis du tenker på å få ham Rawhide Dog-behandler.

1. Kjenn hunden din

Først bør du huske på hvilke raser som er mer utsatt for visse farer. For eksempel vil noen hunder tygge rawhide behandler i lang tid, og de vil ikke være i fare for å kvele så mye som noen hunder som vil spise behandlingen mye raskere. Labrador Retrievers og Pitbulls, for eksempel, er mer tilbøyelige til å gulpende ned større matbiter av mat, og dermed er det på større risiko med råhundhundbehandler.

Også, du bør være oppmerksom på hundens tyggvaner og spisevaner. Hvis du vet at hunden din liker å spise raskt, til Svelg større stykker mat, Da bør du definitivt unngå å gi ham rawhide hundebehandler. Hvis poochen din spiser sakte og verdsetter tyggeopplevelsen så mye som å spise, så er det mye tryggere å gi ham rawhide bein.

Hvis hunden din har en historie med fordøyelsesproblemer, bør du unngå å gi ham rawhide helt, spesielt smaksatt.

Du bør også konsultere veterinæren din, og spør ham hvor mye rawhide er trygt for hunden din. Også, gi hunden din bare en rawhide behandler først og se hvordan han skal reagere. Siden noen hunder er mer følsomme, bør du legge merke til om Fido har noen fordøyelsesproblemer etter at han spiser rawhide.

2. Vær forsiktig

Det er sannsynligvis best å kjøpe bare rawhide gjort i USA. Siden det er godkjent av FDA, er det mye tryggere, og du kan alltid sjekke med produsenten om hele prosessen med å lage rawhide-behandler. Du kan aldri være sikker på om importert rawhide har gått gjennom streng kontroll eller ikke.

Hvis du ikke vil risikere noen mulig allergi, velger du de ikke-flavored rawhide-behandlene. Det kan ikke behage hunden din veldig mye, men i det minste kan du være sikker på at han vil være trygg. Også, alltid pass på tegn på at noe er galt.

Er rawhide hund behandler trygt for hunderHvis du legger merke til symptomer som diaré, oppkast, gagging, sløvhet eller noen andre uvanlige symptomer Etter at du har gitt hunden Rawhide, ring veterinæren din umiddelbart. Noen problemer kan være ganske alvorlige hvis du ikke reagerer raskt.

Du bør også tenke på din egen sikkerhet og vaske hendene etter å ha håndtert disse godbitene. Hvis du har problemer med immunsystemet, bør du unngå å håndtere dem i det hele tatt.

Få hunden din skilt fra andre kjæledyr når du gir ham rawhide godbiter. Som vil hjelpe ham med å slappe av mens han tygger, og han vil ikke gulp større stykker bare fordi han er spent på å spille. Dette er spesielt viktig hvis hunden din er ekstremt territoriell rundt mat, noe som kan få ham til å haste og spise store biter av råhud.

Hvis du oppdager at rawhide-behandlingen har blitt liten nok til å bli svelget hele, eller hvis det ser tygget nok, bør du ta det fra hunden din. Det er når risikoen for kvelning og blokkering er den høyeste.

3. Tenk på alternativer

Diskutere mulige alternativer med veterinæren din, eller med en dyrebutikkhandler. Det er mange tygge leker og behandler der ute som kan erstatte rawhide bein. For eksempel kan hunden din være like fornøyd med en hard gummi tygge, spesielt siden det er typer som kan fylles med mat.

Du bør se på andre ting, som marrow bein, mobbe pinner, hjort gevirer eller til og med gulrøtter. Dette er mye tryggere og flere naturlige alternativer til Rawhide, som også vil tilfredsstille hundens behov for å tygge og for å holde tennene rene.

Les neste: Topp 10 beste hunden tygger for hunder som er tøffe chewers

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Er rawhide hund behandler trygt for hunder?