Hunden behandler varianter

hunden behandler varianter, bokser valp venter på å behandle

Vi elsker å gi våre hunder godbiter, enten det er en belønning under trening, for generell god oppførsel, eller bare uten grunn i det hele tatt.

Velge den passende behandler varianter kan bidra til å holde våre hunder sunne og lykkelige. Godbiter kan forbedre et sunt kosthold og bør aldri gjøre mer enn 10% av en hunds daglige matinntak. Lær om hvilke typer hundebehandler tilgjengelig og bestemme hvilke som er best for hunden din.

01 av 09

Crunchy godbiter

Hard, crunchy godbiter, noen ganger kalt hundekjøtt, er tilgjengelige i en rekke smaker, former og størrelser. Størrelsen på behandlingen bør være passende for størrelsen på hunden din. Velg et merke som oppfyller de samme standardene som høy kvalitet hundemat. Crunchy Dog Treats Gjør gode hverdagsbelønninger for hunden din.

  • 02 av 09

    Myke behandler

    Myke, seige godbiter er også tilgjengelige i en rekke smaker, former og størrelser. Disse godbitene er spesielt nyttige under trening på grunn av deres behagelige smak og myk tekstur. Bruk små størrelser under trening for umiddelbar tilfredsstillelse. Hvis hunden din kan spise behandlingen rask, blir meldingen om at det er en belønning gjort klart. Velg hunden behandler merkevarer som oppfyller de samme standardene som høy kvalitet hundemat.

  • 03 av 09

    Frysetørket og jerky godbiter

    Frysetørket og jerky godbiter, når det er laget spesielt for hunder, tilbyr et velsmakende morsel som ligner på menneskelig mat. Disse godbitene er vanligvis tilgjengelige i en rekke former som kjøtt, lever, fjærfe og sjømat. Mange hundeeiere finner disse godbitene å være svært effektive for bruk når du trener på grunn av deres ønskelige smak.

    Sørg for å finne en god kilde til jerky godbiter, som et anerkjent amerikansk selskap. Eller du kan lage din egen kjøtt jerky godbit for hunden din med en mat dehydrator.

  • 04 av 09

    Dental Chews og Bone-lignende godbiter

    Dental Chews og Bone-lignende godbiter er ikke laget av dyreben. Noen er laget av maisstivelse eller andre fordøyelige materialer. På grunn av graden av tygging som kreves for å konsumere disse godbitene, tror noen eksperter de fremmer seg Tannhelse Helse. Selv om sikrere enn ekte ben, kan disse godbitene fortsatt forårsake en gastrointestinal blokkering hvis "Gulped". I tillegg, hvis behandlingen er for vanskelig, kan det forårsake tannfrakturer eller orale skader. Velg alltid riktig størrelse tygge for hunden din. Ikke velg en tygge som gjør vondt hvis du knuser den på kneet ditt - dette betyr at det er for vanskelig for hundens tenner. Pass på at hunden din blir overvåket når du bruker noen form for tygge.

    Fortsett til 5 av 9 nedenfor.
  • 05 av 09

    Ben og hover fra dyr bør generelt ikke gis til hunder. Disse kan forårsake chipping eller brudd på tenner, samt gastrointestinal perforering eller blokkering. Bones og hover kan være svært skadelige for alle typer hunder, men den farligste er kokte bein og noen slags fjærfe bein (kokt eller rå). Dette gjelder for hjort-gevir også - de er rett og slett for vanskelig å være trygge. Tilby hunden din dental chews og andre fordøyelige benalternativer i stedet.

  • 06 av 09

    Rawhide

    Rawhide er generelt ikke anbefalt for hunder med mindre det er spesielt behandlet for fordøyelighet. Laget av dyreskjul og ofte behandlet med forskjellige kjemikalier, kan Rawhide noen ganger forårsake gastrointestinale hindringer eller andre komplikasjoner. Prøv å mate maisstivelsesbaserte "bein" eller dental chews i stedet. Noen typer rawhide er spesielt utviklet av veterinærer for å bli fordøyelig og bra for tennene. Spør veterinæren din om disse alternativene.

  • 07 av 09

    Grisører

    Laget av ører av griser, er disse deilige, men likevel fete godbiter for hunden din. De kan også behandles med kjemikalier som kan betraktes som usikre. Grisører bør unngås, spesielt hos hunder i fare for fedme. Hvis du kan finne en kilde til grisører som ikke er altfor behandlet med kjemikalier, bør de fortsatt holdes til et minimum på grunn av deres høye fettinnhold.

  • 08 av 09

    Menneskelig matvarer

    Gi det menneskelig mat til hunder kan være bra eller dårlig, avhengig av typen mat. Matvarer som skal unngås inkluderer, men er ikke begrenset til ost, pølser, kjeks, kaker og andre lignende "bordskrap". Friske matvarer som gulrøtter, epler, magert kjøtt, fjærfe eller sjømat kan faktisk være gunstig for hunden din.

    Godbiter laget av menneskelig mat bør ikke inneholde noen krydder eller sauser. Aldri Gi hundens druer, rosiner eller løk som disse er giftige matvarer. Hvitløk kan også være farlig og bør brukes sparsomt og bare under ledelse av en veterinær. Kontakt din veterinær om sikkerheten til all menneskelig mat før du gir den til hunden din.

    Fortsett til 9 av 9 nedenfor.
  • 09 av 09

    Spesiell diett godbiter

    Behandler for hunder på spesielle dietter er noen ganger produsert av samme matfirma som gjør det spesielle dietten. Hvis ikke, spør veterinæren din om det er en passende erstatning. Du kan også gjøre Hjemmelaget hundebehandler med tillatte ingredienser, eller til og med fra den hermetiske versjonen av kjæledyrets spesielle diett.

  • Se nå: Hvis hunden din kunne skrive, ville de si dette

    Del det i det sosiale nettverket:

    Løp
    » » Hunden behandler varianter