Gjennomgang: snakk behandler meg hunden godbiter

Jerky godbiter for hunder har fått et dårlig rykte de siste årene. Snakk med meg er å forsøke å rette opp det omdømme ved å levere hundeeiere med 100% menneskelig karakter, laget i USA dehydrert godbiter for hunder. De startet sitt firma som et resultat av sin egen dårlige erfaring med kjæledyrsutstyret.

Det har vært utallige tilbakekallinger på kjæledyrmat og godbiter i det siste tiåret. Mange av disse tilbakekallingene var på dårlig kvalitet dehydrert hundebehandler, som har ledet mange eiere å holde seg borte fra denne typen behandling for sine kjæledyr.

Etter tapet av deres elskede gule Labrador ble grunnleggerne av talsbehandler for meg blitt forpliktet til å gi et trygt, sunt alternativ i kjæledyrsbehandlingsmarkedet. Da de fant ut at deres laboratoriet ble forgiftet av produkter laget med tainted kylling fra Kina, bestemte de seg for å skape et bedre alternativ for kjæledyrseiere.

Snakk behandler til meg hunden behandler gjennomgang

Snakk med megEn av de største misforståelsene som ble fortalt av kjæledyrmatprodusenter, er at deres produkter er "laget i USA."Mens hunden mat og godbiter som de produserer kan være Sett sammen og kokt I USA kan ingrediensene de bruker, komme fra hvor som helst rundt om i verden.

Dette er ofte misvisende, som hundeforeldre kjøper "laget i USA"Produkter som tror at 100% av produktet kommer fra og er produsert i USA. Dessverre utnytter mange produsenter av dette faktum.

Derfor er det så viktig at du undersøker produktene du kjøper. Lær hvor deres produkter er laget og hvor deres ingredienser kommer fra.

Snakk behandler med meg hunden godbiter er 100% laget i USA med USA hentet ingredienser. De gjør enkeltbestandige godbiter ved hjelp av USDA-godkjent, restaurantkvalitet kjøtt og frukt og grønnsaker som er hentet fra lokale leverandører og bondenes markeder.

Disse godbitene er menneskelig klasse, kornfrie og laget uten fyllstoffer eller kunstige ingredienser. Ingrediensene er bare skiver og dehydrert. Det er det. Ingenting lagt til og ingen ekstra behandling. Denne prosessen bevarer næringsstoffene og smaken av ingrediensene.

OGSÅ: 10 kreft forårsaker ingredienser i hundemat

jerky hund behandler

Hvis du leter etter proteinpakket hundebehandler, kan du finne snakkene med meg hunden godbiter i 3 smaker:

  • kyllingbryst
  • nederste runde biff
  •  biff lever

Du kan også finne dem i følgende frukt- og grønnsaksverdier:

  • yam
  • bete
  • squash
  • Mango
  • banan
  • ananas
  • eple
  • vannmelon (når i sesong)

Du kan bestille disse hundene behandler gjennom Selskapets nettside. De kommer i 3-unse pakker som selger for $ 11- $ 15, avhengig av smaken. De er ikke den billigste på markedet, men jeg tror de er en god verdi for pengene.

Som jeg demonstrerer i min videoanmeldelse, kan du enkelt bryte godbitene i mindre stykker for å få dem til å vare lenger. De er sammenlignbare i pris til andre lignende hundebehandler, og jeg vil definitivt være enig i at de er verdt prisen.

Les neste: Hvordan lage hjemmelagde hundebehandler (en videotilgang)

Gjennomgang-snakk behandler meg hunden godbiter

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Gjennomgang: snakk behandler meg hunden godbiter