Sunn hund behandler fra utseende som er lykkelig! Er laget i georgia

Sunn hund behandler fra utseende som `tittel =

Når du ser hunden godbiter på hyllene i store boks butikker, er de fleste av dem ikke laget av selskapet som selger dem. Det er et problem for meg. De selskapene som virkelig bryr seg om ingrediensene I produktene de skaper, ønsker ikke å selge dem til andre selskaper som skal markedsføres. De ønsker å lage sitt eget kvalitetsprodukt, og de er stolte av å sette navnet sitt, og bare deres navn, på emballasjen.

Jeff og Tommy Gay, medstifter av Big Creek Foods, forstår dette problemet, og de skjønner også at det er mangel på kvalitetshundbehandler tilgjengelig for kjæledyrseiere til en fornuftig pris. Det er derfor de opprettet Se hvem som er lykkelig! behandler for hunder. Brødrene har alltid hatt morminmedlemmer. De vokste opp med pepper den dalmatiske, Toby den tyske Shepherd og Fritz Schnauzer. I dag har Tommys familie en elsket gul Labrador kalt Chessie og Jeffs maltesiske, Toby, som hans tredje sønn.

I SLEKT: Søndagens tilbakekalling: Skadelige tilsetningsstoffer i kommersiell hundemat

Voksing opp Brothers familie eide en bedrift også. De var i bransjen for å gi ingredienser av høy kvalitet til kjente kjæledyrmatprodusenter. Kanskje det er derfor å hoppe inn i kjæledyret behandler markedet virket som en naturlig passform for paret? Uansett hvorfor de gjorde det, gjorde de et løfte til forbrukerne da de startet sitt naturlige kjæledyrsbehandlingsselskap - at kjæledyrforeldrene alltid ville vite nøyaktig hvem som gjorde utseende som er lykkelig! behandler og at de ville gjøre godbiter som var så sunn som de var deilig. Derfor er alle deres hundebehandler laget i små batcher i deres toppmoderne anlegg i Gainesville, Georgia.

Sunn hund behandler fra utseende hvem

Anlegget deres drives i henhold til FDA-sikkerhetsproduksjonsretningslinjer, og alt kjøtt og fjærfe som brukes i sine produkter, er hentet i USA, Canada eller New Zealand. Det er alltid USDA-inspisert. Fruktene, grønnsaker, korn og nøtter de bruker i sine produkter, vokser også i USA. Big Creek Foods bruker aldri ingredienser fra Kina. Hvert produktparti er individuelt testet, for å sikre at det oppfyller selskapets toppkvalitetsstandarder.

Se hvem som er lykkelig! Hunden behandler inneholder ingen fyllstoffer, kunstige konserveringsmidler eller animalske biprodukter. De er hormonfrie, og har ingen kunstige farger eller smaksstoffer heller. Alle sine produkter er bevart med vitamin E. Det er ingen kjemiske konserveringsmidler som BHT, BHA eller etoksyquin i noen av deres hundebehandler.

Du kan finne utseendet som er lykkelig! hunden behandler linje i kjæledyr spesialbutikker rundt om i landet. Selskapets nettside har en butikklokaliseringsside for å hjelpe forbrukerne å søke etter godbitene i deres område. Deres fetch`n-fileter kommer i fire varianter: Beef Jerky, Bison Jerky, Chicken Jerky eller Venison Jerky.

I SLEKT: Ti Best Grain Free Dog Food Brands

Du kan få sine Tempt`n anbud i fire varianter, inkludert: kylling med blåbær, kylling med gulrøtter, kylling med gresskar og kylling med søtpotet. Selskapets lykkelige wraps kommer også i fire forskjellige smaker: søtpotet med kalkun, søtpotet med kylling, gulrot med kylling og gulrot med kalkun.

Alle utseende som er lykkelige! Hunden behandler varianter er korn og glutenfri, så de ville være et utmerket valg for hunder med allergi eller hudfølsomhet. De bruker også unike proteinkilder som Bison og Venison, så hvis kjæledyret ditt er allergisk mot de mer vanlige former for protein som kylling og biff, kan du finne et merke fra dette firmaet som ville fungere godt for ham.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Sunn hund behandler fra utseende som er lykkelig! Er laget i georgia