Du vil ikke tro fordelene med ewegurt for hunder

Du vant `tittel =

Som hundeeiere ser vi alltid etter det nest beste som vil hjelpe til med hundens helse og velvære. Vi mate dem kvalitetsmat, bruke Pet-produkter som er fri for skadelige kjemikalier og giftstoffer, og vi bruker selv teknologi for å holde dem trygge. Hvem ville ha trodd at å legge sauemelk til hundens kosthold med produkter fra Ewegurt kunne også ha store helsemessige fordeler?

Selskapet bruker ingredienser som er lokalt hentet i Wisconsin og Illinois. Deres produkter er helt naturlige og inneholder ingen fyllstoffer eller kjemikalier. De inneholder heller ikke noen kunstig smaksstoffer, farger eller konserveringsmidler. Ewegurt produktlinjen inkluderer Freeze Tørket Hund Treffer og Shampoo Soap Bars.

Du vant

Sauens melk har mange fordeler for hunder, inkludert:

  • Støtte avslapping for hunder med angst, frykt og overexcitement problemer
  • Gunstig for følsomme mumier
  • Et godt alternativ for laktoseintolerante hunder
  • Leverer probiotika for sunn fordøyelse og immunstøtte
  • Fremmer et positivt humør og avslappende søvn

Visste du at saumælk er litt kjent superfood?

Det er riktig! Superfoods er næringsrik kraftverk mat som er fullpakket med mineraler, vitaminer, antioksidanter og polyfenoler. Sammenlignet med kumelk melk og geitemelk, er sauemelk definitivt det overlegne valget.

I SLEKT: Den beste hunden behandler gjennomgang

Sauemelk inneholder nesten en tredjedel mer energi enn geit eller ku melk. Det er også en stor kilde til jern, kalsium, sink, magnesium, tiamin, vitamin B6, B12 og D, riboflavin, mediumkjedenaminosyrer, alle 10 essensielle aminosyrer og linolsyrer. Sheeps melk har også doblet proteinet av geit eller ku melk.

Sauemelk inneholder folsyre og har mer enn dobbelt så mye vitamin C som ku eller geitmelk også. Det inneholder to ganger fettet av kumelk, men det betyr også at den har 2 ganger så mange sunne fettstoffer, inkludert omega 3 og 6.

Hvis kjæledyret ditt er laktoseintolerant, trenger du ikke å bekymre deg. De fete globulene i sauemelk er mindre enn de i geit- eller ku-melk, noe som gjør det lettere å fordøye.

Du vant

Sjampo barene fra ewegurt er mye lettere på din venns hud og har mange ekstra fordeler over Tradisjonell hund sjampo, Men den virkelige fordelen er i selskapets frysetørkede hundebehandler. Sheeps melk yoghurt godbiter gir en naturlig løsning for kjæledyr som er redd for torden, besøker veterinæren eller ridning i bilen.

Godbitene er frysetørket, så du må legge til vann før du betjener dem til din fido. Hver pakke inneholder 20 20 spiseskjeer av ewegurt og fôringsretningslinjene er basert på hundens vekt.

For eksempel veier hundene mine både mellom 41 og 60 pounds, så de ville kreve 4 ss hver. Hver pakke koster ca $ 20.

Ewegurt hundebehandler er laget med sauemelk yoghurt, sardiner, kale, rødbeter, persille, organisk kokosnøttolje og ufiltrert eplecidereddik. Du kan servere frysetørket yoghurt som er eller bland den med en like mengde vann. Ewegurt bør ta sin beroligende effekt innen 40 minutter.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Du vil ikke tro fordelene med ewegurt for hunder