12 Helsemessige fordeler med kokosnøttolje for hunder

Beste helsemessige fordeler med kokosnøttolje for hunder

Vi vet alle at kokosnøttolje er flott for oss, med mange helsemessige fordeler å nyte, men visste du at kokosnøttolje er gunstig for hunder også? Ja det er sant! Det er flott for hunder, og når det brukes hver dag, Helsemessige fordeler med kokosnøttolje for hunder kan være fantastisk å se.

Selvfølgelig kommer fordelene med kokosnøttolje fra fettene som den inneholder. Kokosolje består i stor grad av fett, faktisk er det 90% fett. Kokosolje er et mettet fett og har blitt klassifisert som en super mat.

Nå satser jeg på at jeg vet hva du tenker: "Jeg trodde fettene var dårlige for oss?"Vel, når det gjelder kokosnøttolje, er svaret nei. Kokosolje er fantastisk, og helsemessige fordelene er utrolig og ikke bare for oss, men for våre firebente venner også.

Dessuten er det mange Vitenskapelige studier med hunder på kokosnøttolje viser hvordan det positivt påvirker deres helse, hud, oppførsel og andre aspekter av en hundens generelle trivsel.

Når du gir hunden din med kokosnøttolje, hjelper du virkelig ham til å trives. Det kan ha positive effekter på hele kroppen - inne og ute. Doseringskravene er basert på hundens størrelse, så gjør du litt forskning eller sjekk med veterinæren din før du legger til dette nyttige stoffet til kostholdet hans.

Helsemessige fordeler med kokosnøttolje for hunder

Helsemessige fordeler med kokosnøttolje for hunder

1. Flott for hundens hud og frakk

Kokosolje forbedrer sterkt tilstanden til hundens hud og frakk, og hvis han lider av allergi, eksem, loppeallergier, kløende hud eller kontakt dermatitt, så er kokosnøttolje et must for hunden din. Kokosnøttoljevilje Forbedre og rydde opp disse hudforholdene som forårsaker hunden din så mye nød.

Kokosolje vil bidra til å få hundens frakk med helse, så hvis han har en kjedelig jakke, gi kokosolje et forsøk. Det gjør virkelig en tørr frakk bli slank og glanset. Din hunds frakkhelse er direkte relatert til helsen til huden.

De går hånd i hånd. En av de mange helsemessige fordelene med kokosnøttolje for hunder er at den nærer og fukter huden, som vil ha positive effekter på utseendet på hundens jakke.

2. Kokosnøttolje er den perfekte emollienten

Når det gjelder hudhelse, er kokosnøttolje en fantastisk mykgjørende (ikke-kosmetisk fuktighetskrem). Dette betyr at hvis hunden din lider av tørr hud, blir det sterkt forbedret og fuktet ved å legge kokosnøttolje til kostholdet hans. Selv hunder med den tørreste huden vil ha nytte av å bruke kokosnøttolje.

Prøv å gni litt kokosnøttolje i hundens negler for å holde dem sunne og sterke.

Du kan legge den til hundens mat, eller du kan legge den til sin sjampo. Noen hunder vil til og med spise det rett utenfor en skje, eller du kan bare legge til noen dråper i badekaret Når du groderer kjæledyret ditt hjemme. Prøv å bruke kokosnøttolje direkte til hundens hud en gang i uken. Dette vil gjøre en stor forskjell for tilstanden til hundens hud og også til neglene.

Helsemessige fordeler med kokosnøttolje for hunder

3. Kokosolje hjelper til med å helbrede hudforholdene

Hunder elsker sine turer og andre treningsaktiviteter, men noen ganger kommer de hjem med hudproblemer.

De kan ha kutt, hot spots, sår, stikk eller biter. Kokosolje vil hjelpe alle disse hudirritasjonene, da det vil bidra til å fremme helbredelse når det brukes direkte på hundens hud.

4. Kokosnøttolje har antibakterielle og antifungale egenskaper

Muligens er de beste helsemessige fordelene med kokosnøttolje for hunder at den inneholder antifungal og antibakterielle egenskaper. Dette betyr Lukt vil bli redusert (hvis det er et problem), og antibakterielle egenskaper vil forhindre at bakterier fra bygningen.

I stedet for stinkende lukt forbundet med bakterielle og soppinfeksjoner, Kokosolje har en fantastisk lukt som er frisk og tropisk, noe som vil få hunden din til å lukte herlig.

5. Kokosnøttolje forhindrer gjærinfeksjoner

Kokosolje vil også behandle og forhindre gjærinfeksjoner, og dette inkluderer Candida. Takket være antivirale agenter som finnes i kokosnøttolje, kan hunden som har kennelhoste gjenopprette seg raskere. Kokosolje eliminerer også hårboller, som kan gjøre hundens hoste.

I SLEKT: La oss snakke - fordelene med kokosnøttolje for hunder

6. Kokosnøttolje hjelper fordøyelsen

Helsemessige fordeler med kokosnøttolje for hunderKokosolje er flott for hundens fordøyelse. Det forbedrer ikke bare fordøyelsesprosessen, det forbedrer også næringsopptaket. Hvis kjæledyret ditt lider av visse fordøyelsesforstyrrelser som kolitt eller inflammatorisk tarmsyndrom, vil kokosnøttolje virkelig hjelpe.

Pass opp skjønt, som Det kan føre til at hundens avføring blir løsere. Hvis dette skjer, ikke bekymre deg! Alt du trenger å gjøre er å gi hunden din litt hermetisert gresskar, som Dette vil bidra til å faste opp avstemningen hans. Ved å gjøre dette kan Fido fortsatt få alle helsemessige fordelene med kokosnøttolje for hunder, bare uten de løse avføringen.

7. Kokosolje forhindrer dårlig ånde

Hvis hunden din lider av dårlig ånde, så er kokosnøttolje flott. Det reduserer og kan til og med forhindre dårlig ånde. Du kan til og med Pensel hundens tenner i kokosnøttolje. Kokosolje smaker godt, så det er virkelig fornuftig å pusse hundens tenner med det. Denne metoden vil gi din pooch de maksimale muntlige helsemessige fordelene med kokosnøttolje for hunder.

Hvis du for tiden har problemer med å pusse hundens tenner, prøv kokosnøttolje! Smaken kan lokke hunden din til å være mer behagelig under børsting.

8. Kokosnøttolje forhindrer mange sykdommer

Absolutt en av de mest fantastiske helsemessige fordelene med kokosnøttolje for hunder er at den har evne til å forhindre sykdommer som diabetes i hunden din. Kokosnøttolje kan forhindre diabetes som det regulerer og balanserer hundens insulinnivåer.

Men det er ikke bare bra for å forebygge diabetes, kokosnøttolje brukes til skjoldbruskfunksjon også. Det vil bidra til å forhindre infeksjoner, og også kokosnøttolje reduserer risikoen for hjertesykdom.

9. Styrer hundens vekt og hjelper stive ledd

Kokosnøttolje kan bidra til å kontrollere hundens vekt, da det øker energinivået. Hvis hunden din lider av stive ledd, leddgikt eller andre fellesproblemer, vil kokosnøttolje virkelig hjelpe med det også.

Mange kjæledyrforeldre foretrekker bruk av naturlige rettsmidler over reseptbelagte medisiner, så hvorfor ikke prøve helsemessige fordeler med kokosnøttolje for hunder før du gir kjæledyret en reseptbehandling for leddgikt?

I SLEKT: Hvordan motivere en overvektig hund

Helsemessige fordeler med kokosnøttolje for hunder

10. Fremmer hjernens helse

Kokosolje er utmerket for hundens hjerne. Mennesker bruker kokosnøttolje for å holde demens vekk, Og det er det samme for våre hunder. Hvis du har en hund som blir eldre, kan du prøve å bruke kokosnøttolje. Det vil virkelig bidra til å holde hundens hjernefunksjon som den burde.

11. Flott som en ørevask

Helsemessige fordelene med kokosnøttolje for hunder kan også ses i ørene. Kokosnøttolje kan også brukes som ørevask. En gang i uken vasker du pts ører med oljen. Dette vil bidra til å forbedre og til og med forhindre øreinfeksjoner som forårsaker hundene mye nød.

12. Perfekt for gråt øye flekker

Kokosolje er flott for å fjerne tåreflekker også! Dette er et problem som mange hundeeiere sliter med. Mange produkter som du finner i dyrebutikker for å fjerne tåreflett, inneholder harde kjemikalier som du ikke vil sette i nærheten av hundens øyne. Kokosolje gir deg en naturlig måte å fjerne flekkene som er trygge og effektive.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 12 Helsemessige fordeler med kokosnøttolje for hunder