8 Tips om super mat for hunder fra eksperter

Super mat for hunder

Din hunds ernæring er den viktigste viktigheten som effektene hans generelle helse og velvære. En bedre kvalitetsdiett vil ha en effekt på alt fra huden og jakkehelsen til styrken av hans immunsystem.

Hunder er avledet fra ville dyr, og deres diett krever fortsatt de samme rike næringsstoffene som deres forfedre finnes i naturen. I likhet med supermatene som er gunstige for mennesker, er det mange Super mat for hunder også.

Ikke glem å sjekke ut i forrige ukes kolonne om Vaksinere hunden din.

Hunden er alle veldig forskjellige, noe som betyr at de alle har forskjellige ernæringsmessige krav. Det er best å jobbe med en hundens ernæringsfysiolog eller veterinæren din for å komme opp med en diett som vil møte hundens spesifikke behov. Hvorvidt du lager din egen hundemat og godbiter, er det mange supermatvarer for hunder som du kan innlemme i Fido`s diett for å gi ham ekstra ernæringsmessige fordeler.

Mange av disse super matene til hunder er naturlig tiltalende, men du må kanskje skjule noen av dem i din hundens mat. Mange av dem kan blandes med proteinkilder som kjøtt, egg eller peanøttsmør for å tilby en mer tiltalende smak til hunder med en kresen gane.

Som med enhver ny mat, husk å introdusere disse super matene i kjæledyrets kosthold sakte og i små mengder. Hvis hunden din aldri har prøvd dem før det er en liten risiko for allergisk reaksjon. Det kan også gjøre mye skade på en hundens fordøyelseskanal hvis du endrer hans diett For drastisk.

I SLEKT: 11 beste superfoods for hunder som kan forbedre helsen sin

8 tips om super mat for hunder fra eksperter

Hund superfoods

1. Dr. Ernie Ward, DVM

Du ville ikke tro at du ville finne en flott artikkel om super mat for hunder på et nettsted kalt kjedsomhetsterapi, men det gjorde jeg. De deler en artikkel som inkluderer 12 overraskende super mat for hunder anbefalt av Dr. Ernie Ward, DVM. Jeg likte virkelig at denne artikkelen ikke bare oppførte super mat, men forklarte også fordelene med hver enkelt.

  •  Gresskarpuréen er fulle av fiber, vitaminer, mineraler og karotenoider som er gode for å regulere fordøyelsen, som støtter immunsystemet, og skaper sunn hud og hindrer kreft.

2. Dr. Laci Schaible

Dr. Laci Schaible Veier også inn på Super Foods for Dogs-emnet med denne artikkelen for Petcha. Hun er en selvutnevnt helsemutter, og prøver å utdanne kjæledyr foreldre om fordelene med å mate sine hunder et sunnere kosthold. Hun sier at generelt noen av fordelene med super matvarer for mennesker kan også gjelde for hunder, og hun viser de åtte supermatene til hunder som hun føler, tilbyr de fleste helsemessige fordeler.

  • & # 8230; men søte poteter kommer ganske nært. Faktisk er de så næringsrike at de kan bli matet daglig, og hunden din vil takke deg! De er rike på beta-karoten, som hunder konverterer til vitamin A - og det er viktig for god visjon, sunn hud, vekst og immunsystemet.

3. En grønn planet

Jeg snublet også over denne bloggen fra En grønn planet som diskuterer litt merkelig, men likevel effektiv super mat for hunder. Listen deres inkluderer alfalfa frø og jordet linfrø sammen med mer tradisjonelle matvarer som brokkoli og blåbær. Jeg liker at de fremhever det faktum at det ikke vil koste deg en formue å mate hunden din til en sunnere diett.

Mange av elementene som finnes i disse artiklene, kan kjøpes hos din lokale matbutikk, og vil ikke koste deg mer enn noen få cent per porsjon. Hvis du lener seg bort fra å prøve disse super matene til hunder bare på grunn av den ekstra kostnaden, tenk på de langsiktige effektene.

Et sunnere kosthold fører til en sunnere hund, som vil føre til mindre veterinærregninger, mindre kosttilskudd, og mange andre kostnadsbesparelser - for ikke å nevne det vil legge år til hundens liv. Er ikke det verdt noen få cent per dag? Du trenger ikke å mate din fido alle disse super matene hver dag. Roter dem i hans diett med jevne mellomrom, og du vil begynne å se en sunnere valp på kort tid.

  • Min hund kan ikke få nok blåbær! Disse morsomme, søte godbitene kan serveres rå, frossen eller pulverisert & # 8230; blåbær er flotte fordi:-De har høye mengder phyto-kjemikalier.
    -De er en rik kilde til vitamin E.
    -De er høye i fiber og mangan.
    -De er en stor kilde til antioksidanter.

4. Dr. Karen Becker

Stirling Moriah skrev denne bloggen for SolveanDevolve.org hvor han forklarer hvordan han brukte super mat anbefalinger av Dr. Karen Becker å lage sin egen super mat hund behandler. Begynnelsen av artikkelen berører de mange skadelige ingrediensene som finnes i mange kommersielle hunderbehandler, og betydningen av å mate kjæledyret ditt en kvalitetsdiett.

Deretter deler hun trinnvis instruksjonene for å gjøre godbitene. Hun forklarer ingrediensene hun bruker og deres helsemessige fordeler.

  • Valnøtter eller brasiløtter kommer neste, og ofte store deler av organisk peanøttsmør, en annen av deres favoritt ingredienser (jeg har hatt en krukke gå glipp av i løpet av prosessen, bare for å slå opp topless under sofaen, dekket i tennene).

5. Fransk Bulldog Rescue Network

Dette interessant artikkel fra Fransk Bulldog Rescue Network spiller på & # 8220; spis dette ikke det & # 8221; diett tilnærming. De lister mange vanlige matvarer som ikke er sunne for hunder, og gjør deretter et forslag om en lignende mat som kan mates som er mye sunnere. For eksempel diskuterer de ulempene med å fôre FIDO-behandlet kjøtt og fordelene med fôring av høy kvalitet fersk protein i stedet.

  • Sannsynligvis den mest populære menneskelige maten som hunder som sannsynligvis spiste i naturen, fjærfe er fullpakket med protein og lavt kalorier sammenlignet med andre røde kjøtt. Men i motsetning til matlaging for folk, er det egentlig ikke nødvendig å legge til salt, pepper og spesielt ikke hvitløk, når du forbereder dette produktet, siden disse krydder kan være skadelige for dyr.

Det ærlige kjøkkenet er et hundematproduksjonsfirma som gjør dehydrert mat til hunder som bruker hele, naturlige ingredienser. Åpenbart, de er stolte av å tilby kjæledyr foreldre et bedre alternativ til tradisjonelle kommersielle kjæledyr matvarer.

6. Det ærlige kjøkkenet

De er også stolte av å utdanne kjæledyr foreldre om farene ved et usunt kosthold for hunder. På deres nettside deler selskapet artikler og blogginnlegg med tips og triks, DIY ideer og oppskrifter. I Dette blogginnlegget Forfatteren diskuterer Do`s og Don`ts av menneskelig super mat for hunder.

  • Med de samme fordelene som tilbys av laks og fiskeolje, lever sardiner ikke lenge nok til å lagre giftstoffer i kroppen. Gå for sorten som er hermetisert i vann, i stedet for olje, for lavere fettinnhold.

7. National Canine Cancer Foundation

De National Canine Cancer Foundation Tilbyr dette Flott visuelt på deres nettside som beskriver syv super mat som er flott for hunder. Under det visuelle de beskriver hvordan du skal forberede hver mat til kjæledyret ditt og hvordan du kan forberede det til å legge til direkte på kjæledyrets mat hvis du vil gjøre det på den måten. Som nevnt, vil noen hunder spise noe, og andre kan trenge noe med litt mer appell.

  • Som med de andre matene på denne listen, er Kale en superfood for både mennesker og hunder, noe som gir fordelene som finnes i vitamin A, C og K, samtidig som det gir høye nivåer av kalsium og jern.

8. Julie Flaherty

Den siste artikkelen jeg skal dele denne uken er av Julie Flaherty. Hun skrev denne artikkelen for tufts ernæring, et magasin satt ut av Gerald J. og Dorothy R. Friedman School of Nutrition Science and Policy og Jean Mayer USDA Human Nutrition Research Center på aldring. Det snakker ikke spesifikt om supermatene som er best for hunder, men det diskuterer forbindelsen mellom hund og menneskelig ernæring.

De Artikkel forklarer at menneskelig ernæring er mye mer som hundens ernæring enn det er som mus eller rotter. Derfor er det gunstig for oss å studere hunden ernæring og lære av det. Siden hunder naturligvis utvikler mange av de samme sykdommene vi gjør, kan vi studere hvordan ernæringseffekter disse sykdommene.

  • I motsetning til mennesker, "kan vi kontrollere disse dyrs dietter veldig nøye for å studere rollen som ernæring i disse sykdommene," sier hun. Denne typen forskning kan ikke bare hjelpe kjæledyr, men til slutt mennesker.

Hvis du vil hjelpe hunden din til å holde deg frisk, er en høy kvalitet diett det første trinnet. Par som med vanlig trening, og hunden din er sikker på å leve et langt og sunt liv. Hans livskvalitet vil bli økt, og han vil bli lykkeligere. Et godt kosthold starter med en god mat, men om du gjør hundens mat selv eller kjøper et kommersielt kosthold, kan disse supermatene for hunder være et gunstig additiv.

Les neste: 15 Top Dog Food Brands

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 8 Tips om super mat for hunder fra eksperter