5 Grunner til å begynne å lage hundemat hjemme

Så, her undersøker du grunner til å begynne å lage hundemat hjemme. Det betyr at du har i det minste tenkt på ideen, og du sannsynligvis lener seg mot matlaging hjemmelaget måltider for din valp. Jeg har matlaging for hundene mine i årevis, og jeg deler min topp 5 Grunner til å begynne å lage hundemat hjemme.

Jeg er sikker på at du har hørt om forskningen som har avdekket den mørke siden av kommersielle kjæledyrmatvarer. Farlige ingredienser funnet i noen av disse produktene har vært knyttet til helseproblemer som alvorlig som kreft! dessverre, Pet Food Regulations I USA er det veldig laks, og noen selskaper utnytter det.

Hjemmelaget hundemat kan være et sunnere alternativ, men bare når det er gjort riktig. Det første du trenger å vite om å bytte til et hjemmelaget kosthold er det det vil ikke være lett. Det er mye forskning som skal gjøres, og det er best å jobbe med en ekspert utdannet i hundens ernæring som kan veilede deg i å skape ordentlig balansert oppskrifter.

En berømt studie fra University of California, Davis, Veterinærskole Beviser at oppskrifter opprettet for hjørnetenner er vanligvis ikke ernæringsmessig balansert. De valgte 200 oppskrifter fra 34 forskjellige kilder, inkludert hundpleiebøker, veterinære lærebøker og pålitelige elektroniske ressurser.

Av de 200 oppskriftene de så på, bare ni Hundematoppskrifter ga balansert ernæring i konsentrasjoner som oppfyller minimumsstandardene som ble etablert for voksne hjørnetenner av AAFCO. Av de ni oppskriftene, bare fem Forutsatt voksne hunder med essensielle næringsstoffer i konsentrasjoner som møtte NRCs minimumskrav.

Alle de gunstige grunnene til å begynne å lage hundemat hjemme vil bli oppveie hvis du ikke gir kjæledyret ditt med balansert ernæring som hans kropp trenger.

5 grunner til å begynne å lage hundemat hjemme

Grunner til å begynne å lage hundemat hjemme

1. Kjenn ingrediensene

Å vite nøyaktig hva som går inn i hundens matskål, er utrolig viktig. Det er spesielt nyttig hvis hunden din trenger et spesialisert kosthold eller har svært spesifikke ernæringsmessige krav.

Når du forbereder hele Fidos mat fra bunnen av, vet du nøyaktig hva som går inn i munnen og passerer gjennom fordøyelsessystemet. Dette gjør det mulig for deg å bedre overvåke hundens generelle helse og svare på riktig måte Bivirkninger på mat.

Kommersielle hundematfirmaer må liste inn ingrediensene de bruker, men har du noen ide om hva kvalitet av ingrediensene er? Hvor de er hentet? Hvordan de har blitt behandlet? Når du lager hundemat hjemme, Du har ansvaret for ingrediensene.

Jeg anbefaler å kjøpe de beste kvalitets ingrediensene du har råd til. Hvis mulig, få helt naturlige og organiske ingredienser. Jo bedre kvaliteten på ingrediensene, den bedre ernæringen de vil gi.

2. Gi den beste ernæringen

Som mennesker, hunder er en svært variert art. Hver hund har sin egen unike ernæringsmessige behov Basert på faktorer som:

  • alder
  • vekt
  • aktivitetsnivå
  • rase
  • helsetilstand

Hver hund har unike behov når det gjelder hvor mye protein, karbohydrater, fett, vitaminer og mineraler deres kropper trenger på en dag. På samme måte endres en hunds ernæringsmessige behov over tid. For eksempel har valper forskjellige ernæringsmessige behov enn voksne hunder. En hunds ernæringsbehov vil endres hvis de er diagnostisert med en helsetilstand eller gjennomgår en plutselig livsstilsendring.

Tror du et kommersielt hundematprodukt som er opprettet for "hunder av alle livsstadier" eller "voksne hunder" vil møte alle dine kjæledyrs behov? Selvfølgelig ikke! Disse hundematproduktene bruker en "teppe" tilnærming til ernæring som vil tilfredsstille behovene til "gjennomsnittlig" hunden.

En av de beste grunnene til å begynne å lage hundemat hjemme er at du kan imøtekomme oppskriftene til Møt hundens eksakte behov. En god hjemmelaget hundemat må inneholde riktig andel av ingrediensene som hunden din krever basert på hans alder, størrelse, rase, aktivitet og helse.

Hopper over en komponent eller går overbord med en annen, kan ha en negativ effekt på hundens helse, spesielt hvis han spiser et ubalansert kosthold regelmessig. Av denne grunn er det viktig at du jobber med en ekspert i hunden ernæring før du bytter hunden din til et hjemmelaget diett.

gjør hjemmelaget hundemat

3. Ingen fyllstoffer eller kunstige ingredienser

De fleste kommersielle hundematvarer inneholder kunstige tilsetningsstoffer og konserveringsmidler for å skape en lengre holdbarhet. Hjemmelaget mat krever ikke bruk av konserveringsmidler. Mens konserveringsmidler kanskje ikke er din første bekymring når du tenker på kommersielle produkter, bør de være høye på listen din.

BHA (butylert hydroksyanisol) og BHT (butylert hydroksytoluen) er vanlige konserveringsmidler i kjæledyrmat. Både er for tiden merket av Verdens helseorganisasjon som kreftfremkallende. Etoksyquin er et annet vanlig konserveringsmiddel funnet i kommersielle kjæledyr matvarer. Det er et plantevernmiddel og kan være giftig for hunder over tid.

Fyllstoffer er en annen angående ingrediens i kommersiell hundemat. Mange kommersielle kjæledyrmatvarer inneholder høye mengder korn som soya, mais, hvete og ris. Mens det er noen ernæringsmessige fordeler for disse ingrediensene, har studier vist det Hunder har problemer fordøye visse korn.

Glutenøs ingredienser kan også være skadelige for hunder på andre måter. De kan forårsake betennelse og allergiske reaksjoner. Dette er ikke tilfelle med alle korn eller for alle hunder, Men det er fortsatt verdt å ta hensyn til når man vurderer en bytte til en hjemmelaget diett.

4. Legg til variasjon

Vil du spise det samme måltidet hver dag i flere uker om gangen? Selvfølgelig ikke! Så, hva får deg til å tro at hunden din vil? En av de beste grunnene til å begynne å lage hundemat hjemme er fordi du kan gi ubegrensede alternativer for variasjon for å friste poochs gane.

Å gi hunden din en rekke hjemmelagde matvarer kan også forbedre sin ernæring og forhindre allergi. Ved å lage hjemmelaget hundemat, kan du sikre at Fido får variasjon i kostholdet hans, slik at han kan få den beste balansen i næringsstoffer og vitaminer.

5. Det er ikke dyrere

Det er en vanlig misforståelse at hjemmelaget hundemat er dyrere enn kommersiell hundemat. Hvis du sammenligner kostnadene for Hjemmelaget måltider til prisen på et kommersielt produkt som er av lignende kvalitet, Du vil se at hjemmelaget mat er faktisk mye billigere.

Den gjennomsnittlige kostnaden for å mate en mellomstor hund To passende størrelse måltider per dag med høy kvalitet kommersiell kibble vil sannsynligvis beløpe seg til rundt $ 5 + daglig. På den annen side vil fôring 2 hjemmelagde måltider av samme kvalitet sannsynligvis koste deg omtrent halvparten av det (ca $ 3 per dag).

Les neste: 5 Sikkerhetsregler for hjemmelaget hundematlaging

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 5 Grunner til å begynne å lage hundemat hjemme