3 Tips om hvordan du lager hundemat billig på et budsjett

Kostnaden for hundemat er en av de største faktorene å vurdere før du vedtar et kjæledyr. Med det som sagt, som gir den beste ernæringen, bør også være en av disse faktorene. Når du gjør det riktig, er hjemmelagde måltider for hunden din den beste måten å gi topp kvalitet ernæring. Du kan lære Hvordan lage hundemat billig uten å ofre kvaliteten på måltidene.

Når du tenker på bekostning av hjemmelaget hundemat, må du først tenke på kvaliteten på maten du skal gjøre. Du skal bruke hele mat og ingen kunstige fyllstoffer, konserveringsmidler, fargestoffer eller skadelige ingredienser.

Å gjøre hundens måltider, lar deg også imøtekomme maten til hans behov. Hvis hunden din har allergi eller matfølsomhet, kan du sørge for at maten du lager, vil ikke forstyrre magen.

Når du gjør en kostnadsammenligning, må hjemmelaget hundemat sammenlignes med et høykvalitets kommersielt kosthold laget med naturlige, hele matredienser. Du finner mer informasjon om hvordan du beregner kostnaden for hjemmelaget hundemat i Denne detaljerte veiledningen.

3 tips om hvordan du lager hundemat billig på et budsjett

Hvordan lage hundemat billig

1. Kjøp i bulk

Matlaging hundens hjemmelagde mat i bulk og fryser det i uker eller måneder fremover er en flott strategi for å spare penger på den totale matkostnaden. Mange av ingrediensene for hjemmelaget hundemat er mye billigere i bulk enn de er i små batcher - spesielt proteinkilden. Som en ekstra bonus sparer du deg selv mye tid ved å forberede større batcher.

Du kan få tilbud på de fleste hundematredienser Ved å kjøpe i bulk. Enten du handler på en tradisjonell forhandler, Farmers Market eller Local Mom og Pop Store, er prisen per pund (eller per vare) nesten alltid billigere når du kjøper en større mengde.

2. Snakk med lokale kjøttprosessorer

Lokale slakterier eller bønder kan selge utklipp som de ikke vil bruke, som orgel kjøtt og bein, for en svært lav pris. Visste du at orgel kjøtt er en av de mest fordelaktige ingrediensene du kan legge til i hjemmelaget hundemat? Og hvis du kan få det til en nedsatt pris, er det en vinn-vinn!

Hvis du bor i et område hvor jakt er vanlig, bør du vurdere å kontakte en lokal jeger eller en villspillprosessor. De gjør ofte ikke eller kan ikke bruke hele spillet de har jaktet og leter etter måter å kvitte seg med utklippene. Du kan være i stand til å få ingredienser av høy kvalitet for din hjemmelagde hundemat for en mye lavere pris (eller muligens til og med gratis).

Du kan også prøve å kontakte en lokal bonde. Du kan bare finne en bonde som vil være villig til å selge deg alle slags kjøtt av høy kvalitet, organer og bein til en mye lavere pris enn du vil få i en butikk.

3. Kjøp i sesongen ingredienser eller vokse din egen

Frukt og grønnsaker er en av de dyreste ingrediensene som du må kjøpe for hjemmelaget hundemat. For å redusere kostnaden, vær sikker på at du kjøper i sesongen ingredienser. De vil være billigere enn produsere som må importeres fra andre regioner.

Hvis du har en grønn tommel, kan du også prøve å vokse dine egne frukter og grønnsaker. Enten du kjøper i bulk eller vokser en stor avling, kan du dehydrere eller fryse de ekstra råvarene for bruk i fremtiden. Planlegging på forhånd er en av de beste måtene å spare penger på hjemmelagde hundematredienser.

Les neste: Mine topp 10 mest vanlige hjemmelagde hundematredienser

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 3 Tips om hvordan du lager hundemat billig på et budsjett