Gjennomgang: nomnomnow fersk tilberedt hundemat levering (2018)

Å lage hjemmelaget hundemat har mange fordeler for både poochen din og du. Den viktigste fordelen er at det er sunnere for hundens følgesvenn, som vil gjøre ham lykkeligere og spare deg for penger på veterinærpleie. Hvis du ikke tror du har tid til å forberede hvert måltid for hunden din, Nomnomnow har en enklere måte å mate hunden din fersk tilberedt mat.

Kommersiell hundemat gir bekvemmeligheten å være i stand til å måle, scoop og tjene. Du kan kjøpe en stor pose med kibble eller et helt tilfelle av våt mat på en gang, noe som betyr at du ikke trenger å gjøre så mange turer til dyrebutikken.

Nomnomnow Fersk tilberedt hundematleveringSelv om hjemmelaget hundemat er mye sunnere, er det også mer tidkrevende og ikke så praktisk. Ikke bare vil du måtte ta deg tid til å forberede måltidene selv, du må også gjøre forskning på forhånd for å forstå hundens ernæringsmessige behov.

Visste du at flertallet av hjemmelagde hundematoppskrifter som du finner online eller i bøker, er ikke ernæringsmessig balansert? Faktisk analyserte en nylig studie 200 hjemmelagde hundematoppskrifter (hvorav noen ble skapt av veterinærer).

I følge UC Davis University:

; De fant at bare ni av de 200 oppskriftene - inkludert åtte av de ni skrevet av veterinærer - ga alle essensielle næringsstoffer i konsentrasjoner som møtte minimumsstandardene etablert for voksne hunder av Association of American Feed Control-tjenestemenn, mens de bare er fem Oppskrifter - alt skrevet av veterinærer - forutsatt essensielle næringsstoffer i konsentrasjoner som møtte National Forskningsrådets minimumskrav til voksne hunder.& # 8221;

Nomnomnow innser at de fleste kjæledyrseiere som ønsker å mate et hjemmelaget diett, har ikke tid til å forberede den. De innser også at kjæledyrets eiere som lager kokk for sine kjæledyr, ofte uvitende gir hunden sin en ubalansert kosthold. Så bestemte de seg for å gjøre noe med det, og jeg bestemte meg for å se hva dette selskapet har å tilby.

Flere ideer og videoer: Hjemmelaget hundemat og hund behandler oppskrifter

NomnomNow Fresh Cooked Dog Food Delivery Review

Nomnomnow Fersk tilberedt hundematleveringNomnomnow er et kommersielt hundematfirma som lager fersk mat til hunden din og leverer den rett til døren hver uke. Det er også like praktisk som kommersiell kibble, fordi den kommer Pre-portioned for å møte hundens spesifikke ernæringsmessige behov.

Hvordan gjør de det?

Alle nomnomnow-oppskrifter er formulert av Dr. Justin Shmalberg, en styret sertifisert veterinær. Han er også en professor ved University of Floridas College of Veterinary Medicine. Maten som du mottar vil bli formulert basert på hundens:

  • Nomnomnow Fersk tilberedt hundematleveringstørrelse
  • vekt
  • alder
  • aktivitetsnivå
  • rase
  • Allergier / helseproblemer

Denne hunden maten er gjort fersk hver uke fra fullmat, restaurant-kvalitet, menneskelige ingredienser. De bruker aldri frosne matvarer, og det har ingen filler eller kunstige konserveringsmidler. NomnomNow er også laget i California.

Det er 5 oppskrifter å velge mellom:

  • Porkalicious Potluck (jeg får denne oppskriften på min beagle)
  • Kylling Chow-Wow (jeg får denne oppskriften på min Labrador)
  • Heartland Beef Mash
  • Velsmakende Tyrkia FARE
  • Egg og veggie medley

Våre hunder elsker denne maten, og jeg er sikker på at selv den pickiest eater ville bli lokket av fersk mat ingredienser og fristende aroma av nomnomnow måltider.

En av de tingene som virkelig imponerte meg om denne hunden mat leveringstjenesten er at du kan bestille mat for mer enn ett kjæledyr. De lager mat til katter og hunder, og hvert måltid vil bli tatt vare på de spesifikke kjæledyrets behov. I motsetning til å kjøpe en pose med kibble, vil hver av kjæledyrene få akkurat den rette ernæringen de trenger, pluss det vil være perfekt portioned slik at du ikke trenger å bekymre deg for overfeeding.

Nomnomnow Fersk tilberedt hundematleveringSelv om dette er lett en av de sunneste matene på markedet, må du også betale mer for høykvalitets ingredienser og bekvemmelighet. Hvis du kjøper nomnomnow hundemat, vil det bli levert rett til dørstokken din en gang i uken. Så, vil du motta 14 måltider for kjæledyret ditt om gangen.

Kostnaden for denne maten vil variere avhengig av mengden hunden din trenger, oppskriften du velger og eventuelle spesielle kostholdshensyn som han kan ha. Selskapets nettside sier at det vil koste rundt $ 2.71 / Måltid for en gjennomsnittlig hund som veier 32 pounds.

Fra nå til slutten av mai kan våre lesere få $ 20 av sin første bestilling av Besøk på denne linken!

De tilbyr gratis frakt, og 1% av salget doneres for å hjelpe hundene med kreft på Ketopet Sanctuary. NomnomNow samarbeider også med shelters og redningsorganisasjoner i deres adopsjonsprogram for å tilby dem rabatter på fersk mat.

Relatert podcast: Er hjemmelaget hundemat så sunn som vi tror det er?

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Gjennomgang: nomnomnow fersk tilberedt hundemat levering (2018)