10 Hjemmelaget hundemat leveringstjenester fra hele verden

Hvis du er som meg, ser du matlaging som en chore. Prep og opprydding for måltider laget av grunnen er bare litt for mye arbeid. Hvis det er vanskelig for deg å lage mat for familien din, vil du sikkert ikke gjøre det for hunden din. Ikke bekymre deg - du kan levere hunden din med næringsrik, fersk mat og god smak uten et problem ved å bruke en hjemmelaget hundematleveringstjeneste.

Hva er hjemmelaget hundematleveringstjenester?

En hjemmelaget hundemat leveringstjeneste er akkurat det det høres ut som. Du velger et nettsted du vil bestille online fra, og de vil ta med et enkelt måltid eller en boks med måltider for din pooch rett til døren din.

Avhengig av hvilket selskap du bruker, annet enn leveringssteder, varierer alle disse hjemmelagde hundematleveringswebstedene på to måter: (a) Selskapets tilnærming til å lage sine hjemmelagde hundemat, og (b) typen oppskrifter de ha.

(en) Nærme seg. Noen nettsteder vil ha en rekke oppskrifter som du kan velge mellom og bestille, mens andre vil be deg om å fylle ut et skjema om kjæledyret ditt og skreddersydde måltider spesielt for hundens ernæringsmessige behov basert på den informasjonen. Noen selskaper vil også være fokusert på å sikre en & # 8220; menneskelig klasse & # 8221; prosess.

(b) Oppskrifter. Ett selskap kan tilby velbalanserte, friske hjemmelagde hundematoppskrifter som består av kjøtt, fisk, grønnsaker og frukt hvor det endelige måltidet ser ut som en tallerken for konsum, mens et annet selskap vil bli fokusert spesielt på rå hundematoppskrifter og ukokt, minimal behandlet måltider.

Annet enn disse to faktorene, er de ti beste hjemmelagde hundematleveringsselskapene svært like. Du vil raskt se at dette er for det meste populært i USA, og det er bare sakte å plukke opp i Australia, Canada og Europa. Jeg har ikke funnet noen hjemmelagde hundematleveranser for andre steder. Før du bestiller, sørg for å velge den som leverer til hvor du bor og forskning andre kjæledyrseiernes vurderinger.

Les også: 50 beste hjemmelagde hundematoppskrifter

10 Hjemmelaget hundemat leveringstjenester
fra hele verden

De beste hjemmelagede hundematleveringstjenester

Nom nom nå

Nettstedethttps: // nomnomnow.com /
Leveranse: Forente stater

nom nom nå hjemmelaget hundemat leveringEn raskt voksende hjemmelaget hundemat leveringstjeneste i USA, Nom Nom har nå et innledende tilbud - 50% avslag på din første bestilling. Med en faktisk veterinær dr. Justin Shmalberg med ansvar for alle sine hjemmelagde hundematoppskrifter, du er sikker på å få et sunt, velbalansert og næringsrikt måltid for din fido. Du kan lese mer om hvordan prosessen fungerer og hva du får I vår Nom Nom nå gjennomgang.

Prissetting: Prisen er ikke lett tilgjengelig på deres nettsted. Du fyller ut en form, og selskapet vil sende deg en e-post med prisen for kjæledyrets måltidsplan. Dog mat måltider leveres i det kontinentale USA. De er individuelt pakket av en del.

Mitt perfekte kjæledyr

Nettstedethttps: // myperfectpetfood.com /
Leveranse: Forente stater

min perfekte kjæledyrmatMitt perfekte kjæledyr er tilgjengelig i utvalgte butikker i USA, men du kan også bruke dem som en hjemmelaget hundematleveringstjeneste ved å bestille fra nettsiden og få den fedex-ed rett til døren din. De koker alle hundemat måltider i kjøkkenet deres ved hjelp av friske, hele matvarer hentet i USA. De har selv en form Du kan bruke til å velge det perfekte og velbalanserte måltidet spesielt for dine individuelle kjæledyrs behov.

Prissetting: For $ 49.99 Du får 2 pakker (14 individuelt innpakket barer) av hjemmelaget hundemat levert frisk for din pooch. En bar er portioned for en 20 pund hund. Du kan sette opp gjentatte ordrer for din bekvemmelighet.

Darwins naturlige kjæledyrprodukter

Nettstedethttps: // DarwinSpet.com /
Leveranse: Forente stater

Darwins Pet FoodHvis du er ute etter rådog mat måltider for din pels-baby, kan Darwin bare være den perfekte leverandøren for deg. De er en unik hjemmelaget hundemat leveringstjeneste som vil sende vakuumpakket rå måltider til enhver adresse synd det kontinentale USA. Deres kjøtt er hentet fra burfri, gressmatet dyr uten antibiotika, ingen steroider og ingen hormoner. Grønnsakene er også organiske.

Prissetting: For $ 14.95, vil du få 10 pounds komplett, rå måltider for ditt firbenede familiemedlem. De har også en linje som heter "Intelligent design" For hunder med spesifikke helseproblemer. Prisene belastes av pundet for disse måltidene og vil variere. Kostnaden inkluderer frakt, men en $ 6.50 Håndteringsavgift brukes på alle bestillinger.

Doggy bag levering

Nettstedethttp: // doggybagdelivery.com.au /
Leveranse: Sydney, Australia

doggybag hjemmelaget hundemat leveringHvis du bor i Sydney, Australia, er dette hjemmelaget hundematleveringstjeneste for deg. Doggybag selskapet ble født ut av et par kjærlighet til hunden sin. Etter mye prøving og feil mens du prøver å få sin venns helseproblemer løst, ble deres hjemmelagde hundematoppskrifter født som de nå tilbyr til noen som ønsker å bytte sine kjæledyr til en sunnere, frisk hjemmelaget hundemat diett. De koker alle sine hunde mat måltider i sitt eget kjøkken og deretter personlig levere den til døren din hvor som helst i Sydney.

Prissetting: Med doggy bag, kan du velge mellom en "all våt" plan ($ 7.15 per dag), "tørr og våt" plan ($ 6.60 per dag), eller en "middag bare" plan ($ 5.50 per dag). Måltider kommer porsjonert for kjæledyret ditt. Med gratis ukentlig levering og den første uken med hundematfri, er det verdt det å gi denne familien laget et skudd.

Glad hundemat

Nettstedethttps: // happydogfood.com /
Leveranse: Forente stater

Happy Dog Food Delivery ServiceÅ bringe sunn hundemat og hundebehandler til kjæledyrene på Continental USA er målet for Happy Dog Food Company. Alle ingrediensene er organiske og lokalt hentet. De er en veldig populær hjemmelaget hundemat leveringstjeneste, og ifølge mange kjæledyrseiere trenger du ikke å bekymre deg for at kjæledyret ditt ikke liker måltidene sine og har bortkastet mat igjen.

Prissetting: Prisene varierer med valg. Med hundebehandler som starter på $ 9.99 og hjemmelagde måltider starter på $ 16.95, du er sikker på å finne noe hunden din vil elske. Hvis du er bekymret for at din Fido ikke vil elske denne hjemmelagde maten, kan du Kjøp prøver for $ 1.49. Fraktkostnader er tiered avhengig av dollarbeløpet og prisene starter på $ 1.25.

Butternut-boks

Nettstedethttps: // butternutbox.com /
Leveranse: Storbritannia

Butternut Box Dog Food DeliveryLevering av Storbritannia, Butternut Box hevder å være en av de få hjemmelagde hundematleveringstjenestene som utvikler sine måltider med ernæringseksperter og har de godkjent av dyrene. Deres hjemmelagde hundemat er skreddersydd for din individuelle fido. Før du kjøper, vil du svare på noen få spørsmål, inkludert størrelsen på poochen din og hans aktivitetsnivå blant annet.

Prissetting: Måltidsprisene varierer avhengig av hundens behov, men kostnadene begynner på £ 1.60 om dagen med gratis levering. Leveranser er gjort ukentlig på søndag eller mandag. Hvis du ikke er hjemme de dagene, ikke noe problem - de leverer i en kjøleskap.

Min hund fersk mat

Nettstedethttps: // mycaninefreshfoods.com /
Leveranse: Canada

Min hund frisk mat leveringGir høy kvalitet hjemmelaget hundemat over Canada, har min hunds fersk mat en rekke måltider og hundebehandler for din pels-baby, og det er den eneste hjemmelagde hundematleveransen i Canada som jeg kunne finne. Generelt er de en annen type hjemmelaget hundemat leveringstjeneste ved at de lager spesialiserte måltider for hunder med allergi, og til og med gjør godbit for å hjelpe hundene med opprørt mage, som er veldig unikt. 100% naturlig, dette er maten din PUP har ventet på.

Prissetting: Prisene varierer og rabatter tilbys for store bestillinger, men man kan bestille en rekke bunt av måltid patties på $ 87.75 for 27 patties. En patty er den gjennomsnittlige hundens daglige måltid - halv om morgenen, og halv om kvelden.

Haustierkost

Nettstedethttp: // Haustierkost.EU /
Leveranse: Den Europeiske Union

Haustierkost Hjemmelaget hundematleveringLevering av Europa, Haustierkost Hjemmelaget Dog Food Delivery Company stoler seg på å lage høy kvalitet, rå hundemat. Ikke for squeamish, har dette nettstedet en rekke virkelig unike rå hundebehandler og måltider for din firbenede venn. Pass på at du leser beskrivelsene godt - noen elementer er individuelle godbiter, og noen er bare kjøttretter, og noen er komplette måltider. Hvis du er ute etter variasjon, er dette stedet.

Prissetting: Prisene varierer vilt for elementer på dette nettstedet. Et komplett måltid koster rundt € 0.70 om dagen. Mens frakt er i hele Europa, sender de ikke til noen øyer unntatt fastlandet Storbritannia. Fraktkostnader er € 8 per pakke.

Ollie

Nettstedethttps: // Myollie.com /
Leveranse: Forente stater

Ollie Dog Food DeliveryOllie bruker menneskelig mat og mennesker (ikke maskin) for å lage sine hjemmelagde hundemat. De vil at du skal vite at det er noen som overvåker hva som går inn i hundens mat hvert skritt av veien. Du kan tilpasse en måltidsplan, inkludert snacks, også. Ditt kjæledyrs måltid kommer rett til døren din hvor som helst i det kontinentale USA.

Prissetting: Prissetting starter på $ 3 per dag (for små hunder). Etter at du har oppgitt bestillingsinformasjonen din, vil du bli gitt en pris for hundens måltidsplan. Din bestilling vil også komme med en spesialisert scoop skreddersydd til hundens størrelse og energinivå, slik at du alltid vet hvor mye du skal tjene. De tilbyr 50% av hundens første boks av alle naturlige hjemmelaget hundemat.

Hundemiddager

Nettstedethttps: // Dogdinners.com.au /
Leveranse: Australia

Dog middager leveringEn annen hjemmelaget hundemat leveringstjeneste i Australia, Dog Dinners Company gjør menneskelig klasse mat til hunder tilberedt av en person i sitt eget personlige kjøkken. Du kan bestille vanlige middager, gourmetmiddager og hundebehandler. Levering er tilgjengelig for alle områder i Sydney og ut til den sentrale kysten, Katoomba og Wollongong.

Prissetting: Måltider er pakket og priset i milliliter. Priser for måltider starter på $ 6.00 for 500 ml. Hunden behandler er priset av varenummer, gram og mer, avhengig av varen. Dette nettstedet tilbyr de fleste hundebehandlingsvalg av enhver annen hjemmelaget hundematleveringstjeneste jeg har sett, og leveransen er gratis.

Før du bestiller & # 8230;

Hjemmelaget hundemat leveringstjenester fra hele verdenNår du ser etter den beste hjemmelagde hundematleveransen for å gi din pooch med høy kvalitet, nystekte hjemmelagde hundemat, sørg for at du gjør din egen forskning og leser anmeldelser fra andre kjæledyrseiere. Mens jeg prøvde å gjøre min due diligence på disse selskapene for artikkelen, har jeg ikke personlig brukt dem. Forhåpentligvis vil denne listen over hjemmelagde hundematleveringswebsteder hjelpe deg med å finne det du trenger for å gi kjæledyret ditt med en god type diett.

Les neste: 10 Populære hjemmelagde hundematoppskriftsvideoer

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 10 Hjemmelaget hundemat leveringstjenester fra hele verden