Oppskrift: hjemmelaget hundemat for kresne hunder

Blir du frustrert med din Picky pooch? Prøver å tilfredsstille en kresen eater kan være en skremmende oppgave. Hele maten ingrediensene i hjemmelaget hundemat er vanligvis mye mer fristende enn ingrediensene som finnes i behandlet kommersiell kibble. Dette Hjemmelaget hundemat for kresne hunder kan bare lokke din Finicky Pup.

Oppskrift - Hjemmelaget hundemat for kresne hunderDet er tusenvis av hundematalternativer å velge mellom. Ikke bare har du muligheten til ulike typer mat (som kibble og hermetisert mat), men det er også så mange forskjellige hundematdieter tilgjengelig. Hunden din kan spise rå mat, økologisk mat eller til og med et veganer eller vegetarisk kosthold.

Hvordan kan du prøve alle alternativene for å finne en mat som vil tilfredsstille hundens følgesvenn? Og hva om hunden din blir lei av å spise den samme gamle hundematdagen i og dag ute? Noen kresne eaters trenger et bredt utvalg for å holde dem interessert i å spise vanlige måltider.

En hjemmelaget hundematdiett kan hjelpe med alle disse problemene. De smakenpakkede ingrediensene vil lokke hunden din til å spise, og du kan erstatte ingredienser når Fido blir lei av å spise den samme oppskriften.

Beslektet lesing: Substitusjoner for hjemmelaget hundematoppskrifter

Hjemmelaget hundemat for kresne hunder

Hjemmelaget hundemat for kresne eaters

Ingredienser

  • 3 lbs. Boneless kyllingbryst
  • 2 store gulrøtter (hakket)
  • 1 kopp grønne bønner
  • 1 stort eple (hakket)
  • 3 kopper vann
  • 1 kopp erter
  • 1/2 kopp tørket persille
  • 2 ss. kokosolje

Veibeskrivelse

Dette er en sakte komfyroppskrift, noe som betyr at du ikke trenger å stå rundt og en tendens til måltidet mens det er matlaging. Sakte komfyr oppskrifter er flotte for kjæledyr eiere som ikke tror de har nok tid til å forberede hjemmelagde måltider for hunden sin.

Hjemmelaget hundemat for kresne eatersLegg vannet, kyllingen, gulrøtter, grønne bønner og eple i den sakte komfyren. Kok blandingen på lav i 6 timer. Når det er gjort matlaging, legg straks erter, persille og kokosolje. Varmen fra hundematen vil varme de endelige tre ingrediensene.

Når denne hjemmelagde hundematen for kresne hunder har avkjølt, kan du mate til din pooch. Den anbefalte serveringsstørrelsen er omtrent 1/2 kopp for hver 20 pund kroppsvekt per porsjon. Denne anbefalingen er for 2 porsjoner per dag.

Husk at veldig aktive hunder kan trenge flere kalorier enn dette hver dag, mens Lazier hunder kanskje ikke trenger så mange. For å finne den nøyaktige serveringsstørrelsen for kjæledyret ditt, må du konsultere en veterinær eller hundens ernæringsfysiolog.

Lagre rester i en lufttett beholder i kjøleskapet i 3-5 dager. Du kan også gjøre denne oppskriften i bulk, og lagre den i en lufttett beholder i fryseren i opptil 3 måneder.

Les neste: Hvordan mate og tilfredsstille kresne eaters

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Oppskrift: hjemmelaget hundemat for kresne hunder