Oppskrift: kylling gryte for hunder

Denne hjemmelagde kyllinggryten for hunderoppskriften kommer ikke bare til å lokke kjæledyret ditt. Det er en god sjanse for at du vil ha en bolle for deg selv! Den gode nyheten er at du kan Del dette måltidet med hundens følgesvenn. Den er laget med næringsrik hele matredienser som er trygge og sunne for hunder og mennesker.

Hjemmelaget hundemat tar lengre tid å forberede enn kommersielle dietter, men dets fordeler enkelt oppveier denne ulempen. Når du lager hjemmelaget hundemat, kan du bruke de beste ingrediensene du har råd til. Det betyr at du kan lage organisk, all-naturlig hundemat som er mer tiltalende enn noen kommersiell kibble.

Mange kommersielle dietter er laget med kunstige ingredienser, fyllstoffer og andre søppel som gjør mer skade på kjæledyrets kropp enn bra. Som jeg er sikker på at du allerede vet, er de toppkvalitets kommersielle grade hundematene som er laget med helt naturlige og økologiske ingredienser veldig kostbar.

Denne kyllinggryten for hunder er ikke bare sunne; Det er også budsjettvennlig. Du kan erstatte grønnsaker som er i sesong eller mat som du vokser i din egen bakgård. Du kan også bruke en annen proteinkilde hvis kjæledyret ditt foretrekker biff, vilt, etc. og # 8230;

Hjemmelaget kyllinggryter for hunderoppskrift

Hjemmelaget kyllinggryter for hunderoppskrift

Ingredienser

  • 4 lbs. Boneless, Skinless Chicken Breast
  • 1 kopp perle bygg
  • 1 3/4 lb. terninger tomater
  • 1 lb. hakket grønne bønner
  • 1 lb. hakket blomkål og brokkoli blanding
  • 4 kopper vann
  • 2 ss. oliven olje

Veibeskrivelse

Legg kyllingbrystet, vannet og bygget til en sakte komfyr. Kok på lav i 4 timer. Når blandingen er ferdig med matlaging, rist kyllingbrystet inne i crock potten.

Legg til tomater, grønne bønner, blomkål, brokkoli og olivenolje. Rør ingrediensene til å kombinere. Dekk og kok i 1 time.

Den anbefalte serveringsstørrelsen er ca 1/2 kopp for hver 20-25 pounds kroppsvekt. Denne anbefalingen er for 2 porsjoner per dag. For eksempel, hvis hunden din veier 25 pund, ville han spise om 1/2 kopp om morgenen og 1/2 kopp om kvelden (Les mer her).

Husk at denne serveringsstørrelsen er en anbefaling. Aktive hunder kan trenge flere kalorier, mens Lazier hunder kanskje ikke trenger så mange. Pass på å konsultere veterinæren din eller en hund ernæringsfysiolog for det beste rådet om de riktige delene for hunden din.

Les neste: Hvilke kosttilskudd du trenger for hjemmelaget hundemat

Ønsker å dele dette?

Oppskrift på kyllinggryter for hunder

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Oppskrift: kylling gryte for hunder