Hvordan lage hjemmelagde hund pille lommer

På et tidspunkt må hver hund ta medisiner av en eller annen grunn. Noen hunder er så mat motiverte at det er lett å skjule sine piller i nesten alt. På den annen side kan det være nesten umulig å få andre hunder til å ta sine meds. Hjemmelaget hundpille lommer Lukt som menneskelig mat, og de er sikker på å lokke selv de pickiest valper.

Pill lommebehandler er akkurat det de høres ut som: små godbiter i form av en liten lomme som du enkelt kan skjule en pille eller kapsel i. De er formbare, så du kan holde pillen inni og dekke den helt sammen med behandlingen.

Kommersielle pille lommer er laget med kunstige ingredienser, konserveringsmidler og kunstige smaker. Mens de kan jobbe for noen hunder, vil de ikke være appetittvekkende for å kresne kjæledyr. Hjemmelaget hundpillelommer er sunnere, mer appetittvekkende og enkle å lage. I tillegg er de mye billigere enn de kommersielle alternativene.

Hvordan lage hjemmelagde hund pille lommer

Hjemmelaget hundpille lommer

Ingredienser

  • 1 ss. peanøttsmør
  • 1 ss. lettmelk
  • 2 ss. mel

Veibeskrivelse

Å gjøre disse hundens pillelommer er veldig enkelt. Bare kombinere ovennevnte ingredienser i en bolle og bland til den danner en deig. Deigen skal være formbar, men ikke klebrig. Hvis det er litt klebrig, legg til et par flere klemmer.

Bryte av små biter av deigen for å danne inn i pille lommer. Som du vil se i min videoguide ovenfor, er det enkelt å holde pillen i og dekke den over med deigen. Kjemre de rester i en lufttett beholder i opptil 7 dager. Du kan også fryse rester i en lufttett beholder i opptil 3 måneder.

Denne oppskriften skal gjøre ca 24 pille lommer. Hver godbit inneholder ca 7 kalorier. Du kan føle deg bra om å mate din valp en godbit som er laget med hele matredienser og er lavt i kalorier. Selv om hunden din trenger å spise noen hver dag, vil det ikke overvinne kostholdet med unødvendige kalorier.

Les neste: Hvordan gi en hundemedisin - 6 handlingsmetoder

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Hvordan lage hjemmelagde hund pille lommer