Oppskrift: hjemmelaget våt hundemat

Mens hermetisert hundemat er dyrere, Det er også et bedre kosthold for hunden din - gir det en høy kvalitet mat selvfølgelig. Det ekstra fuktighetsinnholdet hjelper kjæledyret ditt til å fordøye maten enklere og holder også kroppen hydrert. Dette hjemmelaget våt hund mat oppskrift tilbyr disse samme fordelene, og det kan også tilpasses for å møte kjæledyrets eksakte ernæringsmessige behov.

Hjemmelaget våt hund mat oppskriftVesentlig, våt hundemat gir et høyere proteininnhold, og dette er enda mer når det er hjemmelaget. Denne oppskriften er også lav i karbohydrater. Du må være sikker på at denne oppskriften vil møte hundens kostholdskrav før du fôrer det til kjæledyret ditt regelmessig.

Det er en rekke Best Canned Dog Food Brands der ute, men mange av dem er ofte veldig dyre. Denne hjemmelagde maten er billigere å gjøre, og veterinæren din kan også se på denne våte hunden matoppskriften og fortelle deg om det passer for hunden din. Hvis det er for høyt i protein eller ikke gir nok karbohydrater for hans behov, vil de også hjelpe deg med å tweaking ingrediensene for å dekke dine behov.

Mens det kan ta litt tid og krefter på din side for å finne ut den nøyaktige balansen mellom næringsstoffer som hundens kropp krever, vil det være vel verdt det. Å gi et balansert hjemmelaget diett kutt ut alle konserveringsmidler, fyllstoffer og farlige ingredienser som har blitt funnet i kommersielle kjæledyrmatvarer.

Flere oppskrifter her: Hjemmelaget hundemat og godbit oppskrifter

Hjemmelaget våt hund mat oppskrift

Hjemmelaget våt hund mat oppskrift

Ingredienser

  • 1 tsp. oliven olje
  • 1 kan laks (ca 15 gram)
  • 1/2 kopphakkede spinat
  • 2 egg med skall

Veibeskrivelse

Ikke bare er denne hjemmelagde våte hundematoppskriften sunn, det er også ekstremt lett å lage. Med bare fire ingredienser, er det også ideelt for kjæledyr med matallergi.

I en mellomstor skillet, legg til olivenoljen for å hindre at laksen stikker. Etter å ha tømming av laksrøret, legg til fisken til skilleten. Legg deretter til spinat, deksel og la oppskriften simre i ca 2 minutter.

Hjemmelaget våt hund mat oppskriftPå dette tidspunktet vil spinatet ha visnet og vil være lett å blande seg i laksen. Legg til i de to eggene og smuldre skallene i blandingen. Rør kontinuerlig til eggene er fullt tilberedt.

Når denne hjemmelagde våte hunden matoppskriften er avkjølt, kan du mate den til din pooch. Jeg anbefaler å mate om 1/2 kopp per 20-25 pounds kroppsvekt to ganger om dagen. For eksempel, hvis du har en 25 pund hund, vil du mate ham 1/2 kopp om morgenen og 1/2 kopp om natten.

Husk at det er viktig å snakke med veterinæren din eller en utdannet hundens ernæringsfysiolog før du fôrer hunden din dette (eller noe annet) hjemmelaget hundematoppskrift. Disse serveringsstørrelsene er bare en anbefaling. Din hund kan trenge mer eller mindre mat per betjening, avhengig av hans alder, vekt og aktivitetsnivå.

Les neste: Beste hjemmelagde hundematbøker

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Oppskrift: hjemmelaget våt hundemat