Oppskrift: hjemmelaget hundemat for kreft

Hunder med kreft trenger å spise et spesielt kosthold det er lett for kroppen å fordøye. Hele kroppen deres jobber overtid for å bekjempe sykdommen, og de er svake. Dette Hjemmelaget hundemat for kreft Oppskriften er laget med begrensede ingredienser som er enkle å fordøye.

Ofte begynner hunder med kreft å gå ned i vekt. Og noen kreftbehandlinger kan føre til at en hund mister sin appetitt. Av disse grunnene er et av de vanligste målene for hundemat formulert for kjæledyr med kreft å opprettholde en sunn vekt.

Hjemmelaget hundemat for kreftoppskriftDet er også kritisk viktig at du oppretter en oppskrift som vil møte hundens ernæringsmessige behov. Hvis ikke, vil hunden din bli næringsstoffet mangelfull, noe som gjør det enda vanskeligere for hans kropp å bekjempe kreften.

I en kjent studie Publisert i Journal of the American Veterinary Medical Association, 27 hjemmelagede oppskrifter for hunder med kreft ble evaluert. Disse oppskriftene kom fra bøker og internettkilder. Dessverre, ingen av oppskriftene møtte minimum ernæringsmessige innholdet som kreves for en kommersiell voksen hund mat diett.

Det er ekstremt vanskelig å formulere en oppskrift som vil møte alle hundens ernæringsmessige behov. Hvis du vurderer å mate ditt kjæledyr en hjemmelaget hundemat for kreft, må du jobbe med en veterinær eller hundens ernæringsfysiolog.

Les også: 10 Kreft som forårsaker mat til hunder

Hjemmelaget hundemat for kreftoppskrift

Hjemmelaget hundemat for kreft

Ingredienser

  • 3 kopper benløs / skinnfri kyllingbryst
  • 1/2 kopp kale
  • 1/2 kopp brokkoli
  • 1 tsp. kokosolje
  • 1 tsp. spinat pulver
  • 1 tsp. Apple cider eddik
  • 2 ss. Hytteost

Veibeskrivelse

Denne hjemmelagde hundematen for kreft er lett å lage med bare 7 ingredienser. Før du begynner å sette ingrediensene sammen, må du lage kyllingen. Jeg liker å koke det, fordi det er lettere å rive i stykker.

En gang ristet og / eller kuttet i stykker som er riktig størrelse for hunden din, legg til kyllingen til en stor blandeskål. Deretter legger du til Kale og Broccoli. Du kan også erstatte andre grønne grønnsaker som er hundvennlige, som spinat eller grønne bønner.

Hjemmelaget hundemat for kreftIkke lag grønnsakene. De fleste grønnsaker mister sine næringsstoffer når de er kokte. Legg resten av ingrediensene og rør til denne hjemmelagde hundematen for kreft er grundig kombinert.

Som jeg nevner i min video guide ovenfor, hvis hunden din ser ut til å være avstilt av lukten av eple cider eddik kan du forlate den ut av oppskriften. Den har en kraftig lukt. Noen hunder (som mine) vil bli så lokket av kylling og hytteost som de vil goble maten oppe i alle fall. Men noen hunder vil ikke spise denne maten med tillegg av eple cider eddik.

Hvis mulig, hold eple cider eddik i denne hjemmelagde hundemat for kreft. Den har ernæringsmessige fordeler som hjelper til med sunn fordøyelse og bidrar til å senke blodsukkernivået. Det bidrar også til å fremme et sunt immunsystem, som er spesielt gunstig for hunder som lider av kreft.

Når maten er grundig blandet, kan du mate den til din valp umiddelbart. Igjen, vær sikker på å sjekke med hundens onkolog, veterinær eller en hundens ernæringsfyser for å sikre at denne oppskriften vil møte hundens ernæringsmessige behov.

Du kan lagre rester i kjøleskapet i 5-7 dager. Du kan også lagre rester i en lufttett beholder i fryseren i 2-3 måneder. Den daglige serveringsstørrelsen for denne oppskriften er ca. 1 kopp for hver 25 pund kroppsvekt per dag. Du bør dele dette beløpet i minst to måltider per dag - en om morgenen og en om kvelden.

Les neste: Bein kreft hos hunder - hva det betyr for hunden din og hva du skal gjøre

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Oppskrift: hjemmelaget hundemat for kreft