Oppskrift: kylling og biff patties mat for hunder med kreft

Hunder med kreft bør spise et spesielt kosthold som er ernæringsmessig balansert og lett å fordøye. Hele kroppen deres jobber overtid for å bekjempe kreften, noe som gjør dem svake. Dette hjemmet tilberedt Mat for hunder med kreft er laget med begrensede ingredienser som er som er enkle på fordøyelseskanalen og pakket med næringsstoffer.

Ofte begynner hunder med kreft å gå ned i vekt. Noen kreftbehandlinger kan også føre til at en hund mister sin appetitt. Av disse grunnene er et av de vanligste målene for hundemat formulert for kjæledyr med kreft å opprettholde en sunn vekt.

Det er også kritisk viktig at du oppretter en oppskrift som vil møte hundens ernæringsmessige behov. Hvis ikke, vil kjæledyret ditt raskt bli næringsstoffet mangelfull. Dette ville gjøre det enda vanskeligere for hans kropp å bekjempe kreften.

en kjent studie Publisert i Journal of the American Veterinary Medical Association, 27 hjemmelagede oppskrifter for hunder med kreft ble evaluert. Disse oppskriftene kom fra bøker og internettkilder. Dessverre, ingen av oppskriftene møtte minimum ernæringsmessige innholdet som kreves for en kommersiell voksen hund mat diett.

Det er ekstremt vanskelig å formulere en oppskrift som vil møte alle hundens ernæringsmessige behov. Hvis du vurderer å mate ditt kjæledyr en hjemmelaget mat for hunder med kreft, Du må jobbe med en veterinær eller hundens ernæringsfysiolog.

Les også: 10 Kreft som forårsaker mat til hunder

Kylling og biff patties mat for hunder med kreft

Hjemmelaget kylling og biff patties mat for hunder med kreft oppskrift

Ingredienser

  • 2 lbs. kjøttdeig
  • 2 lbs. Ground Chicken
  • 1 Cored Apple
  • 3 egg med skall
  • 2 gulrøtter
  • 2 kopper rå geit melk
  • 1 cucchini (cubed)
  • 2 søte poteter (kubet)
  • 2 kopper Kale

Veibeskrivelse

Dette er en rå hundematoppskrift, så det er veldig enkelt å forberede. Alt du trenger å gjøre er puree alle ingrediensene i en matprosessor. Dette vil gjøre en & # 8220; loaf-lignende & # 8221; blanding.

Rå hundemat Patties OppskriftLinj et kakeblad med vokspapir. Del blandingen i måltidstørrende patties. Anbefaling for serveringsstørrelse for denne oppskriften er Omtrent 1/2 kopp mat for hver 20 pund kroppsvekt.

Denne serveringsstørrelsen er for 2 porsjoner per dag. Så, hvis hunden din veier 20 pund, ville han spise om 1/2 kopp om morgenen og 1/2 kopp om kvelden (Les mer her).

Plasser patties på vokspapiret og fryser. Når du er frossen, kan du lagre patties i en lufttett beholder i opptil 3 måneder. Avfrost patties før du betjener dem til hunden din.

Les neste: 7 beste rå hundematoppskrifter

Ønsker å dele dette?

Oppskrift på kylling og biff patties mat for hunder med kreft

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Oppskrift: kylling og biff patties mat for hunder med kreft