Gjennomgang: heed foods prebiotic dog food

Vi har sett en trend med abonnementshåndtakene i løpet av de siste årene. Flere og flere kjæledyrseiere er på utkikk etter matvarer av høy kvalitet som kan leveres rett til døren. Vi lever i Age of Convenience, og Heed mat gjør sin del for å bringe kvalitetsdyrnæring til kjæledyrseiere rundt om i landet på den enkleste måten.

Hver hund har unike ernæringsmessige behov som er basert på deres alder, vekt, rase, aktivitetsnivå, helsetilstand og andre variabler. Dessverre bruker mange av de mest populære, toppsalgte hundematene skadelige ingredienser som kan føre til alvorlige helseproblemer over tid.

Det er vårt ansvar som kjæledyrseiere å sørge for at vi fôrer en høy kvalitet diett som gir ernæringen våre kjæledyr trenger. Vi må også være sikker på at vi gjør den riktige forskningen for å sikre måltidene vi serverer våre hunder er ikke laget med farlige ingredienser.

Mens det er sant at høy kvalitet mat er dyrere, vil de nok spare deg penger på veterinær regninger nedover veien. Også, høyere kvalitet hund mat er mer næringsstoff tett dette betyr at du kan mate hunden mindre mat mens du gir samme ernæringsmessige innhold. Du må kanskje bruke mer opp foran, men Høyere kvalitetsmat vil betale for seg selv over tid.

Så, hvordan holder han mat, prebiotisk hundemat stakk opp mot andre hundematalternativer? Er oppskriftene ernæringsmessig balansert? Er maten laget med trygge, høykvalitets ingredienser? Jeg gir deg alle detaljene i anmeldelsen nedenfor.

Heed Foods Prebiotic Dog Food Review

Heed Foods Prebiotic Dog Food ReviewI motsetning til mange andre abonnements hundematvarer, er denne maten ikke tatt vare på din spesifikke hund. Andre selskaper Samle inn informasjon om hunden din, som hans alder, vekt, rase, aktivitetsnivå, etc. & # 8230; Deretter sender de deg en oppskrift som er designet for hundens behov og serveringsstørrelsesinformasjon som er tilpasset yppen din.

Hjelkte matvarer tilbyr bare 2 oppskrifter akkurat nå. Men begge oppskrifter er egnet for alle livsstadier. Som du kan se på bildet ovenfor, er kibble ca 1 cm. x 1 cm., så det er et flott alternativ for alle raser og størrelser. Også begge oppskrifter har ekte kjøtt som deres første ingrediens og er formulert med prebiotika å hjelpe til med riktig gut helse.

Prebiotics fungerer som en gjødsel for de gode bakteriene i tarmen. Jeg var faktisk i stand til snakk med grunnleggeren av heed mat, og hun fortalte meg at denne hunden maten er designet for å helbrede kjæledyret ditt fra innsiden ut.

Dette er den fulle listen over ingredienser for hver oppskrift:

  • Fersk kylling og gamle korn: Kylling, kylling måltid, brun ris, pearled byg, havregryn, egg produkt, linfrø, kylling fett (bevart med blandet tokoferoler og sitronsyre), kylling lever, gulrøtter, spinat, naturlig smak, dicalcium fosfat, solsikke lecithin, soltørrende miscanthus gress, laksolje (bevaret med blandet tokoferoler og sitronsyre), kelp måltid, dehydrert blåbær, havsalt.
  • Fersk laks og superfoods: Laks, sildemel, søte poteter, gule erter, bokhvete, laksolje (konserverte med blandede tokoferoler og sitronsyre), hvitfisk måltid, kikærter, grønne linser, linfrø, gulrøtter, spinat, naturlig smak, solsikke lecithin, havsalt, kelp måltid , dehydrert blåbær

MER: 10 kreft forårsaker ingredienser i hundemat

hunden som spiser kibbleHeed Foods Kibble kommer også med en frysetørket topp laget med menneskelige frukter, grønnsaker og kjøtt. Toppet lokker valper og legger også til noen superfood ernæring til måltidet.

Denne hunden maten er laget i USA med helt naturlige ingredienser. Det er ingen hvete, mais eller soya i enten oppskrift.

Som du kan se i min videoanmeldelse, liker våre hunder virkelig denne maten. Selv min pickiest eater liker heed mat. Mens jeg tror at det er et sunt alternativ laget av ingredienser av høy kvalitet, vil denne maten ikke passe inn i alles budsjett.

En 5-pund bag selger for $ 31.49 PÅ Selskapets nettside. Hvis du gjør matte, det er omtrent $ 6.30 per pund. Prisen inkluderer to 2.4-ounce pakker med frysetørket mat toppers.

Den eneste gode tingen om hundemat som bruker billigere kvalitets ingredienser er at disse besparelsene ofte sendes videre til forbrukeren. I lekmannens vilkår betyr dette at billigere kvalitetsmat ikke koster så mye som høykvalitets produkter. Som det gamle ordtaket, får du det du betaler for.

Som med nesten alle forbrukerprodukt, må du se på det store bildet og ikke bare "nå."Lagre noen få dollar på hundemat nå kan faktisk koste deg mer i det lange løp. Det har vært mange Forskningsstudier Viser koblinger mellom vanlige ingredienser i kommersielle hundematvarer og alvorlige helsemessige forhold.

Helsemessige fordelene med å mate en høyere kvalitetsmat, som ivaretatt mat, vil sannsynligvis spare deg penger på veterinærpleie gjennom årene. På samme måte er høyere kvalitetsmat mer næringsstoffet tett. Dette betyr at du kan mate hunden din mindre mat mens du gir samme ernæringsmessige innhold. Du må kanskje bruke mer opp foran, men høyere kvalitetsmat vil betale for seg selv over tid.

For alle disse grunnene tror jeg at han har god verdi for pengene. Jeg forstår imidlertid at det ikke passer til hvert budsjett. Min anbefaling er å mate den beste kvaliteten maten du har råd til.

Les neste: Dyrt hundemerker - er de verdt den høye prisen?

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Gjennomgang: heed foods prebiotic dog food