Gjennomgang: bondenes hund frisk hundemat leveringstjeneste

Matlaging for hunden din kan ha mange fordeler For både din hunds følgesvenn og deg selv. Den åpenbare fordelen er at hjemmelaget hundemat er laget av høykvalitets, human-grade ingredienser. Bondenes hund prøver å gjøre det lettere for kjæledyrseiere å gi fersk mat til hundene sine ved å levere det rett til døren din.

Vi vet alle at fôring hunden din et sunnere diett kommer til å bli dyrere enn å mate en dårlig kvalitet kibble. Det kan imidlertid faktisk spare penger i det lange løp! Din hunds helse er direkte relatert til sin ernæring.

Hvis du tjener ham til en bedre kvalitetsmat, kommer han til å bli sunnere. Jo sunnere han er, desto mindre penger må du bruke på veterinærpleie, kosttilskudd og andre forebyggende tiltak.

BondenBondenes hunden innser at forberedende hjemmelaget mat er vanskelig og tidkrevende. Det tar mye forskning og tid til å lære om riktig ernæring for en hund og hundens spesifikke ernæringsmessige behov. Du må jobbe med en ekspert for å sikre at du gir hunden din et komplett balansert kosthold - noe du ikke trenger å bekymre deg for de fleste kommersielle hundematvarer.

Forskning viser også at de fleste hjemmelagde hundematoppskrifter, selv de som anbefales og Laget av veterinærer, er ikke ernæringsmessig balansert. Bondenes hunden innser at mange kjæledyrseiere som ønsker å mate en hjemmelaget diett, har ikke tid til å forberede disse måltidene.

De innser også at kjæledyrseierne som gjøre Cook for sine valper er vanligvis uvitende å gi hunden sin med ubalansert kosthold. De har bestemt seg for å gjøre noe med det, og jeg bestemte meg for å se hva dette selskapet har å tilby.

Les også: 10 Hjemmelaget hundemat leveringstjenester fra hele verden

Bondenes hund Fresh Dog Food Delivery Service Review

BondenBondenes hund frisk hundemat leveringstjeneste bruker bare menneskelige ingredienser i sine måltider. De kilde sine ingredienser fra restaurantleverandører, lokale gårder og andre menneskelige matleverandører. Ingrediensene er også USDA sertifisert for konsum.

Hvis du velger å abonnere på denne hundematleveransen, må du svare på et kort spørreskjema om hunden din. Maten du mottar vil bli tilpasset basert på kjæledyrets alder, vekt, aktivitetsnivå og allergipreferanser. Et raskt spørreskjema på selskapets nettside vil stille alle spørsmålene som trengs for å sikre at hunden din får et balansert og næringsrikt kosthold som oppfyller hans behov.

Min favoritt ting om bondenes hundemåltider er at de er port-portioned med svært enkle å følge instruksjoner. Som du kan se i min video gjennomgang ovenfor, vil du motta BondenVakuum forseglede pakker som inneholder nok mat til din valp for 1 dag. Bare mat halvparten av pakken om morgenen og den andre halvparten på kvelden.

Jeg har to hunder, og mottok måltider for dem begge. Vi har en Labrador og en Beagle, så deres daglige ernæringsmessige behov er ganske forskjellige. Jeg liker at pakkene er merket og lett å lese. Du kan se at hver pakke sier hundens navn veldig tydelig og datoen som maten var forberedt.

Maten kommer til deg frosset, og du hopper bare i fryseren og tar ut en pakke for å tine 24-48 timer før servering. Oppskriftene kan holdes frosne i opptil 4 måneder.

Bondenes hund frisk hundemat er tilberedt frisk, frossen og sendt til deg innen dager for å være forberedt.

I motsetning til de fleste kommersielle dietter sitter denne maten ikke i et lager i uker eller måneder før du kjøper den. Og du trenger ikke å bekymre deg for å løpe ut av mat, fordi din neste forsendelse kommer til å ankomme 2-9 dager før den forrige forsendelsen løper ut.

Du kan velge mellom biff, svinekjøtt og kalkun som proteinkilden i hundens måltider. Alle oppskrifter er utviklet av en veterinær ernæringsfysiør for å være komplett og balansert Ifølge AAFCO-standarder.

BondenVi har prøvd andre hundematabonnementstjenester, og noen av dem tilbyr ikke nok kalorier for våre aktive hunder. Jeg var bekymret for det samme ville være sant med bondenes hund.

Jeg var overrasket over å lære at med kjøp av abonnementet ditt også får hjelp av en hundens ernæringsfysiolog som vil bidra til å overvåke hundens fremgang. Hvis hunden din ikke får nok kalorier eller synes å få for mange kalorier, vil ernæringseksperten bidra til å tweak oppskriftene for å møte hundens behov.

Mens denne hunden maten tilbyr eksepsjonell ernæringsmessige innhold og bekvemmeligheten av å bli levert rett til dørstokken, er det ikke rimelig for kjæledyrseiere på et budsjett. Avhengig av hundens størrelse og oppskriften du velger, vil prisen variere sterkt.

Du kan finne nøyaktig prisinformasjon for hundens mat på Selskapets nettside. Prisen for en liten rase starter på bare mindre enn $ 3 per dag. Det betyr at det ville koste rundt $ 90 per måned for å mate din lille rase. For en hund som vår Labrador, kan det koste oppover på $ 130 per måned.

Jeg oppfordrer alltid hundenes eiere til å mate sin hund den høyeste kvaliteten maten de har råd til. Hvis du har råd til bondenes hund, så er dette et utmerket alternativ. Men jeg vet at det ikke passer inn i alles budsjett.

Les neste: Er abonnement hund mat tjenester verdt det?

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Gjennomgang: bondenes hund frisk hundemat leveringstjeneste