8 Fersk dog mat levering - tjenester, kostnader, fordeler, ulemper & vanlige spørsmål

8 fersk hundemat levering - tjenester, kostnader, fordeler, ulemper og vanlige spørsmål

En fersk hundemat levering kan bestilles akkurat som en matbutikk. Den enkle å få frisk hundemat levert rett til huset ditt, kan være utrolig nyttig av flere grunner.

Hvis du er eldre og sliter med å komme til butikkene for din valp, sparer denne enkle leveransen deg stresset og forhindrer en bekymring. Kanskje du jobber lange timer og har ikke tid til å hente god kvalitet hundemat. Eller kanskje du bare vil ha høy kvalitet produkt levert friske og regelmessig? Uavhengig av din motivasjon, er det så mange fordeler om Friske matleveranser til hunder for deg å vurdere.

Hvorfor velge friske hundematleveranser?

Hovedvirkningen av å kjøpe fersk hundemat er Kvaliteten på ingrediensene. Det er voksende bekymringer med online og dyrebutikk solgt hundemat på grunn av deres ingredienser og innhold. Om det er bekymring for kjøtt fra lavkvalitetskilder eller unødvendige og til og med skadelige prosenter av forskjellige næringsstoffer, det spiller på våre tanker. Når du bestiller friske hundematleveranser, vet du at ingrediensene er av høyeste kvalitet for din valp. Videre, ferskere ingrediensene, jo mer velsmakende og fuktig for hunden din!

Hvis det strålende innholdet og Helse Fordeler fra disse produktene ikke overbeviser deg, så vurder fordelene for deg. Ikke lenger vil du bekymre deg for å løpe til butikken like før sluttidspunktet fordi du har gått tom for hundemat. Disse tjenestene kan planlegges for ukentlige eller månedlige leveranser, avhengig av hva du trenger. Dette betyr at du bestemmer deg og vet nøyaktig når leveransen kommer fram. Så du kan bestille det like før du går tom for den forrige leveransen. Dette bundet med bekvemmeligheten for de som sliter med å forlate huset eller gjøre det under åpningsbutikken, gjør det mulig for mange forskjellige eiere å dra nytte av denne tjenesten.

Få 50% av din første Ollie-boks!

8 beste friske hundematleveranser

Her er de øverste åtte leveringstjenestene for fersk hundemat å vurdere. Sjekk ut deres oppskrifter, priser og ingredienser.

beste frisk hund mat levering
Det er mange friske hundematleveranser du kan velge mellom!

1. Pet plate

Med personlige måltider for hundens behov, Pet plate Virkelig setter din venns helse og trenger først. Med påvirkning av dr. Renee Streeter som den lokale Vet Nutritionist, Du kan være sikker på at ingrediensene er hentet etisk. Ikke bare dette, men prosentandelen av hver matgruppe vil bli riktig beregnet.

Disse blandingene er stablet full av vitaminer og mineraler med AAFCO Støttet ernæringsprofiler for hunder av forskjellige livsstadier. Dette betyr at om du eier en valp eller en eldre pooch, Pet plate Vil lage et perfekt skreddersydd måltid for hunden din.

Mange vurderinger elsker denne tjenesten. Eiere skryter hvordan selv deres pickiest pooch licker bollen ren med hver Pet plate måltid. Videre har kjøpere nevnt å merke positive endringer i kjæledyrets energi og helse fra økt mobilitet til sunnere avføring. derimot, Noen sier at prisen er litt for mye for de mindre mengdene som tilbys skjønt.

2. Nom nom nå

Nom nom nå er en matforsyningstjeneste for både hunder og katter. De annonserer at hvert eneste måltid er utviklet av dr. Justin Shmalberg DVM sammen med sin innflytelse over porsjonskontroll for hver valp. Ikke bare gjør det De lager skreddersydde måltider, men også behandler, og kosttilskudd! Dette nettstedet har alt hunden din kan trenge for et godt fordøyelsessystem.

Det er Fire hovedmåltider å velge mellom: Beef Mash, Chicken Chow, Port Potluck og Tyrkia Fare. Så hvis hunden din har en proteinallergi mot en bestemt kjøtttype, ikke bekymre deg, det er alternativer å velge mellom. Med sin grundige forskning på gut helse og kontrollerende fedme, har disse blandingene vurdert alt.

Vurderinger for Nom nom nå er overordentlig positivt. Fra sosiale medier presentasjoner av videoer og kommentarer til postet vurderinger, anbefaler hver kilde dette merket. derimot, Ingen negative vurderinger har blitt synlig publisert på nettsiden, Så vi kan ikke vurdere det for fordeler og ulemper.

3. Ollie

Det amerikanske laget merke Ollie har en leveringstid på bare to dager med gratis levering også! Hver hund har en personlig plan basert på deres & # 8221; alder, rase, aktivitetsnivå, allergier og ideell vekt & # 8221; Disse bidragende faktorene tillater en sunn, velsmakende og passende del av hundemat for din valp å trives.

Ingrediensene som er oppgitt er Høy kvalitet og menneskelig grad. Du trenger ikke å bekymre deg for at hunden din ikke får sine nødvendige næringsstoffer eller har usunn biprodukter med dette nettstedet. Med kombinasjoner av frukt, grønnsaker og superfoods, er hunden din sikker på å få frakk og energifordeler på kort tid.

Ollie tilbyr sunne alternativer som omtaler elsker. Med eiere bragging at deres hunder har hatt nytte av deres helse- og energinivåer. derimot, Flere brukere har kommentert at hunden deres ikke har hatt smaken. Derfor må du kanskje vite hundens smakpreferanser før du bestiller.

Få 50% av din første Ollie-boks!

4. Bondenes hund

Bondenes hund beskriver sin produkter som smartere, sunnere hundemat. Med sin veterinærgodkjent og menneskelig klasse mat, er det ikke rart at hunder elsker denne blandingen. Som denne blandingen er gjort frisk, blir ingen næringsstoffer kompromittert og maten er rik på helsemessige fordeler for alle områder av hundens velvære.

Disse personlige planene tillater bondenes hund å eliminere allergener eller unødvendig økte prosentandeler av hundematgrupper. Kvaliteten på denne maten er så høy, de tester faktisk det på mennesker! Kaloriinntaket for hver pakke som sendes ut, er forskjellig, så det kan skreddersys riktig for hver hunds behov.

Med over ti millioner måltider servert, har vi mange vurderinger for å evaluere. Imidlertid er nesten hver anmeldelse positiv og kan skryte av helsemessige fordeler, pengerbesparende fra færre veterinære regninger, og en hund som elsker sine måltider! Et nevnt negativt av dette nettstedet er det Det er ikke et nåværende alternativ for å markere noen allergener hunden din kan ha.

5. Spot & Tango

Spot & Tango ha en proprietær algoritme for å bestemme den perfekte måltidsplanen for hunden din. Disse måltidene leveres rett til døren din, og krever bare at du avfirker dem. Uten konserveringsmidler, kunstig
tilsetningsstoffer, eller fyllstoffer, denne blandingen er virkelig et helseforsterkning.

Deres blandinger er alle laget av tolv ingredienser uten tilsetningsstoffer, ingenting annet! Deres ferske oppskrifter inkluderer: Tyrkia og rød quinoa, biff og hirse, og lam og brun ris. Du kan også vurdere deres Unkibble Oppskrifter: Duck & Laks, Beef & Byg, og Kylling og Brun Ris.

Deres vurderinger viser bekreftet kjøpere nesten alle som gir dette nettstedet fem stjerner. Om hunden din er kresen, gammel, eller har allergiske reaksjoner, Spot & Tango ha et deilig måltid alternativ for dem. derimot, Dette merket er litt dyrere enn noen av de andre på vår liste, men du virkelig får det du betaler for.

6. Enda mer

Et nettsted opprettet i 2009, Enda mer kan skryte av at produktene går utover human-grade. De er veldig forsiktige med ingrediensene og Unngå & # 8216; Kjøttmåltider, billige biprodukter, fyllstoffer, tilsetningsstoffer som salt eller sukker, og vanlige allergener som mais, hvete og soya.`Dette er virkelig en av de beste stedene for hunden din hvis de har felles hundematrediens allergener.

Det er en del på deres nettside dedikert til sourcing av sine produkter, som er et flott tillegg på. Du kan oppdage at kjøttet bare er avledet fra dyr som har blitt reist helt menneskelig. Videre er de GMO og antibiotika fri til å tilby et helt naturlig kosthold.

dogfoodadvisor.com enda mer Har en vurdering på fem fulle stjerner! Fra helsemessige fordeler som den produserte har vist bevis for å indusere til prisen. derimot, Noen brukere er opprørt med emballasje og frakttider. Emballasje er ikke så sterk som noen ville ha likt det, og frakttiden kan ta en halv uke, som er lengre enn noen andre selskaper.

7. Dagligvarepupp

Utformet av Vets, Dagligvarepupp tilbyr sunne alternativer for å lagre kjøpte måltider. Ikke bare det, men de tar sikte på å gjøre måltidene sine mer deilig enn konkurransen. Gjennom menneskelige og hundestester for smakbarhet er disse matene ikke bare gode for hunden din, men hunden din elsker dem også.

Disse blandingene er sous-vide tilberedt i nesten to hele timer, Dette bidrar til å beholde alle næringsstoffene i kjøttet og vegen til hunden din. De fryser også maten i patties, slik at de enkelt kan lagres i fryseren, og tar opp minimal rom. Det betyr også at du kan bruke dem uten å bekymre deg for en rask utløpsdato.

De har en gjennomgangsseksjon på deres side som også tillater opp og downvotes fra andre kjøpere. Kjøpere elsker hunden mat nesten like mye som deres valper gjør! Negative tegn er for det meste rettet mot emballasjen, Det er ikke det mest attraktive eller det sterkeste, noe som kan føre til at produktet faller ut.

8. Jeg og elsker og deg

Jeg og elsker og deg er det ultimate merkevaren for valg. Når du kjøper bare velger du alternativene dine om: de type hundemat, Produktlinjer, smaker, allergier og livsstadier. Dette kan tillate deg å skreddersy hundematen til din person og gi deg den komforten som hunden din mottar det ideelle produktet for dem.

Dette nettstedet kommer også med en ingrediens ordliste som lar deg bla gjennom hver enkelt ingrediens som er inkludert i disse blandingene. Det lar deg sjekke ut vitaminer og mineraler supplert fra hver ingrediens. Dette kan tillate deg å finne alle fordelene en blanding gir hunden din.

Disse allergi unngående hundemat er fantastisk for din sensitive valp. Disse blandingene er sikker på å hjelpe en opprørt mage og få hunden din til å føle deg bedre på kort tid. derimot, Prisen har steget dramatisk nylig, og dette kan være ganske ulemper for mange brukere.

Få 50% av din første Ollie-boks!

Fordeler med å bruke Dog Mat leveringstjenester

Selv om så mange fordeler kommer fra å bruke fersk hundemat, har vi oppsummert de viktigste gratis for deg å se på.

Beleilig

Det kan ikke nektes at hundematleveranser legger til bekvemmelighet i livet ditt. Du kan Planlegg en leveringsdato så ofte eller uregelmessig som du vil. Derfor kan du sørge for at du aldri løper ut av hundemat fordi du har en vanlig hundematleveranse på vei. Dette er spesielt praktisk for de som er eldre, ikke kjører, eller jobber lange skift. Alle individer som kan ha en tøffere tid på å gå til butikken for å få hundemat.

Du må også sette pris på de raske leveringene og hvordan det forhindrer avbrudd i timeplanen din. Noen ordrer gjør neste dagleveranser, noen tar tre til fire dager, uansett, dette er ikke lang tid å vente. Spesielt hvis du planlegger leveransen din, så har du alltid nok hundemat. Det betyr også at du ikke trenger å omveie mens du er ute på en shoppingtur hvis en butikk er ute av kjæledyrets hundemat. Du har en garanti for å motta kjæledyrets ideelle mat når de trenger det.

Fersk Dog Food Delivery Service Schedule
Frisk hundemat leveringstjenester er veldig praktiske.

Bedre innhold

Selv om dette er diskutabelt, hva vi alle kan være enige om, er at hundematleveranser ofte er høy kvalitet og frisk hundemat. Dette er absolutt et godt innhold for din valp og vil holde mye mer næringsstoffer og fordeler enn noen annen hundemat. Men uten å sammenligne, la oss vurdere de åpenbare fordelene med ferske hundematleveranser.

Hundematleveranser Ikke kom med konserveringsmidlene at mange hundemat på hyllen kommer med. Som de ikke trenger dem fordi de leveres friske. Dette betyr at det er så mange flere næringsstoffer i disse blandingene, som alle kan være til nytte for hundens helse på en rekke måter. Høykvalitets hundemat vil hjelpe hundens hud og frakk, redusere flass, kløe og føre til en skinnende jakke. Et flott tillegg på for en show-kvalitetshund! Andre fordeler inkluderer energiforsterker, jo bedre kvalitet en blanding, jo mer kan en hund fordøye grundig og bruke som energi.

Hunder elsker smaken

Fresher Mixes er ofte mer velsmakende. Også, som de er friske, er ingrediensene ofte smakfulle og hunder er langt mer interessert! Fra Meaty Morsels dekket i saus til frisk veg, Det er så mange forskjellige matkombinasjoner for din valp å være interessert i. Fra den crunchy, lignende smaksprøver kan du kjøpe fra butikkene, disse kan snart være kjedelig. Mens fersk mat, som vi vet, er spennende og deilig.

Kresne hunder er ikke så uvanlig. Det kan være bekymringsfullt å prøve å oppmuntre hunden din til å spise når de mister vekt. Ikke bare kan hundleveranser målrette matprosentene mot hundens behov, for eksempel vektøkning. Men de kan også skreddersy mot hundens smak og allergi preferanser. Eliminer eventuelle elementer hunden din kan være allergisk mot mens du også legger til i deres favorittmat. Med friske og skreddersydde måltidsplaner, vil selv den pickiest hunden finne disse en godbit.

Ulemper med å få din hundemat levert

Som med alt, er det ulemper her. For å avgjøre om fersk hundematleveranser er for deg, må du vurdere negativene og evaluere tjenesten som helhet.

Dyrt

Med høykvalitets og menneskelige ingredienser, er det ikke en overraskelse at denne tjenesten er dyrere. Kostnadene går mot skreddersydde planene, ingredienser av høy kvalitet, frakt og leveringskostnader. Derfor kan de telle opp ganske raskt. Dette kan være ganske ulemper for de som leter etter et billigere merkevare av hundemat.

Levering Vent

I motsetning til å gå til butikken, Du kan ikke få frisk hundemat levert samme dag, de fleste tar to dager minimum for levering. Derfor, hvis du nettopp har gått tom for hundemat, kan dette være ganske ubeleilig som du kanskje må erstatte hunden din med en annen hundemat til den kommer. Videre kan dette forårsake sykdom og symptomer som diaré, oppkast, og sløvhet. Derfor er det opp til deg å overvåke hvor regelmessig du må bestille eller oppdatere abonnementet ditt. Dette kan ta noen justeringer før du vet når det er best å få en levering, noe som kan være litt frustrerende.

Fersk hundematlevering venter
Du kan ikke ha friske hundematstjenester levert samme dag.

Fersk hundematlevering - Vanlige spørsmål

Vi ønsker å sørge for at du føler deg trygg på din nye funnet kunnskap om friske hundematleveranser. Derfor har vi funnet de mest besvarte spørsmålene om emnet og gitt våre tanker nedenfor.

Hva er den beste fersk mat for hunder?

Dette avhenger av hundens Smaker, allergi, helse og livsstadiet.

  • Smak: Det er viktig for hunden din å nyte maten og vil spise den. Hvis de ikke vil spise det, så hva er poenget?
  • Allergier: Pass på å unngå ingredienser som forårsaker en allergisk reaksjon i hunden din. Dette kan variere fra hårtap til utslett på hundens hud
  • Helse: Hvis hunden din er undervektig, kan du vurdere et høyt fettmerke. Mens hvis hunden din har mistet avføring, bør du vurdere en høyfiberblanding
  • Livsstadiet: Prosentandelene av forskjellige hundens næringsstoffer som kreves av hunder, varierer avhengig av alder. Valper krever høyere innhold av protein og fett, mens eldre hunder ofte krever lavere. Det kommer an på
  • Breed: Jo større hunden, jo mer muskuløs, og deres energinivåer påvirker alle deres næringsstoffprosent

Er fersk mat virkelig bedre for hunder?

Fersk hundemat holder mange fordeler at mange andre hundematvarer ikke er. Høykvalitets ingredienser, ofte menneskelig grad, god smak og generell smak. Dette øker sjansen for at hunden din nyter maten, og drar nytte av bedre helseendringer, og er mindre sannsynlig å bli kjedelig. Den ferskere maten, jo mer mineraler og vitaminer en mat er i stand til å inneholde og passere til hunden din. De som kan hjelpe sin energi, tenner, hud, frakk og mer.

Hva er den beste hunden mat leveringstjenesten?

Den beste Dog Food Delivery Service kan ikke bli navngitt fordi Hver holder sine egne erfarne ernæringseksperter og fagfolk og bryr seg om deres årsak til å hjelpe hundens helse. Vi har redusert det ned til de åtte nettstedene på vår liste, men den beste servicen er en som setter hundens helse først og vurderer alle individets preferanser og helsefaktorer. Generaliserte hundematvarer kan være skadelig for de sårbare, jo mer skreddersydd og fersk en matplan er, desto mer vil en hund ha nytte.

den beste hunden mat leveringstjenesten
Hver hundematleveringstjeneste har sine egne fordeler og ulemper.

Kan jeg få hundemat levert?

Alle kan få hundemat levert! Du trenger bare å Pass på at nettstedet du ser på leverer til ditt område. Noen kan være spesifikke for bestemte stater, mens andre har flere grener og spredt over hele landet. Sjekk hvor hvert nettsted leverer og gå derfra. Noen tilbyr selv levering til butikker, som hvis du elsker produktet mer enn den enkle leveransen, er definitivt et alternativ.

Sammenlign fordeler og ulemper med din nåværende hundemat til friske hundematleveranser og bestem det som passer best for deg og din hund.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 8 Fersk dog mat levering - tjenester, kostnader, fordeler, ulemper & vanlige spørsmål