Gjennomgang: petplate dog food delivery service

Å forberede fersk mat til hunden din kan være tidkrevende, Og det er vanskelig å skape oppskrifter som gir komplett og balansert ernæring for kjæledyret ditt. De Petplate hundemat Leveringstjenesten bringer ferskt tilberedt, klar til å spise måltider rett til hunden din. Disse måltidene er laget med ingredienser av menneskehet og spesifikt formulert for hundens behov.

Hjemmelaget hundemat har mye Fordeler for kjæledyret ditt - den største som er det faktum at det er mye sunnere for hundens hele kroppen. Hvis hunden din er sunnere, vil du begge være lykkeligere. For ikke å nevne, dine veterinære omsorgsutgifter er sikker på å redusere.

Petplate Dog Food Delivery ReviewKommersielt laget frisk hundemat tilbyr helsemessige fordeler av et hjemmelaget kosthold med bekvemmeligheten av butikken kjøpt mat. Petplate Dog Food tar det et skritt videre med leveringstjenesten. De leverer ferskt kokt hundemat rett til døren din.

Ingen shopping, ingen dechibering oppskrift ingredienser og ernæringsmessige innhold, og ikke bekymre deg for porsjonskontroll!

I SLEKT: 8 farer ved DIY hjemmelaget hundemat

Petplate Dog Food Delivery Service Review

Petplate Dog Food Delivery ReviewSom du kan se på bildene ovenfor, kommer denne ferskt tilberedt hundemat i prepartioned beholdere. Beholderne er små plastskåler med lufttette deksler. Avhengig av hundens størrelse, vil han enten spise en hel beholder per servering eller halvparten av en beholder per porsjon.

Petplate Dog Food Delivery Review

På bildet nedenfor kan du se at måltidene sendes i en boks med tørr is og mye isolasjon. Dette sikrer at de blir kalde til du mottar dem. Du kan lagre petplate hundemat i kjøleskapet i opptil 10 dager eller fryse det i opptil 18 måneder. Imidlertid vil det bare holde i kjøleskapet i ca 3 dager etter at du har åpnet lokket.

Disse hundematene er formulert av en veterinær ernæringsfysiolog basert på hundens alder og vekt (opptil 100 pund).

Den er laget med USDA kjøtt og fisk, frisk frukt og grønnsaker og en proprietær blanding av vitaminer og mineraler. Du får bare ditt valg av to biff eller kalkun som proteinkilden, som kanskje ikke fungerer for hunder med matallergi.

Petplate hundematPetplate Dog Food har ingen kunstige ingredienser, gjengitt kjøtt, biprodukter, benmel eller skadelige konserveringsmidler. Disse matoppskriftene er laget i USA i en USDA-sertifisert Human-Grade-anlegg. De også Møt AAFCO næringsstoffprofiler for alle livsstadier, inkludert veksten av store rasepupper som vil veie mer enn 70 pounds som voksne.

Petplate`s nettside sier at alle produktene er testet for USDA og FDA-standarder før du forlater anlegget. Og deres emballasje er 100% resirkulerbar.

En full plan for petplate hundemat vil levere 14 måltider (per hund) ukentlig. Prisen vil variere basert på hundens størrelse og hvor mye mat han vil kreve hver dag. Vår Labrador, Saddie, veier 70 pund og det koster $ 69.95 for en uke (14 måltider) av mat for henne.

Vår beagle, Molly, veier 30 pund, og det koster $ 85.90 i 2 uker (28 måltider) av petplate hundemat for henne. Gjør matte, det er omtrent $ 5 per måltid for Saddie og $ 3.07 per måltid for Molly.

Petplate Dog Food Delivery ReviewSom du kan fortelle, det er veldig dyrt.

Men hvis du leter etter en hundematleveringstjeneste som gir ferske måltider laget av høykvalitets ingredienser, enn du bør vente en høyere prislapp. Åpenbart, bedre kvalitet ingredienser koster mer, og kjører et trygt anlegg som møter strenge standarder er ikke billig heller.

Som tilsatt overhead betyr Petplate trenger å belaste mer for maten enn produsenter som bruker ingredienser med lav kvalitet og har matvarer produsert i fabrikker i andre land. Bortsett fra den høye prisen, er den eneste andre ulempen jeg kan se at petplaten bare leverer til 48 kontinentale USA. Men det kan endres som selskapet vokser.

Les neste: 20 dårlig hundemat med lavkvalitets ingredienser

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Gjennomgang: petplate dog food delivery service