8 Potensielle farer ved diy hjemmelaget hundemat du trenger å se etter

Feeding din hund DIY hjemmelaget hundemat er noe som flere hundeeiere gjør i disse dager.

Det er forståelig så mange av oss blir oppmerksomme på den skyggefulle produksjonspraksis i Pet Food Industry, filler ingredienser, falsk & # 8220; laget i USA & # 8221; Etiketter, og andre ting skadelig for våre kjæledyr.

Å bruke hjemmelagde hundematoppskrifter er en måte å la din pooch nyte de finere tingene i livet, spesielt høy kvalitet og deilig kjøtt.

Men hjemmelaget hundemat er ikke risikofri heller.

En studie fra 2013 av Journal of the American Veterinary Association fra en stund viste tilbake det Mer enn 90% av hjemmelagde hundematoppskrifter funnet online kan være dårlig for hunden din.

Studien gikk over 200 oppskrifter fra anerkjente veterinære lærebøker, sertifiserte veterinære ernæringseksperter og andre kjæledyrrelaterte kilder. Av de 200 oppskriftene, 191 var ikke opp til nivå med foreningens standarder.

Det er ~ 96%!

En annen mer nylig 2017 studie evaluerte flere DIY hjemmelagde hundematoppskrifter funnet online og ga dem til kjæledyrseiere å teste.

Etter analysen konkluderte forskerne at disse diettene ble utsatt for kjæledyr til næringsdefekter.

DIY hjemmelaget hundemat diett er ikke så enkelt & # 8230;

DIY Hjemmelaget Dog Food Diet ISNTatt i betraktning de to ovennevnte studiene, er det klart at det ikke er nødvendigvis DIY hjemmelaget hundemat diett tilnærming som er dårlig, men heller Mangel på kompetanse og kunnskap Ved å forberede hjemmelagde dietter til hunder.

Kjæledyr eiere er ikke klar over hvilken type næringsstoffer blir utelatt fra måltidet.

De bruker sjelden essensielle hundtilskudd som fiskeolje eller overvåke hunden for næringsdefekter for å gjøre opp for vitaminer, mineraler og makro-næringsstoffer.

For ytterligere å illustrere dette, en studie fra 2014 av den kliniske ernæringsvirksomheten, undervisning av veterinærhospitalet i College of Agrarian og veterinærvitenskap, São Paulo State University, brukt tilstrekkelige hundematoppskrifter med 59 hundeeiere og evaluert som kjæledyrseiere forberedte DIY hjemmelaget hundemat måltider.

Studien fant at selv om oppskriftene var gode og veterinærene hadde instruert hundeeiere riktig for å forberede det, fulgte eierne ikke instruksjonene godt nok til å lage et sunt måltid for hunden sin.

8 farer ved DIY hjemmelaget hundemat 18 farer ved DIY hjemmelaget hundemat 1

Ovennevnte studie ber om spørsmålet: Selv om DIY hjemmelaget hundemat diett har potensial til å være mye sunnere for våre hunder enn kommersielle hundematvarer, er det verdt risikoen hvis du ikke er sikker på om du kan følge alle nødvendige instruksjonene til brevet?

For å hjelpe deg med å gjøre deg oppmerksom på matlaging for din pooch - eller i det minste for å bedre forberede måltidene til kjæledyrene dine.

Her er en liste over 8 potensielle farer ved DIY hjemmelaget hundemat, men enda viktigere hvordan du kan unngå dem mens du fortsatt lager hjemmelagede måltider.

Les også: 20 fordeler og ulemper med hjemmelaget hundemat

1. Dårlige ingredienser

Dårlige ingredienserDu kan bruke en hundematoppskrift som inkluderer uegnet ingredienser.

Overraskende er det funnet flere hjemmelagde hundematoppskrifter på nettet som består av ting som Ingen hund skal forbruke (eller konsumere veldig lite, men oppskriften nevner farlige mengder).

Noen av de mer ekstreme eksemplene er å gi hunden din store mengder hvitløk som en måte å forhindre intestinale ormer eller fôre pup avokado "fordi det er sunt for folk."

Roten av slike feil er vanligvis i det faktum at eiere antar at hunder kan spise nesten alt de kan, og det kan være sunt for dem.

Og mens det er sant at hunder er omnivores, har sterkere mage enn oss (på noen måter), og noen menneskelige matvarer er ekstremt bra for dem, det er mange matvarer du bør være forsiktig med når du forbereder hundens neste middag.

2. Manglende ingredienser

Du kan bruke en hundematoppskrift som mangler noen viktige ingredienser.

Det motsatte problemet med DIY hjemmelaget hundematoppskrifter er også svært vanlig - glemmer å inkludere viktige ingredienser i hundens måltid.

Jeg har nevnt noen av disse ovenfor - hopper på vitaminer, mineraler og aminosyrekosttilskudd, ofte oversett av kjæledyrseiere.

Samantha har tidligere forklart hvilke kosttilskudd kan være nødvendig for hjemmelagde hundemat og hvordan du bruker dem trygt.

Også unngår ethvert orgel kjøtt (som lever eller hjerte) i DIY hjemmelaget hund mat måltider fordi det ser uisinter er en annen stor feil.

Hvis dette skjer hver gang en stund, vil det ikke være et problem, så ikke kast bort den nyeste batchen du nettopp har gjort, bare fordi du har glemt en lever.

Imidlertid kan dette systemisk føre til mange mangler og helseproblemer for hunden din, ifølge studier.

3. Ingen ser på

IngenHjemmelaget hundematoppskrifter har ingen kvalitetsstyringsstandarder og inspeksjoner.

"Kvalitetskontroll" har ikke en fin ring til den - alle som er involvert i produksjonen av kjæledyrmat, kjæledyr medisin eller andre kjæledyr produkter som krever kvalitetskontroll og overvåking av byråer som FDA og USDA ikke vil høre om det Fordi det øker kostnadene.

Dette er grunnen til at selskaper som lager menneskelig hundemat og har hyppige fabrikkinspeksjoner (som ærlig kjøkken) må øke kostnadene for deres kjæledyrmatvarer.

Kvalitetskontroll er imidlertid viktig for å sikre velbalansert mat, og når du lager din egen DIY hjemmelaget hundemat, er det ofte et merkbart fravær.

De fleste feilene folk laget med hjemmelagde oppskrifter i 2014-studien 2014 var utilsiktet og var nettopp på grunn av mangel på kvalitetskontroll.

4. Upassende substitusjoner

Du kan bli fristet til å erstatte noen ingredienser.

Mens noen av feilene hunderne gjør når du forbereder kjæledyr, er måltider helt utilsiktet, mange andre er faktisk gjort med vilje, da de ovennevnte studiene er demonstrert. Dette er sannsynligvis ute av uvitenhet.

Selv om mange Hjemmelaget hundematoppskrifter er tilgjengelige med forskjellige ingredienser, oppstår substitusjoner.

For eksempel kan erstatning en ingrediens med en annen virke uskyldig nok når de to ingrediensene er like i øynene våre, men dette kan ikke være så for en hunds kropp.

Når du får en hundematoppskrift fra en anerkjent kilde (og du dobbeltsjekker med minst 2-3 andre anerkjente kilder), må du følge oppskriften til brevet.

Hvis du trenger å erstatte, sørg for at du forskning, eller bedre, kontakt med en hundens ernæringsfysiolog.

Mangel på lagring

5. Mangel på lagring

Du kan møte problemer med å lagre hjemmelaget hundemat.

Når du forbereder DIY hjemmelaget hundemat, vil du sannsynligvis gjøre store mengder av det.

Tross alt, vil du ikke lage mat hver dag.

Men med de større mengdene kommer noen potensielle lagringsproblemer. Og ikke lagre kjæledyrets mat riktig i en Spesiell hundematlagringsbeholder eller kjøleskap, ikke fryser når det trengs, er omtrent like farlig som ikke tilstrekkelig å lagre din egen mat.

6. Uunngåelige endringer

Med tiden kan du uvillig endre oppskriften.

En annen måte din DIY hjemmelaget hundemat tilnærming kan endres, er rett og slett med tiden.

Selv om du ikke forandrer noen ingredienser, og selv om du har gjort kjæledyrets måltidspersonell først, som dagene, månedene og årene går forbi, sannsynligvis vil du utilsiktet endre måten du forbereder måltidene.

Noen kjæledyrseiere innrømmer at de ofte begynner å gjøre det raskere, og de forbereder ingrediensene mer automatisk.

Hvis du går tilbake til den opprinnelige oppskriften en dag, er sjansene at du vil legge merke til noen forskjeller fra det du for tiden gjør.

7. Dårlige kjøp

Dårlige kjøpDu kan ved et uhell kjøpe ingredienser med lav kvalitet.

Kvaliteten på kjøttet du bruker er viktig for den langsiktige helsen til hunden din.

Ja veldig Billig kommersiell hundemat er sjelden laget av høy kvalitet ingredienser heller, men det er likevel et problem som du også, må være forsiktig når du lager din egen hunds middag.

Det er tidkrevende å være kresen om ingrediensene du vil bruke i hundens måltid, men noe du ikke kan unngå.

8. Ingen vei tilbake

Husdyr som elsker hjemmelaget hundemat kan begynne å mislikes kommersiell hundemat.

Et mindre farlig, men potensielt irriterende problem for kjæledyrseiere er risikoen for å få en hund som brukes til å danne hjemmelagde hundemat, og bli helt ukjent med kommersiell tørr kibble.

De fleste hunder er ravenøse, men noen raser, spesielt, kan være kresne eaters.

Når din pooch nekter å spise kommersiell hundemat, vær den tørr eller hermetisert, Så før eller senere, kan du stå overfor et problem: Du vil ikke ha noen forberedt DIY hjemmelaget hundemat på hånden (på grunn av mangel på tid eller hva som helst) hjemme, og hunden din kan nekte å spise noe annet.

Heldigvis er dette relativt enkelt å unngå ved å mate hunden din noen kommersielle hundemat fra tid til annen fra en tidlig alder.

Les neste: 13 balansert hjemmelaget hundematoppskrifter

Pin og del med andre hundeeiere:

Topp 8 farer ved DIY hjemmelaget hundemat

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 8 Potensielle farer ved diy hjemmelaget hundemat du trenger å se etter