Vår nye gratis ebook: 20 + hjemmelagde hundematoppskrifter!

Vår nye gratis ebook: 20 + hjemmelaget hundematoppskrifter!

Nylig har vi lansert en artikkel om det økende problemet som hunden fedme representerer, gå lese det hvis du ikke er som det er et veldig opptatt problem for veterinære fagfolk og organisasjoner. Det gjorde at vi ønsker å kompilere noen fantastiske og deilige hjemmelagde hundematoppskrifter for publikum av hundeoppdrettere og hundelskere.

21 deilige hjemmelagde hundematoppskrifter

Klikk her for å få vår gratis ebook21 deilige hjemmelagde hundematoppskrifter

Det er 21 fantastiske oppskrifter: 10 Dog Meals Oppskrifter og 10 hunden behandler oppskrifter. Hver har en klar liste over ingredienser som trengs sammen med detaljerte instruksjoner. Det er minst et bilde av det endelige resultatet og noen ganger enda flere bilder, dette er bare for deg å vite sluttresultatet du bør forvente!

Vi vet at noen hunder har allergier og ikke bekymrer deg, vi har også tenkt på deg og lagt til gode oppskrifter for de allergiske pooches!

Vi vil ikke gjøre deg Drool, men vi la til en bonus: en enkel tre-ingrediens hund iskrem oppskrift. Ouch & # 8230;

Hvorfor vente? Gå og få det her!

Er du en hunderoppdretter? Eller planlegger å ha et søppel?

Hvis du planlegger et søppel for tispe, eller hvis du er en heltids profesjonell oppdretter, bør du se på vår Veldig populær eBook: Hunden oppdretterens håndbok.

Hvert aspekt av hunden oppdretterens liv er vurdert: Hundene, avl og virksomheten. Vi snakker om de beste raser (purebred, designer og crossbred), hunden genetikk, blodlinjer, sosial markedsføring, valpspakker, hvordan du selger hundene dine for mer, hvordan du velger den rette partneren for parring, hvordan du bryr deg om den gravide tispe , Hvordan bak og sosialiserer nyfødte valper, etc.

Ta en titt på prøven nedenfor og bruk Woof15 ved kassen til Få 15% rabatt umiddelbart!

Eksempel side fra hunden oppdretter `klasse =
Eksempel side fra hunden oppdretter`s håndbok
">
Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Vår nye gratis ebook: 20 + hjemmelagde hundematoppskrifter!