Oppskrift: hjemmelaget diabetisk hunden behandler

Hvis hunden din har blitt diagnostisert med diabetes, vil du sannsynligvis føle deg overveldet. Det kan være ekstremt skremmende å komme til uttrykk med denne sykdommen, men du må utdanne deg selv raskt om de tilgjengelige behandlingene og beste dietten for din valp. Kanskje dette Hjemmelaget diabetisk hundesertskrift vil passe inn i hundens ideelle diett.

Den beste måten å utdanne deg selv er å ha en samtale med veterinæren din. De kan få deg i gang på den nye reisen du og kjæledyret ditt vil begynne på. Behandling av diabetes er ikke bare om diettendring - det kommer til å bli en livsstilsendring for deg og din hund.

Lett å lage hjemmelagde diabetiske hundenterRiktig ernæring spiller en enorm del i den behandling og kontroll av denne sykdommen. Arbeide med en hundens ernæringsfysiolog er det beste du kan gjøre for hunden din etter diagnosen hans. En ekspert utdannet i hunden ernæring vil evaluere hundens helse og kroppstilstand. De vil hjelpe deg med å lage en diettplan basert på denne informasjonen.

Kanskje du har vært med hunden diabetes i årevis. 

Denne hjemmelagde diabetiske hunden behandler oppskriften kan gi en fin måte å legge til litt smak på kjæledyrets kosthold. Ikke bare er de sunne, disse godbitene er også myke med en svampete tekstur. De er ideelle for eldre kjæledyr med tannproblemer eller hunder som ikke liker tekstur av tradisjonelle kjeksbeskyttelser.

Flere oppskrifter her: Hjemmelaget hundemat og godbit oppskrifter

Hjemmelaget diabetisk hundesertskrift

Hjemmelaget diabetisk hunden behandler

Ingredienser

  • 1.5 pounds kyllingelever (du kan erstatte biffelever eller annen form for leveren som er tilgjengelig for deg)
  • 1/2 kopp helvete mel
  • 2 egg

Forvarm din ovn til 350 °. Før du begynner å forberede denne hjemmelagde diabetiske hunden behandler oppskriften, må du også justere en 9 x 13 kakepanne med pergamentpapir.

Før du begynner å forberede denne hjemmelagde diabetiske hunden, behandler du, degEn matprosessor er ikke nødvendig for å gjøre denne oppskriften, men det vil gjøre ting mye lettere. Hvis du har en matprosessor, plasser du hele leveren inn i den og pulsen til den er glatt. Hvis du ikke har en, må du pure leveren for hånden.

Deretter tilsett mel og egg til leveren blandingen og rør til den er helt blandet. Blandingen vil være veldig rennende, som en smør. Spred batteren jevnt i pannen du har forberedt med pergamentpapir.

Bake denne hjemmelagde diabetiske hunden behandler oppskriften i 350 ° ovnen i ca. 15 minutter. Som jeg nevner i videoguiden ovenfor, når disse godbitene er ferdig med matlaging, vil de ha en svampete tekstur.

Leftover-godbiter kan lagres i en lufttett beholder i kjøleskapet i ca. 10 dagerEn gang avkjølt, bør du kunne fjerne & # 8216; LOAF `fra pergamentpapiret enkelt. Du kan bruke en pizza cutter for å kutte brødet i små firkanter. Som jeg forklarer i videoen min, er en av de beste tingene med å lage din egen hundesiterer at du kan kutte dem i passende størrelser for kjæledyret ditt. Som du vil se, kutter jeg noen større firkanter for vår Labrador og noen mindre firkanter for vår beagle-blanding.

Leftover-godbiter kan lagres i en lufttett beholder i kjøleskapet i ca. 10 dager. Du kan også fryse disse godbitene i en lufttett beholder, og de vil holde i ca 3 måneder. Jeg spiser selv disse godbitene til hunden min når de fortsatt er frosset på varme dager. Det gir dem en morsom - og deilig - måte å avkjøles.

Les neste: All-Natural Easy Dog Behandle Oppskrifter for sunne hunder

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Oppskrift: hjemmelaget diabetisk hunden behandler