Oppskrift: sunnigste hjemmelaget hundemat med bakkebiff

Jordbiff brukes ofte som proteinkilden I hjemmelagde hundematoppskrifter. Det er rimelig og veldig lett å finne i hvilken som helst matbutikk. Det er også enkelt å forberede, og de fleste hunder finner det appetittvekkende. Dette sunneste hjemmelaget hundemat med bakkebiff Oppskrift er formulert for voksne hunder.

Husk at de fleste hjemmelagde hundemat dietter ikke vil være ernæringsmessig balansert for hunden din. Hundens ernæringsmessige behov er unike for ham, og de vil variere gjennom hele sitt liv basert på hans alder, vekt, aktivitetsnivå og generell helsetilstand.

Bare din veterinær eller en utdannet hundens ernæringsfysiolog kan fortelle deg om denne sunneste hjemmelagde hundematen med bakken vil gjøre en passende kosthold for hunden din. De vil trolig anbefale å legge til ekstra kosttilskudd til oppskriften for å sikre at den oppfyller alle dine valpesikkerhetsbehov.

Du trenger ikke å bruke denne oppskriften som hundens viktigste kilde til næringsstoffer. Du kan bruke den som en mat topper for å lokke en kresen eater eller å legge til flere næringsstoffer til kjæledyrets kommersielle kibble.

Flere oppskrifter her: Hjemmelaget hundemat og godbit oppskrifter

Sunneste hjemmelaget hundemat med bakken biff oppskrift

Sunneste hjemmelaget hundemat med bakkebiff

Ingredienser

  • 8-gram lean ground biff
  • 3-unser lever (hakket)
  • 4 kopper brun ris (ukokt)
  • 2 egg (slått)
  • 1/2 kopp gulrøtter
  • 1/2 kopp grønne bønner
  • 1 kopp erter
  • 9 kopper vann
  • 1/2 kopp rullet havre
  • 2 TSP. tørket persille
  • 1/2 kopp melk
  • 3 ss. oliven olje

Veibeskrivelse

Sunneste hjemmelaget hundemat med bakkebiffJeg vet at det ser ut som mange ingredienser, men denne oppskriften er faktisk veldig lett å forberede. Det første trinnet er å sette vannet i en stor gryte og plassere den på ovnen på middels varme. Legg til ris og havre og kom med.

Rør i alle de andre ingrediensene og reduser varmen til lav. Jeg brukte gulrøtter, grønne bønner og erter i denne oppskriften, men du kan erstatte noen andre Hundevennlige grønnsaker av du velger. Du kan også erstatte 2 spiseskjeer av fersk persille hvis du har den på hånden.

Tillat denne sunneste hjemmelagde hundematen med kjøttbiff å simre i ca 20 minutter. Du må røre den av og til. Du vil vite når den er ferdig, fordi alt vannet vil bli absorbert.

Sunneste hjemmelaget hundemat med bakkebiffNår maten har avkjølt, kan du mate den til kjæledyret ditt. De Anbefalt serveringsstørrelse er 1/2 kopp for hver 20-25 pounds kroppsvekt. Ikke bare bør du sjekke med veterinæren din eller en hund ernæringsfysiolog om mulige kosttilskudd for å annonse på denne maten, bør du også spørre dem om den aktuelle serveringsstørrelsen for hundens følgesvenn.

Lagre rester i kjøleskapet i en lufttett beholder i 5-7 dager. Du kan også gjøre denne oppskriften i bulk og lagre rester i en lufttett beholder i fryseren i opptil 3 måneder.

Les neste: 5 Næringsrike hjemmelagde våte hundematoppskrifter

Pin og del med andre hundeeiere:

Sunneste hjemmelaget hundemat med bakken biff oppskrift

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Oppskrift: sunnigste hjemmelaget hundemat med bakkebiff