Oppskrift: ground beef dog mat måltid med begrensede ingredienser

Jordbiff brukes ofte som proteinet Kilde i hjemmelaget hundematoppskrifter. Det er rimelig og veldig lett å finne i hvilken som helst matbutikk. Det er også lett å forberede, allsidige (som det kan brukes i mange forskjellige typer hjemmelaget mat), og de fleste hunder finner det appetittvekkende. Dette Ground Beef Dog Food Recipe er formulert for voksne hunder, men det er best å spørre veterinæren din om det vil gi balansert ernæring for kjæledyret ditt.

Husk at nesten hver hjemmelaget hundematdiett trenger kosttilskudd eller ekstra ingredienser for å gi 100% balansert ernæring for kjæledyret ditt. Hundens ernæringsmessige behov er unike for ham, og de vil variere gjennom hele sitt liv basert på hans alder, vekt, aktivitetsnivå og generell helsetilstand.

Bare din veterinær - eller bedre, men likevel en utdannet hundens ernæringsfysiolog - kan fortelle deg om denne bakken biff hundeoppskriften vil gjøre en passende kosthold for hunden din. Den profesjonelle du jobber med, vil trolig anbefale å legge til ekstra kosttilskudd eller et multivitamin til oppskriften for å sikre at det oppfyller alle dine valutaproblemer.

Ground Beef Dog Food Recipe

Ground Beef Dog Food Recipe

Ingredienser

  • 3 kopper magert kjøttbiff (minst 85%)
  • 2 egg med skall
  • 1/4 kopp selleri (hakket)
  • 1/4 kopp gulrøtter (hakket)
  • 1/2 kopp fettfattig hytteost
  • 1/2 kopp stål kutte havre

Veibeskrivelse

Denne oppskriften er veldig lett å forberede. Det kommer sammen som å lage en meatloaf for dine menneskelige familiemedlemmer.

Først forvarme ovnen til 350˚F.

Legg til alle ingrediensene til en stor blandeskål. Bruk hendene dine, kombinere alle ingrediensene sammen til grundig blandet. Deretter plasserer du blandingen i en brødpanne.

Ground Beef Dog Food RecipeDu må bake denne bakken biff hunde mat oppskrift i ca 40 minutter i 350˚F ovnen. Når den er avkjølt, kan du mate den til valpen din.

Lagre rester i en lufttett beholder i kjøleskapet i opptil 5 dager. Du kan også lagre uncooked loaves av denne maten i fryseren i en lufttett beholder i opptil 3 måneder. Bare tine brødet og kok når du trenger det.

Hvis du vil lage matene først, kan du gjøre det også! Bare lagre dem i en lufttett beholder i fryseren etter at du har bakt dem. Du kan lage flere kjærligheter i bulkmengder for bruk når du ikke har tid til å tilberede middag for hundens følgesvenn.

Les neste: 12 mest vanlige spørsmål jeg spurte om hjemmelaget hundemat

Pin og del med andre hundeeiere:

Sunn grunnbiffhund Mat Måltid med begrenset ingredienser Oppskrift

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Oppskrift: ground beef dog mat måltid med begrensede ingredienser